2691
  • Csibe001
    Ez is egy vélemény :)
    Először nekem sem tetszett a lopakodós rész de végül sztem illett a játékba.
  • kalimpa
    Sajnos nekem csalódás volt a játék...az az idióta lopakodós rész, semmi logika nincs benne szerintem. Addigra már több helyen is lehetett volna fegyvert szerezni, aztán ha valaki fegyverrel támad rám, ugyan miért ne lőhetnék vissza?
  • Sidyuski
    Köszi! betesztelem...
  • Seth
    nem kell kivenni a zöld követ. A földön világító piros köveket kell követned, hogy eljuss a piros kő tartójához,abba kell beleraknod a pirosat. Alig látszódik az a párkány,amire át kell ugranod az első földben lévő piros kővel szemben,onnan a híd maradványára, kisebb labirintus rákokkal (célszerű először lelövöldözni őket, csak utána megnyomni a gombot)
  • JackDaniels #884
    Bug.:) Elég ha felfelé nézel, úgy szállj be.:)
  • Sidyuski
    Srácok! Ruth cumoját berakom a helyére! megnyomom a gombot! Ott elkezd alakulni valami! Aztán kikapom a zöld kavicsot, de a pirosat nem tudom berakni! A tuloldalon meg világit a földön valami! Mit ki kell itt tennem, hogy tovább jussak?
  • _Atti_
    valahol olvastam ilyen bugrol...vissza kell menni a csilléknek a kapcsolojához és 2szer ki kel mondatni vele hogy 'i've allready done that'
  • tomcooper
    Én meg bemászni nem tok. Neked hogyan sikerült? Lehet, hogy bug miatt copok? Előre is thx!
  • tomcooper
    Hi!
    Marsh Refineryben v'ok, sikerült elindítani a generátort, de a köcsög bucketba nem t'ok beszállni, holott míg állt, simán sikerült. Mintha vmi üvegfal lenne előttem. Bocs, ha má volt a kérdés. Pls segíccsen vki! Előre is 1000 thx!
  • Agy Halott #879
    Koszonom!
  • Giggs11
    Thx sikerült
  • Shep
    #659, de ez is lel ett már írva egy párszor, ezen az oldalon is.
  • Sidyuski
    THX
  • JackDaniels #875
    Csald a hajó orrához, oszt ha ott van, akkor lődd az ágyúval.
  • Sidyuski
    Sziasztok! Ujra a segitségeteket kérem! Van az a nagy pusztulat-szörny! A hajon! Mit kéne csinálnom? (de tényleg orbitális. Rázza összevissza a hajot meg csapkod engem)
  • JackDaniels #873
    Először is sztem zárd be a kazán ajtaját, utána nézz be mindenhová, figyelj meg mindent és majd adja magát.:)
  • Agy Halott #872
    #862 mar ujabb... Ott mit kell csinálni?
  • Giggs11
    Most is csak addig jutottam
  • Giggs11
    Csak egy emelettel megyek lejjebb és jön egy ember lentről a lépcsőn és az állja el az utat
  • neptum
    nem kell fullosan lemeni egy emeletel lejeb kell mened balra a fólyoson végig balra be a szóbába ne foglalkoz a szőrnyel csapogy be a másik szóbába más ki az abalkon ugrorj át a létrára a párkány szélröl mász fel ha még minig nem érden nem tom ez van leirva a végigjátszásba
  • Giggs11
    Tudod ha egy órán keresztül megy ez... szóval ideges vagyok
  • Giggs11
    Please adj egy mentést?
  • JackDaniels #866
    Ha csak egy emeltnyit mész lejjebb, ott nincs senki sem.
  • Giggs11
    Olyan mintha már ott várna alapból.
  • Giggs11
    Nem tudok mert mindig jön egy ürge fel a lépcsőn.Ha akarom ha nem mindig ott van és elállja az utat.Nem tudok tőle bemenni az ajtón!!!
  • JackDaniels #863
    Ezt hirtelen nem vágom, hogy hol jársz.:)
  • Agy Halott #862
    Nahh tuljutottam, de itt a kazánnál mi a teendő?

• JackDaniels #861
    Egy emeletnyit menj lejjebb csak, ott pedig be az egyik szobába.
  • Giggs11
    Valaki tudna feltenni egy mentést a fishermanok témadása után?
    Amikor felébredek a szobában.
    Eljutok a másik házban az alatta levő szintig de ott valamiért mindig jön egy ember és elállja az utat újra meg újra.Szaerintem vmi bug lesz.
    Please help me!!!
  • Agy Halott #859
    koszi! ez lehetetlen, mikor a szornyek elol kell menekulni és csukogatni kell az ajtot, majd a tat-ra kimenni, mikor kimegyek mindenki eltunik... mit kell ott csinalni, mert a szornyek utolernek!
  • _Atti_
    ahha..köszi szépen:)
  • JackDaniels #857
    Ne a mélységbe, hanem a faládákra sétálj a leszakadt lépcsőktől kissé arrébb.:)))
  • _Atti_
    marsh refineryben a csilléből gondolom ott kell kiugarni ahol a leszakadt fémpalló folytatódik..de hogyan kell? ez valami bug mert már szórakozok egy ideje de nem tudok kiugrani csak lesétálni róla..a mélységbe egyenest..
  • neptum
    tovább jutotam most ahova az órát kellet tolni ot rám törték az ajtót de tom mit kell csinálni mert van végigtjátszásom :):):)
  • Shep
  • neptum
    mi a pály neve ??? akor tok segiteni :)
  • JackDaniels #852
    Valszeg valamelyik csövön van egy repedés aztat kellene beheggeszteni, majd újraindítani a hajó motorját, sztem, de ez nem biztos.:)))
  • Sidyuski
    Srácok! A hajon amikor megszerzem a heggesztőcumot vagy lángvágo? Szoval a kisköcs nem enged vissza a szobába a fenti ajto meg titántorz! Mit kéne csinálnom?
  • JackDaniels #850
    Túl vagy a felén, de egyébként megnézheted a statisztikáknál, ha nyomsz egy szünetet.
  • Agy Halott #849
    szted hany %-nal jarhatok?