Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
football without ultras is nothing
Egy ingyenes regisztrálás után tudsz letölteni.
Ha bármi kérdésed, észrevételed van a fordítással kapcsolatban, írj.
Jó szórakozást!
magyaritas merre leledzik?
Rakd föl a magyarítást, úgy könnyebb!!!
másodkk pályán vok, ott aholis be kéne mikrofonozni a liftet, mielõtt elér a tetõre... de sehogysem megy... még végigjátszást is néztem, de az csak annyit ír, hogy bemikrofonozza....
valaki lécci kicsit részletezze már!!
elõre is thx!
ui.: bocs, h nem olvasok vissza, de lusta vagyok :P
Én is ezt használom, mert nem szeretem a pörgõ dvd meghajtó hangját.
Bár nekem 1.3-as patch van rajta, ez a bónusz cd-n van, és ez kellett, hogy a plusz pályák rámenjenek.
De tökéletesen megy az 1.2-es crack-el.
Amúgy, ha van rá lehetõséged, cseréld le a videókártyát.
ATI 8500-on már igen szép a játék, amikor elkezdtem vele játszani, még nekem is ilyen volt, és 1024x768-on játszottam vele, minden max-on!!!
Az apronet-en már 15 körül vannak 8500-asok, vagy 9000-ek, 9100-ok, ezek lényegében ugyanolyanok.
A tiédet el tudnád adni majdnem 10-ért szerintem.
Az 1.2-es patch-re 1.2-es crack kell!!!
Mûködik a magyarítás az 1.2-essel is, én így toltam végig a magyarosítás készítésénél.
Elég jól skálázható a grafika.
Az 1.2-es patch-et mindenképp fel kell majd rakni.
De csak fegyver elõvételnél van.
Egyébként ez az a játék, ahol jól néz ki, és jól is mûködik a külsõnézet!!!
Nagyon komoly a karakter animációja.
Mindjárt átütöm a fején a tányérsapkát, a karimáját meg megetetem vele...
:
Tangózzunk kicsit Filip:
Amúgy megtaláltam a képlopó gombot: "F9", úgyhogy mindjárt beszúrok pár saját képet is, mert már végigvittem az elsõ - Kolacell - pályát.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A három új pályát, egy csak erre a célra készített a bónusz cd-n lévõ 1.3-as patch után tudjuk feltelepíteni.
Ezután a level listában már ott díszeleg a három új pálya is, az elnöki palota után, azonban bármikor választhatóak.
Ha jól láttam, mindhárom pálya oroszországi helyszínen játszódik, ha minden igaz a Kola félszigeten:
Kolacell, Kikötõ, Tengeralattjáró.
Képeket nekem nem sikerült lopnom a játékból, de az Xbox-os verzió szinte ugyanolyan, ezért beillesztek mindjárt pár - ebbõl a verzióból származó - Kolacell-es képet.
"You go thus into the SplinterCellSettings.ini (in the system file) to to the place, where it [ ECM_FirstPerson ] read.
Under it somewhat distance =. stands directly somewhere of
Behind it see its n=50.0 s=50.0 t=50.0.
Around the opinion from the left upper screen to received please n=100 s=100 t=100 writes,
around the opinion from the middle to gets n=0 s=0 t=0
around the opinion from the right picture to to get must their following do:
In sew the Distance line is the offset line, changes this following,
offset = ny=0 nz=0.0 sy=0 sz=0.0 ty=0 tz=0"
Forrás: Splinter Cell HQ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy ha kell a három plusz pálya, amit a most megvásárolt CE verzió tartalmaz, szívesen kölcsönadom!
De másnak is, ha van rá igény!!!
Megnéztem ezt egy plusz bónusz CD installálása után dobja rá.
Holnap kiprószálom.
Ha túlleszek a T3 és az EF2 magyarosításokon, megcsinálom a Splinti három plusz pályáját is.
Mármint a szövegfájlokban megvannak az ezekhez tartozó szövegek, de a játék fejlesztõi nem vették a fáradtságot, hogy ki is rakja ezeket a progi.
A mellékszereplõk párbeszédeivel ugyanez a helyzet.
Nagy kár, mert ezek néha igen poénosak, sokat dobnak a játék hangulatán, illetve egyes esetekben plusz információkat tudhatunk meg a párbeszédek kihallgatásával.