48078
-
#46915 Ezt mondom vagy egy éve egyfojtában.... -
gabko #46914 hehe :)
-
G_ArchAngel #46913 "a hozzam hasonlo foldhozragadt venembereknek."
easy... -
#46912 Miert ne? Mert neked nem tetszik? Ne haragudj de ki vagy te marketing szempontbol? Te technikai adatok es ilyen olyan foleg technikai szempontok szerint vasarolsz. Neked lehet eladni a technikailag fejlett gepeket tularazva. De van aki azert vesz meg egy gepet mert mennyire kul hogy feher vagy piros vagy epp rozsaszin. -
G_ArchAngel #46911 Zsebgepeknel soha nem kifogasolta senki, a Nikon 1-en is latszik, hogy a gyengebbik nem a celkozonseg.
A DSLR-eknel furcsa a sokszinuseg, legalabbis a hozzam hasonlo foldhozragadt venembereknek.
1-1 egyedi termek, amit kiadnak egy diavtceg, autogyar, akarmi miatt az oke, de a pantone skalat nem kellene szerepeltetni a kinalatban. -
#46910 Azert ez vicces, hogy anno mindenki szidta a Pentaxot a szines gepei miatt, mostanaban meg mindenki veszi at. Innovativ ceg a Pentax es ez teny. :) Kivancsi leszek a Ricoh-Pentax mirrorlessre... -
#46909 -
#46908 részletesebb bemutató a Nikonokról -
G_ArchAngel #46907 -
G_ArchAngel #46906 Ok, akkor meg van idom gyujteni Canon D800-ra es Nikon 5D mark III-ra -
Lateralus #46905 Nem lesz ma másik Nikon bejelntés. -
Lateralus #46904 Körbekérdeztem.
Kitették ezeket a kéz szobrokat több nagyvárosban és a számláló lejártával odakerül egy-egy fgép is, állítólag.
Szóval ez nem a bejelentés időpontját, hanem a marketing csúcsra járatásának idejét jelenti. -
#46903 szemre amúgy egészen úgy néz ki, mintha egy felülre rápattintható nézőke lenne csak -
G_ArchAngel #46902 46894-ben ma linkeltem, de ez nem az, lasd Dzsininel -
CUCLI #46901 Holá!
Van egy eladó 24-105 F4/L obim. Kitben volt véve egy 5D MKII vázzal. Keveset volt használva, és jó állapotban van. Jár hozzá egy napellenző, és a tok is megvan hozzá.
Vásárlás ideje/helye: 2010.09.03 / 220 Volt
még 1 év garancia van rá -
#46900 ez a J1 (nincs felül kukucskáló)
A V1 ez: -
#46899 Tessék.
-
Lateralus #46898 Furcsa lenne.
Semmi sem kizárt, de 1:1000-hez teszem hogy nem lesz semmi. -
#46897 13.2 mm x 8.8 mm CMOS sensor? -
#46896 vagy időzóna-zavarba kerültek, vagy majd lesz valami sajtócsinnadratta hozzá :)
(plusz akkor már nem mutatok n1v1 hátsó képet, mert megtaláltad) -
G_ArchAngel #46895 A vissszaszamlalo meg mindig mukodik, lehet mast is bejelentenek? -
G_ArchAngel #46894 itt vannak demo kepek is... -
G_ArchAngel #46893 N1V1-rol miert nincs hatulrol kep?
Ez a LED-es lampa nagyon vicces, gondolom jo sokat lehet majd kerni erte... -
Lateralus #46892 ...vagy videófény.
De akkor is! -
Lateralus #46891 Ez a vaku...!!!! -
#46890 kapjon akkor egy hivatalos linket is -
Lateralus #46889 Úgy 13 órát tévedett az a "hivatalos" Nikon visszaszámláló, de tényleg bejelentették. -
#46888 nézd, volt 3 opcióm: K-r vagy K20D nagyjából azonos összegért, ez lett volna a klasszikus előző szériás középkategória versus a friss belépőszint. nekem speciel többet számít a jobb érzékelő, mint az előbb felsorolt dolgok. hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányoznak, február környékén kb 1 hónapig volt egy K20D-m, nagyon jó kis masina. viszont a K-r iso12k-n sem produkálja kb azt a zajmennyiséget, mint a K20D iso6400-on.
a harmadik opció egy K-7, durván duplaannyiért. önértekelésem pedig van, tudom, hogy annyira fotós nem vagyok és nem is leszek, hogy 23 évesen K-7-el a vállamon rohangáljak:) -
#46887 Te tudod, de én nem áldoznám be a képminőséget a jobb kezelhetőségért. -
#46886 1", 2,7-es crop factor. -
#46885 mattfeketét. btw direkt rákérdeztem telefonban előtte az embernél, hogy nem-e valami buzi színösszeállítású, hogy ilyen olcsón adja :DD -
G_ArchAngel #46884 Ebben lesz az az erzekelo, ami kisebb, mint a mobiltelefonokban?
Remelem a Canon kevesbe lesz f@szfej. Bar azt sem vennek. -
G_ArchAngel #46883 "olyan fasza, hogy menten ugrok egy seggest!"
Pentax baszki, kihozza a melegebb enedet azonnal. Te is feheret vettel? -
#46882 a státusz lcd nekem is hiányzik, nem beszélve az időjárás-álló vázról, a dedikált gombok hiányáról, a portrémarkolat nem létezéséről és még pár apró dologról. kárpótol a videófelvétel és élőkép (sic!), az ISO25k (zomfgbbq), a kurvagyors AF, a fizikálisan és felbontásban is nagy kijelző (és hogy elég kúl kinézete van úgy egyébként a cuccnak)
nem vót rossz bót. következő k7 lesz. -
#46881 Használtam én is pár napig egy K-r-t. A képminőség kurvajó, csak nekem hiányzott nagyon a felső kijelző. -
#46880 vettem 110e jómagyarforinté' egy pentax k-r készüléket, és olyan fasza, hogy menten ugrok egy seggest! -
#46879 Fúzió lesz? :)) -
#46878 Holnap Nikon bejelentes (este 7-kor)
Holnaputan Canon bejelentes
Igy egy hettel az uj ev elott ez a sok izgalom... :D -
#46877 ujabb teaser
A datum ugyanaz mint az I AM COMING... ami ugye Nikon. Szoval 99%, hogy holnap kapunk egy Nikon mirrorless bejelentest :D 1% hogy D700 utodot :D -