48078
-
#46835 kicsit szőrös de jöhet nekem is -
G_ArchAngel #46834 KELL
-
G_ArchAngel #46833 -
#46832 Panasonic Patent erdekesseg: Lenyegeben nem attetszo tukorrel oldanak meg PDAF-t hanem a szenzoron levo tukrozodo reteggel... vagy Back Illunal a szenzor moge kerulne egy AF szenzor... mekkora otlet? :D -
Lateralus #46831 Canon Powershot A1200, esetleg Powershot A3150 IS.
Panasonic Lumix DMC-F3. -
#46830 Akkor 25 ezerért venni kell egy jó fényképészt.. :D
-
#46829 Canon Fuji Nikon Olympus Panasonic Pentax Sony
Ezek közül bármelyik, ami a keretbe belefér (nincs olyan különbség köztük, ami számítana hobbifotós szinten) - esetleg ha van rá lehetőség, minél kevesebb(!) megapixelest keress az újak között, főleg, ha nem akarsz A3-as posztereket nyomtatni a képből. Mindenképpen vedd a kezedbe, hogy melyik tetszik, melyiknek a menürendszerét, stílusát érzed kényelmesnek - ez többet számít, mint bármilyen technikai paraméter.
(és a mai közhelyünk: a kép nem a fényképezőgéptől lesz jó, hanem attól, aki készíti) -
#46828 Üdv mindenki!
Szeretnék olcsón (25k max.) fényképezőt vásárolni, de azért örülnék ha az a "kis" összeg sem lenne kidobott pénz, és minél szebb képeket tudnék készíteni. Valaki esetleg tudna tippeket adni? Legalább márka, esetleg típus vagy bolt terén, nem értek hozzá.
Előre is köszönöm! -
#46827 Jaja... nekem is kb addigra lesz ra penzem :D
Trefat felreteve... Samsung NX-200 + 30mm f2 pancake azert az :)
Melle meg egy 18-200 OIS es kesz is a tuti street felszereles :P -
G_ArchAngel #46826 Még két év és megéri ilyenekben gondolkodni. -
#46825 Samsung NX-200
20.3 Megapixel, 3.0" AMOLED erintos kepernyo (igaz csak 614K keppontos... ehh ehh), 1080p video, max ISO 12800, 7 FPS.
Sample 1; Sample 2 -
Lateralus #46824 Picit nagy formátum
-
G_ArchAngel #46823 Az a legnagyobb baj, hogy az objektivek kozul is csak a felsokategorias fixek tudjak ezt kiszolgalni, igy aki vesz egy olcsobb gepet (pl. D3000, 600D) az nem akar venni felmillioert objektivet.
Tehat dontenie kell, hogy a romlo kepminoseget valasztja vagy vesz egy regebbi manual fixet, aminek megfelelo a felbontasa. -
#46822 Mondjuk a kerdes az, hogy ha a 24 Megapixeles kepet lemeretezed akkor mit kapsz. Mondjuk en rohadtul nem ertem, hogy minek kell a 12-14 megapixel fole menni barkinek is APS-C-n. 24 MPix-nel mar olyan nagy a pixel density, hogy azt mar az optikak legtobbje is csak nyogve nyelve tudja kiszolgalni... Es ugy tunik a megapixel harc meg mindig tart mert a Samsung is 20 MPixeles szenzorral jon ki... -
G_ArchAngel #46821 Oke, de a magas ISO melle van egy olyan igeny, hogy maradjon meg reszlet is. Nekem nincs igenyem beepitett Noise Ninjara...
Ebben pedig ez a szezor eros. En odivatu vagyok, szeretem magam szurni a kepet (amit soha nem teszek), nem biznam a kamerara. -
#46820 Nex5n szenzora ugyanaz mint a Pentax K5/Nikon D7000/D5100-e. Ami meg mindig a magas ISO kiralya :D -
G_ArchAngel #46819 Jól néz ki, kár, hogy APS-C, szarrá van szűrve és elvesznek a részletek a NEX-en, de amit nem értek, hogy lehet jobb az EVIL a Sony DSLR-nél?
Ennyit ront az attetszo tukor? -
#46818 Áz. -
G_ArchAngel #46817 Szotyi:((( -
#46816 Száz kiló alatt a férfi csak karácsonyfadísz!
Francsetudja...:D -
#46815 kedd, szerda, csutortok raerek. Szombaton csak kettoig dolgozom ergo 1-tol raerek :D -
G_ArchAngel #46814 pentek, szombat biztos fotozok, szerda meg nincs konfirmalva, szoval nem:) -
#46813 mukodott faintosan minden, teljesen fel volt ujitva, peldaul a grip bor is le volt cserelve kicsit pimp-esre :D De ahogy elneztem a srac valasztekat nala nem ritka a jo cucc :D Multkor nala lattam Mamiyaflex-et. Meg nagyon segitokesz volt mert adott par cimet ahova pl. a Rolleiflex-emet el tudom vinni javittatni... jovohet szombaton kora delutan raersz? :D -
G_ArchAngel #46812 igaz, es jo allapotban volt a szigetelese?
fenymero? -
timcsi08 #46811 szia -
#46810 Kell a screenshot, hogy nem azt irtam? :D -
G_ArchAngel #46809 Annyit irtal, hogy Fujica, amit ismertem az cserelheto obis slr. -
#46808 Es szerinted a Fujica 35 EE az mi? :D
-
G_ArchAngel #46807 Mindegy.
Amúgy nekem távmérős gép kell, nem SLR. -
#46806 ezt most nem egeszen ertem... szakallt novesztettel es turbant viselsz? Vagy mitol tunsz arababbnak mint mi? :D -
G_ArchAngel #46805 De nem mi voltunk Dzsini posztja alatt!:D
(mondjuk hozzatok kepest engem mar nem neznenek ki Darfurbol...) -
#46804 Mert mintha teged vagy engem epp az ehhalaltol kene megmenteni :D -
G_ArchAngel #46803 Mondjuk a masik valasz 'Gabesz' lehetett volna, ismerve a kiterjedeset -
#46802 -
#46801 Könnyezek a nevetéstől :D
Ez olyan volt, mint amilyen lehetett a "mi az a radiátor" - az óvszer összefüggésében - a világon először, megélni. :) -
#46800 legjobb lecsapás evör :DDDDDDDDDDDDDDD -
#46799 Parketta. -
#46798 Szep darab... jo ez a foto rola de mi az a boszme ize alatta? -
8x10 colos digitális hátfal hasonló méretű Polaroid kiváltására -
#46796 Látom jól elvagytok...
Akárki akármit mondd, a NEX-5 egy csodajó kis szerkezet.Próbáltam a NEX-3-ast, az ötös csak jobb lehet!:)
Más...multhéten melóztam..sétálok a rakparton, túristabácsi nyakában egy fekete Leica M8 valami nagylátós obival...majdnem lepetéztem, annyira szép az a kis szerkezet.:)