Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hogy a bánatos nyavajában nyílik ki a templomban a széf? Leírom mit csinálok, óramutatóval egyezõne eltekerem 3ig, óramutatóval ellentétesen 1-re, óramutatóval egyezõen 5-re, aztán óramutatóval ellentétesen 7re és kész, a hülyegyerek pofázza, hogy nem jó vmi, akkor most mi van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

matamm
hiába tolom elé az ingaórát betörik utánna meg egyenesen beleütok 1 shotgunosba....ah kiakaszt.....

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Rohanj át a szomszéd szobába, fordulj meg, csukd be a két helyiség közti ajtót, és told rá a reteszt. Irány balra szembe, az ajtó elõtti szekrény, a szûkebb oldalról told el, közben érdemes nyomogatni az akciót, hogy amint lehet, kinyisd az ajtót. Ha átértél, fordulj meg, reteszelj, futás a folyosóra vezetõ ajtóhoz, itt is told rá a reteszt. Rohanás a következõ szobába, megfordul, ajtó becsuk, retesz. A folyosói bejárat mellett könyvszekrény, told az ajtó elé. Futás az ablakhoz, told el a szekrényt, majd akcióval nyisd ki az ablakot. Ugorj ki, és lendülettel, a placc szélérõl ugorj át a szemközti balkonra. A baloldali ajtón tudsz bemenni, csukd be, és az ingaórát told elé.
matamm
jaja!!! ott nem tudok semmit se mert nem látom h hova kellene ugrani...

ATTACK OF THE FISHMEN <21%> itt tartasz
ez melyik rész amikor a 401 402 403 szobában lévö ugrálos rész
matamm
amikor fekszek az ágyban sé rámtörnek a fickók...nekem meg cska az ablak marad menekülési útnak....asszem 17 18% körül😊

bövebben ird le hogy hol tartasz mert igy nem tudok segiten 😄én már végig nyomtam
matamm
Bakker sehol se látok semmit amit el lehetne kapni ennyire nem lehetek hülye.....mit vagy hogy kell megcsinalni vgy melyik ablakon kell kiugarni? mert cska az 1ik nyílik de ott sehova se tok menni mert mindig leesik...

matamm
HI AZ ABLAKBÓL MERRE KELL UGRÁLNI?😊

SiRRuRG
ha nagy nehezen is, de sikerült 😊 végre egy save point 😄
ugye a késõbbiekben nem lesz ilyen ugrálgatós rész?? 😊

SiRRuRG
nah asszem én is itt tartok... nem tudok átugrani a másik épülethez (ahol van egy létra) már 25x próbáltam 😞 bekötöztem minden sebemet, de akkor is kicsit ugrik... vki help

matamm
Hi mit kell csinálni ott ahol a csávó így baltázik engem utánna kimegy 1 szobába? minden ajtó zárva van semerre se tok menni....ez még a visit to the old town pályán van...

Csuhai G
Én szerintem csak akkor fogom leszedni, ha kijön hozzá a magyarítás... 😞(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mr_no_NaMe
Jaja, én 2szer is próbáltam de nem ment. Sztem van módja a megmentésnek mert fel lehet oda valahogy jutni. Na mind1. Amúgy ahol te tartasz nem nehéz hely csak nyisd ki a szemed <#wow1> :-)
Én már bent vagyok...ott akadtam el...
Seth
Már valami gyárban vagyok, illetve tegnap este még be kellett volna jutnom, de valami õrült szórja az ólmot a bejáratnál, 1x próbáltam bejutni nem jött össze, majd este fogom folytatni
Ja igen, Ruth-ot hogy tudtam volna megmenteni? Megkerültem az épületet hátul volt is egy ablak, de nem tudtam beugrani. Csúnya véget ért a csaj 😄

PSN ID.: Beegabor

Mr_no_NaMe
Nemigazán 😊
Amúgy ezután fura egy eseménysor jön szal készülj fel...
Most elakadtam az új helyen...nemtom mit kell csinálni csak kacskaringózok körbe körbe :S
Seth
Ejj basszus eszembe se jutott, pedig vettem fel egyet(nem tudtam elképzelni hogy mire lesz jó😄)És megeszi vagy mi?? 😄
Mostmár mindegy, rég elhagytam, csak kiváncsi voltam rá

Mr_no_NaMe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csatornából hozz fel egy döglött patkányt és add oda neki. Fura reakciója lesz a dolognak, de legalább be tudsz menni.
Seth
Add neki azt a fotót,amit a barátnõje adott.
Engem meg az érdekelne hogy hogy lehet bejutni a szomszéd zárkába a bolond faszihoz, mert ott is van egy dokumentum, ha jól látom a lábánál. Valamit szerintem adni kell neki

Voltan
A börtönben a faszit hogy lehet maggyõzni, hogy velünk jöjjön?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

thx
Kaszi46
na kinek hogy tetszik? sajna én nemtudom kipróbálni(gef3rulez) pedig már jópár éve várom😛

*Posse*T.W.D*

1000szer le volt írva, #427 pl...
Üdv!
Lenne egy kis problémám! Feltelepítem a játékot, indítanám elvileg minden ok, de mikor a Launcherre kattintok aztán az ablakban a launch game-re ahelyett hogy indulna egy hibaüzenetet kapok, miszerint a "cocmainwin32.exe hibát észlelt ezért a program leáll"... És ennyi.
Találkozott már valaki ilyen problémával,ötlet?
Amikorkidob a foszer az utcára,ott balra van egy ajtó,ott hogyan kell csinálni,hogy ne dobjon ki?
matamm
Ramónáéknál mit kell csinálni? mert beenged a házba de 1ik ajtó se nyílik....kint meg semmerre se tok menni...

SiRRuRG
yah azt kihagytam hogy arra kattintottam?? 😞(
de mér restartolja a gépemet, én ezt se értem... <#pardon1><#szomoru1>
de mind1 ma már úgyse gamelek vele, by mindenkinek! <#integet2>

Mr_no_NaMe
Az autosave amikor kiírja hogy saved...a manübõl rögtön a CONTINUE feliratra kell kattintani aztán kész.
SiRRuRG
16%nál kiakadt a game (igen, megint) s most visszarakott 6%ra... pedig közben legalább 2x kiírta hogy Saving Game...
most nálam van a hiba (+havernál is) vagy mivan?? :'(

Gerisone
mindegy végüli a játék annyit nem ér h a biossal is szarakoggyak!<#pardon1>

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Seth
a pult mögött van egy csapóajtó a pincébe, azon kell használni. Tárgyat úgy használsz hogy ránézel a csapóajtóra, belemész az inventoryba(alapértemezett i gomb)és ott duplakatt a cuccra

matamm
áá ennyire nem lehetek hülye...hogy lehet tárgyet használni? még mindig nem tudok az õrön túljutni😞 mindig elkap és kidob de nem tudom h a vasat hol kell használni mert sehol se engedi...

STREEX
Most ott vagyok hogy kimentettem a srácot a sittrõl, odataláltunka garázsba a föld alatti járaton át.majd némi csevely után valami olyat mond hogy ki tudja nyitni a szék zárját és elkezdi javítgatni az autót.
Most nekem mi a feladatom és merre induljak?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

tasakos
OK,már megoldottam

Ennyi! :)

Olvass vissza, le volt írva többször is!
Kapcsoljátok ki a fastwrite-ot a biosban, valamit kell a legújabb driver... ennyi.
Gerisone
halli! normális ez a vibrálás a játék elején? meddig lesz ez még? vagy csak nálam ilyen?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

matamm
hi lehet h hülye kérdés de h kell használni a vasdarabot az elején mikor jön az õr és kidob az uccára? hiába nyomogatom semmi:'( vagy cska ennyire hülye vaok...

tasakos
sziasztok! Lent a hentesboltban van egy széf mi a kombinációja?

Thx elõre is!

Ennyi! :)

nalam volt hogy a sok menekulestol elfaradt a figura es sokkal lassabban ment/kisebbet ugrott. Pont egy ugras elott jott ra, mindig le is potyogtam. A megoldas az volt hogy szusszantam egy 5-10 mp-t.
STREEX
köszönöm

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Dynamic
Pedig ott kell továbbmenni.Át lehet ugrani.Nehéz, de nem lehetetlen.Nekem is kb. harmadikra sikerült.
STREEX
Elakadtam.Ott tartok hogy túl vagyok a harangozáson és egy égõ házban menekülök a roszfiúk elõl egyre feljebb de nincs tovább és az egyetlen továbbjutási helyet egy ajtó jelenti ahová lehetetlen átugrani:

SaS
Feltettem a tegnap elõtt vagy mikor megjelent NVIDIA Drivert, és azóta nincs villódzás 😊

Viszont megen nem tudok tovább menni... :| Fent a börtön széfjét nem tom kinyitni, mert hogy nem tudja a kódot aszonyga...

Hinnye http://kac.duf.hu/sas

SiRRuRG
nektek nem szokott kiakadni a game mentéskor (vagy betöltésnél)?? 😞
az a gáz hogy nem is menti le az állást, csak berak egy "damaged game" nevû mentést amit nem lehet betölteni...

<#worship>
majd aztan csak lovos, ujratermelodo ellensegekkel, minimalis targyhasznalattal
Davidus
first person nyomozós néha lövös és érdemes😊

V9ykn8_TZL0