2691
-
#1088 csak 7 ropi!
pcdome online shop -
Gyusz #1087 Nem tudom, hogy tudjátok-e, de végre Magyarországon is megvehető a játék. -
zadzol #1086 Sejtettem én, hogy nem olyan egyszerü a sztori. :) Számomra a baj csak az, hogy a játék önmagában nem elég ahhoz, hogy az ember összerakja a történet darabkáit. (Mert milyen rendszer az, hogy "játszd végig a játékot, de ha érdekel a történet, olvass utána!"?) Valahol irták, hogy a végeanimáció annál hosszabb, minél jobb statisztikával nyomjuk végig a játékot (minél rövidebb idö alatt, minél kevesebb mentéssel, stb.), de remélem, ez nem igaz, mert elég szemét megoldásnak tartanám. Az is lehet, hogy a sztori hiányzó elemeit a folytatásokra tartogatták (ha jól tudom, trilógia lett volna), kár, hogy leállitották a projektet.
Mindenesetre a Shadow out of time-ot is elolvasom, kösz az infot.
-
Broken #1085 Akkok biztos bug (nálam a legelső), mert nem ragál arra ha be akarom rakni és ugyanazt mondogatja. ja és rohanok mint az atom és már zárva van a kő foglalata.
korábbi mentésről kezdés megszokta ezeket oldani általában? -
mergal #1084 Ja sikerült!
-
#1083 pedig úgy kell, akkor lehet bug? egyel korabbi mentestol probalkozz, nem volt az olyan regen...
(en siman odaertem és meg varnom is kellett az ajto nyílására!) -
#1082 akkor most sikerult megszerezned a hegesztot? -
Broken #1081 Ismét defil'S reef pálya. idegesítő, hohy nemtok tovább haladni:(
piros követ igaz, úgykell a helyére rakni, hogy bizbaz be a falba (foglalat vagy mijaz), gomb megnyom, rohan, termebe be és piros kő berak mielőtt záródik a micsodája? de nekem nem úgytűnik mintha be lehetne rakni azt a medált vagy mit a helyére, mert ugyanúgy ott marad az inventoryban és a gomb megnyomására is ugyanaz a válasz érkezik. -
mergal #1080 Még jó hogy eszembejutott 2 óra után hogy egy korábbi mentéstől kezdem! És jééééé egyből becsukta a kazán ajtót! FASZA! -
mergal #1079 Szia! Ezeket mind vágom! Csak amikor már nálam a kulcs akkor van gebasz mert nem tudok eljutni a csapóajtóhoz! Fent a gőz éget alul meg a kazán, de ha a kazánnál eltekerem a csapot akkor meg nem érek el a csapóajtóig mert robban! Próbáltam akkor is hogy kazánnál elteker felrohanok ott is elteker vissza a kazánhoz megint teker hogy ne robbanjon de utánna megint gőzöl! -
Broken #1078 értem, értem, köszi szépen. -
#1077 a kazánnál van két jarat, az egyik a kapitany cabinjaba vezet, a masik pedig ventillatorral elzart, nahh ezt kell a dinamittal felrobbantani és tovabb haladva egy matroz fog adni egy kulcsot, nahh ez a kulcs nyitja azt a csapoajtot, ami mogott a hegeszto van! -
#1076 de a kék növényt mar beraktam az etetőbe...
azt irtad, hogy rá kell önteni a moslékot! A MOSLÉKOT NEM TALÁLTAM MEG! -
#1075 Hát persze nem is ide kell jönni, ide majd azután kell jönni, hogy megölöd ... khm ... keresd meg a kék növényes járatot onnan lehet oda jutni ahol meg kell ölni ... -
mergal #1074 Sziasztok!
Valaki írja már le hogy a hajón hogy kell eljutni a cargo-ba a hegesztő cumoért??! Mert akárhogy tekergetem a csapokat mindig megsülök!
Kicsit bosszantó! -
#1073 SPOILER:
tegnapelőtt olvastam el az árnyék innsmouth felettet..abból ezen a yithian szálból nem derül ki semmi..viszont a fejezet cime amikor mutatják a vizioinkat idegen szemszögből.Shadow out of time..van egy ilyen cimű novellája egyrészt(bár még nem olvastam van e köze hozzá) másrészt ez a naplobejegyzés neve is ami azt irja le hogy nem tudja mi történt a 6 évben..
szerintem ami történt: valamiért különleges Jack.az elején ugye mondja hogy épphogy karriert inditott máris több nehéz ügyet is megoldott..ezt szerencséjének tudja be. Az elején a kultusz segitségével(mert ugye ők akartak téged név szerint,valószinűleg ha nem lövik le maga vezet a kapuhoz a pali) a yithianokat beengeded a kapun és ekkor történhet az amiket azokban a shadow out of time os látunk...hogy elviziókban árulják nekünk hogy érkeztük előtt már ott voltak a polipok és hogy harcoltak, bezárták őket stb..
azt persze nem tudom hogy ehhez hogy jönnek a mélységiek...dagon meg hydra..valószinüleg ők bolygatták meg az ősebb fajt? Innsmouth amolyan mellékhatása a nagyobb jelentőségű(világszinten) eseményeknek..a játék óta olvasgatok lovecraft novellákat és hasonlit a szemlélet..hogy megmutatja az embernek hogy innsmouth milyen borzalmas meg mnden azt hinné az ember ez a legnagyobb baj miközben mint a novellában is irja hogy vannak ennél sokkal ősibb,eldugottabb,hatalmasabb fészkei a gonosznak.. -
#1072 a medált nem ott kell használni!
amikor az "öt-ujj" sziklárol leveszed a medált, akkor ugyebár mesz a sziklák szélén és van egy hely, ahol le is szakad, tehat ugrani kell! na kozvetlen ezutan, hogy beersz a peremrol balra van egy alagut ami levezet egy helyre: ITT KELL A MEDALT A FALBA TENNI! ekkor kinyílik vele szemben egy ajto es ott bent van a felakasztott csávó és a földön a kallantyú ami neked kell, hogy a szuronyok ne nyársaljanak fel! -
a zöld nyílt követve...
...ehhez az ajtóhoz érek és bent vmi növény van...
remélem tudsz segíteni! hol van a moslék? -
Broken #1070 hop, nemtom feltölteni, no mind1. van egy csigám is az egyik barlangból ahol az arcra ugrós csillagok vannak meg van pár leszakadós palló és ez azután van, le lehet menni egyenesen, látni a tengert is, de akkor meghalok mer csapda, vagy balra van egy kis vájat meg egy alagút ami egy kicsit följebb visz és ott van egy kis mélyedés a falba barna akármivel szegélyezve, de nem hajlandó használni a medált. -
Broken #1069 Én erre a részre gondoltam: ide nem lehet berakni azt a medált. -
#1068 Na várjál, te most melyik nagy növényt mnondod, mert amiről én beszélek az nincs bezárva. -
Broken #1067 Ember felakasztva?, akkor én télleg kihagytam valamit, sebaj, próbálkozom.
köszi szépen a helpet :) -
#1066 ott akkor sajna vissza kell menned mert egy kallantyút elhagytál!
amikor az "öt-ujj" sziklárol felveszed azt a medált, akkor azt, ahol egy ember van felakasztva, ott be kell tenni a falba és kinyilik egy ajto... azon belul ott van a kallantyú ami neked kell! -
#1065 pont ez az, hogy a nagy növény be van zarva es az ajtohoz kellene a kulcs.
tehat akkor eloszor mindenkepp a moslékot kéne ráönteni az etetőben levő növenyre?
ezt a moslékot 1Xűen fel lehet venni? vagy ez is be van oda zarva, ahova a nagy növény?
proteus - te mar megtaláltad a moslékot? -
Broken #1064 A Devil'S Reef-pálya elején van egy rész, amikir leugrok egy szikláról és a képembe csapódik egy pár lándza, visszább meg van egy járat, amin keresztül eggyel fentebb lehet menni és van ott valami kapcsoló szerű de egyik tárgyat se lehet használni. itt mi a teendő? Plz -
#1063 Fú hát erre már nem emlékszem, 1 szintel feljebről kell lejönni az etetős részhez, hogy meglegyen a moslékod, a nagy növénynél jártál már (gondolom akkor még nem) -
#1062 Dynamic már válaszolt! :) -
#1061 okok, de oda hogyan? hol a kulcs? azert irtam, hogy IT'S LOCKED, mert baszik kinyílni! -
Broken #1060 Okés, köszi. meglesem -
#1059 Nyugi, nem csak te:)
Az ágyún meg van másodlagos gomb amivel lehet zoomolni, bár még úgy sem valami könnyű vele célozni. -
Broken #1058 Oké, addig vágom, hogy ágyúval kell lőni meg, célozni kell. de mégis hogy? az ágyúval a parton kívül semmit nem látni be, azok a kék fények meg a vízben mozognak:S nemtok pontosan célozni csak vaktában lövöldözni. mer utána meg úgyis jön a hullám és kapaszkodni kell. hogy lehet ezt megcsinálni? ilyen szarságokon akadok el mindig... -
#1057 Annyi a logika benne, hogy a falra van írva a kombináció bazinagy méretben:DDD
Annyi hogy le van törve belőle 3-4 darab, de a "törmelékekből" fejben ki lehet rakni az ábrát. -
#1056 növényes (1 hozzászólással lentebb) aztán ha oda bejutsz szerintem egyértelmű lesz. -
#1055 nekem is segithetne vki!
az uccsó pályán vok:
vmilyen kék növenyt beletettem egy sárga etetőbe
akkor a sziklából kiáll egy zöld kristály, melyet nem tok kivenni
van egy ajtó, ami zárva van és kulcs kéne (IT'S LOCKED)
mi a halált kell itt csinálni? -
#1054 mert nem eléga növény, kell hozzá a moslék is -
#1053 amikor szemben allsz veluk balrol: dagon - cthulhu - hydra
a hatan levo gombokat a kovetkezo sorrendben kell megnyomni:
1-dagon
2-hydra
3-dagon
4-cthulhu
5-dagon
6-cthulhu
ekkor kinyílik az ajtó... -
#1052 dede ott van a nagy agyú oda kell allni 'E'gomb és célozz! -
Broken #1051 Senki se tudja, hogy kell kilőni a hajós pályán a kék fényeket? -
#1050 már van hozzá cheat = örök élet! -
proteus #1049 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Elakadtam annál a résznél amikor a börtönben a kék növényt bele kell rakni az etetőbe.Hiába rakom bele, nem tudom kinyitni a másik ajtót!HELP