Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
na nyomtam vele egy órát... ez a játék túl jó ahhoz hogy felét ne értsem😊 részemröl megvárom a magyarítást😊

V9ykn8_TZL0

gamerman01
Ez a játék milyen stílusú??? Érdemes beszerezni?

kaki maki
étem, köszy <#bohoc>

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Mr_no_NaMe
Mr_no_NaMe
Olvazzs vizza :o)
kaki maki
a hentesboltbeni széf kombinációja miaz? :-o

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Mr_no_NaMe
D A D A
1 8 4 6

D = Jobra
A = Balra 😊
Mi a kombináció?
Mr_no_NaMe
Egy szekrényt kell eltolni abban a szobában ahonnan a sotit és a pisztolyt felvetted.
Amúgy már megvan a kombináció, most ott tartok hogy vmi raktárféleségbe kell behatolni pár ügynökkel csak vmi emberke lõdöz ott a gépágyúval aztán nehéz odamenni 😊
Halfer
rendben, akkor asszem nem félek a villódzás miatt, hogy esetleg elfüstöl a monitor. nekem is csak ha egy bizonyos irányba nézek. kb. mennyig tartott neked, hol hagyta abba?

<#wow2>
Voltan
Asszem, valami állóóra mögött van. Legalábbis a leírás szerint.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

"És a Jailhause safe kombinációát elárulná valaki ha szépen kérem? 😊
A könyv már megvan csak nem tudom megfejteni..."

Az a széf hol van?????? Én nem találom sehol!!!!!!

Mr_no_NaMe
Hmm ok de milyen irányba? :S
Hi!
Nemtom mirõl beszéltek! Nagyon király a grafikája! Mikor elsõnek megláttam az elsõ belsõ helyszint, leesett az állam! Nagyon szép, és bump mapot is használ a karakterek arcán. A hangulata is ottvan a szeren, nekem eddig csak az nem tettszett, hogy az elején an NPC-k a városban fõl alá járkálnak, akkor már jobb lenne ha 1 helyben állnának és cigiznének mondjuk 😄 Ez elég szánalmas volt sztem.
Seth
Nem 100%,mert most nem tom megnézni, de 1846 rémlik. A könyv legutoldó oldalán említi a dátumot 2x is.

PSN ID.: Beegabor

Mr_no_NaMe
És a Jailhause safe kombinációát elárulná valaki ha szépen kérem? 😊
A könyv már megvan csak nem tudom megfejteni...
Mr_no_NaMe
Kegyetenül beteg ez a játék 😊
Tegnap tiszta kóma voltam már, de most nekifutok a dolgoknak megint.
Remélem még nagyon messze van a vége, de egy revolvert már nagyon elfogadnék mert ezek a nagypofájú benga köcsögök már nagyon az agyamra mennek...fõleg az hogy sotival lõdöznek rám 😊
SaS
A villogás nekem is megvolt az elején, de itt egyáltalán nincs kép :|

Hinnye http://kac.duf.hu/sas

Seth
Én tapasztaltam, de eddíg csak két alkalommal(ráadásul csak az elején). De csak ha egy bizonyos helyen egy adott irányba néztem ,akkor villogott furán a textúra(és nem a hõsöm állapota miatt😄)
Azóta semmi gond nincs, már a dokkoknál tartok (mentés szerint ötvenvalahány%)
1024*768 AA nélkül

Halfer
Nem tudom pontosan mirõl beszélsz, de én is segítséget szeretnék kérni. Már a prológusban is villog a kép (elõször azt gondoltam direkt), de aztán mikor megyek akkor is futkosnak a fekete csíkok a képen. 1024x768-on játszom és elõször 75Hz-t állítottam be, mert a monitorom bírja. Aztán gondoltam az a baj, 70Hz-re vittem, de ott is villog. Valaki esetleg tapasztalt ilyet vagy van tippje?

SaS
A tériszony miatt elég sokszor sikerült leesnem 😊

SaS
HELP!!!

Azon a részen vagyok, ahol a csávó kiugrik az ablakon és átjut a JAIL BREAK pályára, de mikor indul a játék nem tölt be semmit, csak feketeséget, és mindenféle villogást látok. Talán hibás a textúra vagy nem tom. Volt már valakinek ilyen problémája?

Voltan
Ez direkt van, mivel a játékban nincs semmiféle HUD, ezért ilyen furcsa "szédülõs" szemkáprázással jelzi a játék, ha kezd kiakadni az embered. Van épelméjûség-mérõ is, ezért érdemes figyelni a szívdobogásra és a légzésre. Ha túl sok a jóból, akkor bekattan a pali, megõrül. Néha mondogatja is, hogy "Mi a fenét keresek én itt?", meg "Nem tudok tisztán gondolkodni." Ilyenkor szépen le kell állni valahol, hogy megnyugodjon. Amúgy, ha magasból nézel le, akkor is elkezd szédülni, tériszonya van.

"Grafika is sajnos megrekedt a 2002-2003-as színvonalon :<"

Talán, ha nem valami gagyi videókártyával jácciznál, akkor egybõl más lenne! Egy alsó-középkategoiás GF6600GT-vel, 2* élsímítással iszonyat szép!
Törölt felhasználó
Ez Fps játék?
Mr_no_NaMe
Jah már megvan most a börtönben szenvedek...mindig észrevesznek de most mind1 mer olyan fáradt vagyok mintha megittam volna 7 söröt 😊
Szal inkább megyek aludni, jóccakát all.
Seth
ne légy hülye, miért erõlteted azt a rhadt 1-est???
Mondom hogy elmész 3-ig, aztán ellentétes irányban elmész 1-ig,majd megint ellentétes irányban 5-ig,megint ellentétesen 7-ig (igen átmész a nullán)

Mr_no_NaMe
Oks, balra 1-ig de aztán át a 0-án hétig, vagy hétnél meg kell álni vagy rohadtul nemtudom nagyon fáradt vagyok 😊
Te rájöttél a sorrendre?
Seth
mit nem értessz ezen?
3-mal kezdõdik mert annál 1 nyíl van, következõ az 1-es, mert ott 2 nyíl van, aztán jön az 5,mert 3 nyíl van, végül a 7, mert 4 nyíl van.

A nyilak amúgy ott végzõdnek ahol a következõ folytatódik,csak ellentétes irányban, de könnyebb ha darabot nézed.

tehát a kód 3157

Mr_no_NaMe
Néztem 4* próbáltam sorrendet de nem értem a nyilakat...itt a kép:
Seth
lesd meg a nyilakat,amennyi van a szám körül az mutatja a sorrendet

Mr_no_NaMe
Hm köszi, de a képen sorrenben 1753 van. Ez akkor nemjó?
Seth
jobbra 3-ig, balra 1-ig,jobbra 5-ig,balra 7-ig (aztán lehet hogy fordítva van a bal-jobb,csak a számokat férceltem le egy cetlire,arról írom,nem emlékszem konkrétan😄)

Mr_no_NaMe
Megin elakadtam...tom hogy ez már tényleg éges dee...a csörcs pincéjében vagyok...megvan a safe kódja csak nembirom bevinni...leírná nekem valaki hogy merre kell tekergetni a számokat?
Snecie Smicie
de..meg mintha homályosan is látna néha az emberem.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

icewolf
Pontosan. nektek nem csinált olyat hogy fényefektekre elkezd csíkozni, meg vibrálni a gép?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

JackDaniels
Ehhez a játékhoz, hangulatához ez a grafika elsõ osztályú.😊 Nem mindig a csilli-villi a leghatásosabb.

\"Never say never!\" W Churchill

icewolf
Ez miért baj... a grafika nem elsõdrangú egy ilyen játéknál. a belbecs a fontos. És az ha Undying feelingõ... na az csak jó jelent.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Snecie Smicie
Nekem nagyon Undíing utánérzésnek tûnik a játék, és valahogy a hangulata sem kapott el 😞
Grafika is sajnos megrekedt a 2002-2003-as színvonalon :<

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Mr_no_NaMe
Bocs, nem néztem...köszi
Esrohnoil
Az enyémhez képest a tied erõmû. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dynamic
Konkrét gépigényt nem tudok, de fut gyengébb gépeken is, az biztos.
Nekem amd2400,1G Ram, 9800Pro és süvít😊
Dynamic
Mr_no_NaMe
Mi a széf kombinációja? Az angolom egyenlõ a nullával :S
Esrohnoil
Valamit tudtok a gépigényérõl? Elég gyengus a gépem, de az Undying nagyon bejött...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mr_no_NaMe
Köszike!
Dynamic

A részegnek oda kell adni a rumot és õ egy kulcsot fog adni a poorhouse-hoz(ez a hotel mellett van).
Voltan
A rézegnek odaadtad a piát?

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rakd a képeslapot arra a kõlapra amin a számok vannak az asztalon,abból megtudod a kódot 3157