Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
koszi megprobálom...
Shep
ÁÁÁ ez a hajós rész ultra gáz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csibe001
MOndjuk a Silent Hill nálam az alap..s az nem hentelés, szóval nem lehet egy lapon említeni a Resident-el szerintem.

Lobsterman
Hát, túl nagy az egy képre esõ zombi-monszták száma, és egy igazi tetovált keménygyerek a fõhõs a képeken egy vascsõvel. És csak konzolokra készül, úgyhogy én ezeket rossz jelnek veszem 😊 Nem látszik Lovecraftosnak na. Inkább egy Silent Hill/Resident Evilnek. Az meg már régen rossz számomra.

Csibe001
3 képbõl ezt nem lehet leszûrni szvsz

Lobsterman
Hú de nagyon rossznak tûnik ez a Destiny's End 😄 Igazi gyilkoljunk zombikat style...ehh

Lobsterman
A film nem a némafilmek korából van. 2005-ös, csak némafilm teknikával készítették a hangulat kedvéért.
Letöltés mint olyan szerintem nem nagyon van az oldalon. Fent van egy olvasószoba link. Na ottan lehet olvasni 😊

Csibe001
Hehe, viszont most néztem IGN-en, hogy még 3 CoT-s játék jön, egyikbõl már képek is vannak, valami TPS lesz Destiny's End a neve. link

Shep
Van belõle film is, még a némafilmek korából, a minap néztem meg, kicsit mókásnak tûnhet mai szemmel nézve, fõleg a gonosz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csibe001
Bocsi, biztos én vok béna de nem találom a letöltést.Vagy nem is lehet?
Megvolt nekem e-bookban csak nem találom sehol 😞

A feszitövassal nyisd ki a csat.fedelét és mehetsz lefelé!!!

Lobsterman
Ha a netrõl szeretnéd, akkor hplovecraft.uw.hu, ha a novella érdekel papíron akkor az elvileg a mostanában megjelent Lovecraft antológia hármas kiadásában van benne(nem biztos, még nem volt rá pénzem hogy megvegyem <#rinya>) Ha pedig az egész mítoszkör (szintén papíron) akkor meg vedd meg az összes-összeset <#idiota>
Én utóbbi verziót ajánlom, mert jobb könyvben olvasni lefekvés elõtt. Némelyik megdolgoz rendesen éjszakára <#eplus2>

Csibe001
Igen

A Cthulhu Hívása c. novellát?
Csibe001
Nem tudja valaki, hogy esetleg e-book -ba honnan tudnám megszerezni a Cthulhu-t?

Az nekem is megvan, h a garázsba a csatornán át kell lemenni, de az a kérdés, hogy hogyan? Magától a fickó nem emeli fel a rácsot rajta, kilõni nem tudom, Brian meg nem akar segíteni, hiába akciózom rajta, még a rács közelébe se tudom csalni. Ha valami bug miatt van, az szomorú, mert mentésem csak a közelbe van, miután már volt az az animáció a rács alá menekvõ szörnnyel, így ha gond van, akkor valszeg kezdhetem a játékot elölrõl :'(.

Újreg/láma/tumkerláma/fárasztó ember vigyázat!

Ok fasza grázsba csatornán keresztül kell be menni ..........
Shep
Azon túl vagyok, a liftnél van a gond.

Dynamic
Azt hiszem itt is zárogatni kell az ajtót, hogy idõt nyerjél.
**** ki van ezzel a résszel, hol van a Garázs ?????
Kurva vak vagyok, mert nem találom.
Papírzsepi😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Menekülök a takony elõl a gyárban, eljutottam a liftig, el is indulok vele felfele, de aztán egyszercsak megáll nem látok szinte semmit annyira torz a kép, de annyi azért feltûnt, hogy a takony betüremkedett, na itt mit kell csinálni, mert simán megöl.

Shep
Elõbb szabadítsd ki a csókát a cellából, aztán menekítsd ki a garázshoz ahol a kocsi van és csak utánna lehet széfezni.

ok az már azóta meg van. Most azt a széfet nem akkja ki nyitni, dumál ,hogy majd talán késöbb, de ott van a cucos amivel tovább lehet menni, nem igaz ?
Shep
Be kell menni az ajtón és fel kell õket venni.

Gerendákon végig ugrálva feljutsz a bank legfelsõ szintjére. Ott át lehet ugrani,sarokban van egy "égetõ" rész onnan neki futc és át ugrasz az ajtó felé. Börtönben hogyan lehet megszerezni kulcsókat, és fegyót ????
dienesoft
Na kirpóbáltam a gamet...nem fogom végigvinni.ÉS nem azért, mert rossz játék, hanem azzért, mert gyenge idegzetû vagyok...nem bírnám ki végig!! Amugy tetszene, csak túlságosan megrémít, ez komoly <#buck><#buck><#szomoru2>

Agy Halott
de a tüzes részhez (ahol egy banki széfben mentési lehetõség van) csak úgy jutsz el, ha a kõkeresztet berakod a kriptához és ugy tudok lemenni a csatornába, majd feljovok es az égõ bankba kell bemenni, ahol ugrálni kell a gerendákon! Nahh én itt járok és nem tom merre kell menni! HELP! pls...

Shep
Hát ez vmi bug lesz szerintem, mert lent nincs senki, legalábbis ahogy lemész, de ez a tüzes rész amit beraktál a széfes rész után van, szóval szerint idõugrás áll fent 😊

Agy Halott
A templomban megkondítottam a harangokat, kinyílt a foldon az ajtó, lemegyek és ez fogad amit a képen látsz! A tarsolyomban van két kép is de 1iket sem teszi az asztalon levõ számtáblára, igy a kombináció sincs meg! HELP! pls...

Seth
próbáld meg ellentétesen(balra3,jobbra1,balra5,jobbra7) ,meg nemtudom számít e, de mindíg 0-ról indulj. Odaállítod a mutatót 0-ra, space-el kilépsz,majd vissza

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Tudom hogy volt már róla szó, de kérlek segítsetek.
A templomban, ahol 3-1-5-7 a kód én normálisan elforgatom a páncélszekrénynél (jobbra 3-ig, balra 1-ig, jobbra 5-ig, balra 7-ig) a kódot, de nem nyílik az ajtaja. Kell valamit nyomni vagy várni kell egy kicsit a számoknál?
dudlibond
nem bezártam, hanem kizártam. Én most benn vagyok a börtönben.

Seth
lehet ki kell nyírni az õrt akit bezártál??? én megöltem õket ,aki belépett az épületbe

Seth
bújj be a ládák mögé,hogy a "csápos izé" ne lásson.Ott várj kicsit,a csávó majd mondja is, hogy na most mehetsz. Ekkor futás le a lépcsõn, ha szerencséd van, pont elkerül a csápja. Utána szintén majd így kell kijátszani, húzódj meg ,aztán ha lenyugszik akor futás tovább

dudlibond
Megvan. De ha ki akarom nyitni a zárkát Brian csak annyit mond, hogy bízonyítsam be, hogy megbízhat bennem. Ilyenkor kellene odaadni neki a fényképet, de ekkor a fõszereplõ csávó mondja, hogy nem a legjobb alkalom, nincs biztonságban.

Shep
A nagy csápos izénél mit kell csinálni?

Seth
a kulcs megvan?Az emeleten van ha jól emlékszem

dudlibond
Hogyam kell Brian-t kiszabadítani a börtönbõl?
Mert én kicsalogattam az õrt, becsuktam az ajtót, bereteszeltem.
Megvan a patkány is a csatornából. Azt szerintem az õrült csávónak kellene odaadni, de nem engedi a játék. A fegyvereket is megszereztem a hátsó szobából meg a sípot. Egyszerûen nem tudom hogyan kellene Brian-t kihozni, mert a fényképet nem engedi odaadni a játék.

Mit kell ott csinálni?én még mindig nem jöttem rá!😞

icewolf
Spoiler & NEED HELP!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amikor már a nagy nyúlós massza (Soggoth?) elõl menekülök, mert kitõrt a nagy "kádjából" akkor mit kell tennem, hogy gyaluljon szét mert olyan gyorsan történik minden...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

JackDaniels
Rá fogsz jönni, ne aggódj.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

dienesoft
Hú, gyerekek, én néha a FEAR-tõl frászt kaptam, ettõl nemtom mit fogok...de azért télleg csk nappal fogok vele jáccani, mert ahogy olvasom elég brutális 😊...amugy mindjárt lejön <#vigyor2>

Shep
Azt honnan tudom, hogy mennyire éppeszû még a csóka?

Agy Halott
Koszi meg is probálom mingyárt...
JackDaniels
Megoldottam.😊 Csóri faszikám mán eléggé ki van idegileg.😊

JackDaniels
MOst én is itt vagyok megállva.😊

Seth
azt kell csinálni, hogy a létrához legközelebbi felmenõnél,ami le van zárva megzörgeted a rácsot,erre õk felfigyelnek és odamennek. Egyszerûen elcsalod õket az utolsóig (be is zárhatod õket majd, de felesleges bíbelõdni vele

Valaki már végigjátszotta?

(enyhe spoiler)

Nekem az utolsó pályán vannak gondjaim.
Miközben minden összeomlik körülöttem el kellene jutni a portálig.
De valamiért a legjobb esetben is csak a vers közepéig jutok az ajtónál és rámszakad a plafon. Igazából szerintem olyan gyors voltam amilyen csak lehettem.
Az is érdekes hogy a végefelé is néha hirtelen meghalok (ahol a rácsok voltak), pedig akkor sem úgy néz ki hogy a lassúság miatt.
Lényeg hogy ez a vége nagyon furcsán mûködik, ha valakinek van tapasztalata leírhatná.
No hát sikerült letöltenem egy külföldi oldalról egy végigjátszást mit ne mondjak nem egy rövidke dolog.Hozzáfogok fordítani, és amint meglesz(besegit egy két rokon)kiteszem valahová......<#taps>