Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
"-Nem.
-Hanem?" 😊

Riszpekk

The Garrett
nah enis ilyen vagyok mar vagy 2 hete 😄
-Keresett valaki telefonon?
-nem.
-hanyszor?

😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
sehol nem találok emberi áron belsõ élességállítású 28-135 közötti standard zoom obit EOS-hoz... Nikonhoz van a körúton vagy 5 darab 40-60 ezer között, de Canonhoz semmi (és ez több boltra is igaz, ahol eddig jártam)

más kérdés: lehet kapni M42-EOS konvertert 11 rugó körül, ebben elektronika (érintkezõ) is van??

Riszpekk

Z
Volt már olyan idõszakom, amikor a szennyest kidobtam a kukába, a szemetet beratam a hûtõbe...

De akkor eléggé készen voltam, mint a matek házi.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
TÉÉÉÉKKKK!!!!

Vagy a szezont a [email protected]

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

The Garrett
jah és távirányítóval akarnék telefonálni

Z
cemét!

The Garrett
de kajak ennel szetszortabb mar csak akkor lennek ha összekevernem a szamitogep monitorjat a Tv vel... a szezont a fazonnal es hasonlok.. 😄

FREAK
LOL 😄DDDDDD

Riszpekk

Z
Na baz+!!!!!!!

Szóval LCD-rõl...

Z
geciek!

Amúgy én nem annyira. Én végig az LCS-rõl beszéltem.

FREAK
lol, kurvajó, lubickoltok a kép- és fogalomzavarban 😊))))

MÉG! 😊

Riszpekk

The Garrett
DE hülye vagyok te....
most nezem enis LCD-t irtam CCD helyett.

Z
Ez igaz! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

The Garrett
de az LCD melegedésétõl nem lesz zajos a monitoron a kész kép...

Z
Az LCD is melegedhet. A Samsung moncsival fûtök itthon... 😄

The Garrett
nem az lcd melegszik, a ccd 😊

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Ezt már én is észrevettem a Z1-en, hogy melegedik az lcd ha sokat long-expozok.
Képzajt mégnem figyeltem meg, de biztos az is stimmel...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
víájpínak kell elnni és lesz edit :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
érezhetõen- láthatóan..

grr edit gombot plz! 😊

The Garrett
képet-gépet..

The Garrett
jah és ez az LCD melegedés tényleg komoly.. kb a 6-7. long expos kép után hagyni kellett pihenni/hülni a képet, mert érezhetõen nagyobb lett rajta a zaj.

The Garrett
mert ha rateszem, ugy felismerik egymast, mukodik is vele mindenfele modban, de wirelessben nem akarja az igazsagot.

FREAK
ez kb akkora rejtély, mint hogy miért nem megy egy EOS kompatibilis vaku manual módban EOS 300D-vel??

majdnem vettem ma egyet

Riszpekk

The Garrett
ha a rendszervaku-n villog az infra, hoy veszi a jelet a gepbol, a gepen is be van allitva a wireless vaku, akkor miert nem akarja elsütni?

picike off: én egy Etûddel kezdtem :-)

Elég lenne a Pajtás is, vagy a Cmena 8-as.
Hozzáértõk sem "fognak kapni" csak úgy ekkora gépet, egy kezdõnek tök jó lesz

FREAK
voltam ma Soóséknál, de hervasztóan szar a választékuk

mondjuk ha valaki múzeumot akar csinálni, akkor mindent megtalál náluk, de sima EOS tele-zoom obiból volt komoly 1 darab (Cosina), az is csúszkás zoomal... inkább régiségbolt, annak mondjuk elég jó

Riszpekk

tökéletes
elég 256 mega

The Garrett
Kis méretû táska akkora, hogy az A1 passzosan belefér és nem mozog benne. LOwepr0 márkájú, annyi a hibája (mer ugye hasznalt) hogy a pántjának az egyik végén 1mm nyit foszlott. megégettem a szélét és probléma megoldva. Amugy tûz/víz/repülõ álló.

taska szerintem simán megérte az árát 😄

Sziasztok!
Most fogok kapni egy Canon A80-as gépet, még nem igen fényképeztem eddig, totál kezdö vok, az a gép megfelel indulásnak?Ti mit gondoltok?Kártyát 256 mb-ot gondoltam elején!Majd szeretnék tanácsokat is kapni h lehet jol fényképezni!Köszi szépen

Z
Izéõõ, akkor ez nem volt szép. "valahol ömlik be a hideg az ablaknál, de nem tudom megállapítani, hol van gond a szigetelésnél
"

Mindenki egybõl Harrison Ford - Hogyan rakjuk össze a házat? témafelelõs lett. (egyébként nagyon segítõkész módon)

Galy
milyen? mekkora? 😊
The Garrett
ontopik! nemetorszagban volt "kukazni" ismerõs, hozott nekem egy fasza fotos táskát 500Ft ért!!! Itthoni bolti ára 4-5k körül van 😄

izéé TÖKJÓ 😄 a mai nap se hiába telt el 😉

mikike
mér?
nincs olyan gép, ami tud hõképet is csinálni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Z
Ezt nagyon nem a megfelelõ topikba írtad...

GregSB
témánál vagyunk 😛

mikike
és ezt ki csinálja?
és mennyit kér érte?

tomsolo
egy speckó maróval végigmarják az ablak valamint a keret belsõ oldalt amibe pontosan beleilleszkedik egy fém/mûanyag sín az egyikbe bereagasztját a hornyot a másikba pedig annak negatív profilját és így akár a 2-3 cm-es illeszkedési problémák is megszüntethetõk... (ezt sima felragasztós szigeteléssel nem lehet megvalósítani) kb ennyi ideig tart amig elmondtam egy abla/ajtó

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

GregSB
Minolta pletykák:

7D tenative price US$1500-1800 including lens
5D planned for 1st Q 2005 under US$1000
9D planned for 3rd Q 2005 US$3000 (12 M Pixels)

(http://photohobby.net/news/show.php?Category=alldata&No=41)

FREAK
most nem tudok

letaglózott a tudat, hogy 300D-hez 70-80 rugó egy külsõ elemtartó markolat

Riszpekk

mikike
mondj néhány trükköt, szaki

mikike
na ja, csak nem mind1, hogy egy összeget egyszerre kell kitejelni, vagy részletekben
egyébként gázfûtésû és tégla

mikike
nem, az miaz?

FREAK
digitális fényképezõgép... jó nem jó milyet?

Riszpekk

az ablak szigetelésének a teljes cseréjélre gondoltam, nem az ablakéra, Te...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Távfûtésnél.
Bár azt nem tudom, Mikike milyen kecóban lakik, de ha történetesen gáztüzelésû berendezést használ (mint a családi házak túlnyomó része), akkor a téli hónapok igen csak költségesek.

FREAK
de biztos kell, csak legjobb tudomásom szerint manapság leginkább "forró vízzel" fûtenek, azt meg nem te szabályozod (sajnos, mert szétfagy az agyam 😊

Riszpekk