2691
-
#888 Ez is egy vélemény :)
Először nekem sem tetszett a lopakodós rész de végül sztem illett a játékba. -
kalimpa #887 Sajnos nekem csalódás volt a játék...az az idióta lopakodós rész, semmi logika nincs benne szerintem. Addigra már több helyen is lehetett volna fegyvert szerezni, aztán ha valaki fegyverrel támad rám, ugyan miért ne lőhetnék vissza? -
Sidyuski #886 Köszi! betesztelem... -
#885 nem kell kivenni a zöld követ. A földön világító piros köveket kell követned, hogy eljuss a piros kő tartójához,abba kell beleraknod a pirosat. Alig látszódik az a párkány,amire át kell ugranod az első földben lévő piros kővel szemben,onnan a híd maradványára, kisebb labirintus rákokkal (célszerű először lelövöldözni őket, csak utána megnyomni a gombot) -
#884 Bug.:) Elég ha felfelé nézel, úgy szállj be.:) -
Sidyuski #883 Srácok! Ruth cumoját berakom a helyére! megnyomom a gombot! Ott elkezd alakulni valami! Aztán kikapom a zöld kavicsot, de a pirosat nem tudom berakni! A tuloldalon meg világit a földön valami! Mit ki kell itt tennem, hogy tovább jussak? -
#882 valahol olvastam ilyen bugrol...vissza kell menni a csilléknek a kapcsolojához és 2szer ki kel mondatni vele hogy 'i've allready done that' -
tomcooper #881 Én meg bemászni nem tok. Neked hogyan sikerült? Lehet, hogy bug miatt copok? Előre is thx! -
tomcooper #880 Hi!
Marsh Refineryben v'ok, sikerült elindítani a generátort, de a köcsög bucketba nem t'ok beszállni, holott míg állt, simán sikerült. Mintha vmi üvegfal lenne előttem. Bocs, ha má volt a kérdés. Pls segíccsen vki! Előre is 1000 thx! -
#879 Koszonom! -
Giggs11 #878 Thx sikerült
-
#877 #659, de ez is lel ett már írva egy párszor, ezen az oldalon is. -
Sidyuski #876 THX -
#875 Csald a hajó orrához, oszt ha ott van, akkor lődd az ágyúval. -
Sidyuski #874 Sziasztok! Ujra a segitségeteket kérem! Van az a nagy pusztulat-szörny! A hajon! Mit kéne csinálnom? (de tényleg orbitális. Rázza összevissza a hajot meg csapkod engem) -
#873 Először is sztem zárd be a kazán ajtaját, utána nézz be mindenhová, figyelj meg mindent és majd adja magát.:) -
#872 #862 mar ujabb... Ott mit kell csinálni? -
Giggs11 #871 Most is csak addig jutottam -
Giggs11 #870 Csak egy emelettel megyek lejjebb és jön egy ember lentről a lépcsőn és az állja el az utat
-
neptum #869 nem kell fullosan lemeni egy emeletel lejeb kell mened balra a fólyoson végig balra be a szóbába ne foglalkoz a szőrnyel csapogy be a másik szóbába más ki az abalkon ugrorj át a létrára a párkány szélröl mász fel ha még minig nem érden nem tom ez van leirva a végigjátszásba -
Giggs11 #868 Tudod ha egy órán keresztül megy ez... szóval ideges vagyok
-
Giggs11 #867 Please adj egy mentést?
-
#866 Ha csak egy emeltnyit mész lejjebb, ott nincs senki sem. -
Giggs11 #865 Olyan mintha már ott várna alapból.
-
Giggs11 #864 Nem tudok mert mindig jön egy ürge fel a lépcsőn.Ha akarom ha nem mindig ott van és elállja az utat.Nem tudok tőle bemenni az ajtón!!!
-
#863 Ezt hirtelen nem vágom, hogy hol jársz.:) -
#862 Nahh tuljutottam, de itt a kazánnál mi a teendő?
-
#861 Egy emeletnyit menj lejjebb csak, ott pedig be az egyik szobába. -
Giggs11 #860 Valaki tudna feltenni egy mentést a fishermanok témadása után?
Amikor felébredek a szobában.
Eljutok a másik házban az alatta levő szintig de ott valamiért mindig jön egy ember és elállja az utat újra meg újra.Szaerintem vmi bug lesz.
Please help me!!!
-
#859 koszi! ez lehetetlen, mikor a szornyek elol kell menekulni és csukogatni kell az ajtot, majd a tat-ra kimenni, mikor kimegyek mindenki eltunik... mit kell ott csinalni, mert a szornyek utolernek! -
#858 ahha..köszi szépen:) -
#857 Ne a mélységbe, hanem a faládákra sétálj a leszakadt lépcsőktől kissé arrébb.:))) -
#856 marsh refineryben a csilléből gondolom ott kell kiugarni ahol a leszakadt fémpalló folytatódik..de hogyan kell? ez valami bug mert már szórakozok egy ideje de nem tudok kiugrani csak lesétálni róla..a mélységbe egyenest.. -
neptum #855 tovább jutotam most ahova az órát kellet tolni ot rám törték az ajtót de tom mit kell csinálni mert van végigtjátszásom :):):) -
#854 #659 -
neptum #853 mi a pály neve ??? akor tok segiteni :) -
#852 Valszeg valamelyik csövön van egy repedés aztat kellene beheggeszteni, majd újraindítani a hajó motorját, sztem, de ez nem biztos.:))) -
Sidyuski #851 Srácok! A hajon amikor megszerzem a heggesztőcumot vagy lángvágo? Szoval a kisköcs nem enged vissza a szobába a fenti ajto meg titántorz! Mit kéne csinálnom? -
#850 Túl vagy a felén, de egyébként megnézheted a statisztikáknál, ha nyomsz egy szünetet. -
#849 szted hany %-nal jarhatok?