Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit kell csinálni a hús boltba ??????? van egy széf amit nem tok kinyitni vagy nem tom help PLS
Seth
Na végre nekem is sikerült befejeznem. Én élveztem egészen a végéig (kivéve a menekülõs részt 😄), de többször nem állok neki az is biztos.
A végét viszont nem vágom(amikor vizionálunk a mittudoménhányezeréve élõ mittudoménmilyenfajról)

PSN ID.: Beegabor

Shep
a ládák mögött búj el és várja amíg Jack szól hogy most

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

meg van a helyes kod de hogy kel vele elfogatatni mert nem tom forgataom a helyes irányba de semmi 😞
hello ott akadtam el a hentes boltjába vagyok a safe kodja mi ha jo tom 2,6,1,6?
Srácok! Ezt a mocskos zöld trutymohengert hogy ikatatom ki? Leakarok menni a lépcsön de a retkes csápjait mindig elém teszi és buko!
Shep
Hát elég sok mindent, elõször is a széfet kinyitottad már?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a piros köves rész után!katonákkal elmegyek vmi barlangba ott van Mackey!felrobbantom azokat a csillagokat!utána benn a házban elakadtam!nem tom mit kell csinálni!

Agy Halott
jaja igazad volt!
Most a gépfegyveresekkel szenvedek a kikötõben!
Shep
Azon kikészültél, szerintem akkor ne is játszd tovább attól csak durvább részek lesznek.

Shep
mikor megáll a lift nyomd meg a vésznyitót a panelen és mássz ki.

A gyár végében lévõ menekülésröl nem tudnátok irni valamit , hogy ott mit kell csinálni ? Amugy nem a teherautót lövöd szét hanem a rjta lévõ palackokat, ha jól emlékszem.
van már vhol esetleg fenn savegame?
szégyen, de kikészültem a hoteles-menekülõs részen rendesen...

JackDaniels
Tõlem lõheted csúzlival is, én most ehhez nagyon fáradt vagyok, de nekem így sikerült.

\"Never say never!\" W Churchill

kaki maki
de

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Agy Halott
milyen fegyert váltani? nehogy mar pisztollyal lõjjem szét a teherautót?!
Agy Halott
jól van na idõben rájöttem még!
1db. kötszerrel ezt a túrát soha nem fogom megcsinálni!
Xarrá lõnek!
Lehet most elöször veszek igénybe csalást, pedig nem akartam!
JackDaniels
Meg kellene próbálni fegyvert váltani, vagy az "R" gombbal újra tölteni a fegyvert. Ennyire ne legyél láma.

\"Never say never!\" W Churchill

Dynamic
Automatikusan nem is fog újratölteni.Ezt mindig neked kell megtenni(R), különben csak csapkodni fog az üres fegyverrel.Az invertoryban(I) amúgy meg tudod nézni, hogy hány lõszered van összesen.
Lobsterman
Töltsd újra a shotgunt 😄 R-el csinálja

Agy Halott
Megoldottam, sokkal nagyobb bajom van és sztem kezdhetem elõrõl a game-et:

Olvastam visszabb, hogy amikor a platon vok és Brian vezeti a kocsit, akkor egy masik teherauto eltorlaszolja az utat és csak ugy tudunk tovabbjutni, ha fegyverrel szétlõjük a platójan levõ hordókat! Itt van a probléma - en kilovom ra a 2 db. shotgun löszert (azért gondolom, hogy ennyi van, mert mikor kifogy hiaba huzom a ravaszt, csak a puskatussal csápol és nem tölt) és mivel nics több löszer, igy xarrá lõnek! Ilyenkor mi van?
Amugy, 1846 a kód
A takonnyal a gyárban mit kell csinálni, már ott vagyok liftnél beszálok de takony uton ér, és kampó, kép olyan torz hogy szart se látni szinte.
Agy Halott
Csak hogy azt amikor felvettem betette a többi közé és most nem tom melyik az és persze angolul sem tok! Bõvebben a kódról?
Agy Halott
koszi mindkettõtöknek!
Shep
a széf meg ott van ahol a fegyvereket felvetted, csak el kell tolni a szekrényt

kaki maki
nézd meg a kódot az õrült tag cellájában rajta van a cetlin

Agy Halott
Nahh kiszabadítottam a csávót és a garázsba kísértem, de vmi széfrõl dumál, hogy nyissam ki? HELP! pls...

kaki maki
zsatantek :-o

Agy Halott
koszi mindjart megprobalom...
roLLa23
Hát pedig végigfoglya.Õ a haverom én ismerem,nagyon sok játékot végig vitt már,az igaz,hogy nemtud angolul 😊 de pl a Prince of persia összes újabb részeit végigvitte 😛
U.I:miközbe tekergetitek a széfet az irányokat illik betartani,hogy kinyiljon 😊

ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling

Lobsterman
Hát igen. Ez a játék nem éppen egy CS. Ha nem tudsz angolul nem sokra fogsz vele menni szvsz

roLLa23
fordítsd jobbra 3-ig, balra 1-ig, jobbra 5-ig, balra 7-ig.

ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling

Eltudná nekem mondani valaki hogy honan lehet tudni hogy hány százaléknál vagyok?
😄😄😄😄 kösyi

de esetleg nem tudnátok megmondani a safe kombináccioját mert 16% tartok és muszály kinyitni😄.D.

kosy
Seth
majd olyan 30% környékén. Ez nem counter strike, nem a lövöldözésrõl szól a cucc elsõsorban 😄

ja egyépként ti mikor kaptatok fegyveert mert én 16% nal járok és semmi
gun!!!!
??? mi
PLS PLS
help
nemtom a safe kombinacióját nemtok angolul szal
asse tom mivan

Counteres vagyok nem megfejtö 😄😄😄😄😄:d
Shep
Na figyelj elmondom hogy csináltam. A bugos témát már ismered. Szóval fogod az energia fegyvert, lemész pont a gong elé, a felsõ részére célozz és max adaggal bele, aztán jönz a fülzúgás, felmész, lelövöd a két dögöt, majd bele a vízbe és kb 5mp után átvált a szörnyre, lényeg, hogy gyorsan lõdd le a két dögöt ne nagyon tököréssz, mert akkor nem lesz idõ irányítani.

Szeva Srácok

pls nemtudjátok hogy mi a széf kombináccioa??????? 16%-nál gyok
Seth
maxra hát, már remeg, meg pirosan villog 😄
Az nem baj, hogy totál megsüketülök?? 😄 (mondjuk így nem hallom annak a meláknak az óbégatását 😄

Shep
Add neki oda a fényképet

Shep
Maxra töltöd a fegyvert mielõtt belelõsz? Pont elé állj úgy lõj, vissza fogsz érni idõben

Seth
hát nemtom, ha teljesen eléállva lövöd meg,akkor nem érsz oda a medencéhez idõben(legalábbis nekem nem sikerült. Ha átváltozom,akkor meg akár végtelenségig úgy maradhatok, nem kerülök vissza az emberi testbe, csak ha megöl egy másik szörny
Mindegy, nincs mentésed azután, hogy megölted és menekülni kell??

Agy Halott
Végre énis elértem a börtönös részt! Ugyebár 4 zárka van, nahh én abból 3-mat már kinyitottam, de mint a képen látható, pont azt nem tom kinyitni, amelyikben a csávó szövegel! HELP! pls...

Shep
nem, elszúrtam az elején, mert nem lõttem elég közelrõl a gongot, de azért nem értettem a dolgot, mert ugye átváltott a szörnyre és csak nagy sokára jöttem rá, hogy lehet hogy közelrõl kell lõni a gongot.

Seth
de újrakezdted azt a szakaszt??? és aztán egyszercsak mûködött??

a 2 racsos resznel hogy kell?
1 hete kb ott hagytam abba az egeszet, 1 perccel a vege elott
Shep
Nem kell elzárni, hanem be kell zárni elõször a kazánt kell bezárni, aztán az egyel feletted lévõ csövön kell tekerni egyet, aztán fel kell menni felülre meghegeszteni a csövet, aztán le vissza és ekkor nyisd ki a kazán melletti csövet.