2691
  • JackDaniels #848
    Nem mondtam, hogy könnyű, de ezért is jó ez a játék.:))
  • Agy Halott #847
    most megoltem a papokat és ujra jonnek azok a szornyek, menekulni kell gondolom és az ajtokat zarogatni, de eleg nehez...
  • JackDaniels #846
    Pedig az ágyút még kell majd használni.:))))
  • Agy Halott #845
    jaja kaposzkodtam, de erre az agyus balhera nem jotem volna rá! koszi
  • JackDaniels #844
    Erősen kapaszkodni, amikor szólnak, amikor pedig elcsitul a hullám, akkor az ágyúval kilőni a parton a kék fényt adó papokat.:)
  • Agy Halott #843
    Amikor a hajon vok es a tobbiekkel az ugráló szörnyeket kivegezzuk (hozok loszert es eletet a csavonak) utana mit kell tenni? a 4 ajtonal IT'S LOCKED-et ir és a hajo allandoan a tatjara all én meg meghalok! pls...
  • neptum
    egy haver tart itt azt neki segitetem én egy időre abba hagyom a gamet
  • neptum
    kösz a helpet
  • Shep
    1, lőjél nyugodtan, lesz lőszer dögivel, nem kell csalogatni, arra ahol kilőnek, meg nem kell menni.
  • Gabyee
    sziasztok!
    valaki megmondaná nekem hogy van-e a játéknak uninstall exe-je,mert nem tudom eltakarítani a gépről még a vezérlőrultból sem:(
    a saját uninstallját meg nem lelem!
  • neptum
    eben tudnátok nekem segiteni Tiszta gázban vagyok, ell kell c salogatni az utcában sötét helyre az őröket és kiütni mikor azok nem látnak.Brian Burnham-et kiszabadítottam velem van a sikátorban.Van már lőfegyverem is, de inkább spórolok marad a half-life -os pajszer
    Kérdésem: csalogatni kell az őröket, vagy pedig haladni előre ???
    Úgy tűnik hogy hátul áll egy kocsi mögötte vmi sniper szerűség mert mindig kiszed, tudok csalogatni, de mintha nem fogynának el...Kérdésem tehát elfogynak ???
  • Glpetyus
    Na,elakadtam
    Amikor kiszabadítom a faszit a fogdából,ott van egy széf. Azt vágom,hogy 1846 a kód (?),de fél órát tekergettem,mégsem nyílt ki
    Más használható dátumot nem olvastam, + itt is olvasom,hogy az a jó kód....vagy mégsem?
  • Shep
    akkor én a kb 5-10-el szerencsésnek mondhatom magamt? :D
  • Herc
    Az a rész szerintem is jó eséllyel bugos.
    Én is ilyen 32-33x-ra csináltam meg, de istenigazából
    nem csináltam semmit máshogy mint az előző próbálkozásoknál.
  • neptum
    Meg talltam a negoldást :):):):):):):):):)
  • neptum
    meg nincs semmi más game a gépen :(:(:( ami meg még van azt meg már megcsináltam
  • neptum
    nem az a bajom jó a brobléma megoldo képeségem csak nincs zár az ajto azt nem tom mit tegyek :(
  • Shep
    Ha az nem megy, szerintem hagyd abba ettől csak nehezebb részek lesznek.
  • neptum
    azt mindg kinyírnak már kász vagyok nagyon tiszta ideg meg minden
  • neptum
    hali elolvastam mit üzentetek hog csinájam meg de nem tom vagy én vagyok hülye vagy lassu de nem tim eltolni a szekrényt az ablak elöl ha nem tul nagy kérés valakinek nincs az az utáni részröl mentése ???????
  • Agy Halott #828
    koszi a valaszt!
  • Agy Halott #827
    Akkor nem lenne beszúrva 40szer!
  • Seth
    szerintem csak kicseréli a képeket az újabbakra, a link címe viszont ugyanaz lesz. Majd nézd vissza , ha új képet rakbe, az összes előző meg fog változni. Értelmes :D.. -_-
  • Mersant
    mi lenne ha nem szúrnád be ugyanazokat a képeket 40szer?
  • JackDaniels #824
    Nem elég csak elhozni, oda is kell adni neki.:DDD
    Mondjuk nem kimondottan kell a nyelvismeret, én sem vagyok tolmács, csak kicxsit gondolkodni is kell játék közben.:))) Nem olyan nehéz ez.:))
  • himpike
    Lőni, hozni az armoryból afaszinak lőszert.. aztán kötszert a gyengélkedőből. Aztán tartani a hajót. Utána megint fogsz jönni kérdezni :D
  • Agy Halott #822
    bő a szókincsed bammeg!
  • Agy Halott #821
    Ja én tom, hogy mindent leirnak es elmondanak, de hat ez van!

Mar visszamentem es felvettem mindent amit lehet... de a szörnyek csak jonnek és jönnek! Azt mondjatok, amit tenni kell, hogy csak lőni és lőni? Semmi más?
  • Shep
    Biztos bug, de jó pár embernek sikerült megcsinálni én is káromkodtam meg minden, de végül csak sikerült.
  • himpike
    Nem nehéz bammeg! Egyszerűen nem is lehet megcsinálni, szerintem ez bugos. Optimális íveken haladok, a lehető leggyorsabban, és rámdől a barlang mindig. Nem talál el semmi.
  • Shep
    Azért elég gáz, hogy nem tudsz angolul, mert a csóka mindent a szádba rág.
  • Seth
    ott nem kell harangozni,vissza kell menni először az armory ba lőszerért, utána meg majd az infirmary ba medikit-ért
  • Agy Halott #816
    Az gáz, hogy pont ott nem tudja megcsinálni!

itt a hajón mit kell csinálni? csak ugralnak felfele a fedélzetre a szörnyek es a löszerem kifogyott! amit irtatok gong-ot azt nem lehet megkondítani a hajo oldalán...

• Shep
    ahol ő jár azok már az utolsó lépések :)
  • Agy Halott #814
    hol jarsz? ennyire nehéz?
  • Agy Halott #813
    Koszi!

neptum - abban a szobaban van egy ablak és elotte egy szekrény azt is eltolod es kimaszol az erkélyre majd atugrassz a szemközti részhez és be az ajtón és azonnal gugolj le és ugy haladj előre!
  • himpike
    A szekrényt tolod az ajtó elé. Mindig mindent zárj amit tudsz, és haladj folyamatosan.

továbbra is rámomlik az egész fos, 20ból 20x... feladom.. szerettem volna többször végignyomni nagyobb szinten is, de ez ugrott így.
  • neptum
    hali elkadtam ott ahol a hotelböl kell szökni ott mit kell csnálni adig meg van hogy az első szekrényt eltolom át megyek egy szóbába feéveszek valami töltényt jóvan át megyek a másik szóbába de ott nincs semmi záro de és rám törik az ajtót mit tegyek???????
  • Shep
    A szobrok hátán vannak gombok azokat kell megfelelő sorrendben nyomkodni, Dagon, Hydra, Dagon, Cthulhu, Dagon, Cthulhu.
  • Agy Halott #809
    Uncsi tom, de itt mit kell csinálni? Megolom a DAGON-t, CTHULHU-t és a HYDRA-t, de se a piros követ, se a dagon-könyvet nem tom sehol alkalmazni ebben a helységben. visszamenni se tok, mert a tetőt visszaeresztette a csávó, akit kiszabadítottam a börtönből!