48078
-
G_ArchAngel #44140 nem erted?
nem erted.
vannak kategoriak, rajuk jellemzo tulajdonsagokkal - azert nem kell leszarozni egy xxxD-t, mert kicsi es muanyag a Dxx-szel szemben, ami rendesen van megepitve, nagyobb keresoje van, jobb fogasa... -
#44139 "Sokan azt felejtik el, hogy az 550D kicsit ala van pozicionalva a D90-nek"
De ez az alapozicionalas miben hatraltatja a kezdo/amator fotosokat a D90/550D szemszogebol nezve? -
#44138 100e expo amivel jobb max.
mintakép? 12 mpx vs 18 mpx? persze ez nagyon objektív függő. az akksi a legkevesebb. fillérekért lehet venni akksit.
-
G_ArchAngel #44137 oke, megneztem:)
2 eves lesz augusztusban, en nem vennem meg... -
G_ArchAngel #44136 Sokan azt felejtik el, hogy az 550D kicsit ala van pozicionalva a D90-nek, ami felett az 50D van hajszallal.
Nem hulye a Canon es Nikon, nem fogjak egymas szemet kikaparni, ha ott van a sok hulye vasarlo, aki megteszik helyhettuk:)
(nem fogom megnezni helyetted, de azert ellenorizd le, hogy mikor adtak ki a D90-et, ha 1-1,5ev kozott van, akkor lassan jon az utodja) -
#44135 Koszonom szepen. :) Valojaban egy megerositest vartam, hogy a Nikon a tuti, vagy ilyesmi.. most jobban elbizonytalanodtam ill az 550D nekem nem tetszik amugy sem, a Nikon melle adott kitobik is jobbak mint az 550D melle adottak, ha jol latom.
100e exponalas garantalt, nagyobb a nezoke, jobbak a mintakepek, tovabb birja az akksi, kicsit nagyobb a keperzekelo is..
A Canonnal esetleg jobb a video, ami nem erdekel.. vagy van mas amit nem vettem eszre?
-
#44134 550D
D90
K-x
Nüansznyi különbségek pro és kontra. Legjobb mindet kézbevenni, kipróbálni, és úgy dönteni, a sok márkaképviselőt pedig lekakálni.
Jómagam pártatlan vagyok, de azt megjegyezném, hogy a Canonosok a legpofátlanabbak, mint ahogy az lejjebb látszik, hahaha. -
G_ArchAngel #44133 csak egyet, a Nikont, a masik nem tudom mi, gondolom valami szexualis segedeszkoz csajoknak... -
#44132 Tetsuo tudatlanul kiválasztott 2 márkát, a kolléga pedig megmutatta neki a helyes utat. Dícséretes :) -
#44131 Köszi Timba bá, megpróbálom ezzel is, hátha. -
#44130 Nikont, meg Pentaxot nézett...erre rátukmálod a gagyi kenont....pfff... -
#44129 ezt most csak viccből kérdezted, igaz? -
#44128 Ez a Nikon D90 alatt van kepminosegben, nem? -
#44127 ezeket még ajánlom a figyelmedbe. -
#44126 eos 550D. jobb választás nem is lehetne. képstabis kit obi, full hd videózás, 18 megapixel, és a legkisebb képzaj aps-c méretben. -
#44125 Hello, baratnommel vennenk egy gepet, nagyjabol £600-ert amatorkodesre.
Eloszor a Nikon D90-et neztuk ki, de sokan mondjak a Pentax K-x-re hogy hasonlo minoseg, viszont a latott mintak (dpreview) alapjan turistagepnek tunik.
Vagy vmi mas tipus?
Kesobb majd fejleszteni szeretnenk, igy fontos az objektivpark, bovithetoseg ill a kihozhato minoseg, stb.
Szerintetek? -
#44124 Ami megserulhetett az a FAT (File Allocation Table). Viszont ami alapjan vissza lehet hozni az a FAT2 ami lenyegeben a FAT egy biztonsagi masolata. En egyszer veletlenul formaztam egy vinyomat es teljes egeszeben sikerult visszahozni mindent az Easeus Data Recoveryvel. Itt ott fellelheto ingyenes letoltheto verzio belole :) -
#44123 Na most para van, a Get Data Back csak egy rakas .LED kiterjesztesu file-t talalt...
Ilyenkor mi van? -
Immigrants #44122 értem köszi! -
#44121 1GB-t állít vissza az ingyenes változat - de legalább ki lehet próbálni ingyen. -
#44120 "to recover 1 GB data free of charge"
Ezt ugy kell erteni, hogy 1GB-os file meretig tud visszaallitani, vagy osszesen 1GB adatmennyiseget allit vissza? -
#44119 talán egy ilyesmi? -
#44118 Szasztok!
NEED HELP!
A m.helyemen az egyik CF kartya (Sandisk 8GB Extreme III) megadta magat, velhetoen egy szar kartyaolvaso/PC miatt.
Amikor bedugom az olvasoba (barmelyikbe) azt mondja a gep, hogy a kartya nincs megformazva, megformazza-e most?
Nyilvan nem formaztam meg.
A gond az, hogy ha nincs lathato particio a kartyan, nem is tudok recovery software-t hasznalni, hiszen nem laccik a kartya.
Van-e valami otlet, hogy tudjuk megmenteni a rajta levo fotokat?
Elore is kosze a segitseget! -
#44117 Abban a kategóriában szinte ugyanazt kapod!
Én a Fuji,Panasonic,Canon cuccosait ajánlanám elsősorban..:D -
#44116 katt -
manitounickfree #44115 sziasztok! valaki meg tudna mondani honnan tudnam letolteni a legujabb firmware-t, panasonic fz38-hoz. nem talalom sehol, elore is koszi. -
Immigrants #44114 Szasztok! Milyen amatőr digitális fotógépet lehet venni jót jó áron?
Én személy szerint a Samsung PL100-150-et néztem ki de ti jobban tudjátok! Esetleg valami leírást milyet érdemes venni? -
#44113 Nem. Ritka, de megesik. -
#44112 akkor nem igazán tudom használni? -
#44111 Ez nem valami urban legend? :)
Sosenem volt gondom LPL szűrővel. -
#44110 Valószínűleg lineárisan poláros szűrőt vettél, ami összekamatyol az AF-fel. -
#44109 sziasztok
vettem egy polárszűrőt de ahogy ráraktam az objektivre azóta nem tudok vmiért éles képet csinálni. vmit rosszul csinálok? -
#44108 29? -
#44107 Tehhölye! -
#44106 30-ig mi a legjobb kompakt? -
#44105 :DDD -
#44104 ugyanez igaza punyra -
#44103 Áz! -
#44102 Még annyit, hogy érdemes belenézni fény irányába, hogy nincs-é gombásodás belül. -
#44101 Kösz a segítséget, még használtan is nehéz minoltát találáni, de nem adom fel aztán ha végkép nem megy veszek egy sony fix 50-es-t, majd egyszer :D