48078
-
#46875 Szerintetek mi? -
G_ArchAngel #46874 [URL=http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/09/19/debreczeni_zita_feladja_a_modellkarriert/] ""a tanároknak hála, nagyon sokat fejlődtem, jó úton haladok a céljaim felé" - nyilatkozta Debreczeni, aki mindenképp szeretné fotósként elfogadtatni magát."[/URL] -
#46873 Elfoglalt ember ez a Putin.:) -
#46872 Putyin az akcióhős :) (1 egész képet csinált a sorozatból) -
#46871 szemrevaló fehérnéép ez a yana, kár, hogy nem igazán tud normális képeket szegénykém. cserébe putinnal mindig kéznél van:) -
G_ArchAngel #46870 Azt hiszem megtalaltam, hogy hol legszarabb fotosnak lenni... -
G_ArchAngel #46869 -
G_ArchAngel #46868 -
#46867 Rendben, köszi. -
#46866 ha nem folytak ki benne az elemek és nem dobálta, akkor szerintem nem sok baja lehet - mindenképp próbáld ki mielőtt megveszed -
#46865 Találtam egy Metz-et elég olcsón a neten. Megbízható ember (a fényképezőgépem is tőle vettem), annyi a helyzet, hogy a vaku egy éve nem is volt használva, és nem tudja kipróbálni, mert más márkájú gépe van már.
A kérdés az lenne, hogy árt-e a vakunak, ha 1 évig nem használják? -
G_ArchAngel #46864 Mondjuk pont szar, igy inkabb nem is reklamozom. -
#46863 Köszi, utánanézek. :) -
#46862 Panasonic TZ sorozat eddig minden ismerosomnek bejott hobbi celra. Meg nekem is jo volt DSLR melle 'kisgepnek' -
#46861 Esetleg a YongNuo es a Nissin termekek kozt nezz korbe. Hasonlo aron, hasonlo kulcsszammal de praktikusabb testben (dontheto forgathato fej pl.)
Nekem YongNuo van, igaz Nikonhoz, de eddig nem volt vele gondom. Meg az itt forumozok kozul is tobbuknek van mar tapasztalata veluk. -
:D
Hivatalos közleményünk az, hogy nincs hivatalos közlemény. -
#46859 Értem, így igaz.
Már csak annyit akkor, hogy Sony-ra érdemes ezt a vakut venni ennyi pénzért, vagy tudtok jobbat?
Drágább Metz-re egyszerűen nem volna pénzem. -
#46858 Nem kell dolgodnak lennie, csak picit gondolkodni:
1) 450 kép bizonyos nem túl ritka esetekben pár óra alatt megvan
2) az általad kinézett vaku ~30 ezer forint, ami képenként +70 forint költséget jelentene
3) rengeteg fényképezőgépben (a legolcsóbb kompaktokban) van belső vaku, amely mindennel együtt olcsóbb, mint csak ez az eszköz, és akármennyit lehet használni
4) ha a belső vakuknál nincs ilyen határ, akkor miért nem használnák ugyanezt a technológiát külsőnél is? -
#46857 Nem volt soha dolgom külső vakuval, nem érzem gáznak, ha ezért feltettem egy hülye kérdést. -
#46856 Ha egy picit gondolkodsz, mielőtt a kérdést felteszed valószínűleg nem adsz okot arra, hogy ilyen válaszokat kapj :) (szerinted gyártanak olyan eszközt annyi pénzért, ami 1-2 nap alatt kidobásra kerül?) -
#46855 A szarkazmusotok nélkül is tökéletesen meg lettem volna elégedve. -
#46854 Keress ki néhány (2-3) konkrét modellt, ami tetszik (esetleg már ki is próbáltad vagy olvastál róluk tesztet), és azokról már lehet véleményt kérni - de az általad megadott keretben van legalább 50 fényképezőgép, azt ne várd el, hogy mindet fejből ismerjük és tudjuk ajánlani. -
BoDubb #46853 Értem persze, csak gondoltam nem vakon vágok bele a keresésbe hanem pont az ilyen fórumokon kapok egy kis segítséget olyanoktól akik jártasabbak a témában. Pontosítva a dolgokat egy egy fényképezőre kitérve. -
#46852 Márkák fel vannak sorolva, típusokkal kapcsolatban a hozzászólás további részét, árral kapcsolatban pedig az úgynevezett keresőket ajánlom - próbáld meg elengedett kézzel használni az internetet. -
BoDubb #46851 Típusokat, márkákat esetleg helyeket ahol viszonylag jó áron lehet kapni? Köszi:) -
#46850 ezt most elmentem a kérdéssel együtt, és szomorkás, esős napokon fogom elővenni. -
#46849 #46829 erre az árkategóriára is igaz.
Használttól én a fényképezőgépeknél ódzkodnék - egy fényképezőgép könnyen leeshet, és külső sérülés nélkül lehet belül valami olyan sérülése, ami esetleg a következő odaütődéskor mutatkozik meg. Az árba számítsd bele a memóriakártyát, a pótakkumulátor(oka)t (ízlés kérdése, mindkettőnek megvan az előnye-hátránya), esetleg egy tokot. -
BoDubb #46848 Üdv. Hobbi szinten szeretnék fényképezgetni. Szeretnék tanácsokat kérni gép ügyileg. Milyet javasoltok ilyen célra? Használtat(de nem lehasználtat) vagy újat érdemes venni? Elemes vagy akksis? 40-50 e ft lenne rá a keret. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv -
Me Ga #46847 Baaaazmeeeeg, de hüle vagy... -
#46846 kb annyi a bennelevo magnezium szalagnak a kapacitasa. Ha esetleg szeretsz barkacsolni akkor csak azt kell cserelni nem az egesz vakut. De ezert eri meg jobban mondjuk egy Nikon SB-800-at venni mert az 800 kepet bir. Ebbol is latszik, hogy a Nikon mennyivel jobb vakuk teren mint a Canon mert a Nikonnak van mar 900-as is (SB-900) mig a Canon meg csak az 580-nal tart. -
G_ArchAngel #46845 Igen, sajnos ez ilyen.
De az is lehet, hogy nagyjabol ennyit bir egy toltessel/uj elemekkel. -
#46844 Helló!
Gondolkozok egy Metz 36 külső vakun, mert szimpatikus az ár-érték aránya.
Azt olvastam, hogy: Number of full flashes: 450.
Ez azt jelenti, hogy 450 kép után dobhatom a kukába? -
#46843 -
#46842 ómájgád.... -
gabko #46841 :)
-
#46840 oNg -
#46839 Haverotok? -
#46838 Lehet, meg kéne tanulnom olvasni. -
#46837 Mennyiért vesztegeted?:) -
pzs #46836 Sziasztok !
Van közületek aki gyűjti a régi fényképező gépeket ?
1 ilyenem lenne nagyon szívesen odaadnám ingyen gyűjteménybe mert nekem csak a helyet foglalja. Sajnos nem működik még édesapám vette "NDK"-ban.