Jelentés a frontról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"amúgy tök mindegy, hogy alaptalanul, vagy alappal anyázol, azt nem gondolhatod, hogy ettõl jobb lesz bármi is."
Ugy erted, neked teljesen tokmind1 hogy az en irasaimat nezed, vagy a nevemben irogato Gunmanet. A, telleg nem vagy elfogult...
A problema az volt, hogy Gunman az en nevemben elkezdett itt anyazni, te meg ram kented hogy en csinaltam, mikozben egy vak is eszrevehette hogy az allaspontommal, stilusommal teljesen ellenkezo irasok nem lehetnek az enyemek. A masik konzolos anyazo topicban (pcs jatekoknak lealdozott) is probalkozott ez a Gunman gyerek, leanyazott mindenkit, koztuk 1-2 ismerosomet is, csak ott pont az erintettek nem vettek be hogy en irom azokat, mivel ismernek.
amúgy tök mindegy, hogy alaptalanul, vagy alappal anyázol, azt nem gondolhatod, hogy ettõl jobb lesz bármi is.
mindegy, nekem nincs kedvem ilyen hülyeségen vitatkozni, hogy ki kezdte és miért kezdte. hogy abbamaradjon, és esetleg egy másik fórumban rendesen - érdemben - tudjunk vitatkozni, én most bocsánatot kérek... gunman nevében is.
annyira nevetséges vagy", stb. Vagy ez nalad az alaphang?
Akkor most te is ird le, hogy en kit es miert anyaztam le ALAPTALANUL. Tehat ne azokat masold be, ahol masok anyazasaira VALASZOLTAM, hanem ahol allitasod szerint en kezdemenyeztem. Ja, hogy ilyet nem talalsz? Nem a valaszon kell csodalkozni, hanem azon AMIRE ment a valasz. Erdekes mod az nem zavart hogy a Gunman haverod az en nickemet hasznalva anyazott jobbra-balra, csak amikor en kiosztottam a csokott agyat ezert. Ne is csodalkozz rajta hogy nem teccik ahogy egyes primitiv kisgyerekek a nevemben irkalnak. Mit vartal, megdicserem erte? A moderatornak is megmondom a velemenyem ha okot ad ra. Marpedig adott eleget. Olyan mint a rendorok. Csak akkor van itt, amikor nem kene. Ezert hasonlo "tiszteletben" is reszesul. Vannak itt az SG-n kulturalt moderatorok is, nem en tehetek rola hogy ide csak egy ilyen jutott.
Itt mar regota nem a konzol vs pc tema megy, hanem a ki tud gerinctelenebb lenni verseny (anyazos haverod megnyerte). Ezt a "itt mindenki ostoba konzolos csak te vagy ûber pcs" stilust is a Gunman haverod hozta be ide, szal vele rendezd le az ilyen problemaidat, ne velem.
szerintem nem menõ mindenkit lefaszozni, anyázni stb - nem idéznék mindent... fõleg nem a moderátort... :)
ez nem azt jelenti, hogy ne küldenélek el szivesen akárhova, de szorult belém annyi kultúra, hogy ne egy nyilvános fórumon tegyem meg.
amúgy itt mindenki ostoba konzolos csak te vagy ûber pcs. senki sem nyomja pcn, csak beleálmodjuk a fórumba a megjegyzéseinket.
idiota fejtörõk amik 8 évesnek van kitalálva? hát azért nincs olyan sok...sõt... vagy pl ilyenekrõl beszélsz mint mario meg starfox (tudjátok a kis szörös róka) vagy Conker...
ezek MAX gyerekesnek néz ki... de rohadtul nem az... mintha a Souht Parkot lesnéd...A Mario baromi jo kis gamez fõleg ami most jön ki a Sunshine, volt alkalmam vele játszani egy 10 percet és elég jo volt és tudom hogy a Marioban a gamez eleje még semmi:)
A Starfox rol lestem elég videot a netrõl hogy tudjam hogy kihagyhatatlan conker meg sajna anno még n64 en volt de aki kiprobálta az csak röhög a többi konzoloson hogy nekik ilyen nincs... ez az igazi south park féle gamez..egy kis mokus de részegeskedik, gyilkol, büfök, fing, csajozik, elborul az agya ha pénzt lát stb...szal kész királyság a gamez...és nagyon komoly multiban is amikor kis coccolino macik elen mész m16 al vagy lángszoroval stb... ehhh hatalmas:)!!!!!pc seknek meg kötelezõ emulátorral beszerezni!!!!!!!!!!
Tehát N64
És Nintendo lenne a best ha lenne Havi 50 ezrem a játékokra de nincsen így marad az hogy a nagy durranásokat veszem, vagy egyszer csak cserélek egy ps2 re...
igaz, hogy konzolra többnyire "gyerekjátékok" jelennek meg, de vannak nagy játékok azokon is... pl GT3, sega GT 2002, morrowind, halo, Metal Gear Solid, stb... de a vitának már úgy is vége... ;)
Van olyan pc-s, aki tudja mi a pc, tud vele mit kezdeni. akár csak játszani.
De sok pcs nagy láma, mert azt hiszi, hogy mindenhez ért, közben zéró a tudása.
És van olyan konzolos, aki programozó, pchez, szerverekhez, és a konzolhoz is ért.
Azt hiszem, hogy nagy biztonsággal meg tudnám tippleni magyarember, hogy te melyik vagy :)
álljál le, fogd a pcdet aztán jáccál vele sokat, majd bámulj bele a tükörbe és röhögd pofán magad, mint ahogy itt mindenki rajtad röhög. és ha legközelebb írsz valami fórumba, akkor ésszel tegyed, olyat írj, ami érdekel is valakit. ne csak anyázzál, meg sírj, hogy "jujj, ellopták a nikkemet".
annyira nevetséges vagy magyarember, hogy lassan fizikai fájdalmat okozol vele. másoknak.
ati251: így van, ahogy írod. ha végigolvasod a fórumot, akkor láthatod, hogy ezzel senki sem vitatkozik - sõt mindenki, aki ír ide, annak van pc-je (nem (csak) játékra hanem munkára és egyébre), csak néhányan azt merjük itt mondani, hogy konzolon szerintünk jobb játszani. amúgy én még nem nagyon láttam konzol emulátort, rendesen mûködõt. amúgy az emulátor az nem ua, mint amikor a nagy tv elött ücsörögsz. mert ha emulálod, akkor az már pc. ;)
Skiper
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Szerintem igaz amit mondasz, nekem is PC-m van + egy PSX nosztalgiázni:) A gépem egy PIII-as 700Mhz-es Ge2Ti-os 128 MB RAM-os PC. Most kell majd huzatni, ugyanakkor kéne konzol is. Ugyanakkor tényleg nagy a különbség a netes játék és a személyes több játékos game között.
Kb. 3 éve még a nagybátyjám, az unokatstvérem, apukám, meg én még PSX-en játszottunk négyen egyszerre Quake II-t!:)) Az élmény teljesen más, mert így "ütésközelben" vannak az ellenfelek:DDD
Szóval jókat játszottunk mint Deathmatch, mint Team Deacthmatch téren, és úgy gondolom, hogy ezt az érzést senki nem felejti el, mert nagyonjó
folyt. köv.
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Kucc, ha ilyen jó matekos vagy, akkor tanulj meg olvasni is...
GranTurismo3... nagyon megasütilegjobb... ;)
érvek már nincsenek, csak duma...
24178 emberbõl
GameCube: 46.59%
Ps2:65.84%
Xbox:20%
(van akinek töb gépe van!)
Emiatt nehéz eldönteni, hogy XBOX-ot akarok-e vagy PS2-t. PS2-n van néhány játék ami nagyon tetszik de az XBOX-nak erõsebb a hardware-e és arra is kezdik kiadni a jobb játékokat.
Pontosítás az elõzõ hozzászólásomhoz: az új játékokról beszéltem természetesen, hiszen idõvel mindegyiknek lemegy az ára (a konzolos játékok jobban tartják az árukat mint a PC-sek, de szerintem ez itt mindegy, hiszen a legtöbb olvasó itt az új játékokra hajt...)
Y
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Átlag PCs játék: CAD$90-120
MINDEN konzolos: CAD$80
Ennyi. Otthon nem tudom, de bocs, a gyártók nem a magyar piacra koncentrálnak.
Y
(ID software, Blizzard)
Persze ezt akkor tudnád, ha meg is vennéd a játékokat vagy anyázás helyett inkább tájékozódnál arról amihez hozzászólsz. De a stílusodat elnézve ezt elég nehéz lenne tõled elvárni.
Egyébként Elvissel tökéletesen egyetértek, nincs szükség az érveit elismételni
Y
Ez nem megy úgy mint a hastur hastur hastur?
Egyesekre ráférne egy kis szappanos szájmosás meg egy ip-ban...

akkor be van csapva a szemem...nem is akárhogy:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
elöbb utobb le fog dölni ez a torony
magyar ember... higgadj le, és regisztrálj bakker... szarok bele, hogy kinek ki mit üzenget, akár anyázza a másikat akár nem. (sõt, még ha engem anyáznak, attól sem csordul ki a könnyem) de az ilyen általánosítás, hogy "de mint konzolostol, nem is vartunk mast", stb, az nem kellene, jó?
fel kéne nõni, és tudni, hogy melyik az az üzenet, ami megéri, hogy foglalkozz vele, és melyik az, amelyiket nyugodtan ignorálhatsz...
szóval csak okosan...
: a TV 1 másodperc alatt maximum 25-ször tudja frissíteni a képet tisztán...vagyis 1 mp-be 25 képkockát rak be, de ha interlaced módban van tehát csak minden másodikat akkor 50 illetve 60-at.
a 100Hz-es tv meg akkor 50 képkockát tud tisztán...és 100-at interlacedben...
de ha még mindig hülyeségeket írok , kérek még felhomályosítást
"Kivetelesen abban nincs anyazas, de ha mar torles van, legyen teljes."
Persze, mert olyat irtam benne amihez megint NEM ÉRTETTÉL SEMMIT. Sokkal egyszerûbb visongva moderátorért kiabálni mint beismerni hogy KÖZÖD NINCS A TÉMÁHOZ!
Magyar ember itt mindenki elõtt nyilvánvaló hogy lamer vagy, pár kérdésre anyázással válaszoltál azért nem vettelek komolyan és kezdtelek el csesztetni, mert TUDÁS HIÁNYÁBAn KORREKT VITÁRA ALKALMATLAN VAGY!
Lamer vagy.
So cry me a fuckin river, bitch!
Magyar ember te meg pls regisztrálj, unalmas minden topicban azt olvasni hogy más elfoglata a nicked...
a pal az 50 hz a ntsc 60 hz. de ez interlaced ami azt jelenti hogy egyszer a paros egyszer a paratlan sorokat rajzolja ki. ez nem is igazan a minoseg javitasa miatt van mert ezt mar tudatosan nem latod csak a szemet azert banthatja es ezert csinaljak igy, es a 100hz is tulajdonkeppen csak egeszsegesebb pusztan miatta nem javul a kep minosege (mas kerdes hogy a 100hz-es kepcsovek - amik a kepet igy 4 reszletben frissitik - altalaban eleve jobb minoseguek mint az olcsobb 50hz-esek) ez tehat a szabvany, ezt ismerem ez igy van. az hogy a sony esetleg csinalt-e spec tv-t amit 1 spec csatlakozoval rakotsz es nagyobb framerate-t is le tud adni nem tudom van-e vegulis elkepzelheto. nem akarok megint visszakanyarodni a motiun blur-ra mert mar elmondtam amit en tudok rola, lenyeg az hogy 1 tv masodpercenkent 25 kepkockaja az szerintem igenis elfogadhato folyamatos kep.
azt meg nem hiszem hogy barki igy szemre meg tudja mondani a framerate-t csak azt hogy jo-e vagy nem, meg ha lat kettot meg tudja allapitani melyik a jobb. mondjuk en meg ilyen vagyok csak es kizarolag a merheto adatoknak hiszek stb stb "highend marhasagok" pl soha nem tudtak megfogni viszont egyszer beleolvastam valamilyen eleg rangos hifi ujsagba es enyhenszolva megfajdult mindenem a rohogestol.. pl nem tudtak mi az a fajlagos ellenallas, tenyleg technikai adat alig volt viszont marha jol leirtak hogy xy kabelnek erzelmes hangja van mig a masiknak inkabb olyan durvabb a hangzasa..
az meg hogy az engine kepes akar 60fps-el is lerenderelni az annyit jelent szerintem hogy van benne tartalek, ugyanis nem fog tobbet megjeleniteni mint amit a tv tud
míg ha pc-n játszom...azt veszem észre, hogy néha úgy berángat,hogy irányítani sem tudom a karaktert vagy autót...mintha kiesnének a képkockák...arról nem is beszélve, hogy a képernyõt félbevágva látom, tehát a felsõ fele már a következõ képkocka...az alsó meg még az azelõtti?
a szemem csak nem hazudik...,de ha hazudik és becsapja valaki, nekem úgy is jó...mert nekem mindegy hogy 30 60 vagy 250-et monda rá valaki, ha az jól néz ki....láttad te már a Gran turismo 3-at?
ezt még mindig nem értem:)
mai hardvereken csak közelitik ezt az effectet
pl a ps2-n a régi fázisokat egyre halványitják
gef3-on pedig megnyujtják a felületeket
2.Vagy atnyalazod a kovetkezo kissebb irast(koztuk pc-s valosideju demoval)
http://freespace.virgin.net/hugo.elias/graphics/x_motion.htm
Kiemelnem :
a.Motion blur can be very hard to model in real-time applications. It requires that you increase the frame-rate several times. And for real-time applications, the only way to do this is to render with much less detail. For most programmers, this is unacceptable.
Some computer games try to simulate motion blur by blending the current frame with the previous frames, so that previous frames are still visible for a moment. This makes moving objects smear across the screen. This is not real motion blur; it does not look good and is a waste of processor power.You could probably achieve reasonable motion blur in a game if you were willing to sacrifice a lot of detail.
Ergo,igenis eroforrasigenyes a motion blur hasznalata.
az emulalas meg mondom szerintem azert nem muxik mert azota is csak talalgatjak hogy mi hogy van egyreszt masreszt meg lehet hogy aki ezeket csinalta hirtelen jol fizeto allast kapott ami egesz idejet lekoti (nem osszeeskuves elmelet, csak ugy siman) es mar nem foglalkozik annyit a hobbiprogramozassal
Lehet hogy nem egy hatalmas durranas,viszont latvanyos effekt(ps1-en pl.a vagrant story tele volt ilyenekkel,vagy ps2-re az mgs2)
2."mas.. konzolokat pc-n minden tovabbi nelkul lehetne emulalni, mindenki emlekezhet pl a bleem-re, sony nyirta ki. az volt az egyetlen valamire valo probalkozas konzol emulalasara. akik ezeket az emulatorkezdemenyeket irogatjak azok ilyen "raero" emberek, semmi tamogatast nem kapnak, se technikait a konzolgyartoktol, se anyagit sehonnan. egyszeruen ezert nincsenek gyakorlatban mukodo emulatorok."
Teljesen egyetertek.Bar azt nem ertem,hogyha a ps1-t mar majdnem 100%-osan sikerult emulalni(itt most nem a cvgs-rol vagy a bleem-rol,hanem az epsx-rol es tarsairol,amiket "raero" emberek fejlesztenek),akkor egy joval primitivebb joforman 2d-s procikkal megaldott sega32x emu-t miert nem kepesek csinalni.(vagy a saturnt,ami kb.egyenerteku a ps1-el)