48078
-
DecenS #33373 bezzeg a k10d! az tényleg veri! -
G_ArchAngel #33372 emléxem azért indexen a sok szaGértő mennyire odavolt az A700-ért: "ez is simán veri a 40Dét" - az egész kib*szott index nem szól másról, csakhogy miben sz*r a Canon és miben jobb a többi gyártó...
-
#33371 Akkor már inkább vidcam.
De a tesztet nézve azé messze nem kaka gép az A700, most már nagyjából kibékültem a kissé bumfordi külsejével is. -
#33370 hátén semmitse, az tuti
Sony=muzikcenter oszt csókolom :) -
Gabo #33369 Mit vársz egy olyan cégtől, ahol a zárszerkezet hangja egy kiemelt fontosságú fejlesztési tényező... ;o) -
#33368 kizártnak tartom: ezt -
DecenS #33367 dpriview féle zajtesztek valahogy egyre kevésbé képviselnek olyan relevanciát és objektivitást, ami alapján támaszkodni lehet rájuk. mintha a canon játszóterévé vált volna az a site... -
#33366 Mittomén melyik oldalon néztem az E-3 zajtesztjét, hát 3200-on már igencsak zajgyár. Bár olyasmit írták rá, hogy a zaj egyenletes struktúrájú, jól szűrhető programmal, de azért kár érte.
Ettől függetlenül nekem nagyon bejövős. -
#33365 Nem is beszélve a 6400-as iso-ról, nyilván csak vmi viccnek szánta a sony, hiszen összevetve a D300-zal.... khhmmm :DDDD -
#33364 PROS: "Low noise at higher sensitivities although at the expense of detail (perhaps too much luminance NR)"
WTF?
Mióta pozitívum, ha egy gépnek a zajszűrése annyira erős, hogy összemos mindenféle részletet, ezzel "eltakarva" az érzékelő magas érzékenységekben termelt képzaját?????
A zajtesztek alapján a magas érzékenységekben semmi extra az a700 tudása, 800-ig még szépen tartja magát, 1600-nál meg bekapcsol a zajszűrés és viszlát képrészletek... -
#33363 Szotyi A700 test fent van díprivijún. Ami érdekes az az ISO teszt, amiben a 300D-vel, 40D-vel és E3-al vetik össze. A szotyinak jól sikerült ez az új érzékelője, pariban van a Kenonéval, az Olympus viszont csúnyán le van maradva. -
#33362 az egész szőkéről szol, betuzzem? P-A-L-I -
DecenS #33361 megérkezett a Zújszülött! -
G_ArchAngel #33360 htx:) -
#33359 tessar. -
#33358 Az viszont jó ár. -
elektronmike #33357 http://elektroland.myminicity.com/ -
#33356 Htx, közben megtaláltam evra.hu-n 100. -
#33355 en szeretem a humort csak nem ertem! :D -
#33354 digifenykep.hu-n van, jódrágáé. -
#33353 Hn, most látom, JS letiltásával a topic fejléc is elszállt. :C
Bracsek bekaphatja. -
#33352 FÉB Angel! -
#33351 Fuji S9x00-et lehet még valahol kapni, mert edigin nem látom. :C -
G_ArchAngel #33350 Greg, FM, köszi:) -
#33349 Sziasztok srácok,lenne egy olyan kérdésem ,hogy mennyit ér egy Sony Cybershot DSC-F505 ha az lcd je ködös, de képeket tökéletesseket csinál? vagy érdeklődik ilyenre valaki? Vagy lehet e ilyen problémát javítani.Szervíz nélkül ,mert az drága... -
efem #33348 HBD G! -
#33347 Boldog szülinapot! -
G_ArchAngel #33346 RRRrrrrr alapfilm, de ki is a főhős?
Pali?
vagy
Pali?
esetleg
Pali? -
#33345 "ááá, csak igényes" mond hogy ezt nem egy filmből idézted... van egy jo francia vigjáték, ott is ez az egyik poén.... RRRrrrr!!!! a film cime, ajánlom :) -
#33344 A 8gb nano-m néha nem elég a zenéimnek :) Persze leginkább azért jo a sok hely mert nem kell mindig töltögetned rá, és sok féle muzsika kozul választhatsz bárhol vagy, nem kell bosszankodnod ooo, ezt most épp otthon hagytam pedig ezt akartam hallgatni :)
Ja, sajna nem olvastam előtte semmit a pixmaniárol....soha többet -
G_ArchAngel #33343 ááá, csak igényes:)))
[SZERÉNY]
(amúgy 500 Mbyte Manu Chao...) -
DecenS #33342 klassz vagy... -
G_ArchAngel #33341 nekem 2 Gbyte van a telómban, de nem ismerek annyi jó dalt, hogy megtöltsem... -
DecenS #33340 lehet, viszont a nyáron csak náluk lehetett 8gb mp3 lejátszót kapni (nem sokkal többért, mint máshol a 4gb-osakat) -
G_ArchAngel #33339 bátor vagy, ha megnézed az "árösszehasonlítós" oldalakat, akkor messze a legsz*rabb az átlaguk... -
DecenS #33338 nekem nem volt problémám a pixmania-val. (igaz nem is gondoltam meg magam a vásárlást illetően) -
G_ArchAngel #33337 ezt eddig is tudtuk...
nem olvasod a topicot:) -
#33336 Nos megkaptam a canon promo visszatérítésem... lassan ment nekik de legalább elküldték, igaz nem banki átutalással, ahogy kértem hanem csekken :)
Nem ugy a pixmania, ezekkel befürödtem... rendeltem egy hordozhato vinyot, amit aztán nem kértem mert nem tudtam átvenni mivel elutaztam ( persze 10 napig tartott a szállitás a 3-4 helyett)... szoval kértem a pénzem vissza, de nem igazán akarták kudeni, majd mivel már egy hete majd minden nap basztatom őket visszaküldték a pénzem, persze behuztak 3000ft-vel, valahogy nekik más jött ki mint amennyit befizettem :)
Szoval soha senki semmit ne vegyen náluk :) -
G_ArchAngel #33335 htx,
Angliában a legjobbak a "Buy 1, Get 1 Free" akciók - persze fotótechnikában ilyen nincs:)
kellett a mennyiség, mert ennyihez még adnak egy 6db-os Stella-s pohárkészletet is:) -
#33334 HBD Éndzsöl