493
RACER
  • blackjoe
    én ma is mentem volna
  • Penge88
    Üdvözletem. rég jártam itt, de úgy látom semmi sem változott. Visszajelzés hiányában a mai kocsikázás 101% hogy elmarad. De a hétvégén szeretnénk tartani egyet. Szóval aki csak teheti, izzítsa a racert, illetve írjon ide. :)
  • valvetronic
    De látom nem jön senki...
  • valvetronic
    Elnéztem a naptárt, én ma is ráérek szóval ma este hétkor is lesz vezetés! :)
  • valvetronic
    Na hello.
    Íme a mi kis rendkívül egyszerű Racer FAQnk :D: http://vautov1.extra.hu/racer/
    Jó töltögetést szórakozást hozzá. Térképet magoljátok be vagy nyomtassátok ki:D
    Csütörtök este 7 órától és vasárnap este héttől várunk mindenkit felszerelkezve a FAQban említett team speak szerveren, vagy MSNen: [email protected]

Ha bármi kérdésetek van/hibát találtatok akkor sikítsatok :)
  • Penge88
    Hali! Ma összeállítottuk az autó listát (lesz választék bőven, közel 50 autó közül), FAQ is készül, valve hamarosan kiteszi, a részletekkel együtt. Egyet mondhatok: nagyon komoly kis autókázás várható. :) :) :)
  • 12346
    de nagyon nehezen indult be:)
    multi meg sütis a héten este 7 után sztem megpróbálok csatlakozni, ha lesz^^
  • Penge88
    Bármikor szeretettel várunk! 0.82-es verzióval toltuk, 053b5, 0.64, 0.70, ezeken tolhatjuk. Ezek megvannak nekünk.
  • Varenga
    állat! egyszercsak én is csatlakozom
  • Penge88
    Megtörtént, amire szerintem az elmúlt 4 hónap alatt annyira és annyian vártunk...

RSC fórum ismét közöttünk van!!

http://forum.racesimcentral.com/forumdisplay.php?f=111

Lehet-e egy nap szebb RACER szempontjából? :P
  • Penge88
    Sziasztok! Volt ma egy laza kis "Panda cruise", Danyr és valve kíséretével. A képek:

Danyr és én a benzinkúton... Danyr kocsijára ráférne egy kis fényezés :))

Valve, Danyr és én terepezés után... Valve 4x4-el volt... :P

Danyr és én... Egy kis lazítás.

Szintén egy kis eszmecsere Danyr-al...

Volt egy kis helyünk a kocsi kihasználására is :P

Danyr beugrott rágóért a kútra :)))

És ennyi! Akit érdekel hasonló kocsikázás, nem fullos gépekkel, az írjon bátran, msn címem: [email protected]
  • Penge88
    Hali! Próbáld meg azt, hogy config.exe-t elindítod és ott a grafics settings-nél állítgatsz. Eddig úgy néz ki, hogy a windows 7-et nem komálja...
  • danyr
    ráhát, vagyunk egypáran ;)
  • ast00
    bocsi, hogy ilyen későn válaszolok. Letöltöttem ezt: http://racer.nl/download/vcredist_x86_vc2008sp1.exe , de még mindig nem megy a v0.8.2. ugyanúgy kidob betöltés után
  • ChuckyHUN
    Windows 7 nem nagyon akar multizni :(
    Rámegyek, hogy join és ledobja a játékot tálcára, IP helyére nem tudok semmit beirni
  • Penge88
    Áááh, bazeg, [email protected] <--- MSN címem
  • Penge88
    Jó reggelt mindenkinek! Jó látni, hogy az érdeklődés meg van a dolog iránt. A jövő hét végére tényleg összehozunk valamit, nekem ha minden jól egy, jövő héten letudom a vizsgákat és utána úgy ráérek, hogy az nem igaz, esténként :D Hétvégén pláne, mert hétközben szakmai gyakom lesz. Chucky: vegyél fel MSN-re, címem: [email protected]

Illetve, aki érdekelt vagy érdekli az ötletünk, nyugodtan vegyen fel a fent említett címen, bátran lehet rám írni.
  • ChuckyHUN
    Semmi gond, ráéérüünk!!:D
  • valvetronic
    Figyu, türelem. Már pár dolog fel van töltve csak nekem ez az uccsó hét suliba elég húzós. Legkésőbb jövő hét végére összehozunk valamit!
  • ChuckyHUN
    Kapok akkor 1 jó G25 Control.ini t? Mert akkor délután ráhasalok, azt fölélesztek valami játszható verziót, ha nem tölti fel senki:C
  • Varenga
    áhh vazz....ilyenkor nincs netem :CCC (még most is fenn van a másfél GB-s racer)
  • Penge88
    Jah, azt elfelejtettem, hogy van is egy team speak szoba a dologhoz, szóval, ha már biztos minden akkor az is meglesz adva, hogy mi!
  • Penge88
    Ez volt az alapötlet, és ez is! Természetesen olyat lehet, hogy mondjuk nyílt nap a Nord-on, vagy a és akkor aki akar hotlapol, aki akar az driftel, aki meg nem akar az meg csak mint "hétköznapi ember" kipróbálja milyen szériakocsival a zöld pokol :-P De alapjából véve nem arról szólna az első alkalom, hogy ki milyen mennyire löki ki a másikat a pályáról, hanem hogy egy laza kis vezeés egy félelmetesen jó pályán, és ha már vagyunk 8-9-en polish-on, akkor már az úgy hangulatos... jön veled szembe egy másik autó, szóval fasza... mikor 3an buszoztunk már az is jobb volt, mert mentél és jött veled szembe a másik busz, áh coool :D Főleg egy olyan játéktól, mint a Racer. SOkan nem szeretik a játékot, pedig lehet csak szar autót próbáltak, de jó autóval jó pályán leírhatatlanul hangulatos... Néha csak menni és nem gyorsan, hanem mintha azt az életbe lenném az utakon. Bocs a regényért.
  • 12346
    nájsz. semmi versenypálya, meg versenyszarokkal izmozás a legjobb körökért^^
  • Penge88
    Amúgy mindenre nyitott vagyok, tarthatunk majd nyílt napot a Nordschleiffe-n is, csak ez vetődött fel elsőzör, hogy egy ilyen kis autózás a 2 falu között... Feeling. Mert 2-en picit egyhangú :P
  • Yoda001
    várom már
  • ChuckyHUN
    MAjd gokartpályás pályanap is lehetne:)
  • Penge88
    Hali! Na egyelőre ott van a dolog, hogy vagyunk 3-an 4-en, akik biztos, plusz itt a fórumról már vagy 2-en jelezték, hogy benne lennének. Te vagy a harmadik. MÚgy néz ki, valve csinál tutorialt, én összehozom a kezdő pozíciókat a pálya ini-jében. Polish Roads-on lesz a kocsikázás, de lehet később megyünk majd a régi early falls of norway-re, vagy egyéb hasonló pályákra. A lényeg, hogy ha lehet, közúti autókázás.
  • 12346
    ez jónak hat^^ remélem vmikor összejön majd nekem is. kíváncsi vok^^
  • valvetronic
    Aki akar most este jönni játszani az vegyen fel MSNre: [email protected] és rezegjen rám!
  • valvetronic
    Akkor talán próbáld meg a nemrég bepostolt vcredistet feltenni: http://racer.nl/download/vcredist_x86_vc2008sp1.exe
  • ChuckyHUN
    Kisebb fajta pályákon lehetne ún. pályanapokat is tartani, én benne vagyok bármiben.
  • adikakk
    hát fél éve és a driver fenn van
  • ChuckyHUN
    TÖKÉLETES:D
  • valvetronic
    Esetleg ne mmostanában tetted újra a gépedet? videokártya drivereket feltetted?
  • adikakk
    hy all
    olyan bajon v hogy a gépem nem találja a direc x et pedig fenn van meg vmi no video memory enough v mit ír ki
    mit csináljak segítsetek pls
  • valvetronic
    Mindenkitől türelmet kérünk, hamarosan jelentkezünk egy nagy tutorial posttal. Minden egyes autó fel lesz töltve tárhelyre, G25 támogatással, automata kuplung kikapcsolással. Fell lesz továbbá töltve az összes szükséges pálya és a módosított racer.ini ami tiltja a startlámpákat és a behajtani tilos táblás dolgot :)
  • Penge88
    Ez így lehet kevésnek tűnik, de a Petit az 2x 5-6 autó, Toro is van vagy 7-8 fajta... Fiat Panda-ból is van vagy 4-5, sőt van rendőr verzió is :D Bár NSX ellen egy panda, hát esélyes! :))))
  • Penge88
    Nekem G25 van, éppenséggel tudok küldeni controls mappát, ah érdekel. Támogatott H-váltó, kuplung belőve, hogy ne alul fogjon.

082-es verzió lesz, vagy valami régebbi... az a baj, h 07 fölött nincs az autón belül mutató rpm és sebességmérőnél...

Autók terén, hát azt majd megpróbálom minél hamarabb összeválogatni, hogy mégis mik a jobb kocsik... Előzetesen: Repus Petit (denzin és dízel), BPM (mind a 3), BMW325 (i és e), Fiat Panda pack (régi), Leyland busz, Nysa kisbusz, esetleg Honda NSX pack, Renault Megane pack, Repus Toro (ezek brutálisak), Tatra 613 (ez tuti kell, legjobb).

Ezek részemről a tényleg a leges legjobbak, de még tuti fog bővülni, csak így hirtelen ezek jutottak eszembe.
  • ChuckyHUN
    Á senki se ennyire autóbuzi :D
    Lassan akkor majd kéne egyeztetni, hogy milyen verza, milyen kocsik...
    Aki host lesz, az majd szépen belinkelget mindent, vagy feltölti valahová a saját verzioját. nekem G25 miatt kell cuclizni egy kicsit, de onnan már tökély