2691
  • _Atti_
    oks ezt megoldottam..tényleg totál elnéztem az irányt..
  • Bandii
    A Marsh refinery végén a vörös követ hogy tudom kivenni a helyéről??? Próbáltam tologatni a kőoszlopot amibe bele van rögzítve, de sajna nemjövök rá hogy mit kell tenni, légyszi valaki segítsen.
  • Shep
    Láttam, de a vége elég vicces volt :)
  • _Atti_
    SPOILER!:

Miután megszereztem a yithian fegyvert..mit kellene tennem merre kéne menni? amikor odamegyek a vizeséshez aztmondja veszélyes másfele kéne mennem..kimegyek másfele, megölöm az őröket visszamegyek a kertbe ott be a felirat mellett a járatba át a kristályos barlangon a vizezés aljához és ott megáll a tudomány..

megnéztem egy végigjátszást most és aszerint itt most tengericsillagkolóniáknak kéne utamat állniuk akiket a vizbelőve tudnék megsemmisiteni hgy továbbjuthassak..de semmi nincs ott a vizbe belelövök akkor ugyan végigcikáz az áram mindent de nem látok változást... biztos valamit alapvetően félrenéztem:D
  • Örm
    Jó lenne egy magyarosítás hozzá.
  • tomcooper
    Na, csak sikerült!!! Nagyon köszönöm Mindenkinek!! :-)

SPOILER: azért Cthulhu megtestesülhetett volna, legalább a végeanimációban! Sebaj, így is nagyon jó kis gém volt, hosszú ideje az első, ami meghajtotta a fantáziámat!

A tavaly készült némafilm-változatot látta vki? Szerintem egész hangulatosra sikeredett az is.
  • Jason
    Meg kell találni az ideális ívet, mint a Forma 1ben!!Nekem sikerült, de neccesen!Én vagy 100szor próbálkoztam 2 éjszakán át, mire sikerült!Nem mindegy, hogy melyik követ merről kerülöd ki!!
  • tomcooper
    1000thx mindenkinek, úgy csináltam, ahogy mondtátok, de kellett az előző mentés. Túljutottam.
    Ahogy olvasom az előző hsz-okat, már a legvégén járok, de nekem is állandóan a fejemre omlik a plafon, mikor ahhoz a folyosóhoz érek, ahol elfogtak. Futok én, ugrálok, nem állok meg, egyre jobb részidőket futok, de 10-edszerre is meghalok. Angol végigjáccást elolvastam, már csak egy korong van hátra és vége. Nem hiszem el, hogy ilyen k. nehézre kellett a végét csinálni, megöli a hangulatomat, pedig a Hydra mamáig kib.-ul megvolt a para. Talán, mert sok H.P. Lovecraftot olvastam. De ez a beomlós rész csak felbosszantott. Tudom, hülye kérdés, de nem lehet benne sprintelni? Többiek hogy nyomták végig ezt a beomlós-menekülős részt?
    Plíz!!
  • Seth
    pedig bugos, van úgy hogy átváltozol és nem lehet lenyomni a gombokat, nem csak 1 embernél volt már ez
  • Jason
    Figy:Odamész a gonghoz, mellé vagy eléállsz, az tökmind1.Meglövöd a sugárfegyverrel vagy mi az full erővel és akkor nem hallod a hangját a Hydrának.MOst felmész, megölöd a 2 szörnyetés,átváltozol, megnyomsz 5 (!!!!!!!!!!) gombot a mause left button-nal!!!!(van 2 balra, 2 jobbra és egy középen hátul).Ha megvan minden és be van nyomva tutira, akkor ahova beálltál, hogy átváltozz, oda belelőssz a sugárstukival full kajakra és az megrázza a Hídrát és ennyi!!Nincs benne semmi bug!Nem értem miért mondja mindeki hogy bugos, maikor csak elakadsz.Az nem feltétlen a játék hibája.
    Sok sikert!!
  • EmThor
    off, de lovecraft könyv:

best buy alert!!!

nyugati tér, európa legnagyobb alexandria könyvesboltja, 3 emelet nagy -> lovecraft összes 1-2-3 = 7.700.- FT -> 2790+3900+3800 - 2790 engedmény (nem tudom mire járt...)
  • tomcooper
    Nagyon szépen köszönöm, bár ki még nem próbáltam. Szóval a gongba jól belelőttem, felrohanok, megölöm a kis szörnyeket, letérdelek a kerek medencébe, és átvált szörny-nézetbe. Ebben az állapotban sikerül felugrani a 4 karhoz, de nem tudom lenyomni. Most ha jól értettem az hozzászólásaitokat olvasva, az a baj, hogy nem pont szemből, full erővel lőttem meg a gongot, ezért jön elő a bug, hogy a karokat nem tudom lenyomni?

Ezt írtad: "Hát tényleg vmi bug volt, hogy ott átváltott a szörnyre és ezért nem tudtam meghúzni a karokat, aztán a bug nélküli próbálkozásnál ment minden." Ez a bug nélküli próbálkozás mit jelent?
  • Shep
    kicsit olvass vissza le lett íva már legalább 5x, meg hát van kereső is (igazából már nem emlékszem:) )
  • deda
    fasza nagyon a játék!!!! Nem tudjátok véletlenül a 3. széf kódját(jailbreak pálya)? Nagyon megköszönném, már eddig is segítettetek és azt is köszi!!! :-)Obed Marsh-nál kell keresgélni annyit tudok, de annyira nem tudok angolul és nem igazán tiszta az egész...
  • Shep
  • tomcooper
    SPOILER!

Bocs, ha volt: vége felé, Hydra ül a bubiban, sikerül monsztává válnom, felugrom a 4 szobor mögé, hogy a halfejet lenyomjam, attack button, oszt semmi. (Pedig az angol nyelvű leírás így említi, le köll nyomni a karokat, és a maradék 4 bigyó-csillár-mifene is felemelkedik, hogy a víz a bubiba folyjon.) Ez most megint vmi bug? Vagy mi? Előre is nagyon köszi a segítséget!
  • PanzerWolf
    Sziasztok!Nincs magyarositás a játékhoz,vagy nem készül esetleg?Nem értek belőle sajna sokat mert az angolom az hááát...
  • icmi
    Xboxhoz
  • icmi
    Teljes végigjátszás angolul:

itt
  • JackDaniels #989
    Erre szokták mondani, hogy akinek nem teccik az ne jáccon vele. Flyn barátunk a saját véleményét írja, amit magasról lexarok, sztem igenis jó a játék.
  • Lobsterman
    hcgamer leírás:
    http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=13242&tores=1

Nem értem miért húzta le Flynn ennyire a játékot. Semmi olyan konkrétumot nem ír ami miatt jó vagy nem jó a játék. A grafikát lehet szidni, szerintem hangulatos és jó ötletek vannak benne. Az irányítással sincs semmi bajom eddig, szóval nem értem... Flynn már csak ilyen
  • Lobsterman
    Át az oldalsó ajtón, retesz bezár. Szekrény eltol, át az ajtón, retesz, át-retesz, szekrényt az ajtó elé tolni, szekrényt az ablak elől eltol, átugrik rohan, le a lépcsőn 1 emeletet, át a szobákon, ki a párkányra át a másik párkányra. Fel a létrán. Onnan már szerintem menni fog :)
  • icmi
  • Dzsí Pí
    Nem, most én könyörgök vki válaszoljon már a #983#kérdésre!PLZ
  • Bandii
    Könyörgöm valaki segítsen hogy a variety srotéban a széfet hogy kell kinyitni, balra vagy jobbra kell tekerni és mennyit.
    Köszi
  • Dzsí Pí
    Könyörgöm mondja már meg vki h a jailbreak pálya elején mért csak zöldesszürke képet ad be. Msi 6200 vga-m van és a játék során most csinál először ilyet.
    plz help!
  • Dzsí Pí
    Könyörgöm mondja már meg vki h a jailbreak pálya elején mért csak zöldesszürke képet ad be. Msi 6200 vga-m van és a játék során most csinál először ilyet.
    plz help!
  • SpyMac
    nos először akadtam el a játékban, elkélne egy kis segítség, hotelszobában felébredek ketten rám törik az ajtót, addíg rendben van hogy ki kell ugranom
    az ablakon, de mégis merre? álandóan lezuhanok.

előre is kösz
    SM
  • Kouta
    Lesz ehhez a játékhoz magyarosítás?!

Amikor elosonunk az őr mellett utána mit kell csinálni?
  • Bandii
    Légyszi valaki írja le pontossan a széf kinyitásának módját, biztos egyszerű de én már 5 napja nemjövök rá.
  • Jason
    a középső szobából, ami van a börtönbe, felmész és a második ajtó mögött van egy nagy növény, amire mond valamit.Azt lespricceled, utána fel tudsz rá mászni, mint egy létréra.Fent berakod a követ, bekkaccsolod a portált és ugrasz.

Nekem is lenne kérdésem:Lehet hogy miliószor volt már:Ezt a hülye szörnyet (első boss) aki lefúj a párkányokról, hogy kell megölni??
  • Sidyuski
    Megvan a zöld kő megvan a spricceló! Hogy nyirom ki a nővényt? Vagyis mit kell most csinálnom?
  • Seth
    a laborban van egy ilyen spriccelőben. Zöld kő meg csak 1 van,már nem emlékszem pontosan, valahol azokban a járatokban van :D
  • Sidyuski
    Seth! Köszi! Csak tudod mi a para? Az hogy nem tudom hogy kell kiiktatni a nővényt? A laborban? A vizesésnél? Van még az a sok kis tetü arcra ugrálos csillag is! Szoval! kalapács! Zöld kövek! De hogy ölöm meg a nyövényt?
  • Neoncsoves
    Multkor odarohan hozzám osztálytársam. Ezt kérdi: Ez a Call Of Cthulhu a Call Of Duty uj része más néven? Mondom : Hülye vagy ez egy kalandhorror game.. Aszondja ja jovan...
  • Seth
    majd azzal tudod kibányászni a zöld kristályt a falból,ami majd oda kell,ahol kinyírtad a növényt a méreggel, ott fel lehet mászni
  • Sidyuski
    A véső és a kalapács mire fog még kelleni? Amugy megpusztult a szörny? Hogyan tovább? Köszi Jason!
  • Bandii
    Légyszi valaki segítsen nekem, énis a széffel killódok de azt se tom hogy balra vagy jobbra tekerjek-e és van pár kombinációm is de 1ik se megy. Ezekkel próbálkoztam:1878,1846,2612
  • Jason
    Pont most jöttem rá én is!Van egy barlang, ahol osonni kellett, ami tele van növényekkel!Ott találsz egy foszforeszkáló kék növényt!Azt fel kell venni, visszamenni, és a kaja alá betenni, amitől megmurdel a szörny!
  • Broken
    Egy kis probléma: bőrtönös pálya: Briant kiszabadítottam, találkoztam az FBI-os faszival is a garázsban, de ugye vissza kell menni a széfhez, de fogalmam nincs, hogy hol találom a kombinációt. Nem muszály elárulni, egy kis rávezetés is jól jönne, mert már mindent végig próbáltam, valami dátum az nem?