2691
-
Sidyuski #968 rengeteg -
Sidyuski #967 Boccs a rengetek helyesírási hibáért! Most keltem! -
Sidyuski #966 Szevasztok! Jól leszurkáltam az eggyik Marshot! Amelyik már totál-muti volt! Na a lényeg! Bementem a laborba. A félig izéhozé pofázott, majd kieresztettem a belét! A laborba felvettem valami zöld "gyomirtot" ? A börtön szinten pedig egy vödröt! Az eggyik ajto mögötti szörny elöszeretettel zabálja! Eddig kb 6x-or adtam neki kaját. de se megmérgezni se nem tudom se semmi! Elakadtam Mit kellene tennem, hogy továjussak? Segitsetek please! -
SpyMac #965 nagy segítség
kösz -
#964 Pont arra koncentrálok, azért írtam.:) -
SpyMac #963 ez igaz!
de esetleg ha a problémára koncentrálnánk, azt megköszönném -
#962 Mongyuk nem az én dolgom, de egy ilyen kártyát már igencsak időszerű lenne lecserélni.:) -
SpyMac #961 ezt kapom álandoan -
SpyMac #960 éppen ezért érdekes a dolog, pediag a legrissebb driver van fent, esetleg van valaki akinek ugyan ilyen kártyával műxik? -
Szabyka #959 És a GeforceMx is szerepel benne?Ha jól tudom(nem biztos) az Geforce2 kategória ... -
SpyMac #958 Hello mindenki!
nekem technikai gondjaim vannak a játékkal, nvidia geforce mx 440-es videókarim van és egyeltalán nem indul el a járék akár milyen felbontásra állítom akkor sem indul, pedig a leírásban szerepel a geforce hármas és négyes kártya is, tud valaki erről valamit?
Kösz:
SM -
#957 Akkor nekem való :) -
#956 horror kaland fps -
#955 Én még nem játszottam a játékkal azért kérdezném, hogy ez most egy kaland játék vagy egy fps vagy a keveréke? -
#954 #305 -
csgj #953 az a széf ami egy boltban vagy miben van még az elején -
#952 a villás széf? 1878 a kód -
#951 fogod a kék növényt amit az egyik barlangban találsz, beleteszed az etetőbe, ráöntöd a moslékot és kész. -
csgj #950 a széfes rész nekem se megy... a számokban se vok biztos...PLS HEEELP -
#949 Koszi a valaszt! En szivesen segitenék, de ott még nem jarok! :( -
Jason #948 Én még mindig választ várpk, hogy ezt a "kék növényt" hogy kell kicsinálni, mert nincs tovább!!Már megetettem, mint egy tamagocsit, de nem csinál semmit. -
Jason #947 jah!Átmész a másikoldalra, kidugod a fejed, aztán rögtön vissza, mert bejön az őr, te addig lent búj el és amikor leápolja a monsztrát, utána menj ki a cellájából és osonj minden fele.Vigyázz, mert sétálnak fel-le, szal meg kell találni a megfelelő pillanatot!!A cela után jobbra menj.Legalább is én arra mentem és igy körbe!Készülj fel, hogy fegyvered egy darabig nem lesz!! -
#946 Ez igaz! Tehát, akkor a cellábol lefele kell osonni? -
Jason #945 Tovább lehet jutni, csak osonni kell!!Nekem sikerült végig, csak a lenti helyen elakadtam...Bár beletelt jópár próbálkozásba amig rájöttem mit kell és merre.Ezért jó a játék mert nem lehet megunni és mindig mutat ujat. -
Jason #944 Hahó!Tudtok segiteni?
Van ez a pálya, ahol a cellából kezdesz.Most voltam már mindenhol, van fegyverem, őrök kicsinálva, de van egy nagy csápos szörny az egyik ajtó mögött, a szörnyet meg etetni kell a másik oldalról.Kérdésem hogy mi a francot csináljak, mert sehova se tudok továbbmenni!Fent voltam már, ahol a növényre valami lötyit kellett spriccelni, aztán felmászni, de ott nem sokra mentem!Légyszi segitsetek!Valami kalapács van egy cellába, gondolom azt kéne valahogy kihalászni, de ajtó zárva.Mit kell tenni?Előre is kössz!! -
Dzsí Pí #943 Hi! Lécc regélje már el vki h a jailbreak pálya kezdetén mért nincs kép? Mintha egy batár nagy textúrahiba lenne. Mit kellene tennem? plz help! -
WhiteLand #942 Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...Nemrég óta játszom a játékkal,sztem nagyon ott van és veri a toppot.De a templomos pályánál elakadtam a széf kinyitásánál.Tudom a kódot meg minden és,hogy mit,merre és meddig kell tekerni de semmi.Vagy azt mondja hogy valamit elrontottam vagy azt hogy nem ez a jó.Valaki itt írta már régebben,hogy többször próbálta meg a helyes irányba és akkor működött neki..hát énis +próbáltam többször, de semmi.Az ellenkező variációt is..de akkor se csinál semmit.Ha valaki tudná hogy mit kell tenni az jó volna..habár biztosan sokan végigtoltátok már.Előre is köszi a választ -
#941 Ok ebben igazad van, de xar amikor nem tok tovabbhaladni!
Egyebként énis arra mentem, amerre írtad, de annyi elágazás és őr van, hogy mindig észre vesznek! -
#940 figyelj csak most őszintén te minek játszol, ha egy csepet elakadsz és egyből ide jösz kérdezni, teljesen elveszlik a játék varázsa, ha mindig tudod, hogy hol merre kell menni, egyébként meg kimész és sunnyogni kell jobbra, ott lesz majd egy járat ahova le lehet bújni és megkerülni az őrt. -
#939 Miutan a szörnyet megveri az őr és én kitok jonni a lyukbol, majd ki az ajtón, utána merre, mert mindenhol tt vannak... vagy ugy nem is lehet, hogy ne vegyenek eszre? -
#938 De ezzel elkerülhető az, hogy gyakorlatilag nem tudom a kapcsolokat meghúzni? -
#937 Pontosabban akkor kell kifutni, amikor mondja Jack, hogy "most lehet" vagy valami ilyesmi... -
#936 csak fuss..keress létrát..nemnagyon lehet eltévedni..ha futsz nem üt le elvileg..ha el van törve a lábad vagy ilyesmi akkor morfium.. -
neptum #935 ki helpet kérek Utánna hátulról leütnek és mire magamhoz térek Marsh már lelép de beindít vmi áramot ami kisül...Elő jön egy akkora bazi nagy szörny mint még eddig soha, csápok nyálka, nincs fegyverem, battery vagy cell kéne de nincs, befutok a ládák közé és ott mondja emberem hogy ez biztonságos hely...ott tudok maradni tehát nem csap le a csáp...de másfelé mindig kiüt. -
#934 Pedig annak a szobájábol egyenest lehet továbbmenni..nekem volt olyan futásom hogy nem is sikoltott fel ugyhogy biztos nem kellett ott tologatni semmit.
Azután ha jol emlékszem ablakon kell továbbmenni..
én pedig azt szeretném kérdezni hogy elszállt scrollal meg lehet e csinálni a hajon azt a részt amikor az ágyuval kell babrálni?(közben hullámok)
jah és hogy lehet e billel fegyvert váltani :) -
Broken #933 Lenne egy kis problémám: sikerült elmenekülni a hotelból, amikor ébredés után ki akarnak csinálni, átugrani a szomszéd házba, ajtón be ,folyosón végig, de a lépcsőház mintha zsákutca lenne, hanyadik ajtón lehet kijutni , mert az elsőn bementem ott valami faszi felriadt az ágyból, de a szobából nem volt ki út. valaki please -
#932 Jahh ok! Várni kell... koszi -
#931 ne gyere ki addíg a lukból, amíg az őr be nem jön , rendbe teszi a hangoskodó szörnyikét, aztán távozik.Utána már nyugodtan kijöhetsz(persze az ajtón túl nem árt lassan közlekedni -
#930 Sikernyalt! Bezárnak egy cellába, de találok egy feszítő vasat és átmegyek ennek a szörnynek a cellájába, de amint átérek bejönnek az őrök és xarrá lőnek, mivel nincs fegyverem! Mit kell tenni?
-
#929 Ok koszi megprobálom! Ha leertem mit kell tenni, vagy jon egy video és teljesen mashol lyukadok ki?