3838
  • Mr. Perfect
    Nem tudom milyen küldetés lemez lehet ez, de én pl. a hivatalos Splinter Cell oldalon egy büdös szót sem találtam róla.
  • nagykispeter
    Ha nem eredeti az alapjáték akkor nemigen sikerül felrakni a küld.lemezeket másjátékhoz sem.Az ilyeneket 98-on érdemes feltelepíteni az nem foglalkozik a reg. codokkal.Már több játéknál jártam így!Egyébként milyen hosszú a küld.lemez mert 3 pálya az lehet 20 perc vagy 3óra játékidő!???????
  • Mayday
    Eredetire probaltad?
  • hykao #3219
    Én még külön nem láttam, itthon legalábbis.
    A Splinter Cell Collectors Edition-nak a része, a teljes alapjáték mellett ez a bónusz cd.
    Melynek tartalma:
    -1.3-as patch
    -3 új pálya
    -3 tréler: XIII,PoP, és egy egész pofás Splintis unofficial video
  • Herold
    Splinter Cell mission pack??? Boltba' is lehet kapni, vagy ingyenes és letölthető?
  • Gfreiter
  • hykao #3216
    Én még csak az elsőt vittem végig anno, ha szeretted a splintit, akkor mindenképp érdemes...
  • Shep
    Aki már kipróbálta a mission packot, az mondjon már róla véleményt, igényes küldetések vannak érdemes leszedni?
  • hykao #3214
    Lásd: #3127, illetve még három tréler:XIII,PoP, Splinti kiegészítő video
  • Örm
    A mission pack cd hány pályát tartalmaz?
  • hykao #3212
    Hogy ne merüljön feledésbe...
    A kedvenc képsorom:

• hykao #3211
    A lentebb említett bónusz cd felkerült az NFOrce-ra...
  • Herold
    Hallottam a multiról, nagyon állat lehet őrködni egy bázison, és szivatni a népet, aki be akar szivárogni.
  • hykao #3209
    Úgy tűnik teljes játék lesz multi móddal, nem kiegészítő!
    Elméletileg március 16-án jön, remélem nem csak konzolokra!!!

Van neki saját topicja, ahol bővebb infókat találsz, linkeket videókhoz, képeket!
  • Herold
    Sziasztok

A Pandora's Tomorrow teljes játék lesz, vagy kiegészítő? És mikorra várható a megjelenése?
  • hykao #3207
    A töltőképeket is megoldottad?
  • Gfreiter
    Kutakodj itt!
  • Gfreiter
    Sajnos nekem még nincs meg a game... Csak úgy lábatlankodok itten :)
  • Gfreiter
    Ja igen, elfelejtettem, mert nekem már regisztrálva-bejelentkezve jön le a lap.
  • hykao #3200
    Ja, csak előtte egy ingyenes regisztráción kell átesned.
  • Gfreiter
    Ezt töltsd le.
  • Shep
    a magyarosítást honnan lehet leszedni?
  • cyrus #3197
    Ezzel az is a baj hogy a PoP abszolut hidegen hagy... legalább gondolnának rá ogy a splinter fps fanoknak van, adjanak hozzája Max Payne 2-őt :DD
  • hykao #3196
    Az eredeti online játszató a PoP oldalán!!!
  • hykao #3195
    A baj csak az, hogy az akció az USA-ban (esetleg Észak-amerikában) él...
  • cyrus #3194
    nemtom, én lehet h bemegyek megkérdezni hogy a DOS-os PoP-ra is vonatkozik-e mert akkor kérek :)
  • Gfreiter
    Ja, elolvastam. Most akkor kéne venni egy PoP-t? Nem értik ezek a lényeget. Nem azért nem vezsem meg a SC-t, mert nem akarom, hanem mert nincs pénzem. Így viszont a PoP-ra sincs pénzem :)))
  • cyrus #3192
    olvastama splintercellhq-n gondoltam beszurom, jofajta januári akció
  • Gfreiter
    Ja... ez rozsomák... én idáig azt hittem hogy a majmok bolygójából van a figura... BOOCS!!!
    #3186 ez itten micsoda?
  • hykao #3190
    Hát, ha tudnál csinálni egy enyémnél jobb Rozsomákosat (Wolverine az X-men-ből), akkor nagyon megköszönném.
  • cyrus #3189
    bár lehet hogy találok megoldást :)
    neked ne csináljak valami jót ? most nagyon elemembe vagyok :)
  • cyrus #3188
    persze mer a csávóarc feje az éjjellátóval már magas..... 20 pixelbe ez fér be :((
  • hykao #3187
    Bart Simpson-os...
  • cyrus #3186
    Free Splinter Cell Submit News | Forums
    Posted by: HomieX@ 01/03/04

Ubisoft announced a January promotion in which those who purchase any version of Prince of Persia will get a free copy of Splinter Cell for the same platform.

~Gamespot.com

-----------------------------------------------------------
    Egyébként milyen az új userlogóm ?
  • cyrus #3185
    jajoh, nem figyeltem :)
  • hykao #3184
    Olvasd már el a privátodat...
  • cyrus #3183
    csak az a szemétség, hogy ez 4 rugóval drágább mint az eredeti, jó, boltit nem veszek, de megiratni sem tom, ami kell azt lezedem mindig, de ezt nem találom ... :(
    Mindenesetre vigasztaló hogy már csak hatvanat kell aludni és itt a Pandora Tomorrow :-)
  • hykao #3182
    Én is kerestem ilyet, de nem találtam, ezért megvettem.

Egyébként ahhoz, hogy fel tudd telepíteni a 3 plusz pályát, fel kell tenni egy 1.3-as patch-et, ami csak a ce-hez készült.
  • cyrus #3181
    Nem tudtok valami olyan helyet ahonnan a splinter cell ce-hez a +3 pályát le lehet tölteni splinter cell tulajoknak ?
  • hykao #3180
    Ja, értem már.
    Azt már nevezhetjük hack-nek, ha egy fizetős oldalról le tudsz tölteni fizetés nélkül.
    Én sem csináltam ilyet.