Jelentés a frontról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy nem egy hatalmas durranas,viszont latvanyos effekt(ps1-en pl.a vagrant story tele volt ilyenekkel,vagy ps2-re az mgs2)
2."mas.. konzolokat pc-n minden tovabbi nelkul lehetne emulalni, mindenki emlekezhet pl a bleem-re, sony nyirta ki. az volt az egyetlen valamire valo probalkozas konzol emulalasara. akik ezeket az emulatorkezdemenyeket irogatjak azok ilyen "raero" emberek, semmi tamogatast nem kapnak, se technikait a konzolgyartoktol, se anyagit sehonnan. egyszeruen ezert nincsenek gyakorlatban mukodo emulatorok."
Teljesen egyetertek.Bar azt nem ertem,hogyha a ps1-t mar majdnem 100%-osan sikerult emulalni(itt most nem a cvgs-rol vagy a bleem-rol,hanem az epsx-rol es tarsairol,amiket "raero" emberek fejlesztenek),akkor egy joval primitivebb joforman 2d-s procikkal megaldott sega32x emu-t miert nem kepesek csinalni.(vagy a saturnt,ami kb.egyenerteku a ps1-el)
pl motion blur
latott mar valaki videomagnot? igen, szalagos, vhas, analog. sokaknak van otthon is. nem sok mindenre jo de ez most nem lenyeg
ha azon megallitod a kepet akkor latod hogy el van mosodva
amikor meg elinditod szep tiszta. na ez a motion blur. ez nem 1 effekt, es a pc-k 1200*akarmennyi folotti grafikajan nem is javitana semmit szoval nem is lesz szerintem mar megvalositva ennek a "digitalis letrehozasa" mert nincs ra szukseg. de azert ilyeszto hogy ilyesmikkel kepesek az emberek ervelni "hogy marpedig az ove a legjobb stb stb.."
de ez igy van mint mar emlitettem. most kepzeld el. veszel barmit, te arra buszke vagy meg minden, es elhiszed hogy az a legjobb, sot nekiallsz meggyozni a haverodat is hogy a tied a jobb. legyen szo akarmirol, autorol, videokartyarol, mobiltelefonrol.. tudom, ez van kicsit ovodas szinvonal de neha sajnos magamon is eszreveszem.
mas.. konzolokat pc-n minden tovabbi nelkul lehetne emulalni, mindenki emlekezhet pl a bleem-re, sony nyirta ki. az volt az egyetlen valamire valo probalkozas konzol emulalasara. akik ezeket az emulatorkezdemenyeket irogatjak azok ilyen "raero" emberek, semmi tamogatast nem kapnak, se technikait a konzolgyartoktol, se anyagit sehonnan. egyszeruen ezert nincsenek gyakorlatban mukodo emulatorok.
az meg - hogy is mondjam - meg tovabb emeli ugye a szinvonalat.. jo kis gyalazkodas utan "na ezt jol megmondtad haver" jellegu dumak akarmelyik oldal is kovette el. az ilyen emberek menjenek meccsre vagy mit tudomen.. kulonbenis technikai dolgokrol vitatkozni alatamaszthato ervekkel kell nem erzelmekkel. szoval szanalmas az egesz, par nap alatt elerte a "pc-s jatekoknak lealdozott" szinvonalat, konzolosok ezt ne vegyetek sertesnek mert a pc-s hozzaszolokra is vonatkozik
ja es 1 mai tv soha a budos eletben nem fog 60 kepkockat lepergetni ezt jo ha tudjatok 😊
konzolra fejlesztik a felhasználói cuccokat...PC-re játékokat...de minek...ez olyan erõltetett😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
pl ps2-n a linuxos GIMP már fut divx lejátszo, szövegszerkesztö brozer stb, már kb 1000 program fut rajta
ja és a ps2-höz lehet nyomni nyomtatot, külsö dvd-t winyot scannert mindent ami USB-vel vagy FIREWIRE-al csatlakozik
ja és monitort is 1280*1024-es felbontásig
Amúgy vannak alkalmazások, pl media player - ez ok, ugye... 😉
de mivel mindre van Linux is, így bármi. De szerintem konzolt használni ilyen célra - internetezés, egyéb, az nem túl ésszerû dolog. 😉
Vazz... ha így megy tovább, akkor a "PlayCube"-okhoz meg "GameStation"-ökhöz 😊 a végén 35millió kiegészítõ lesz.
- Jó napot kívánok, egy X-BOX4-et szeretnék venni.
- Tessék, parancsoljon...
- De kérek hozzá egy modemet is...
- Rendben...
- Egy hálózati opciót is...
- Oké...
- Egy nyomtatót is...
- Hozom...
- Egy billentyûzetet hogy tudjak gépelni...
- Igen...
- Kellene hozzá egér is a kényelmes internetezéshet...
- Már csomagolom is...
- Kérnék egy monitort is a nagyobb felbontásokhoz...
- Hogyne...
- Mennyivel tartozom?
- 265e forint lesz...
Akkor tulajdonképpen mirõl van szó? Már csak az kell hogy elkezdjenek alkalmazásokat fejleszteni a cuccra...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nagyon brutal dolgokat lehetne csinalni, ha az iparag venne a faradsagot, mert most jelenleg ott tartunk, hogy egy 40 gigas vinyo kb annyit er mint egy 40 megas anno, a procikrol mar nem is beszelve, ramrol meg mar ne is szoljak
meg a qrva peccselgetesrol
azert regen ilyen nem volt
nem halok bele, ha kimaradnak az eletembol.
nekem van is
egyebkent most is azt mondom, egy pc-t sokkal tobb mindenre lehet hasznalni, de ettol meg lehet venni konzolt, sot mindkettot, nem kell egymasra kopkodni, mert nincs miert. Egyik ember sem kevesebb, mert nincs neki olyan vacka, mint mondjuk nekem.
egy p4 gef 3 an simán elfutna talán..és egy gc hánszor erõsebb mint egy n64?? pff ahhoz kéne egy egész sgi telep😊
Mint írtam, nem használok linuxot. Desktop pcn xp, szervernek unix a preferált os nálam. Nem is azért írtam, hogy van linux a konzolokra, mert annak bármi hasznát is venném én személy szerint, hanem csak reflektáltam a nem létezõ konzol emulátorra. 😉
Az, hogy "a PS2 röhejessen sux", azt ilyen _pofátlanul_ még senki sem merte kijelenteni. (Elnézést a felháborodott hangért.) Azért igencsak helyén van az a motyó is. Ha próbáltad, tudnod kellene.
Annakidején én is összepakoltam a pcmet és mentem lan party-ra Quake-ezni, CSzni, StarCraftozni, de ez ma már idejétmúlt dolog. Az internetet vajon mire találták ki?
Ha nem vagy gamer, akkor mit keresel itt? 😉 (bocsi...)
Kessen 1
Kessen 2
Romance of three Kindoms
LMA Manager 2002
és jön a pl SIMS is...
de PSX-re volt Red Alert is egérrel együtt árulták
úgyhogy van rá..más kérdés hogy PC-n jobb játszani mert ott meredezel a képernyõre...a TV elõtt megvakulnál, mire végignyomod...
és RPG
ott a Morrowind az Xboxon...nem elég szabad és bonyolult?
de az FFXI már online nyomhatod PS2-n, ha fanatikus vagy..és ha hiszed ha nem magyar ember is ott játszik a japánban elindított FFXI-ben...
én személy szerint a Final Fantasy X-et valóban interaktív mesének tartom...de a megvalósítás fantasztikus.
És hogy PC-re nem jön DVD-s gamma nagyon cinkes...(az intrók minõsége a Blizzardon és egy két progin kívül elégge kockás és akadozó)
na mindegy...én bizti nem fogok bele egy Neverwinterbe😊ahhoz túl konzolos vagyok😊
Én is egyet értek a sok "jó" véleménnyel, lehet érezni kinek hova húz a szíve...és sok programot valóban PC-n érdemes nyomni a nagy felbontás és a kevésbé szemet rongáló monitor az olyan progiknál mint egy FPS vagy stratégia, amihez oda kell ülni mert úgy jó és az online lehetõség, mert ki a tököm Quakezik egyedül...uncsi lenne akár...egy "igazi" RPG is olyan...és a legyõzhetetlen STURMOVIK...
Egy verekdõs vagy egy GranTurismo egy nagy képernyõn kanapéban adja magát...értelemszerûen az összes olyan gamma ,amit mutogatunk másoknak vagy többen játszunk egyszerre szintén a kényelmes kanapéról való játszásnak kedvez...amit a konzol produkál, kicsi, nem kell installálni és még a nagypapi is "elboxolgat" rajta😊. Nekem a családi köröm felsõ generációja sajnos osztályidegennek tartja a PC-t, nem abban nõttek fel, de érdekes módon a GT3-mal mindenki nyomott már köröket, még az anyósom is😊
a PC igen izmossá vált és közel sem mutatja azt amit 1.7Ghz és 256MB-nak tudnia kéne...a PS2 már 3 éves hardware és még mindig ott van az õ kis memójával és kb 400Mhz procival...és hangulatos gammák születnek rá a sok szemét között.Még mindig vannak unicumok, amiket én pc-n abszolút hiányolok ( a fél PC-s társadalom egy GTA3-ra várt, míg a PS2-n ez csak egy a sok közül) mert lehetne rá simán...mondjuk egy Stuntman vagy akár egy Metal Gear Solid, de egy épkézláb focis vagy autós gamma hiánya már felettébb bosszantó és az EA egyeduralma a pc-s sportjátékokban hááát minden évben nemhogy jobb lenne, sok esetben romlik a színvonal😊
Én a PC-konzol párosra szavazok és mindent azon játszom amin jobb, kezelhetõbb stb.ajánlom mindenkinek, aki teheti, aki meg nem az hámozza tovább magát és mondja "már pedig engem nem érdekel az a fos DOA3" és a "minek nekem a sok szar FPS klón meg patch...meg XP-s driver keresés"
... vesszõcske
Emberek!
Hallott már valaki az emulátorokról?
Egy normál konfigurációjú PC simán leszimulálja a legújabb konzolt.
Csak berakod az olvasóba az eredeti CD-t és már nyomhatod is a PS2-es játékot a PC-den.
Na most akkor melyik a jobb?
Ez ugyanis azt jelenti, hogy a PC minimum annyit tud mint a PS2 (különben nem futna el a progi)."
hát nem is fut le az az emulator mivel nem létezik és nem is lesz 😄DD
a ps2 annyira bonyolult rendszer hogy azt emulalni képtelenség egy mai pc-vel
van benne egy chip ami a texturákat jpeg formatumban realtime tömöriti ki
ehhez kevés lenne a pc 😊))
és ez csak 1 chip a 10 -böl ami benne van a ps2-ben
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
a konzolomhoz van egy MAC billenö, meg egy sony infra egér, meg 2 joy
amugy a joypad se rossz csak elsöre furi de ha megszokod jo az, meg még érzed is néha ahogy ver a karaktered szive😊
nincs fps konzolra???
azért kapásbol 10-et fel tudok sorolni ha akarok
és nekem is van pc-m méghozzá 2! is és nem is szarok
de kinek hiányzik a megaszopás
épp elég munka közben a windows marhaságait elviselni
majd biztos azt leselgetem mindig hogy mikor esik le a framerate játék közben meg a többi ....
azt még megértem hogy egy stratégiánál elmegy a framedobás de egy autos, motoros , ürhajosnál NEM
amugy aki szidja a konzolt az biztos nem látott uj jo játékokat hanem valami pár éves emlékeire hagyatkozik
pl GT3
metal gear 2
halo
ico
doa3
SOCOM
stb stb....
ezek a játékok bármilyen pc-s játéknál jobbak élvezhetöbbek
a pc-nek egyedüli reménysége a doom3-ban van meg annak az engine-jébe
DE ehhez vehettek uj gépet vazzeg mert 3 GHz-es proci meg a gef5 a minimum hozzá!!!!!
a konzolom meg megvan 2 éve meg még 2 évig ki is huzza,és közben még dvd-t is nézek rajt
Hajrá emberek....
ez így van
"a konzol kb 4edébe kerül, mint a te géped."
tény, és az is igaz, hogy nem negyed annyira jó, ha csak játékra használom
"Természetesen belátom, hogy biztos nagyon frankó lehet a gépeddel játszani, csak apuci pénztárcája is kell hozzá, ugye? 😉"
Képeld el, hogy a mostani és az elozo gépem árának összes forintját magam kerestem meg. Az elotte levot hitelbol vettem, amit ki kellett fizetnem. Apucit évek óta nem láttam. Amúgy stimmel...
Muszaki termékekben az ár és a teljesítmény nem egyenesen arányos. 500k pénzért már hallgatható middle-end cuccot kapsz (ránézésre olyan, mint a hifi, csak normális hangja van). 1 milláért jobbat kapsz - de nem kétszer jobbat.
Egy 20 millás autó sem kétszer jobb a tíz millásnál. A minoséget meg kell fizetni - és akinek fontos, az megfizeti. Konzol helyett csak akkor érdemes PC-t venni _játékra_, ha meg tudsz venni egy igen durva configot. Akkor viszont jobb minoséget kapsz.
Kedves konzolosok! Miért hiszitek azt, hogy mindenki hcgamer, és a játékon kivül nincs más az életében.
Nekem nem azért nincs konzolom, mert utálom a sok hugyagyu konzolost (egyébként sem gondolom róluk ezt) hanem mert már van egy pc-m, amit használok mindenfélére, mellékesen még játszom is vele - már ami fut rajta, és nem esem kétségbe, ha vmi nem indul el, és nem szaladok azonnal megvenni a legújabb hardvereket. A pc mellé pedig még egy konzol - amivel ugye csak játszanék - felesleges luxusnak tartom, hiszen annyi minden másra el lehet költeni azt a pénzt.
Tehát: én elsõsorban nem játék céljára tartok számítógépet otthon. Ezért sem értem, miért kell pl. engem fikázni - mint hülye PC-st aki nem tudja felfogni, hogy a PC-nek annyi és a konyol a király.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ennél nagyobb marhaságot nem is mondhattál volna
a ps2 tud motion blurt, de tud a gef3 is
mindenki nyomatja a 1600*1024-es felbontást?
akkor elemezzünk kicsit
a konzol felbontása általában 640*500
pc-n 1600*1200
tehát a pc-nek 6-szor annyi pixellel kell megbirkoznia és ugy hogy a konzol memoriaátvitele pixel,texel fillrate-ja nagyobb vagy közel egyforma(egy gef5-höz képest!!!)
ha valaki nem látja be hogy lehetetlen pc-re nagy felbontásban olyat irni mint konzolra az lamer
majd meglátjuk hány pc-s rohan ps3-at venni 2 év mulva amikor azon rendermuvi minöségü játékok lesznek már induláskor is
pc-n meg a doom3 lesz az etalon a 2 ezer polygonos karaktereivel
MEGALOL
azért vicces. idétlenkedés, anyázás az maradhat. civilizált hozzászólás - minek is?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Neked jó, mert a gf4-el menni fognak az Unreal-es game-ek is, a 8500 kevés nekik, de hát jön a 9700 😊
Na mentem bulizni.
LOL 😊))
A felsoroltak között egyetlen minõségi cucc sincs. Az SB-vel játszani lehet, meg 128k mp3-mat hallgatni, de amúgy gagyi. Szerintem még nem láttál normális hangkártyát.
A többit hagyjuk...
(Mindjárt kiderül, hogy a console-ok az SG-ket is verik 😊 )
Ugyanúgy, ahogy én elfogadom, hogy egyeseknek 40 FPS folyamatos kép, jó lenne eljutni oda, hogy másoknak az még igencsak szaggat. Személy szerint rámézésre megkülönböztetem a 80-at a 100-tól, és 70 alatt nem szívesen játszom, mert az már eléggé darabos.
A tévében viszont valóban fellép a blur effect, ezért nézhetõ egy console képe, míg a PC monitoron az az FPS érték siralmasnak számít.
Viszont egy - napjainkban elérhetõ - console nem fog olyan képet alkotni, mint egy 21 colos, 1600x1200-as, 100+ FPS-t generáló PC. Igaz, ez utóbbi 4-szer annyiba kerül.
Jó az, hisz jóformán PC-re már kalandjátékok sincsenek.