2691
-
#928 nem tudok mit mondani #669 ha pontosan így csinálod akkor mennie kell, ja a sugárfegyverrel kell macra töltve lőni. -
#927 Külföldi oldalon olvastam erről a bugról. A lényeg hogy esés közben ne nézelődj, csak lefelé nézz.. -
#926 Nekem is válaszolhatná, köszi... -
#925 Hát nem tudom, korábbi állás visszatöltése talán megoldja. -
#924 Mi a megldás? -
#923 Akkor ez gáz, még egy bug, ott ha jól emlékszem jön egy bejátszás is. -
#922 Elolvastad a #913-as hsz-emet?
"...és a gödörbe ugrás utan nem haltam meg, hanem ott allok a mélyén, de olyan torz a kép, hogy nem tom mit kell csinálni!"
Beleugrottam, de elotte a követ belegörgettem, nem történik semmi a gödör alján! -
#921 Szerintem ne így próbáld gyarapítani a hozzászólásaid számát, mert esetleg rossz vége lesz. -
hup #920 -
#919 ess le a gödörbe -
hup #918 -
#917 Amikor a piros követ berakom a helyére és kinyilik az ajto és a képen látható rész jön... vmi nagy gödör és fúj belőle a szél! -
#916 Hol is tartasz pontosan?
-
#915 Nekem is segitetne vki #913 -
#914 Vki segítheten... -
#913 sikerult és kinyílt az az ajto, de utana ott van ez a gödör és mivel nincs más út ezért beleugrottam (probaltam atugrani a leszakadt koszirten is, de nem arra kell menni) és a gödörbe ugrás utan nem haltam meg, hanem ott allok a mélyén, de olyan torz a kép, hogy nem tom mit kell csinálni! HELP!
-
#912 Fúú ez durva! Időre megy??? Boááá...
Azért koszi! -
Skyline #911 zöldkőnél fehér basz berakása falon a gombba. Gomb megynom,gyorsan idesiet és ha elég gyors voltál még betod rakni a követ mer nyitvalesz a tartó..ha nem akkó visszemenés,gombmegnyomás még1szer.
Én most toltam amúgy végig nagyon jó a game de az első fejezet után valahogy a para átmegy szörnyírtósdiba,és szerintem a vége már igencsak laposka,de azért nagyon fasza,fps horrorban az egyik legjobb,de úgy általkánosságban (nem csak fps) azért vannak jobbak.
Mindenesetre taps a készítőknek ez jó volt.:) -
#910 Itt mi a teendő? visszabb olvastam, hogy amikor a zold kő kinyílik nem kell kivenni a helyéről, hanem a leszakadt hídon at folytatni kell az utat, rákok likvidálása és ha sikerul az utvesztoben megtalálni ezt a helyet, akkor a piros kovet kell betenni! Nekem nem engedi berakni a piros kovet! HELP!
-
#909 koszi! -
#908 Ezt néztem is ok, de, ez hogy függ össze azzal, hogy nem tudom megütni a kapcsolokat? -
#907 #669 -
#906 Légyszi majd írj, hogyan kell megcsinálni, hogy ne legyen bugos...
Köszi -
#905 Vki segíthetne, mert már megőrülök, visszaolvastam de a megoldást enm találtam szóval, a játék legvégén vagyok, amikor az anya-hidrát kellene kinyírni, ott tartok, hogy átalakultam a "deep ones"-á és a szobrokon kellene a karokat +húzni, de nem megy, hiába ütőgélem a támadás gombbal nem sikerül, már mindent megpróbáltam! (egy végigjátszásból néztem ki, hogy így kellene csinálni)
Vki légyszíves kérem segítsen és írja le részletesen mi a megoldás, mert már nagyon szeretném a game-t végigvinni, előre is nagyon köszönöm... -
#904 Ez is le lett már írva jópárszor, olvass vissza, egyébként bugos szóval próbálkozni kell egyszer majd csak sikerül. -
#903 Ja hogy még a szellőzőt sem robbantttad fel a dinamittal, az más, ezek után majd csapóajtó aztán meg #659 -
#902 Én egy kulcsot szereztem a kapitany kabinjaban, de azzal a lőszerraktárat nyitottam ki, ahol két szörny támadt rám! Senkitől semmilyen más kulsot nem kaptam! Jahhh, van még egy dinamitom, azzal sem tom mit kell csinalni!
Hogy tom kinyitni a csapoajtot, ha nem kaptam meg a kulcsot? -
GodGamer #901 A játék végén,amikor elkezd összeomlani a barlang merre kell futni mert akármerre megyek rámomlik. -
#900 Köszi,akkor még próbálkozom ha hazaértem :)
Tegnap ott hagytam abba egyébként,mert beszorúltam a korlát mellé,aztán se ki,se be.. -
#899 Nekem elsore sikerult! 2 lejáro van a lépcsőnél, ahogy azon a zold szoban atjossz és kiersz a körfolyosóra, majd elindulsz a lépcső felé, nem az első lejaron probálkozz, hanem menj tovabb es ott... vannak szekek a szekrenynél, eloszor arra ugorj, majd onnan a kisebbik szekrényt mar simán atod ugrani! -
#898 Akkor ez bug lesz, mert telleg volt egy kulcsom, de azt mar felhasznaltam és a csapoajto nem nyilik! Ugye nem kell ujrakezdenem a gammát? Mi a megoldás? -
Legalább 20x próbáltam ott átugrani... :I
-
#896 Ugyanitt akadtam el.
Legalább 2 órát szenvedtem vele,mielött kiléptem....Ezek a részek nálam el is b@sszák a játékot. -
#895 Csapóajtón kell lemenni érte, a csóka adott hozzá kulcsot. -
#894 hol találtál te hegesztőt? Én sehol nem találok! -
#893 A kék fényt csak ugy tod eltuntetni, ha megtanulsz "idegen" nyelven, azt pedig ugy tod megtanulni, hogy az emeleten levo kotablanal hasznalod a tekercset!
A lépcsőn pedig at lehet ugrani a szekrényeket, de csak az egyik oldalrol: ahol székek vannak! Legelőször ki kell nyitni a széfet, majd a "nyelvtanulás" utána szabadísd ki a csávót, utana lehet kinyitni a kék fénnyel lezárt ajtókat! -
Jason #892 Volt egy csapóajto, de az becsukódott, a épcsőt meg eltorlaszolja 2 szekrény,amiken nem tudok átugrani.Lődörgök mindenfelé de nem nagyon akar kijutni az eberkém.Viszont van egy ajtó, a tekerős szobától jobbra rögtön.Onnan motyognak az ürgék hogy "hallottad?Miez?", de nem nyilik az ajtó!Ötlet, tanács, segitség?5 órája nyomom, de itt akadtam el egyedül. -
Jason #891 de az emeletről nem tudok lemenni sehogyse!Vagy ugorjak le?:)
Meg az ajtókon miért van ez a kék fény?Azt mivel lehet eltüntetni? -
#890 Eloszor a bortonbol kell kiszabaditani a csavot; ő fogja neked felemelni és ugy tudsz ala bemenni! -
Jason #889 hello!Egy kastélyba vagy mibe vagyok, ahol egy szeánszot kéne megakadályozni, de elakadtam, ahol egy kerek követ kell felemelni egy tekerős hülyesékkel, de nem jó a fékje és ezért mindig visszaesik.Kérdés:Hol van hozzá valami "megoldás"?Valamivel le kéne fékezni, de nem találok semmit.Az előszoba túloldalán meg va negy pódium, ahova könyvet vagy lapokat kéne tenni, de azt se találtam meg (bár lehet hogy ez utána van).Előre is kösz a segitséget!