3838
  • Breki33
    ha lezárodott már nemjó?

valami driver dologra emléxem van itt olyan akinek Geforce van és megy rendesen?

driver érdekelne
  • hykao #3305
    Nem onnan kell megközelíteni!
    Ha az elsőt átugrod, nem záródik le az ajtó!

Újraindulásra nincs tippem, nem biztos, hogy a játékon múlik.
  • Breki33
    de felül és alul is van

az ujraindulásra tipp?
  • hykao #3303
    El lehet kerülni a riasztást!
    Ne sétálj bele! Ugord át!
    Infrával látod, hogy hol van.
  • Breki33
    sziasztok

na sikerült felrakni, lenne két kérdésem

1. Az első pályán a lézeres riasztást el lehet kerülni, vagy utánna egyesével el kell kapni őket?

2. Az előbb újraindul a gépem ésd beugrott hogy anno sokat küszködtem ezzel pedig teljesen más gép volt.
    Tehát vszinüleg nem gépfüggő

Szval miis volt az újraindulós hiba megoldása emléxik rá valaki?
  • Gfreiter
    Hol? Úgyis kéne vennem egy csomó üres CD-t. Ezek egyszer, vagy újraírható CD-k?
  • skristof
    jaja
    10es sony mellé dobálják
  • nagykispeter
    nem
    ez 3 pályát tartalmaz!
  • Gfreiter
    Köszike!!
  • balcooo
    lenne egy igen lama kerdesem, ami mos kijott kiegeszito missionok az ugye még nem a pandora?
    Az original kib nagy kedvencem volt tavaly és enyhen beszartam mikor lattam hoyg még tovabb tapoltak az efekteket a pandora trailerjeben.. de akkor mos ami kijott az még nem az ugyebááár?
  • hykao #3295
    G:
    A HDC-ről letöltheted az alapjátékot + a bónusz cd-t is
  • nagykispeter
    Én is most raktam és tényleg megy,köszi SOMA!
  • schoma
    Én semmi misztikus dolgot nem tettem. Betűről betűre úgy csináltam, mint ahogy azt a #3248 hozzászólásomban leírtam.
    Hja, és csak a tréning van megcsinálva. (Új telepítés volt, a mentést meg nem másoltam be)
  • Gfreiter
    Tudom, csak tényleg nem merném elkérni. Nálam nincsenek jó kezekben a dolgok. :) Sosem volt jó vége, ha valaki nekem valamit kölcsönadott, pedig mindig vigyáztam a cuccra. Vagy anyám pakolt rá valami dögnehéz cuccot, vagy beesett a hörcsögök közé, vagy a haverom följött, és ráborított egy üveg sört, vagy valami hasonló... Nem születtem szerencsés csillagzat alatt... De azért ezer köszi!!
  • hykao #3290
    Már az elején mondtam, hogy kölcsönadom.
  • schoma
    Hm.
    Nem volt rossz ez a kiegészítő, csak csöppet rövid volt, annak ellenére, hogy 1 cds.
    Nah mindegy. Nekem tetszett. :)
  • Gfreiter
    A tilyedet meg nem merem elkérni, mert az eredeti, és abból sosem sül ki jó...
  • Gfreiter
    Nem tom megvan e neki. Mert a tesója csinál olyanokat, hogy felteszi, aztán csak a játékindító CD-t hagyja ott. Nyem balym malyd letöltöm az egyik warez oldalról :(
  • hykao #3286
    Akkó kérd el tőle az első 2 cd-t is.
  • Gfreiter
    Sziasztok! Na megnéztem, és ez a 3. CD :( erről lehet installálni a DirectX 9.0-t, meg az Acrobat Readert, azt annyi... Hát a tököm. Mondjuk a srác, akitől kaptam, az tök nem ért az egészhez, neki a bátyja installálgatja a dolgokat, szal sztem asse tudta, hogy hány CD-s, meg ilyesmi, gondolom csak a kezébe akadt első CD-t, amire SC volt írva, azt passzolta nekem. Nya mindegy...
  • hykao #3284
    Valószínűleg egyáltalán nem jelennek meg nála a pályalistában. Hibás telepítés miatt.
  • schoma
    Nem. Alapból lehet mindhárom kiegészítő pályát választani.
    Nálad csak nem kis lakatok vannak a pályanév előtt?
  • Gfreiter
    Végignéztem, és tényleg nagyon LOL :DDD Tényleg hatalmas volt, főleg a vége! A sárkány az nagyonnagy főnök :))) Jó éjszakát mindenkinek! (immáron másodszor)
  • [Rush]
    Ezt a filmet át kell érezni......;)
    (sztem hatalmas)
  • Gfreiter
    Nézem a Shreket. Úristen, ez a szamár akkora kretén, mint a tököm!!!!! Bocsi, de ezt el kellett mondanom...
  • Gfreiter
    Áh, inkább akkor kihagyom. Csak valahogy azóta eszembe jut. Én is valamikor a 80-as években, még az általánosban láttam. Lehetett vagy 15-18 éve.
  • hykao #3277
    Asszem minden halál igazi, ez egy dokumentumfilm.
  • Gfreiter
    De gondolod, hogy igazi? Minden szart kitaláltak már, hogy az emberek bevegyék, ez tényleg igaz. Én csak egy-két részletet láttam, de azóta valahogy mindig eszembe jut.
  • hykao #3275
    Én még a 80-as években láttam, de elég gyomorforgató!
    Villamosszék, lefejezés ilyesmik vannak benne.
  • Gfreiter
    Nemtom, nagyon nagyon régen láttam belőle egy részletet egy havernál. De ha te mondod, hogy szar, akkor hagyom.
  • hykao #3273
    Hagyd a picsába azt a gusztustalanságot bameg!
    Undorító egy film. (mármint a halál ezer arca)
  • Gfreiter
    Na Shreknél legalább van hang :) Nem tudja valaki véletlenül hol lehet megszerezni a Halál ezer arcát? Érdekelne. Persze a neten csiliárdokért árulják :( Na ezennel nem offolok többet, ne hari :)
  • Gfreiter
    LOL, ki tudja, talán tényleg fog tetszeni :) De a Taxi2-nél nincs hang, és nem is lesz :(
  • Breki33
    Atyaisten te a Shrekre mondod hogy valami?
    Az már kultuszfilm olyan jó
  • Gfreiter
    De köszi a helpet :))))))))
  • Gfreiter
    Most telepítettem, de nincs azzal se hang, plusz ki is lépett magától a BSPlaya. Mindegy, nézem a Shreket. Bár az annyira nem érdekel :(
  • zaki
    pont ezt akartam ajánlani :P
  • Gfreiter
    Ja, csak anyámat nem akarom zavarni. Nemtom alszik e, vagy TV-t néz, de ha tévézik, akkor biztos nem azt nézi, ami engem érdekelne. És hát az ő tévéje, nem variálok bele. De szeretnék majd saját tévét. Immáron vagy 10 éve...
  • hykao #3265
    Egyébként bameg a TV-ben egész jó filmek mennek: pl: M1: Szellemkutya, TV2: Ahol alvó kutyák hevernek, Viasat: Gyilkos Mezők!!!
  • Gfreiter
    A filmnek, (Taxi2). Meg mostmár nekem sem, mer egy órája őrjöngök...