Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Hmm, lehet, hogy inkább megjátszom azt, és akkor minden megvan fullra.. De aezt csak jan közepén :( Akkor lesz egy kis gempa :( Addig elkérem a haveromtól az írottat, csak nem tom melyik verzió. A tiedet így pláne nem merném elkérni, mert nem is tudnám átírni (van íróm, csak nem tudnám crackelni), meg félnék, hogy valami történne vele (karc, stb).

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Ez a +3pályás verzió, amibõl a legutoljára berakott képek is vannak.
hykao
Media-ban vettem 9990-ért a Collector's Edition-t.
Gfreiter
Holnap valószínû meglesz a Splinter Cell, és nyomom neki 1000 L (meg neked a kérdéseket, ha segítenél :))) ) Neked origi v írottn van meg?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
nincs mit
ok, kössz szépen!

football without ultras is nothing

hykao
Gamehunter-en.
Egy ingyenes regisztrálás után tudsz letölteni.

Ha bármi kérdésed, észrevételed van a fordítással kapcsolatban, írj.

Jó szórakozást!
kössz kiprobaslom
magyaritas merre leledzik?

hykao
a lézeres lehallgatót kell használni, úgy, hogy amikor elindul fölfele a lift, ráirányítod, és egészen addig kell rajta tartani, amíg föl nem ér, ha a beszélgetés nem az elejétõl a végéig van lehallgatva, vagy közben megszakad egy pillanatra, a küldetés sikertelen lesz.

Rakd föl a magyarítást, úgy könnyebb!!!
helo
másodkk pályán vok, ott aholis be kéne mikrofonozni a liftet, mielõtt elér a tetõre... de sehogysem megy... még végigjátszást is néztem, de az csak annyit ír, hogy bemikrofonozza....
valaki lécci kicsit részletezze már!!
elõre is thx!
ui.: bocs, h nem olvasok vissza, de lusta vagyok :P

hykao
Ha beszerzed az általam említett kártyák valamelyikét, rosszul nem jársz egyikkel sem.
hykao
Van: gamecopyworld.com-on 1.2-es crack.

Én is ezt használom, mert nem szeretem a pörgõ dvd meghajtó hangját.
Bár nekem 1.3-as patch van rajta, ez a bónusz cd-n van, és ez kellett, hogy a plusz pályák rámenjenek.
De tökéletesen megy az 1.2-es crack-el.
hykao
Kösz, viszont.
Gfreiter
Ja, és Boldog Karácsonyt neked és az egész családodnak!!! :)

Gfreiter
Na lassan lépek aludni, holnap du talán még jövök, de aztán egy-két napig nem :( Hogy fogom kibírni? Köszi a segítséget, és jövök majd! És örülök, hogy jól végzõdött a vita :) LAS :DDD

Gfreiter
Úgyértem Crack 1.2 hez, lehet külön szerezni szted?

Gfreiter
Azt mondod? Hmm. Mivel diák vagyok, ezért sok dellám nincs, de ha szted még ennyiért el lehetne passzolni a mostanit, akkor meg is érné. Bár gondom nem volt még ezzel, de hát az Army-ban is mindent UltraLow-n nyomok :( Sokaknak van Radeon, és arra esküsznek, de én valahol nagyon sok csúnyát hallottam róla. Nem tom melyik verzió van neki, vmi warez oldalról szedte. De ha neki az 1.0 van, akkor Cracket lehet ilyen Crack oldalakról szeerzni szerinted? Ismerek pár jó oldalt, ha kell valami, és tok segíteni, csak szólj :)

hykao
Battlefield nehezen hihetõ, hogy 345 mega lenne, de nem tudom, mert ez kimaradt az életembõl.

Amúgy, ha van rá lehetõséged, cseréld le a videókártyát.
ATI 8500-on már igen szép a játék, amikor elkezdtem vele játszani, még nekem is ilyen volt, és 1024x768-on játszottam vele, minden max-on!!!

Az apronet-en már 15 körül vannak 8500-asok, vagy 9000-ek, 9100-ok, ezek lényegében ugyanolyanok.
A tiédet el tudnád adni majdnem 10-ért szerintem.
hykao
Lehet patch-elni, de még azelõtt tedd meg, hogy le crack-elnéd, és nem mindegy, hogy us vagy eu verzió, ha nem a megfelelõ patch-el próbálkozol, nem fog felmenni rá. (én is így csináltam)
Az 1.2-es patch-re 1.2-es crack kell!!!
Mûködik a magyarítás az 1.2-essel is, én így toltam végig a magyarosítás készítésénél.
Gfreiter
Egy havernak megvan írottan, de nem tom azt lehet e patchelni. Nekem még nem sikerült. A GameHunteren a honosítás az 1.0 -verzióra szól, de mûxik az 1.2-essel is? Néztem a Battlefieldet, 345 mega? Hogyhogy? Jó lenne kihasználni a grafika legnagyobb teljesítményét, mert naon szépen van kidolgozva, csak sajnos a szaggatás igen ünneprontó tud lenni :)

hykao
Szerintem igen, fogsz tudni játszani vele 800x600-ban, de van esély az 1024x768-ra is.
Elég jól skálázható a grafika.
Az 1.2-es patch-et mindenképp fel kell majd rakni.
Gfreiter
Na regeltem magam Wikinger néven, nézzük megjött e az e-mail..

Gfreiter
De lehet szted majd legalább 800x600-ban nyomni? Egyébként 29-én lejár a korlát, szal utána már letom tölteni, de azért nagyon kedves vagy, hogy felajánlod :) Mondjuk kicsit félek is más CD-jét elkérni, mer a CD-vel mindig történik valami, karc, vagy ilyesmi :(

hykao
Biztos menni fog rajta.
Még Gforce256-on is elindul.
Gfreiter
Oh de kár, az nagyon megfogott. És mi a rendszerkövetelmény? Nekem megmondom mim van: PIV 1.7 768MbRam Gforce MX 440 64Mb. Szerinted mennyit várhatok ettõl?

hykao
A vonatos rész az egyjátékos módban lesz.
De a pandora csak márciusban jön ki, sajnos.
Gfreiter
Nagyon jóó!!! Szép grafika, izgalmas jelenetek! Az a vonatos single modban is megvan?

Gfreiter
Nézem..

hykao
Amúgy nézd meg a Splinter Cell: Pandora Tomorrow topic-ot is, van pár kép a multi-ról is.
hykao
FPS módot, az általam #3125-ben leírt módon lehet csinálni.
De csak fegyver elõvételnél van.
Egyébként ez az a játék, ahol jól néz ki, és jól is mûködik a külsõnézet!!!
Nagyon komoly a karakter animációja.
Gfreiter
Húú, nagyon kira! Jól látom, hogy van FPS mod is? Vagy ez csak a plusz 3 pályához van?

hykao
Nincs mit.
Amse
Thx!

hykao

Mindjárt átütöm a fején a tányérsapkát, a karimáját meg megetetem vele...:

...hahaha

Tangózzunk kicsit Filip:

hykao
hykao
Szerintem a 3 új pálya csak a Collectors Edition-höz jár.
Amúgy megtaláltam a képlopó gombot: "F9", úgyhogy mindjárt beszúrok pár saját képet is, mert már végigvittem az elsõ - Kolacell - pályát.
hykao
Ajánlom figyelmedbe a #3112-t és a #3113-at
Kandurex
Abban csak 3 pálya van...úgy hallottam...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amse
Vett már valaki olyan Splinter Cell-t amit 10 üres sony cd-hez adnak?Mert csak 2500.- és lehet hogy megveszem.De nem tudom hogy full-e?Abban is van 3 új pálya?

hykao
Mindjárt adunk egyet a vaslapáttal...
hykao
Egy hárompontos:
hykao
Csak nem Masse akadt a kezünkre?

...ó Filip, zsötem...
hykao
Na kicsit elszórakoztam a CE-vel.
A három új pályát, egy csak erre a célra készített a bónusz cd-n lévõ 1.3-as patch után tudjuk feltelepíteni.
Ezután a level listában már ott díszeleg a három új pálya is, az elnöki palota után, azonban bármikor választhatóak.

Ha jól láttam, mindhárom pálya oroszországi helyszínen játszódik, ha minden igaz a Kola félszigeten:
Kolacell, Kikötõ, Tengeralattjáró.

Képeket nekem nem sikerült lopnom a játékból, de az Xbox-os verzió szinte ugyanolyan, ezért beillesztek mindjárt pár - ebbõl a verzióból származó - Kolacell-es képet.
hykao
És, hogy hogy is néz ki:

hykao
First Person mód a Splinter Cell-hez:

"You go thus into the SplinterCellSettings.ini (in the system file) to to the place, where it [ ECM_FirstPerson ] read.

Under it somewhat distance =. stands directly somewhere of
Behind it see its n=50.0 s=50.0 t=50.0.

Around the opinion from the left upper screen to received please n=100 s=100 t=100 writes,
around the opinion from the middle to gets n=0 s=0 t=0
around the opinion from the right picture to to get must their following do:
In sew the Distance line is the offset line, changes this following,
offset = ny=0 nz=0.0 sy=0 sz=0.0 ty=0 tz=0"

Forrás: Splinter Cell HQ
hykao
Ha kicsit bõvebben kifejtenéd...
hykao
ok
Kandurex
Nagy köszi, de egyenlõre nem kell, örülök, ha az alap ver-t végigtolom. Aztán ott van még a Kotor, Spell Force, Baldur's Gate II, Max Payne 2 (tudod, így karácsony elõtt van komolyabb szünetem és most mindennek neki esek :)). El vagyok látva játékokkal bõven :). Azért még1szer thx.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Kandurex!

Amúgy ha kell a három plusz pálya, amit a most megvásárolt CE verzió tartalmaz, szívesen kölcsönadom!
De másnak is, ha van rá igény!!!

Megnéztem ezt egy plusz bónusz CD installálása után dobja rá.

Holnap kiprószálom.

Ha túlleszek a T3 és az EF2 magyarosításokon, megcsinálom a Splinti három plusz pályáját is.
hykao
Sajnos nincs!!!
Mármint a szövegfájlokban megvannak az ezekhez tartozó szövegek, de a játék fejlesztõi nem vették a fáradtságot, hogy ki is rakja ezeket a progi.
A mellékszereplõk párbeszédeivel ugyanez a helyzet.
Nagy kár, mert ezek néha igen poénosak, sokat dobnak a játék hangulatán, illetve egyes esetekben plusz információkat tudhatunk meg a párbeszédek kihallgatásával.