Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
tudja valaki esetleg, hogy canon 50D-n, hogy lehet állítani az élesítést?
köszi!
!Forza Ferrari!
A Fuji a Canon és a Panasonic ilyen ultrazoom kategóriában (mindenféle sorbaállítás nélkül) nagyon jó gépeket gyárt, nagyon mellélõni nem lehet, ha ezek közül választasz. Leginkább a pénztárcád mérete és a saját igényeid számíthatnak (AA akkumulátoros vagy saját legyen benne, extra gyors sorozatfelvétel, ilyesmik).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Valaki megnézhetné melyik a jobb
Samsung WB500
Fujifilm Finepix s2000HD
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
nem ismerem annyira a Fujikat, de nem nagyon hallottam róluk rosszat! pixinfon olvass róla tesztet és dönts <#vigyor3>#vigyor3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
mikor év elején el akartam adni az enyémet, még 50-60 ért volt a legtöbb...
már nem forgalmazzák, lehet h ezért ilyen magas az áruk, és kevés is van belõle...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Én csak az fölött találtam használtat.
FZ50--> nagy objektív(ekv 420mm), nem is olyan lassú, szép képeket csinál,10mpixel, nekem is volt nemrég cseréltem le tükörreflexesre.
Használtan találsz 50ért, vagy FZ30 ami majdnem ugyanaz.
Rendben
Jelenleg egy Fujifilm Finepix A800 om van, és leszeretném egy sokkal jobbra cserélni.
Ez a fénygép olyan szar hogy elegem van, 1mp kell várnom a fókuszra, és 10böl minimum 3x hibásan fókuszál, fõleg olyan helyen ahol rosszul van megvilágítva.
Olyan fénygép ajánljatok ami stadionos rendezvényen szar megvilágítás mellett is szép képet csináljon, ez lenne a legfontosabb + legyen gyors a fókusz idõ, mármint amikor megnyomom a gombot szinte azonnal készítsen képet, és jót.
Remélem ere már jönnek ajánlatok
Ja és azért, nem olyan rossz a fujifilm, elég szép képet lehet csinálni természetben vagy közeli képet.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Ajánljatok olyan digifényképezõgépet ami videó felvétel közben tud zoomolni.
Van rá kb 40 lepedõm max 50
Ja és rendezvényekre kell a fényképezõ gép.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
bár továbbra se értem miért nem a családban oldod ezt meg, egyszerûbb mint egy idegent megkérni...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Köszönöm a tanácsokat.
ha valakit tényleg érdekel egy kis plusz pénz semmi rizikóért, és könnyû munkáért, akkor priviben írjon.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
majd valamelyik guru biztosan fog segíteni. 😊
:3
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Minolta 70-210/F4 "Beercan"
Minolta 28-105 F3.5-4.5 XI
Minolta fix 50mm f1.7
Ha valakinek van ötlete, akkor szóljon. Külföldi beszerzés is érdekel, de mivel nem vagyok jártas az ilyesmiben szívesen rádobnék pár ezer forintot a közvetítõnek.
Köszönöm elõre is.
vennék egy új teleobjektivet nemrég vásárolt nikon d3000-res gépemhez és szeretnék tanácsot, véleményt kérni tõletek erröl az obirol: ezt néztem ki. Ez ugye jó lenne a d3000-re? az a baj hogy nincs több pénzem komolyabbra.
köszi elõre is!
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
a kérdésem a következõ: mennyire "igaz" ez a 1000 mah az után gyártott akkuk szempontjából? a mostani gyári akksival kibír kb. 450-500 expot ha nagyon spórolok vele. érdemesebb-e az ezrest megvenni?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Kompakt kis Cannon fényképezõgépem azt csinálja, hogy teszek bele elemet, és 1-2 óra használat után azt írja le fog merülni az elem, pedig újonnan vásárolt duracell. Cseréltem benne egy kis elemecskét is újra, ami a memóriakártya mellett van.
Van ismerõsöm más is akinél ugyanezeket a tüneteket csinálja!
Segítsetek kérlek mi lehet a baj!
Köszönöm!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!