493
RACER
  • Penge88
    Na, most olvasom, hogy azért akadnak még fanatikus Racer-ezők. Ahogy nézem, ez így már 4... Valve, már csak 2 ember és tanulhatsz valami koerogáfiát a táncodra!! :D Ha még wulfy is tudna jönni az már 5, tegnap beszéltem vele, mondta hogy tetszett neki a dolog.

Chucky, Yoda, ha még vannak ismerőseitek, akik szintén érdekeltek lehetnek, nekik is mondjátok!!

Üdv! Penge
  • kiki888
    thx
  • valvetronic
    Windows 2000/XP/2003-Server; Pentium III or AMD processor. Anything from 800Mhz and up will probably do (Pentium II may be supported, but it is probably quite slow).
    Note that the beta versions DO NOT support Windows 95/98/ME anymore (trouble with fonts).
    A good 3D graphics card (supporting OpenGL and Cg) like from nVidia or AMD/ATI. Onboard graphics often aren't good enough (no support for cubemaps), and also older graphics cards may not support Cg.
    DirectX8.0 or better. Actually, for NT4, only DINPUT8.dll seems to be needed; copy this file from another computer into the Racer installation directory (thanks to Rob Anderson for providing this information).
    A network driver.
  • kiki888
    valaki tudna mondani egy körülbelüli gépigényt?
    thx
  • Yoda001
    jó ötlet, benne vagyok, ha többen is leszünk majd fel lesz téve a játék
  • valvetronic
    Istenem ha leszünk 6an én örömtáncot fogok járni. maga lesz a mámor:D
  • ChuckyHUN
    gyertek bakker gyertek, régebben én is gondolkodtam ezen:D
  • ChuckyHUN
    Benne vagyok, ha lesznek még jelentkezők talpra állítom a racerem
  • Penge88
    http://racer.nl/download/vcredist_x86_vc2008sp1.exe <---- ezt leszeded, elindítod és utána kicsomagolod a játékot, és elvileg mennie kell.

Amúgy igen, amióta RSC kómában van, azóta semmi hír modok terén... De remélhetőleg hamarosan megkapjuk a fórumot.

Egy kis reklám a játékkal kapcsolatban. Valvetronic cimborámmal azon filóztunk, miközben a polish roads-on buszocskáztunk, hogy milyen jó volna összehozni egy "össznépi" racer-ezést. 3-4 busz, akik vonalon mennének, 4-5 átlagos autó, 150 Le-ig és még vagy 3-4 autó, ami szabadon választott (Nysa mikrobusztól F430-ig...) Szóval vagy 10-15 ember, polish roads-on rohangálna, menne ide-oda, előzgetnék egymást, persze mindezt szabályosan, azaz, balról előzés, nem eszeveszettül, próbálva az úton maradni.előzni tényleg csak akkor, ha az "biztonságos" és szükséges. lehet hogy ez sokáig álom marad nekünk, a 2 fanatikusnak, de ha nem is a már említett 10-14 ember, de ha már 6-7 összezörrenne, akik normálisan, beleéléssel tudnak játszani a játékkal, az már egy hatalmas haladás lenne... lehet túlságosan is fanatikusak vagyunk, meg lehet tele van hibával meg buggal, de mi így szeretjük. Esetleg akit érdekel a dolog az jelezze itt! Egyáltalán, hogy van-e olyan, aki jó ötletnek tartja.

Ennyi! Bocsi a regényért, de racer-ért bármit! :D
  • ast00
    Nekem nem megy a v0.8.2. Betölti és kilép. Valaki tudna segíteni?
  • 12346
    csak hogy történjen is vmi^^
    Racer v0.8.2

még nem próbáltam. amióta nincs rsc fórum, azóta asse' tom mi történik mod téren.
  • SZilaJMaGGoT
    Mindenből árkád fost csinálnak egyszer amire egyébként nincs különösebb érdeklődéés... :/
  • 12346
    haladgat. de ahogy lesem ez is el akar menni talán a ratyi versenykategóriába idővel:c ha ellenkező irányba megyek a pályán, akkor villogni kezd egy behajtani tilos tábla... zavaró. de azé nem árt kipróbálni egy újabbat^^
  • ChuckyHUN
    Nekem bejön G25el néhalehet érdekeseket mozdulni:D
  • SZilaJMaGGoT
    A fizika fejlődött valamit manapság?? Én már nem is emlékszem meik verzsönt próbáltam utoljára... :S
  • 12346
    autókban van belsőnézet, nem a racer-ben^^ egyébként kb mindegyikben van.
    és vírsos tényleg. azért nyomják az emberek, és tolunk be ide is időről időre járgányokat hozzá:c
    überpöts.
  • sovatalevi
    de nincs igazam??!!
    virusos az egesz!!!
  • Yoda001
  • ChuckyHUN
    oké mester.
    banhammer
  • sovatalevi
    AZ EGESZ EGY NAGY VIRUSOS SZAR,NE TOLTSE LE SENKI
  • sovatalevi
    racer amelyikbe van belulnezet
  • 12346
    mit?^^
  • sovatalevi
    lenne egy kerdesem:honnan tolthetem le?
  • 12346
    szal erre^^

• 12346
    aj. kutyaszeksz:/
  • 12346
    erre volnék kecykíváncsi, hogy vmikor kiadják-e végre^^

• 12346
    mé, 3d modellek vannak ingyé^^ meg ha azokat lopod, nem is akkora para^^
  • Varenga
    zsíroskenyerestészta (majd kipróbázom)

#222: nekem meg igazi autók kellenének ingyen
  • cheatman
    Szevasztok! Régebben nagyon sokat játszottam ezzel a játékkal. Most ahogy láttam a képeket újra elkezdtem toloni. A minap találtam egy nagyon nagyon jó oldalt, meg merem kockáztatni, hogy minden pálya-autó megtalálható rajta és viszonylag gyorsan is lehet szedni. klikk IDE! Remélem jobban fellendül a topik. Jó játékot!
  • 12346
    mostanában nincs nagy mozgolódás Raceréknél. egy verseny féle akalmával készült pár fantázia autó debil formtervekkel, aztán szinte ennyi.
  • 12346
    itt egy blézer, meg ne fázz^^
    jóféle billegős, nagysebességnél nehezen egyenesbenmaradós, automata "sevrolé"

'86 Chevrolet Blazer K5
    mirror 1

topik
  • danyr
    OFF: Nekem 3d autók kénének ingyen : )
  • Varenga
    nah, nincs semmi újdonság? ^^
  • Penge88
    én is nyomom vele. állat, nekem tetszik. Sok a bugja de nem érdekel, igazából ha jó autóval megy az ember, akkor nagyon élvezetes és én főleg az ilyen egyszerűbb autókat szeretek benne, nem az ilyen 600 lovas milliárdos verdákat
  • danyr
    jah jönnek elő az emberek ^^
  • Yoda001
    azért élnek még itt..
  • 12346
    jakeci^^ hátha kapok ólinván jogot az egész sgé fölött^^
  • Varenga
    te vagyol a tápiglétfenntartó ^^
  • danyr
    én meg csak unalomban :D
  • 12346
    nem baj, azér beszórom az okosságokat, hátha érdekel vkit^^, mer én pl még el szoktam vele tekeregni.