48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • morcosqtya
    Canon-os mackófelsőt szerintem.. :)

• BiG G
    ez mit akarhat?
  • joshua
    Üdv mindenkinek! Szerintetek mennyi lenne a reális ára egy Nikon d60 gépnek? A gyári 18-55-ös (VR) obija, és egy utólag vett Nikkor 55-200mm f/4-5.6 AF-S VR DX jár hozzá. Másfél éves kb, minden tartozákával.
  • Zoli007
    Öregebb Canonokhoz vannak tuningolt FW-k.
  • morcosqtya
    Firmware-frissítés létezik, amennyiben a terméktámogatás áll még a modellre.
    A gép menüjében általában megtalálható a fw verziószám, a frissítés módszertana pedig a gyártó honlapján (jó esetben)..
  • acsati
    Lehet nagy hülyeséget kérdezek, de a tükörreflexes gépek szoftverét nem lehet frissíteni, feltuningolni valahogy?
  • morcosqtya
    Köszi!
  • oneal1
    5dmk2 van itt esetleg valakinek?

leírná a tapasztalatait?
  • REPS0L
    http://www.220volt.hu/Canon+EF+28mm+f+1.8+USM
  • morcosqtya
    Melyik fix fókuszú és (kvázi) nagylátószögű Canon bajonettes obinak van hasonlóan jó ár/minőség aránya mint a fix50-es 1.8-as Nifty Fifty (II)-nek?

50 mm alá kellene, 20D-re
    jó fényerő, AF kell
    IS és összeszerelési minőség nem kitétel
    olcsó legyen mert Fogarasi Árpi szavaival élve "nem vagyok egy gazdag ember"... :-)

Lényegében egy fix 28-38 közötti olcsó fix50-eske kellene.. (majd), mindenesnek, az 50/1.8 mellé, általános célra.
    Javaslatotok?
  • Higany
    Durva!
  • oneal1
    ólol?:D:D
  • REPS0L
    ólol, 7
  • oneal1
    mindenes gépnek, 50,60 vagy 7D?

köszi!
  • Dzsini
    5D Mark III
  • GregSB
    Érdekes ez a Lytro. Jelenleg a képminősége fos, de vicces hogy lehet játszani utólag a DOF-al.
  • DJ RX7
    na takarodj
  • oneal1
    igen, épp korrigálni akartam, leszedtem 3 képet amit csináltak a géppel, egész jól néznek ki:)
  • Dzsini
    Ilyen eretnek mondatokat ebben a topicban... :)
  • Zoli007
    Nem olyan nagy hülyeség. A default az 5 Mpx, és a 41-ből intepolálja több pixel összevonásával. Emellett a tesztképek még full felbontáson is meggyőzőek.
  • oneal1
    ez komoly?:D
  • REPS0L
    nc
  • barnie1990
    Bloggeren sikerült találni egy kevés kompromisszumal járó megoldást szerencsére, itt meg is nézhetitek a portfolióm:
  • barnie1990
    Nem tud valaki egy olyan weblapot, ahova korlátlanul tölthetek fel fotókat portfolió céljából?
    Ami fontos lenne, az a fekete háttér és nagyméretű megjelenítés.

Hasonló, mint a flickr, csak az ismerkedős rész nélkül.
  • Dzsini
    Akkor a vakut is letöröd :)
  • REPS0L
    lencsevédőt úgy töröm le már ránézésre ahogy van
  • G_ArchAngel #47249
    Nem is a peldak miatt jo, hanem azert, mert eleg erthetoen elmagyarazza, hogy az kreativitas vagy innovacio az nem azt jelenti, hogy a nullabol valamit csinalunk, hanem a sok kicsi valamibol egy nagy valamit, ami igazan mukodik:)
  • Dzsini
    Az alapkoncepció megvan, az kétségtelen, de többek között pont az Apple tudta megmutatni, hogy ugyanabból a koncepcióból lehet jól és rosszul működő végterméket is összehozni.

A remix sorozat jó, már régebben találkoztam vele, köszönöm - nem szentírás, sok helyen túl hatásvadász és vitatható szerintem az a kapcsolódás, amit ő felmutat, de erről szól a vélemény.
  • G_ArchAngel #47247
    Igen, de vedd le a filmtovabbitast es megvan az alapkoncepcio. Meg az objektiv fedele is rogzitett.

Itt van 4 video, szerintem teged erdekelni fog, ha meg nem lattad: Everything is a Remix
  • Dzsini
    Azért az eléggé más volt, a filmet valahol csak el kellett vezetni:
  • G_ArchAngel #47245
    egyedi...
  • Dzsini

új koncepció
  • DirtyGab3sz
    "Az emberek azt hiszik, ha vesznek egy fényképezőgépet, rögtön fényképészek lesznek. Ezek szerint, ha veszel egy csellót... LESZ EGY CSELLÓD."

Vincent Versace
  • Tomo15
    Tudnátok egy olyan oldalt linkelni, ahol régi 5D-s RAW képeket lehetne letölteni? Főleg magas ISO-os képek érdekelnének. Előre is köszi!
  • Dzsini
    szép fogás

ugyanitt:többféle Nikon fényképezőgép és objektív, plusz néhány kiegészítő áron alul eladó.
  • G_ArchAngel #47240
  • MirP
    Akkor asszem a Sony fog megvételre kerülni! :)
  • Dzsini
    Amelyik kézbe véve, kipróbálva jobban tetszik - ilyen áron tökmindegy, nincs lényeges különbség köztük.
  • MirP
    Sziasztok! Szeretnék venni egy digitális fényképezőgépet, de nekem nincs szükségem ilyen profi masinára, elég egy kompakt gép. Kb. olyan 20-23 ezret áldoznék rá.
    Kinéztem egyet-kettőt, név szerint ezeket:
    Canon PowerShot A2200 IS
    Nikon Coolpix S2500
    Samsung ST65
    Sony DSC-W510

Szerintetek?
  • Timber
    az egyetertes az arra szolt amit irtal :) utana mar maganvelemeny. En latok benne fantaziat de a kivitelezes... nem igazan jott ossze most (se)