Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
ugye a késõbbiekben nem lesz ilyen ugrálgatós rész?? 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Én már bent vagyok...ott akadtam el...
Ja igen, Ruth-ot hogy tudtam volna megmenteni? Megkerültem az épületet hátul volt is egy ablak, de nem tudtam beugrani. Csúnya véget ért a csaj 😄
PSN ID.: Beegabor
Amúgy ezután fura egy eseménysor jön szal készülj fel...
Most elakadtam az új helyen...nemtom mit kell csinálni csak kacskaringózok körbe körbe :S
Mostmár mindegy, rég elhagytam, csak kiváncsi voltam rá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem meg az érdekelne hogy hogy lehet bejutni a szomszéd zárkába a bolond faszihoz, mert ott is van egy dokumentum, ha jól látom a lábánál. Valamit szerintem adni kell neki
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
*Posse*T.W.D*
Lenne egy kis problémám! Feltelepítem a játékot, indítanám elvileg minden ok, de mikor a Launcherre kattintok aztán az ablakban a launch game-re ahelyett hogy indulna egy hibaüzenetet kapok, miszerint a "cocmainwin32.exe hibát észlelt ezért a program leáll"... És ennyi.
Találkozott már valaki ilyen problémával,ötlet?
de mér restartolja a gépemet, én ezt se értem... <#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1>
de mind1 ma már úgyse gamelek vele, by mindenkinek! <#integet2>#integet2>
most nálam van a hiba (+havernál is) vagy mivan?? :'(
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Most nekem mi a feladatom és merre induljak?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Viszont megen nem tudok tovább menni... :| Fent a börtön széfjét nem tom kinyitni, mert hogy nem tudja a kódot aszonyga...
Hinnye http://kac.duf.hu/sas
az a gáz hogy nem is menti le az állást, csak berak egy "damaged game" nevû mentést amit nem lehet betölteni...