260
Codemasters:Prisoner Of War
-
karegab #260 szoszi nem tudjátok honnan lehet leszedni a teljes játékot (nem trialt) ? -
#259 ja és igen is van olyan hogy win 98sen nem fut mer nekem ketté van osztva a (15gb)vincseszterem (tudom hogy roszul irtam) és az egyiken win 98 se a másikon (amin ép most irok) win xp és csak xp-n indul el nekem -
#258 na igen én is magyar nyelvet keresek me elakatam a második fejezetben
ha valaki tudna 1 cimet adni NAGYON megköszöném sürgös ewlöre is köszi -
#257 Valaki mtud-e magyarítást ehhez a játékhoz:? -
#253 Szia Bugi !
Szóval írd le először is az op-rendszeredet , meg hogy milyen géped van , + driverek .
De mielőtt azt taglalnánk , mi lehet a gázos , töltsd le a JAVÍTÓ PATCH-et INNEN.
A játék telepítése után futtasd ezt .Remélem megoldja a gondodat . -
#251 Hát ez nem egészen igaz .
"...Kiadták az első javítócsomagot a Prisoner of War című játékhoz, ugyanis egyes gépeken, Windows 98 és Windows ME operációs rendszer használata esetén nem indult el a program..."
Szóval nekem egy EPOX alaplapos , AMD processzoros , Gef4-es gépen simán , minden gond nélkül fut a game .Ja ... oprendszer magyar Win98SE .Hát erről ennyit . -
#250 98/me esetén van ilyen. kéne egy patch. hogy olyan hol van, azt már meg nem tudom mondani. -
#248 Nem tud valaki vmi olyan oldalt, mint a warezcenter, csak nem ripekkel, hanem isokkal?
-
rusland #247 az meg nincs. keresem -
#246 Crack ? -
rusland #245 felraktam -
rusland #244 ok leszedtem -
#243 Nézd meg ERRE a programra gondoltam . -
rusland #242 150249465
az icq-m -
#241 ICQ-m van , bocs de telefonom volt . -
rusland #240 skorpio mirced nincs veletlenul? -
rusland #239 up -
#237 Ó a francba , az előző linkben egy betű rossz .
Mindenesetre ment egy e-mail is !
JÓ KATT IDE!!!
-
#236 Bladesks !
Bocs , de egy kicsit lusta vagyok , meg az angol nem az erősségem ( megismerni a programot , mondjuk jó 20 perc volt , persze van hozzá magyarítás is , csak éppen nem tudtam beüzemelni , másrészt meg lusta voltam egy crack-et keresni hozzá :) , szóval most csináltam ilyet először .Remélem sikerült segíteni .
KATT IDE!!!
-
rusland #234 jah azon kerestem de semmi meg de nem adtam fel... -
rusland #232 en meg 3hete egy linkre warok ahonnan leszedhetnem -
rusland #229 meg mindig nincs link? :( -
#223 Ment egy e-mail neked ! -
#218 Majd holnap tudok segíteni , most szundi .
Amúgy mekkora ez a bizonyos file ? -
#216 Teh mond ma hallotad hogy hawaiba tok jo ido van?:))) -
#214 húú
most megijettek D:DDDD -
rusland #212 nekem is az ISO kene -
#210 DC-n szedtem le. Továbbra is szar. Tehát még mindig kérdés: hol van hozzá crack, vagy valami amitől elindul? -
rusland #209 ez hitmananak ment -
rusland #208 nemtudsz egy linket mondani -
M.A.D. #207 hol lehet felbontást állítani? -
#206 Itt azt írták, hogy a nem patchelt ISO az jó. Töltsem le azt? Undo nem ért semmit. RW vagy daemon alatt mit értesz? -
#205 Egyébkéntmegvan 11-es fileig a játék. lehet, b tudm ajd fejezni. -
#204 RW vagy daemon. -
#203 Megpróbáltam a mellékelt programmal undo-zni a patchelést, de így se megy. Eddig 2 CD-nél tartok... -
#202 Cask vége lett. Van társaságod, vagy elmondhatom a véleményem? :DDDDDd -
#201 Sephi a demo1-et olvastam már régen, de a folytatásra anno nem kerítettem sort. Most elolvastam, hát ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
#200 Letöltöttem az iso-t, peccseltem, és most szar. Viszont ugye már belepiszkált az eredeti ISO-ba. Rábasztam, és kezdhetem elölről tölteni? -
rusland #198 melyik HUB-on cim? -
M.A.D. #197 Hát? Én csak DC-n láttam :(