RACER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackjoe
én ma is mentem volna

\"I\' love this game\"

Penge88
Üdvözletem. rég jártam itt, de úgy látom semmi sem változott. Visszajelzés hiányában a mai kocsikázás 101% hogy elmarad. De a hétvégén szeretnénk tartani egyet. Szóval aki csak teheti, izzítsa a racert, illetve írjon ide. 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

De látom nem jön senki...
Elnéztem a naptárt, én ma is ráérek szóval ma este hétkor is lesz vezetés! 😊
Na hello.
Íme a mi kis rendkívül egyszerû Racer FAQnk 😄: http://vautov1.extra.hu/racer/
Jó töltögetést szórakozást hozzá. Térképet magoljátok be vagy nyomtassátok ki😄
Csütörtök este 7 órától és vasárnap este héttõl várunk mindenkit felszerelkezve a FAQban említett team speak szerveren, vagy MSNen: [email protected]

Ha bármi kérdésetek van/hibát találtatok akkor sikítsatok 😊
Penge88
Hali! Ma összeállítottuk az autó listát (lesz választék bõven, közel 50 autó közül), FAQ is készül, valve hamarosan kiteszi, a részletekkel együtt. Egyet mondhatok: nagyon komoly kis autókázás várható. 😊 😊 😊

12346
de nagyon nehezen indult be😊
multi meg sütis<#eljen> a héten este 7 után sztem megpróbálok csatlakozni, ha lesz^^

Penge88
Bármikor szeretettel várunk! 0.82-es verzióval toltuk, 053b5, 0.64, 0.70, ezeken tolhatjuk. Ezek megvannak nekünk.

Varenga
állat! egyszercsak én is csatlakozom <#eljen>

Penge88
Megtörtént, amire szerintem az elmúlt 4 hónap alatt annyira és annyian vártunk...

RSC fórum ismét közöttünk van!!

http://forum.racesimcentral.com/forumdisplay.php?f=111

Lehet-e egy nap szebb RACER szempontjából? 😛

Penge88
Sziasztok! Volt ma egy laza kis "Panda cruise", Danyr és valve kíséretével. A képek:

Danyr és én a benzinkúton... Danyr kocsijára ráférne egy kis fényezés 😊)

Valve, Danyr és én terepezés után... Valve 4x4-el volt... 😛

Danyr és én... Egy kis lazítás.

Szintén egy kis eszmecsere Danyr-al...

Volt egy kis helyünk a kocsi kihasználására is 😛

Danyr beugrott rágóért a kútra 😊))

És ennyi! Akit érdekel hasonló kocsikázás, nem fullos gépekkel, az írjon bátran, msn címem: [email protected]

Penge88
Hali! Próbáld meg azt, hogy config.exe-t elindítod és ott a grafics settings-nél állítgatsz. Eddig úgy néz ki, hogy a windows 7-et nem komálja...

ráhát, vagyunk egypáran 😉

bocsi, hogy ilyen késõn válaszolok. Letöltöttem ezt: http://racer.nl/download/vcredist_x86_vc2008sp1.exe , de még mindig nem megy a v0.8.2. ugyanúgy kidob betöltés után

ChuckyHUN
Windows 7 nem nagyon akar multizni 😞
Rámegyek, hogy join és ledobja a játékot tálcára, IP helyére nem tudok semmit beirni

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Penge88
Áááh, bazeg, [email protected] <--- MSN címem

Penge88
Jó reggelt mindenkinek! Jó látni, hogy az érdeklõdés meg van a dolog iránt. A jövõ hét végére tényleg összehozunk valamit, nekem ha minden jól egy, jövõ héten letudom a vizsgákat és utána úgy ráérek, hogy az nem igaz, esténként 😄 Hétvégén pláne, mert hétközben szakmai gyakom lesz. Chucky: vegyél fel MSN-re, címem: [email protected]

Illetve, aki érdekelt vagy érdekli az ötletünk, nyugodtan vegyen fel a fent említett címen, bátran lehet rám írni.

ChuckyHUN
Semmi gond, ráéérüünk!!😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Figyu, türelem. Már pár dolog fel van töltve csak nekem ez az uccsó hét suliba elég húzós. Legkésõbb jövõ hét végére összehozunk valamit!
ChuckyHUN
Kapok akkor 1 jó G25 Control.ini t? Mert akkor délután ráhasalok, azt fölélesztek valami játszható verziót, ha nem tölti fel senki:C

Varenga
áhh vazz....ilyenkor nincs netem :CCC (még most is fenn van a másfél GB-s racer)

Penge88
Jah, azt elfelejtettem, hogy van is egy team speak szoba a dologhoz, szóval, ha már biztos minden akkor az is meglesz adva, hogy mi!

Penge88
Ez volt az alapötlet, és ez is! Természetesen olyat lehet, hogy mondjuk nyílt nap a Nord-on, vagy a és akkor aki akar hotlapol, aki akar az driftel, aki meg nem akar az meg csak mint "hétköznapi ember" kipróbálja milyen szériakocsival a zöld pokol :-P De alapjából véve nem arról szólna az elsõ alkalom, hogy ki milyen mennyire löki ki a másikat a pályáról, hanem hogy egy laza kis vezeés egy félelmetesen jó pályán, és ha már vagyunk 8-9-en polish-on, akkor már az úgy hangulatos... jön veled szembe egy másik autó, szóval fasza... mikor 3an buszoztunk már az is jobb volt, mert mentél és jött veled szembe a másik busz, áh coool 😄 Fõleg egy olyan játéktól, mint a Racer. SOkan nem szeretik a játékot, pedig lehet csak szar autót próbáltak, de jó autóval jó pályán leírhatatlanul hangulatos... Néha csak menni és nem gyorsan, hanem mintha azt az életbe lenném az utakon. Bocs a regényért.

12346
nájsz. semmi versenypálya, meg versenyszarokkal izmozás a legjobb körökért^^

Penge88
Amúgy mindenre nyitott vagyok, tarthatunk majd nyílt napot a Nordschleiffe-n is, csak ez vetõdött fel elsõzör, hogy egy ilyen kis autózás a 2 falu között... Feeling. Mert 2-en picit egyhangú 😛

Yoda001
várom már<#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

ChuckyHUN
MAjd gokartpályás pályanap is lehetne😊

Penge88
Hali! Na egyelõre ott van a dolog, hogy vagyunk 3-an 4-en, akik biztos, plusz itt a fórumról már vagy 2-en jelezték, hogy benne lennének. Te vagy a harmadik. MÚgy néz ki, valve csinál tutorialt, én összehozom a kezdõ pozíciókat a pálya ini-jében. Polish Roads-on lesz a kocsikázás, de lehet késõbb megyünk majd a régi early falls of norway-re, vagy egyéb hasonló pályákra. A lényeg, hogy ha lehet, közúti autókázás.

12346
ez jónak hat^^ remélem vmikor összejön majd nekem is. kíváncsi vok^^

Aki akar most este jönni játszani az vegyen fel MSNre: [email protected] és rezegjen rám!
Akkor talán próbáld meg a nemrég bepostolt vcredistet feltenni: http://racer.nl/download/vcredist_x86_vc2008sp1.exe
ChuckyHUN
Kisebb fajta pályákon lehetne ún. pályanapokat is tartani, én benne vagyok bármiben.

adikakk
hát fél éve és a driver fenn van

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

ChuckyHUN
TÖKÉLETES😄

Esetleg ne mmostanában tetted újra a gépedet? videokártya drivereket feltetted?
adikakk
hy all
olyan bajon v hogy a gépem nem találja a direc x et pedig fenn van meg vmi no video memory enough v mit ír ki
mit csináljak segítsetek pls

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Mindenkitõl türelmet kérünk, hamarosan jelentkezünk egy nagy tutorial posttal. Minden egyes autó fel lesz töltve tárhelyre, G25 támogatással, automata kuplung kikapcsolással. Fell lesz továbbá töltve az összes szükséges pálya és a módosított racer.ini ami tiltja a startlámpákat és a behajtani tilos táblás dolgot 😊
Penge88
Ez így lehet kevésnek tûnik, de a Petit az 2x 5-6 autó, Toro is van vagy 7-8 fajta... Fiat Panda-ból is van vagy 4-5, sõt van rendõr verzió is 😄 Bár NSX ellen egy panda, hát esélyes! 😊)))

Penge88
Nekem G25 van, éppenséggel tudok küldeni controls mappát, ah érdekel. Támogatott H-váltó, kuplung belõve, hogy ne alul fogjon.

082-es verzió lesz, vagy valami régebbi... az a baj, h 07 fölött nincs az autón belül mutató rpm és sebességmérõnél...

Autók terén, hát azt majd megpróbálom minél hamarabb összeválogatni, hogy mégis mik a jobb kocsik... Elõzetesen: Repus Petit (denzin és dízel), BPM (mind a 3), BMW325 (i és e), Fiat Panda pack (régi), Leyland busz, Nysa kisbusz, esetleg Honda NSX pack, Renault Megane pack, Repus Toro (ezek brutálisak), Tatra 613 (ez tuti kell, legjobb).

Ezek részemrõl a tényleg a leges legjobbak, de még tuti fog bõvülni, csak így hirtelen ezek jutottak eszembe.

ChuckyHUN
Á senki se ennyire autóbuzi 😄
Lassan akkor majd kéne egyeztetni, hogy milyen verza, milyen kocsik...
Aki host lesz, az majd szépen belinkelget mindent, vagy feltölti valahová a saját verzioját. nekem G25 miatt kell cuclizni egy kicsit, de onnan már tökély

Penge88
Na, most olvasom, hogy azért akadnak még fanatikus Racer-ezõk. Ahogy nézem, ez így már 4... Valve, már csak 2 ember és tanulhatsz valami koerogáfiát a táncodra!! 😄 Ha még wulfy is tudna jönni az már 5, tegnap beszéltem vele, mondta hogy tetszett neki a dolog.

Chucky, Yoda, ha még vannak ismerõseitek, akik szintén érdekeltek lehetnek, nekik is mondjátok!!

Üdv! Penge

kiki888
thx

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Windows 2000/XP/2003-Server; Pentium III or AMD processor. Anything from 800Mhz and up will probably do (Pentium II may be supported, but it is probably quite slow).
Note that the beta versions DO NOT support Windows 95/98/ME anymore (trouble with fonts).
A good 3D graphics card (supporting OpenGL and Cg) like from nVidia or AMD/ATI. Onboard graphics often aren't good enough (no support for cubemaps), and also older graphics cards may not support Cg.
DirectX8.0 or better. Actually, for NT4, only DINPUT8.dll seems to be needed; copy this file from another computer into the Racer installation directory (thanks to Rob Anderson for providing this information).
A network driver.
kiki888
valaki tudna mondani egy körülbelüli gépigényt?
thx <#worship>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Yoda001
jó ötlet, benne vagyok, ha többen is leszünk majd fel lesz téve a játék

http://9gag.com/gag/5135249

Istenem ha leszünk 6an én örömtáncot fogok járni. maga lesz a mámor😄
ChuckyHUN
gyertek bakker gyertek, régebben én is gondolkodtam ezen😄

ChuckyHUN
Benne vagyok, ha lesznek még jelentkezõk talpra állítom a racerem

Penge88
http://racer.nl/download/vcredist_x86_vc2008sp1.exe <---- ezt leszeded, elindítod és utána kicsomagolod a játékot, és elvileg mennie kell.

Amúgy igen, amióta RSC kómában van, azóta semmi hír modok terén... De remélhetõleg hamarosan megkapjuk a fórumot.

Egy kis reklám a játékkal kapcsolatban. Valvetronic cimborámmal azon filóztunk, miközben a polish roads-on buszocskáztunk, hogy milyen jó volna összehozni egy "össznépi" racer-ezést. 3-4 busz, akik vonalon mennének, 4-5 átlagos autó, 150 Le-ig és még vagy 3-4 autó, ami szabadon választott (Nysa mikrobusztól F430-ig...) Szóval vagy 10-15 ember, polish roads-on rohangálna, menne ide-oda, elõzgetnék egymást, persze mindezt szabályosan, azaz, balról elõzés, nem eszeveszettül, próbálva az úton maradni.elõzni tényleg csak akkor, ha az "biztonságos" és szükséges. lehet hogy ez sokáig álom marad nekünk, a 2 fanatikusnak, de ha nem is a már említett 10-14 ember, de ha már 6-7 összezörrenne, akik normálisan, beleéléssel tudnak játszani a játékkal, az már egy hatalmas haladás lenne... lehet túlságosan is fanatikusak vagyunk, meg lehet tele van hibával meg buggal, de mi így szeretjük. Esetleg akit érdekel a dolog az jelezze itt! Egyáltalán, hogy van-e olyan, aki jó ötletnek tartja.

Ennyi! Bocsi a regényért, de racer-ért bármit! 😄

Nekem nem megy a v0.8.2. Betölti és kilép. Valaki tudna segíteni?