48078
-
G_ArchAngel #46715 ? -
#46714 Mégsem lesz K5 -
#46713 Jah..én egy 70-300-as Tamronnal használom a raynoxom, vagy a fix 50/1.7-tel...de sokat fordítóztam régebben. -
#46712 Vehetsz közgyűrűsort, de az fényerőveszteséggel jár, tehát kell normális obi.
Vagy próbálkozol fordítógyűrűvel esetleg.
vagy egy normális nagyfényerős makróobit szerzel.
Más lehetőség nincs.:) -
gabko #46711 lehet láma kérdés lesz, de nézzétek el nekem :)
18-55mm vagy 55-200mm vagy 35mm-es obikhoz lehet olyan közgyűrűt venni amivel lehet jó makró képeket csinálni?
vagy érdemes erre költeni? vagy inkább szerezzek be egy makro obit?
nikon d3000-hez...
u.i.: van egy raynox 250es előtét lencsém de kb. semmire nem tudom használni ezekkel az obikkal...
pedig azt az infót kaptam hogy :"hű de jó makrózni" ezzel a felszereléssel is.
köszi -
#46710 Pár tesztet olvastam...zsírfasza a rajzolata állítólag.
Igaz manuál, de féláron 3 év garival..:D -
G_ArchAngel #46709 Samyangra kivancsi vagyok. Jonnek fel, mint a talajviz. -
#46708 Helikopterre szerelhető van a reklámos ismerősöknek, ilyet még nem láttam náluk :D -
#46707 Jaja..hamarosan K5!:)
Meg egy Samyang 85/1.4 -
#46706 na, most nem vagy szimpatikus :) -
G_ArchAngel #46705 ez nem vicces, a mienk legalabb azonos idoben lett beirva:P -
#46704 K5? -
G_ArchAngel #46703 K5? -
#46702 K5? -
#46701 ELADÓ A CUCCOM! -
#46700 -
#46699 Uhhbazze....komoly:) -
#46698 Nem tud valaki ilyen riget szerezni? :o
-
G_ArchAngel #46697 iPhone-on is ket eve van, szerintem senki nem hasznalja.
iPad-rol mar kenyelmesebb lenne, de legjobb a wireless tethering laptoppal.
Ez az iOS/Android egyszer kiprobalni jo, masra nem. -
stain #46696 Én ezt már megoldottam három éve egy Nokia N800-zal. Csak aztán rájöttem, hogy nem sok értelme van, és nem használtam. -
#46695 nekem megfelel az infratávirányító is...nem nagyzolok!
Viccet félretéve...egész pofás dolog, legalább nem kell laptopot cipelni annak aki azzal dolgozik!:)
Persze mi Pentaxosak megint kimaradunk a jóból..:S -
#46694 Androidról vezérelhető Canonok -
#46693 [URL=http://hir6.hu/cikk/56978/zavargasok_eszaklondonban]"Két fotóst megvertek, felszerelésüket összetörték."[/URL] -
G_ArchAngel #46692 Ma fehernemus modelleket castingoltunk, amit a rendorseg felbeszakitott, hogy takarodjunk haza, mert jonnek a kocsogok.
Nalam jobban szerintem senki nem utalja ezeket a barmokat most. -
#46691 Nem túl rég a franciáknál egy hasonló eltartott fél éven át, napi szintű gyújtogatással... -
#46690 tudod hogy szidom is oket... baszki en siman ott lennek fotozni... de neeem pont akkor kell csinaljak ezt amikor eljovok... es gondolom mire visszaerek mar mind kez a kezben fog pittypangot szedegetni a rendorseggel nagy bekessegben... -
G_ArchAngel #46689 Ezen most rohogok.
Mert lehet tenyleg azert:))) -
#46688 Eljössz...egyből zavargások törnek ki...:D -
G_ArchAngel #46687 ah, akkor addigra gyujtok Porto Bellozasra:) -
#46686 az hogy Sopronban vagyok... :) Ugy 23-a utan leszek elerheto :) -
G_ArchAngel #46685 Mi ez a ket napig kikapcsolt telefon, baszunk valaszolni textre attitud? -
#46684 nikonnak nagyon jok voltak kitobijai... -
#46683 Az a helyzet, hogy a kenon kitobijai nem a minőségükről híresek.Nikonékéról nem tudok nyilatkozni.
A Pentax 18-55-ös alapobija meglepően kellemes az árához és a belefeccölt anyagokhoz képest!:)
Nam akarlak rábeszélni egyik márkára sem...megteszi majd a többi jóképű srác itt a fórumon!:) -
#46682 Hölye! -
G_ArchAngel #46681 Kezdokent mindenkepp Pentaxot vegyen, mert azon csak Zold Negyzet mod van, igy nem lesz zavarban kesobb. Esetleg csak a vaz szinen kell elgondolkodnia:) -
#46680 Utolsó mondat.
Szerintem....
Kompaktok a DSLR-nél kényelmesebb(egyszerűbb) kezelésűek lehetnek esetleg neki, viszont képminőségre (képzaj, részletek, rajzolat, és a cserélhető optikák variálhatósága=> képminőség) a két világ ég és föld...
Valószínűbbnek tűnik, hogy megszereti a DSLR-ek világát mint, hogy visszaváltson egy kompakt ultrazoomra és eladja a D3100-at (vagy amit vesz)
De nyilván Pentaxot kell majd vennie.. -
#46679 SEgiséget kérnék egy ismerös gépet szeretne venni, de nem tudott mondani semmi konkrétumot mondani és ahogy kivettem a szavaibol nem ért annyira a fényképezéshez sem, sem a technikai részekhez.Gondolom mindenre használná a szokásos családi hobbyfotozásra.
Nem akarom a pénzét feleslegesen elkölteni csak mert nekem valami jobban tetszik,de az ö számára felesleges.
Linkelt pár gépet amit nézett, de a fent leirtak miatt , nem ajánlanám teljes szivvel neki a DSLR-eket.
Mert a Canon eos 1000D és 1100D és a nikon 3000 és 3100 asokat likelte.
Esetleg ebben az árkategoriában vagy egy kicsit alatta milyen kompaktok vannak ami zommban vagy fényeröben és kezelésben jobb lehez ezeknél?
Vagy nyugodtan vegyen egy kezdö DSLR-t ha késöbb ráérezne az izére akkor legyen mihez nyulni a késöbbiekbe? -
G_ArchAngel #46678 csak abban a csaladban mindenki a szivarvany szineit viseli:))) -
Lateralus #46677 [URL=http://m.blog.hu/tr/transfesser/image/godfather.jpg]"...de bekerülsz egy családba"[/URL] :)
-
Amigoss #46676 Mármint a Canon 18-55-ös Stabilizátor nélküli a Nikon 18-55-ös kitobijához képest,mert azt próbáltam(Nikon D40-en) és annak tetszett a képminősége.