Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát tényleg vmi bug volt, hogy ott átváltott a szörnyre és ezért nem tudtam meghúzni a karokat, aztán a bug nélküli próbálkozásnál ment minden.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A hajós pályán ahol a gázcsapot elzárom,hogy lehet továbbjutni???
Mert ahogy elzárom pillanatokon belül berobban az egész.
balee4
Nah erre én is rájöttem, de mégsem nyílt ki, de most már ok...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hi, a kérdésem az lenne hogy a game elején tartok a Variety strore-ban akadtam el, a széfet nem tudom kinyitni, vki elárulná a pontos kombinációt/kinyitási módot? Köszi

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
Na hogy sikerült meghúzni a karokat?? Én is most értem oda és ugyanez a helyzet. Korábban csak egy leírásból néztem ki hol tartassz és mit kéne csinálni, úgyhogy még nem vittem végig.

PSN ID.: Beegabor

Shep
Pontosan hol is tartasz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

miután felvettem a kést mit kell csinálni?megöltem mindenkit akit tudtam de ezután nem tok semmit se csinálni!segitsetek pls

Shep
Na végre végigvittem.

Shep
Na sikerült, megöltem a dagadékot, de aztán marhára rámomlik az egész kóceráj, felérek oda ahol rámzárták két oldalról a rácsokat, és kész, ott ahogy átérek egybõl rámaszakd minden, hogy kell ott továbbjutni?

EmThor
széf után a szálloda kb 15%, gém 1/3-a innsmouthban van... -> állítólag.

STREEX
Végig vitte már valaki?Mennyire hosszú?Én most szüneteltetem az oblivion miatt.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Shep
írdd már le, te hogyan csináltad, a kondítástól kezdve, részletesen.

Shep
De hiába ütöm semmi nincs, ez is vmi bug, totál szívás az egész.

Igazad volt😊 ott volt az a getnos szij nálam! Hihetetlen! Amugy eggyet értek veled! a városos rész a legzsírabb! Föleg a szállodás rész volt titán para! Kirázott a hideg<#eplus2>
Seth
azzal kell átkapcsolni,amivel lõsz(bal egérgomb), tehát nem az F-fel,mint amikor ember vagy

Shep
akkor csak szokjad ettõl sokkal szarabb is lesz, sõt szerintem az egész játék szar a város után. Egyébként lehet hogy már felvetted nézd meg az inventoryt.

...kurva halemberek....pfejjj

Shep
Na jó nekem ez sok lett, a végét, hogy lehet mgcsinálni, mikor a dagadt szar figyelmét kell a gonggal elterelni? 1. verzió max töltet a a sugárral a gongba, felmegyek két dögöt kinyírom, de csak egy pillanatra vált át a kép, aztán pofázza hogy jaj a zaj meg hogy nem tud koncentrálni stb. 2. verzió átveszem az irányítást, ugyanúgy pofázza a zaj problémát, irányítom a dögöt, de maráhar nem tudom a kapcslókat se benypmni, se beütni se semmi, szóval ez vmi bug, akkor most mi a rossznyavaja van? Törlöm a csába az egész szart.

Tuti hogy a workshopban van?? Ahol a szerszámok is vannak! Sehol nem találok övet! <#shakehead> Nem vágom! és már 1napja szopok ezzel a tetves gyár résszel! dühitõ<#falbav>
meg van a kislányos részik kész a húsboltot kell meg keresnem de lesz ám második része is a játéknak azt Agusztus 21-én adják ki ha jó tom
köszönöm
Shep
Vedd fel az övet a workshopban, aztán a generátrhoz használd és már megy is a csille.

Valaki segitsen nekem abban, hogy a gyárban hogy tudom elinditani a csílket? egyszerüen nem tudok menni semerre vagy zárva van az ajto, vagy le van szakdva valami vagy el van torlaszolva! Légyszives segitsetek!
Irány a poorhouse
Shep
Ultra gáz a vége, lassan én õrülök meg, nem Jack. Tiszta idegbaj vagyok már annyira taplóság a vége.

azal készen vagyok kaptam egy kulcsot és hogyan továb ?
valaki már forditja nem tud valaki valamidt?

ALien

nem á ha azt kell én fel kötöm magam ááááááááá kösz kösz
A rumot oda adtad az öreg alkesznak?
az nem szabadult fel ahol a molo lene semmi nem tom mivan 😞
Ahol állt a másik nagy tagba szakadt rendõr, az a hely felszabadul azthiszem! Ott kell tovább menned!
hi.Meg csináltam az örös részt amikor a szekrényt elkel tolni és ki is jutotam de utána meg akadtam valki segitsen elöreis köszönöm. látam egy bejátszást valami van e tetön de semmi nem tom mit kell csinálni és mégegy bejátszás volt mit kell csinálni ????????
JackDaniels
Ahol bekapcsoltad a csilléket, ott kell kiszállni, a másik oldalon, ahol le van szakadva az átjáró, faládákra lépsz ki. Elõtte megáll a csille egy kicsit.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Jah az meg van nyugotan csilézek jobbr-balra, csak épp kiszálni nem tok sehol vagy itt is nézzni kell valamere 😄 amugy van egy rész ahol kinyilik az alja de ott se tok kiesni . akkor merre tovább ???????
HATALMAS a gáma.

JackDaniels
Betudsz, csak felfelé kell nézni.😊 Nah, ez egy bug.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Vonalkód a Bankban felmászol a gerendákon a lehetõ legmagasabbra, ott két fele lehet ugrani le a halálba, vagy át egy darbka lépcsõre aminek a tetején van egy ajtó, csak ez az ajtó van nincs másik ugrás elött szembõl lehet is látni, és akkor ott tovább. A gyárban mit kell csinálni miután be van kapcsolva a generátor, menek föl-alá a csilék de nem tok beszálni.
Na jó ez a ki-b-szott gyár retkesebb mint gondoltam! Valaki segitsen please!<#rinya>
Ok! Rájöttem! Gondolom kell egy szíj arra a gépre, hogy tovább mehessek! Na ezt hol találom?
Seth
kösz megvan, azt hittem már hogy valami hiba, eszembe sem jutott, hogy az a kristály nekem kéne 😄

Szevasztok!

Srácok a gyárba az elején mit kell csinálni? pontosabban hol találom meg a másik kapcsolot hogy azzal a puttony liftizével tovább mehessek! Mert gondolom ez cél!<#rolleyes>
yah az a vörös követ!

Seth
mármint a követ ami a tartóban van,amit tologatunk?????

Miután már nincs a lézersugár menj oda ahhoz a köhöz és vedd el!ezután jön Hoover és ennyi

Seth
Na skacok egy remek kis bugba botlottam

Aki volt már itt az tudja mirõl hadoválok, naszóval
A gyárban,amikor a gázzal elárasztjuk a termet amiben az a csápos izé van, Na utána amikor bejutunk egy szentélyszerûségbe, van ott egy nagy szobor, ajtó bezárul. Namármost tudom hoghy úgy kell kinyitni az ajtót, hogy a tartót betolom a helyes pozícióba, megnyomom a gombot, és a szobor szemébõl kijövõ sugár a kristályon keresztül találkozik az ajtó felett lévõ kristállyal és az ajtó kinyílik....gondolom én, de baszik kinyilni, pedig pont belemegy a sugár a kristályba.
Oké mondom odébbtolom kicsit hátha nem pontosan állítottam be. DE nem lehet többször, nyomom a gombot(be is nyomódik), de lézersugár sehol. Szóval mégis jó volt az elõzõ helyen, csak az ajtó elfelejtett kinyílni. 3x próbáltam eddíg mindíg ugyanez volt. Szépen bennragadtam, megõrülök, game over

Nincs vkinek mentése pont ezutánról????

ThugEdge
hali
ha elolvasom a lentebbi linken lévõ azonos címû novellát az spoiler szagú lesz a játék elkezdéséhez vagy inkább esetleg segít megérteni a gémet
nemtom még fel sem raktam a gépre,de elég jókat írtok itt szal..

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Agy Halott
Gondolom a nyíl iranyaba kell felmennem és ott az égõ gerendákon vegigugrálni???
Azt irtad ajtó fele, na most fent az emeleten nincs ajto! Merre kell innen az égõ bank épületébõl menni? HELP! pls...

Ottto
Majd megpróbálom...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Shep
berobbantottad a szellõzõt?

Ottto
Sztem meg qrvahangulatos, csak a gépteremnél nem jutok tovább (az armory kinyitása után)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu