RACER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Íme a mi kis rendkívül egyszerû Racer FAQnk 😄: http://vautov1.extra.hu/racer/
Jó töltögetést szórakozást hozzá. Térképet magoljátok be vagy nyomtassátok ki😄
Csütörtök este 7 órától és vasárnap este héttõl várunk mindenkit felszerelkezve a FAQban említett team speak szerveren, vagy MSNen: [email protected]
Ha bármi kérdésetek van/hibát találtatok akkor sikítsatok 😊
multi meg sütis<#eljen>#eljen> a héten este 7 után sztem megpróbálok csatlakozni, ha lesz^^
RSC fórum ismét közöttünk van!!
http://forum.racesimcentral.com/forumdisplay.php?f=111
Lehet-e egy nap szebb RACER szempontjából? 😛
Danyr és én a benzinkúton... Danyr kocsijára ráférne egy kis fényezés 😊)
Valve, Danyr és én terepezés után... Valve 4x4-el volt... 😛
Danyr és én... Egy kis lazítás.
Szintén egy kis eszmecsere Danyr-al...
Volt egy kis helyünk a kocsi kihasználására is 😛
Danyr beugrott rágóért a kútra 😊))
És ennyi! Akit érdekel hasonló kocsikázás, nem fullos gépekkel, az írjon bátran, msn címem: [email protected]
Rámegyek, hogy join és ledobja a játékot tálcára, IP helyére nem tudok semmit beirni
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Illetve, aki érdekelt vagy érdekli az ötletünk, nyugodtan vegyen fel a fent említett címen, bátran lehet rám írni.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
olyan bajon v hogy a gépem nem találja a direc x et pedig fenn van meg vmi no video memory enough v mit ír ki
mit csináljak segítsetek pls
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
082-es verzió lesz, vagy valami régebbi... az a baj, h 07 fölött nincs az autón belül mutató rpm és sebességmérõnél...
Autók terén, hát azt majd megpróbálom minél hamarabb összeválogatni, hogy mégis mik a jobb kocsik... Elõzetesen: Repus Petit (denzin és dízel), BPM (mind a 3), BMW325 (i és e), Fiat Panda pack (régi), Leyland busz, Nysa kisbusz, esetleg Honda NSX pack, Renault Megane pack, Repus Toro (ezek brutálisak), Tatra 613 (ez tuti kell, legjobb).
Ezek részemrõl a tényleg a leges legjobbak, de még tuti fog bõvülni, csak így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Lassan akkor majd kéne egyeztetni, hogy milyen verza, milyen kocsik...
Aki host lesz, az majd szépen belinkelget mindent, vagy feltölti valahová a saját verzioját. nekem G25 miatt kell cuclizni egy kicsit, de onnan már tökély
Chucky, Yoda, ha még vannak ismerõseitek, akik szintén érdekeltek lehetnek, nekik is mondjátok!!
Üdv! Penge
Note that the beta versions DO NOT support Windows 95/98/ME anymore (trouble with fonts).
A good 3D graphics card (supporting OpenGL and Cg) like from nVidia or AMD/ATI. Onboard graphics often aren't good enough (no support for cubemaps), and also older graphics cards may not support Cg.
DirectX8.0 or better. Actually, for NT4, only DINPUT8.dll seems to be needed; copy this file from another computer into the Racer installation directory (thanks to Rob Anderson for providing this information).
A network driver.
thx <#worship>#worship>
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
http://9gag.com/gag/5135249
Amúgy igen, amióta RSC kómában van, azóta semmi hír modok terén... De remélhetõleg hamarosan megkapjuk a fórumot.
Egy kis reklám a játékkal kapcsolatban. Valvetronic cimborámmal azon filóztunk, miközben a polish roads-on buszocskáztunk, hogy milyen jó volna összehozni egy "össznépi" racer-ezést. 3-4 busz, akik vonalon mennének, 4-5 átlagos autó, 150 Le-ig és még vagy 3-4 autó, ami szabadon választott (Nysa mikrobusztól F430-ig...) Szóval vagy 10-15 ember, polish roads-on rohangálna, menne ide-oda, elõzgetnék egymást, persze mindezt szabályosan, azaz, balról elõzés, nem eszeveszettül, próbálva az úton maradni.elõzni tényleg csak akkor, ha az "biztonságos" és szükséges. lehet hogy ez sokáig álom marad nekünk, a 2 fanatikusnak, de ha nem is a már említett 10-14 ember, de ha már 6-7 összezörrenne, akik normálisan, beleéléssel tudnak játszani a játékkal, az már egy hatalmas haladás lenne... lehet túlságosan is fanatikusak vagyunk, meg lehet tele van hibával meg buggal, de mi így szeretjük. Esetleg akit érdekel a dolog az jelezze itt! Egyáltalán, hogy van-e olyan, aki jó ötletnek tartja.
Ennyi! Bocsi a regényért, de racer-ért bármit! 😄