Prisoner Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jorgos: Megtudnád adni azt az ftp-t ahol fennt van a játék?

Elõre is köszi
az gáz.....nekem úgy ment, hogy bemountoltam az img-t...aztán install

próbáld meg mégegyszer a a megpatchelést.

az img file-al bootolj

emberek....felinst....ugye nem kér cd-t? mert letöröltem a bin...cue-t

Sephi
Jaj en is colditz ba vagyok es mit le nem tudok kinlodni 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
De ez hogy lehet??
Most oszinten? Neked RIP kitomoritve 898 mega nekem ISO meg sima cd-rol inditas feltelepites nelkuk 676... eszkuszom nem ertem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
úgy kell sunnyogni, hogy ne vegyenek észre

éjszaka, bekent arccal...

Riszpekk

Ez már két éve így van...anyám....öreg lennék 30 évesen?

gyerekek..ne basszatok fel....most megy cd nélkül vagy nem? mert akkor aTCM 2003 bánja

Mármint nekem is RIP verzió van, és 896 mega kitömöritve.

Nekem is. Valszeg azért, mert a wav file-okat utólag tömoriti ki vmi unpackerrel, és lehet hogy nagyobb bitrate-val dolgozik. Nem tom, csak egy tipp.

FREAK
hi

na milyen a PC-s verzió?

Riszpekk

Sephi
Na most varja. Most neztem meg... en nem ertem. Nekem maga a becsomagolt ISO ami 41 rar bol all mind 19 es fel mega azaz a becsomagolt az nekem 787 mega es amikor kicsomagoltam es atmasoltam akkor nekem lett az egesz 676 mega... valami itt nem stimmel. De akkor miert megy a gama filmekkel es hangal meg midennel?

Nah en kerem total konfuzioba estem.

Sephi
Es ami igazan erdekes amikor ramasoltam a CD-et a gepre akkor meg fel se kellet telepiteni! Hanem siman enter a Colditz.exe es megy a game! Meg mindig nem tudom felfogni hogy neked a RIP kicsomagolva 900 mega de a gama magaban 650 mega.

Az instal lenne az a plusz 250 mega? Akkor meg hogy lehet RIP ha telepiteni kell?

Magyarazd amr el nekem

Sephi
Ne tud meg mire jottem ra!

Itt mindeki erosen altija hogy a RIP verza az 160 mega kitomoritve 900 mega lesz ugyebar?

Na most en siman ramasoltam a CD-et a hardomra ugy ahogy volt (nem image) es mit ad isten? Hat megy a gama gond nelkule.

De a problema az hogy igy is csak 650 mega!

Akkor kerdem ne okos feju! Neked miert 900 mega?

Es meg RIP is😊))))

Eskuszom lefoldelek!

Nah ezhez szojal hozza!

thx. Akkor azt hittem viccel, mert telerakta smile-okkal a mondandója végét. De ha más is azt mondja, akkor elhiszem.

Ez nagyon humoros volt, de ha lehet, valaki érdemben please. (gy.k: természetesen nem a RIP és ISO szócska közti különbségekre vagyok kiváncsi, hanem a POW ISO és RIP változata közötti különbségek érdekelnének.😊))

zippofcy
A RIP az pontosan 2 betuben kulonbozik az ISOtol.
Hmm ha ilyen frappans vagyok talan elmehetnek politikusnak 😊 Csak en ELOBB akarom befejezni az egyetemet! Igaz igy nehezebb, de IMADOM A KIHIVAST, NA! 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

I.C.ram
Tudtok gyors letöltési helyet?
tûl = tól.

Valaki legyen olyan szives, mondjon egy ISO linket please. Az uw még mindig nem mûkszik.

Mûsorszünet idejére valaki azt is elárulhatná, hogy a RIP miben különbözik az ISO-tûl. (Télleg csak a logok vannak kirippelve belõle?)

Sephi
De en nem is tudom hogy kell hasznalni... alitolag automatikusan hanszja es ezzel lehet latni a katonakkat meszebrol.

Sephi
Okde de meg valamit. Bootpolish meg a kukkert automatikusan hasznaja?

Sephi
Koszike.

De az miert jo ha szemuveget es sapkat veszek a fejemre?😊

Sephi
jaj de hulye vagyok 😊))

Sephi
Emberek en nem ertek valami. amikor nekem felvezi a egyenruhat a mosodabol csak fogja a kezeben es nem csinal semmit vele. hogy kell felvenni?

Sephi
nah man megvan 😊 ragyutunk 😊

Sephi
Pls help

Sephi
Nah nekem telepiteskor benyom egy ilyet hogy source file not found azaz a Data1.cab ot nem lassa de Cd-en rajta van es bele is lehet lepni 😞

toMpEr
ja, jo gamma, csak nekem a masodik palyan a sok ember miatt szaggat...:/

De térjünk vissza a gammára....látta valaki DC-n. Mert én még sehol. 😞(

Sephi...nekem kábé 2 éve volt meg az Indiana Jones...Rip-ben 180MB volt. Azt kibontva...950MB!!! asszem full volt.
Brutál tömörítõ volt..az szent. még az akkori gépemen ment vagy 3 órát az unpack!

mohus
hangulatosss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nadon jó a gamma😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Megadnád nekem is az FTP-t?

Sephi
Hat nekem bejott az teccik hogy mindig mast csinalnak az orok amit kene 😊))

Sephi
Komolyan?😊

Aze kicsit extreme... nah ha tudtam volna 😞

Nyiri1 bocsi kerlek 😞

Csak tok ideg vagyok hogy nem tudom jaccani...

Egyebkent errol van film? Mert a boriton az tuti Hogy Ruppert Everett

Sephi
Jah de akkor aruld mar el nekem hogy a rip miert 165 mega es full 800 ?😊

z is lehet hogy be van csomagolva de akkor se lehet 800 megat 165 be csomagolni nemdebar? A logok meg nem lehetnek tul nagyok szal..

Nah de mindegy halistenek leltem egy jo embert aki kepes volt adni nekem ftp nem mint egyesek😊

Agyo

Major Pluskat
Akkor õ az aki 25 zsetonért elmondja, hogy mit kell csinálni?
Major Pluskat
Namost a szallagot hol lehet megszerezni??
hiba
milyen ez a game?

Sephi
Jovan ma! Rip! Mit csinajak vele? Nezzem? Szerinted csak ugy akarom jaccani hogy semmi mozi semmi hang? Mar meg ne haragudj baaz.

Pls egy ISO letolto helyet. Hamar letoltom naah!

En meg felirtam es szarul nem indul el. Hanyas clonecd-el kell felirni?

Sephi
Nema hogy senki nem tudgya feltenni valahova... gyorsan letoltom nah. Pls pls!

Major Pluskat
OK a teherautoba, hogy tudok bemászni???
Major Pluskat
Ja és a másik dolog. Melyik ajtót feszítem fel?????
Major Pluskat
Az elsõ pályán amikor a teherautóra fel kell mászni. Az utón ezek a szemét nácik mindig észrevesznek vagy az egyik vagy a másik
Major Pluskat
Hmmm ez nem megy az õrök állandóan észrevesznek. Biztos, hogy az úton kell végigmenni, hogy eljussak a teherautóhoz????
Major Pluskat
köszi a választ megvan, mostmár nekem is csak ez a teherautos rész maradt
Major Pluskat
De miért van zárva az ajtó a german store-nál?????