3838
-
Mr. Perfect #3223 Nem tudom milyen küldetés lemez lehet ez, de én pl. a hivatalos Splinter Cell oldalon egy büdös szót sem találtam róla. -
#3222 Ha nem eredeti az alapjáték akkor nemigen sikerül felrakni a küld.lemezeket másjátékhoz sem.Az ilyeneket 98-on érdemes feltelepíteni az nem foglalkozik a reg. codokkal.Már több játéknál jártam így!Egyébként milyen hosszú a küld.lemez mert 3 pálya az lehet 20 perc vagy 3óra játékidő!??????? -
#3221 Eredetire probaltad? -
#3219 Én még külön nem láttam, itthon legalábbis.
A Splinter Cell Collectors Edition-nak a része, a teljes alapjáték mellett ez a bónusz cd.
Melynek tartalma:
-1.3-as patch
-3 új pálya
-3 tréler: XIII,PoP, és egy egész pofás Splintis unofficial video -
#3218 Splinter Cell mission pack??? Boltba' is lehet kapni, vagy ingyenes és letölthető? -
#3217 -
#3216 Én még csak az elsőt vittem végig anno, ha szeretted a splintit, akkor mindenképp érdemes... -
#3215 Aki már kipróbálta a mission packot, az mondjon már róla véleményt, igényes küldetések vannak érdemes leszedni? -
#3214 Lásd: #3127, illetve még három tréler:XIII,PoP, Splinti kiegészítő video -
#3213 A mission pack cd hány pályát tartalmaz? -
#3212 Hogy ne merüljön feledésbe...
A kedvenc képsorom:
-
#3211 A lentebb említett bónusz cd felkerült az NFOrce-ra... -
#3210 Hallottam a multiról, nagyon állat lehet őrködni egy bázison, és szivatni a népet, aki be akar szivárogni. -
#3209 Úgy tűnik teljes játék lesz multi móddal, nem kiegészítő!
Elméletileg március 16-án jön, remélem nem csak konzolokra!!!
Van neki saját topicja, ahol bővebb infókat találsz, linkeket videókhoz, képeket! -
#3208 Sziasztok
A Pandora's Tomorrow teljes játék lesz, vagy kiegészítő? És mikorra várható a megjelenése? -
#3207 A töltőképeket is megoldottad? -
#3206 Kutakodj itt! -
#3205 Sajnos nekem még nincs meg a game... Csak úgy lábatlankodok itten :) -
#3201 Ja igen, elfelejtettem, mert nekem már regisztrálva-bejelentkezve jön le a lap. -
#3200 Ja, csak előtte egy ingyenes regisztráción kell átesned. -
#3199 Ezt töltsd le. -
#3198 a magyarosítást honnan lehet leszedni? -
cyrus #3197 Ezzel az is a baj hogy a PoP abszolut hidegen hagy... legalább gondolnának rá ogy a splinter fps fanoknak van, adjanak hozzája Max Payne 2-őt :DD -
#3196 Az eredeti online játszató a PoP oldalán!!! -
#3195 A baj csak az, hogy az akció az USA-ban (esetleg Észak-amerikában) él... -
cyrus #3194 nemtom, én lehet h bemegyek megkérdezni hogy a DOS-os PoP-ra is vonatkozik-e mert akkor kérek :) -
#3193 Ja, elolvastam. Most akkor kéne venni egy PoP-t? Nem értik ezek a lényeget. Nem azért nem vezsem meg a SC-t, mert nem akarom, hanem mert nincs pénzem. Így viszont a PoP-ra sincs pénzem :))) -
cyrus #3192 olvastama splintercellhq-n gondoltam beszurom, jofajta januári akció -
#3191 Ja... ez rozsomák... én idáig azt hittem hogy a majmok bolygójából van a figura... BOOCS!!!
#3186 ez itten micsoda? -
#3190 Hát, ha tudnál csinálni egy enyémnél jobb Rozsomákosat (Wolverine az X-men-ből), akkor nagyon megköszönném. -
cyrus #3189 bár lehet hogy találok megoldást :)
neked ne csináljak valami jót ? most nagyon elemembe vagyok :) -
cyrus #3188 persze mer a csávóarc feje az éjjellátóval már magas..... 20 pixelbe ez fér be :(( -
#3187 Bart Simpson-os... -
cyrus #3186 Free Splinter Cell Submit News | Forums
Posted by: HomieX@ 01/03/04
Ubisoft announced a January promotion in which those who purchase any version of Prince of Persia will get a free copy of Splinter Cell for the same platform.
~Gamespot.com
-----------------------------------------------------------
Egyébként milyen az új userlogóm ? -
cyrus #3185 jajoh, nem figyeltem :) -
#3184 Olvasd már el a privátodat... -
cyrus #3183 csak az a szemétség, hogy ez 4 rugóval drágább mint az eredeti, jó, boltit nem veszek, de megiratni sem tom, ami kell azt lezedem mindig, de ezt nem találom ... :(
Mindenesetre vigasztaló hogy már csak hatvanat kell aludni és itt a Pandora Tomorrow :-) -
#3182 Én is kerestem ilyet, de nem találtam, ezért megvettem.
Egyébként ahhoz, hogy fel tudd telepíteni a 3 plusz pályát, fel kell tenni egy 1.3-as patch-et, ami csak a ce-hez készült. -
cyrus #3181 Nem tudtok valami olyan helyet ahonnan a splinter cell ce-hez a +3 pályát le lehet tölteni splinter cell tulajoknak ? -
#3180 Ja, értem már.
Azt már nevezhetjük hack-nek, ha egy fizetős oldalról le tudsz tölteni fizetés nélkül.
Én sem csináltam ilyet.