260
Codemasters:Prisoner Of War
-
rusland #196 ISO link?:) -
M.A.D. #195 csak valaki azt írná már le, hogy hogyan lehet felbontást változtatni. NoCd-s exe file van. -
rusland #194 ISO kene inkabb -
#193 Ha jó a rip is , akkor warezcenter . -
rusland #192 PLZ nagyon kene a game -
rusland #191 tudtok mondani linket ahol lehet szedni?
mukodjon is ha lehet -
#190 Cloditz utan meguntam. Szerintem mar faraszto es unalamas lesz azutan. Addig rulez volt! -
M.A.D. #189 start menü/setup/nál csak a 3 féle beállítás van hang..meg miegymás. -
Mikice #188 A Start menüből el tudod érni a setupot. Nekem vmi rejtélyes okból kifolyólag angol(amerikai) telepítésnél német nyelvű volt. -
M.A.D. #187 emberek...hol a túróban lehet átállítani a képfelbontást? alapból 640x480-ba jön be mindíg. :( -
Fireblade #185 Jorgos: Megtudnád adni azt az ftp-t ahol fennt van a játék?
Előre is köszi
-
M.A.D. #178 az gáz.....nekem úgy ment, hogy bemountoltam az img-t...aztán install
próbáld meg mégegyszer a a megpatchelést.
-
M.A.D. #176 az img file-al bootolj -
M.A.D. #174 emberek....felinst....ugye nem kér cd-t? mert letöröltem a bin...cue-t -
#171 Jaj en is colditz ba vagyok es mit le nem tudok kinlodni :( -
#168 De ez hogy lehet??
Most oszinten? Neked RIP kitomoritve 898 mega nekem ISO meg sima cd-rol inditas feltelepites nelkuk 676... eszkuszom nem ertem :) -
#167 úgy kell sunnyogni, hogy ne vegyenek észre
éjszaka, bekent arccal... -
M.A.D. #165 Ez már két éve így van...anyám....öreg lennék 30 évesen? -
M.A.D. #164 gyerekek..ne basszatok fel....most megy cd nélkül vagy nem? mert akkor aTCM 2003 bánja -
spR #163 Mármint nekem is RIP verzió van, és 896 mega kitömöritve.
-
spR #162 Nekem is. Valszeg azért, mert a wav file-okat utólag tömoriti ki vmi unpackerrel, és lehet hogy nagyobb bitrate-val dolgozik. Nem tom, csak egy tipp. -
#161 hi
na milyen a PC-s verzió? -
#158 Na most varja. Most neztem meg... en nem ertem. Nekem maga a becsomagolt ISO ami 41 rar bol all mind 19 es fel mega azaz a becsomagolt az nekem 787 mega es amikor kicsomagoltam es atmasoltam akkor nekem lett az egesz 676 mega... valami itt nem stimmel. De akkor miert megy a gama filmekkel es hangal meg midennel?
Nah en kerem total konfuzioba estem. -
#157 Es ami igazan erdekes amikor ramasoltam a CD-et a gepre akkor meg fel se kellet telepiteni! Hanem siman enter a Colditz.exe es megy a game! Meg mindig nem tudom felfogni hogy neked a RIP kicsomagolva 900 mega de a gama magaban 650 mega.
Az instal lenne az a plusz 250 mega? Akkor meg hogy lehet RIP ha telepiteni kell?
Magyarazd amr el nekem -
#156 Ne tud meg mire jottem ra!
Itt mindeki erosen altija hogy a RIP verza az 160 mega kitomoritve 900 mega lesz ugyebar?
Na most en siman ramasoltam a CD-et a hardomra ugy ahogy volt (nem image) es mit ad isten? Hat megy a gama gond nelkule.
De a problema az hogy igy is csak 650 mega!
Akkor kerdem ne okos feju! Neked miert 900 mega?
Es meg RIP is:)))))
Eskuszom lefoldelek!
Nah ezhez szojal hozza! -
spR #147 thx. Akkor azt hittem viccel, mert telerakta smile-okkal a mondandója végét. De ha más is azt mondja, akkor elhiszem.
-
spR #145 Ez nagyon humoros volt, de ha lehet, valaki érdemben please. (gy.k: természetesen nem a RIP és ISO szócska közti különbségekre vagyok kiváncsi, hanem a POW ISO és RIP változata közötti különbségek érdekelnének.:))) -
#144 A RIP az pontosan 2 betuben kulonbozik az ISOtol.
Hmm ha ilyen frappans vagyok talan elmehetnek politikusnak :) Csak en ELOBB akarom befejezni az egyetemet! Igaz igy nehezebb, de IMADOM A KIHIVAST, NA! :) -
#143 Tudtok gyors letöltési helyet? -
spR #142 tűl = tól.
-
spR #141 Valaki legyen olyan szives, mondjon egy ISO linket please. Az uw még mindig nem műkszik.
Műsorszünet idejére valaki azt is elárulhatná, hogy a RIP miben különbözik az ISO-tűl. (Télleg csak a logok vannak kirippelve belőle?) -
#140 De en nem is tudom hogy kell hasznalni... alitolag automatikusan hanszja es ezzel lehet latni a katonakkat meszebrol. -
#136 Okde de meg valamit. Bootpolish meg a kukkert automatikusan hasznaja? -
#134 Koszike.
De az miert jo ha szemuveget es sapkat veszek a fejemre?:) -
#133 jaj de hulye vagyok :))) -
#131 Emberek en nem ertek valami. amikor nekem felvezi a egyenruhat a mosodabol csak fogja a kezeben es nem csinal semmit vele. hogy kell felvenni? -
#130 nah man megvan :) ragyutunk :) -
#129 Pls help -
#128 Nah nekem telepiteskor benyom egy ilyet hogy source file not found azaz a Data1.cab ot nem lassa de Cd-en rajta van es bele is lehet lepni :( -
#114 ja, jo gamma, csak nekem a masodik palyan a sok ember miatt szaggat...:/