Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icewolf
Igen, úgy néz ki ez a játék nem a Te "IQ figther" szintedhez lett mérve. Ez van, sokan el tudunk játszani vele, ha meg nem tetszik nyarvogj máshol!

A Játék kiválló, és bár vannak csetlés-botlásai, mégis hosszú idõ után egy kis vérfrissítést hoz az FPS mûfajba... le kell borulnom elõtte mert ennyi jó ötletet a Half-Life 2 óta nem láttam.. és nem hiszem hogy a Prey-ig valami is túlszárnyalni a mesteri játékmenetét. Ha a játékban valami nem smakk, az a konzolportnak tudható be(hamar eltûnõ elenfelek. stb.) De ettõl még a játék kiválló lett!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Agy Halott
Hy! Amikor a hoteles csávóval felmegyünk a lépcsõn, kinyitja a szobát és mikor belépek elkezd baltával csapdosni. Ezutan a számozatlan szobába bemegy. Itt elakadtam! a 401 és 402-es (egymásba nyíló) szobákba be tudok menni, de a többi 6 szoba zárva van!
Visszaolvastam és talán matamm-Dosia párbeszéde (#446-tól a #456-ig) pont errõl szólt, de nem értettem mit is kell csinálni! Vki help! THX
Ottto
"aktiválni kellene azt a csillét"
Ez eddig rendben is van, de a mi az istent kell utána csinálni vele? Belemászok, de sehol máshol nem tudok kiszállni, legalábbis hogy a nyakam ne törjem!

Egyébként itt páran azért csalódnak a játékban mert egy tipikus akcióFPSt vártak. Nem, ez inkább kalandjáték (Bár így a Marsh mûvekben már tényleg elég sok a darálás, rifle, tommy, stb.) és egy kalandjátékhoz kell: türelem, agy, szerencse és kitartás. Az belsõ nézet megtévesztõ lehet, révén a kalandjátékok legtöbbje külsõ nézetes. Megszületett a FPA (First Person Adventure 😄) Aki meg lövöldözni akar az inkább térjen vissza a Quakehez és klónjaihoz!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

EmThor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de benéztem a kódot a széfnél 😄... elõbb olvasom, a tegnapi nap... aztán esett le, hogy a csaj 10 éves 😄 ISTEN ez a game, befosós, kis csúnyaság elnézhetõ, legalább jól fut 1440-ben + a hangulat mindent ver

Voltan
Eh, és akkor még nem láttál semmit. Késõbb már tényleg qrva idegesítõ, hogy állandóan bújkálni kell a kretének elõl. Nem Thief ez, basszus! Ha azt akarok, azzal játszok. 😄 Különben nem lenne rossz játék, de rohadtul idegesítõ dolgok vannak benne.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

JackDaniels
Mindig akkor kezdõdnek a bajok, amikor kicsit gondolkodni kell.😊)))) Én most a Marsh mûvekben vagyok, valahogy aktiválni kellene azt a csillét vagy mi a francot. .😊)) Sztem nem annyira nehéz, csak nem kell mindig a legbonyolultabb dolgokra gondolni és egészen eccerûek a megoldások. Elõre vetítem, nem vagyok angol nyelv tudós, mégis boldogulok.😊)
Jó kis játék ez, csak kissé kezdik túlzásba vinni a hentelést.

\"Never say never!\" W Churchill

Szerintem is ez van, de a game király....<#eljen><#eljen><#eljen>

a helyes kombináció a következõ:
letöltés warezról (hogy ne kerüljön semmibe)
telepítés, kipróbálás (hogy ne izgassa az ember fantáziáját milyen is lett volna)
aztán gyorsan uninstall, mert **** a game. már az elsõ városban bolyongtam vagy fél órát és csak zárt ajtókat találtam, de a továbbjutást azt nem
más játékkal játszás ami örömöt okoz és nem bosszankodást
kb ennyi

BBird
Bocsi, nem hagyhatom ki: Vagy túl sok agyatlan FPS jött ki manapság, s beálltunk az egyszerû játékmenetekre? :-)
Miért ilyen idegesítõen nehéz ez a játék?! Már vagy másfél, vagy 2 órája szarakodom azzal a rohadt széffel a templomban de nem nyílik a jóistennek se. Pedig a helyes kombinációval próbálkozom, és tökéletesen a leírtak szerint. Elképzelhetõ hogy programhiba?!<#rinya><#rinya>
Shep
Hát ez az autós menekülés nagyon nem hiányzott bele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kaki maki
miután az ügynökökkel visszamentem, a generátort visszakapcsoltam, hogyan tovább?

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Shep
Az rendben van, de nem engedi tekergetni, ez a gond

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ki kell találni dátumból. Ha visszaolvasol megtalálod 😉
Shep
A dutyinál hol lehet megtalálni a széf kombinációt, mert egyenlõre azt pofázza, hogy nem nyitja a széfet, mert nem tudja a kombinációt.

Shep
Akkor ez csak poénnak van benne?

Dynamic
Semmit nem kell vele csinálni.
Shep
A dutyis résznél van az emeleten a fürdõszobában két csap azokkal mit kell bûvölni, kell egyáltalán?

SiRRuRG
asszem erre gondolsz: #440

Megtaláltam visszabb, bocs. Most azt nem tudom honnan vegyek patkányt a dilinyósnak, de lehet késõbb kiderül.
Csak egy visz fel a felszínre, a többi le van zárva. Annyi a dolgod hogy megzörgeted alulról sorba õket, a mobok meg fent követnek az utolsóig, ekkor visszafutsz és felmászol, így elkerülöd õket.

valaki help pls, továbbra se tom kiszabadítani a faszit a börtönbõõõõõõõõõõõõõl :\
matamm
hi isméth elakadtam😛 lent vagyok a csatornában 25%nál....láttam Ramónát õ eltünt megyke tovább vannak feljárók a felszínre..neh ha ott felmegyke lelõnek másfelel meg nem tudok menni:'( merre menjek hogy túléljem?

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

kaki maki
köszönöm a válaszokat

Shep
van két csap 1 szobával elõrébb, azokkal kell machinálni, meg a zsilipet nyitogatni, hogy elõször tiszta víz legyen a medencében, aztán meg le kell engedni. Ha megnézed melyik csõ mit szállít könnyen fog menni a dolog.

Helló!

Kb 50%-nál járok, a Marsh Refineryben. Mr Marsh pont most próbált bejuttatni a húsdarálóba. Ezután mennék vissza hozzá, de persze már nincs ott, csak végtelen sok Refinery Worker. Nem fogynak el soha. Mit kell csinálni?
Nem tudom kiszabadítani a faszit a börtönbõl, mit kell csinálni? A fürdõszobában látom van 2 eltekerhetõ csap de fogalmam nincs mire jók.

SPOILER

Elõzõ kérdésre. Zárd el visszább a csapot, a szmötyitartó melletti tekerõvel engedd le a vizet, ekkor üres szmötyistartó lesz. Menj vissza nyitsd meg a másik csapot emezt zárd el, teker kar, ekkor tiszta víz lesz benne. Csap elzár, tekerõ teker, víz lemegy, gyorsan felmászol és bebújsz mielõtt visszacsukódna, ennyi.
kaki maki
fú, a csatornában mit csináljak, a dzsuvás medncébe nem akar beugrani, meg különben is :-o

Shep
Azon hát, hogy a fene egye meg, de csak sikerült. 😊

No én csak most kezdetem a gamet, de király, lenne egy kérdésem, illetve kettö: mikor az elején lemegyek a pincébe ahol a kristályt bele kell tenni a generátorba, nekem torz lesz a hang miért tapasztalt valaki ilyet, utánna jó...
És az elején a rendör elött eltorlaszolom az ajtó mit kell ott csinálni? Elöre is köszönöm a segitséget!!!<#help><#help>

a játék elején amikor lövöldöznek nekem meg be kell menni az épületbe, ott van egy lépcsõ de az egyik ajtó sem nyílik! mit kell csinálni? egy figura az ablak mellett az emeleten az egyik szobában mond vmit, tele van tetoválással, utána nem tudok sehova se menni! hol van ott vmi ajtó vagy még csinálni kell vmit?
köszönöm :-)

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Dynamic
Épp most írtam alattad, hogy mit kell csinálni.Arra nem lehet menni, én is azzal szívtam egy óráig, mert ott mindenképp meghalsz.
icewolf
hali... amikor már megszereztema fegyvereket, és kimegyek az utcára, lelövök mindenkit. ha tovább megyek akkor ott áll egy faszi a kocsinál. õt akárhogy lövöm nem akarja a jót. hogy lehet kicsinálni? Ha közelebb megyek agyonlõ két pillanat alatt... PLS HELP!

Dynamic
Elfelejtettem kirakni, hogy SPOILER!
Dynamic
Abban az irodában ahol a fegyverek voltak, az egyik szekrény eltolható és mögötte van egy széf(kód a #402-ben), benne egy medál.Azzal usgyi vissza az autóhoz és már indulhatunk is.
""

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Sziasztok!

Megoszthatnád velem is mit kell csinálni az "autósbütykölõs" résznél, mert már 1 napja szívok vele.
köszi

STREEX
merre kell tovább? én is ott tartok most

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Dynamic
Tárgytalan, rájöttem.
Dynamic
Na 1-2 nap után folytatnám a játékot, de egybõl elakadtam.A Jailbreak résznél vagyok, kiszabadítottam a faszit a börtönbõl és most egy autót bütyköl, de onnan hogyan tovább?Már nem emlékszem mit mondott, de egy újabb széfrõl beszélt.Itt a városban nem tudok semmit sem csinálni, ha megyek kifelé akkor egy ponton magától meghal az emberem, egyébként meg a ponton túlról folyamatosan jönnek az ellenfelek, hiába lövöm le õket.
Macccy
engem meg valaki nyugtasson meg lécci, hogy amit havernál láttam puskás rész ugye nem lesz általános!? Mert sokkal jobb így fegyverek nélkül parázni !! max egy feszvas ... tiszta ideg lettem .. brr

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
SPOILER:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ingaórát felejtsd el. Nem szükséges. Ha átjutottál a 401-esbõl (szobád) a 402-esbe, 403-asba, majd a balkonon átugrottál, akkor gyorsan balra be a hosszú folyosóra. Ott guggolva, hogy ki ne juggassák a privátkopó segged, haladj el egyenesen, majd kanyarnál értelemszerûen balra. Folyosó vége, ajtó, lépcsõház. Itt egy szintet jutsz le - mert mégeggyel lentebb már várnak a parasztok - tehát be a folyosóra majd a végén balra a szobába. Itt sikoltozó ágyonheverõ fickó/csaj mellett átrohansz a szomszédba és kimászol az ablakon megint, egy erkélyre. Balra az erkély végén egy MEDPACK. Ha kifújtad magad kicsit - fontos - akkor nekilendülve át tudsz ugrani szembe a másik erkélyre, onnan pedig felmászhatsz a létrán. Innen átkeveredsz a pallón a tetõre, majd egy újabb létra után feljutsz egy üvegezett nagyraktár tetõgerincére. Ezen végigfutsz a másik végéig és ott az üvegen lesz egy kihagyott lap. Lemászol és innentõl nyugisabb ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Te is azon csúsztál el, mi, hogy nem jó irányokba tekerted?! Én legalábbis ezen szenvedtem. A számsorrend elsõre leesett teljesen egyedül, és ezután sehogy se akart kinyílni ... aztán kipróbáltam "fordított irányba" és bevált.
Így jegyeztem meg:
D gombbal jobbra 3-ig
A gombbal balra 1-ig
D gommbal jobbra 5-ig
A gombbal balra 7-ig

Shep
Na csak sikerült kinyitni, kösz mindenkinek.

icewolf
ahány nyíl van a számos táblán, amire rátetted a képet, annyiszor tekerd meg arra az irányba hogy jó legyen. Nekem csak így ment.

a harangokat sorendben megszolaltattad
ird le hogy mit ir
Guggolj le, és az ablak alatt ügess elõre. A saroknál felállhatsz – nem kell aggódnod, bármilyen tempóban is haladsz, amint odaérsz, az üldözõk betörik az ajtót, ez rendben van. Rohanj balra, át az ajtón (nem kell becsuknod!), le egy szintet a lépcsõn. Fuss végig a folyosón, és be balra
Shep
Hát ez az ezt csinálom de nem nyílik, az a mocsok. mikor a 7-re érek magától kinyitja, vagy nekem kell nyomnom vmit?

jobbra a 3-ra, balra az 1-re, jobbra az 5-re, balra a 7-re. Vedd ki a kõkeresztet.