Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
😄DDD
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
...de miért?
ez tuti vmi ellenség...
Hobbira tényleg nem éri meg, de ha hosszú távra, munkára tervez az ember, akkor sokkal jobban mint egy 20D.
ahogy mondod, munkára jó, egy napilapnak fotózni elég a 4mpx, és jól jöhet a sok profi fícsör 😊
Riszpekk
2000-ben vett Nikon kompaktom eredeti ára annyi volt, mint most egy Cano EOS 300D kitobjektívvel. Most ugyanannak a Nikonnak a nagyobb testvére 70 ezer forint újonan. A tükörreflexesekrõl nem is beszélve. 3 éve 1 millió közelében voltak az új cserélhetõ objektíves gépek. Aki akart magának egyet, onnan indulhatott. És ez 2001-2002-ben volt, nem 50 éve !
ez olyan mint az autoknál, régen az ABS meg a légzsák extra volt még a felsõkategóriában is, majd kisebb kocsikba is lehetett venni, felül széria lett, ma meg már forgalomba se lehet hozni kisautókat se nélküle
kb. erre céloztam
de tegnap vettem új obit Canonhoz, már beterveztem a további fejlesztéseket is, szóval nem aktuális
pedig jó ára van vaze
Riszpekk
Nem te kerestél ilyet régebben ?
a szemvezérelt fókusz sem mai találmány, de szintén nem érhetõ el a mai átlagember számára
persze részben igaza van Cat barátunknak, de a profi fícsörök nagy része még nem jött el közénk 😊
Riszpekk
nyilvánvaló, hogy jobb a mai, de ami 2000-ben elérhetetlen árú volt, az többynire még ma is az
Riszpekk
(és most nem csak megapixelre és memóriakártya méretre gondolok, hanem funkciókra, lehetõségekre)
Azért szúrtam be, mert érdekesnek tartottam, hogy itt legyen(kint van a fõoldal híreinél is).
Valóban a többségünk még csak nem is lát majd ilyet életében, de az is lehet, hogy közülünk senki sem, de szerintem is dögünalom lenne csak a hazai pénztárcákhoz mért technikai újdonságokról beszélgetni. Jó tudni, hogy van ilyen, sõt még a véleménye is meg lehet róla bárkinek...ez tök természetes.
attól még most került elénk, és most beszélünk róla. teljesen mindegy, hogy az ufók vagy a CIA titkolta idáig el 😊
nem azt írta, hogy add el a házad és vegyél ilyet 😊
Riszpekk
... mindegy egyszerûen csak arra próbáltam utalni a hogy a "világújdonságok" nem feltétlenül jelentenek az átlágember számára VALÓBAN értékelhetõ hírt... pláne hogy a világ technikai fejlõdésének üteme valamint ezek megvalósítása kb. 1920 óta erõsen pénzügyileg szabályozott... (úgye mindenki emlékszik még a 90-es évek terrabyte-os cd-ire?😊)
...szal ez azt jelenti hogy nem technikailag ez az elsõ hanem ehhez elsõként van már annyi marketing háttér hogy megjelenjen a polcokon...
...ha meg már a hasonlitásnál tartunk érdemes azon is elgondolkodni mekkora hír az pl .a cosmopolitanba, hogy lehet kapni illatgyergyát 27 ezer forintért is...
másrészt meg ezekrõl van mit tárgyalni, azt te sem akarhatod, hogy kizárólag automata ultrakompaktokkal foglalkozzunk, mert a legtöbb fórumozónak olyanja van... kapcsolják be és nyomkodják az egyetlen nyomható gombot, errõl ennyit 😊
Riszpekk
Riszpekk
"digitális fényképezõgép... jó nem jó milyet?"
A Mamiya ZD : JÓ, ILYET! 😊
Riszpekk
A világ elsõ középformátumú digitális gépváza
22 megapixel, 48*36mm érzékelõ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ez egyelõre a legfinomabb
van 2 kompakt masina
meg SanDisk-ék uralják a memkártya frontot 😊 sokgigás CF-ek, gigás SD, satöbbi...
a cégek frontjai sok képecskékkel...