2691
  • kamui
    abban a szobában ahol a csapóajtó van van egy mellékhelység ahol találsz piát meg egy kis vackot vagy mit.azzal kitudod nyitni a csapóajtót
  • raven87
    Én még csak most kezdtem el a játékot és már lehet hogy volt ez a kérdés, de annyit nem tudok vissza olvasni. Még a játék elején a First National Grocery Store-be vagy mibe hogy lehet kinyitni a csapóajtót? Vagy mit kéne itt csinálni? Mindenkivel beszéltem a városba, de senki se volt túl segítőkész.
  • kamui
    nah sikerült.a végén elkeztem cikcakozni és csakjó lett.a játék amugy végződhet másképpen is?nekem 93%os lett D Rank és szegény csávó elpatkolt a végén
  • _Atti_
    nem szabad megállni megakadni..menj a legrövidebb iveken.. nekem vagy ötödszörre sikerült..oyan is volt hogy a ráolvasásnál szakadt rám a plafon..aztán miután egyszer sikerült és ujra meg akartam nézni a végét akkor simán ment elsőre..
    ha végképp nem megy nézd meg a hiv forumon találtak megoldást a karakter sebességének növelésére.
  • kamui
    a dögöt kinyírtam de a barlangos rész tetején én is elpatkolok.próbáltam morphiumal fegyver nélkül teljesen egészségesen de sehogy sem megy.ha valaki tudja mi a logika az egészben léci írja le
  • _Atti_
    SPOILer:

bár hogy erre hivatalosan hogy lehet rájönni azt nemtom de ahogy mondja lődd meg energiafegyverrel ugy hgy belesüketülj egész közelről és utána a hidra előtti medencébe állva szörnybőrbe bujhatsz..(ami ugye magasat ugrik..a többit sejtheted)
  • kamui
    lehet h ez már elhangzott de a templomban amikor meglövöm azt a nagy korongot akkor ott milyen ajtó és hol kéne kinyíljon?
  • Atomarc
    rájöttem
  • Atomarc
    Nem fogjátok kitalálni én is elakadtam...
    Brian-t kell kiszabadítani,de nem tudom mit kell tenni,h bízzon bennem. Meg vannak rendőrök akiket le tudok lőni,de van egy amelyik elbújik egy autó mögé és mindig leszed,ez gondolom nem véletlen. Szóval mi csináljak,asszem voltam mindenhol. Pls help
  • Agy Halott #1119
    most ott vok amikor egy torott kotablan kell leugrani es van egy kohíd. amikor rálépek elkezd remegni minden es egy nagy bazi szorny jon fel a melysegbol; amit szépen ki is nyírok az elektromos fegyverrel, DE utanna mit kell tenni? a kohid masik vegen vok es van egy inda amin csak felig tud felmszni, mert mindig visszaesik
  • mergal
    Na figyi! Ugye a tengeralatt járó kilövi a torpedót, akkor futás egyenesen mindig adott az út mert a sziklák úgy esnek hogy elzárják a másik utakat. Tehát egyenesen lehetőleg ne akadj el egy sziklában se miközben futsz! kiérsz onnan ahol a torpedót látod ott jobra futsz és ugrasz mer leszakad, majd megint jobbra és lefele rohansz majd ott felefele rohansz arra ahol elfogtak. ott egyenesen ahol van egy híd a végén egy zöld kapu ott ermolmol valami hókusz pókuszt aztán ennyi! Én nem nagyon figyeltem az ívekre. Fegyvert eltettem Y al élet maxra del és futás!
  • Pretorian
    Ki fogom.
    A játékmenet mihez hasonlítható? Az előzetesek és videók alapján olyannak tűnt, mint egy kalandelemekkel felboostolt Condemned. Közel járok?
  • Broken
    Gamekapocs.hu-n pedig igen jó kritikát kapott és aki ír ebbe a fórumba szvsz. azoktól az emberektől is jó kritikát kap:D Igatából nemtudom miért szidják a grafikát, ehez a játékhoz ez a grafek kell, sztem a falak meg deszkák textúrája teljesen okés, még közelről se pixeles. az emberek is rendben vannak. a hangulata meg utánozhatatlan. de próbáld inkább ki:D
  • Pretorian
    Milyen lett a Cthulhu játék? A HCgamer.hu- n elég lesújtó kritikát olvastam róla, de azért kíváncsi vok rá, mert már vagy 5 éve várom a játékot.
  • Broken
    Neked hogy sikerült kijutni a sziklaomlás elől, mert próbáltam több ívet is, de úgy halok meg, hogy az egész rámomlik előtte meg simán kikerültem az összeset, de azon a helyen ahol a rács volt azelőtt, bemegyek és csak egyenesen tok menni és akkor puff. (tudom, hogy már kérdezték párszor, de sehogyse tudom ezt a részt megcsinálni)
  • mergal
    Sziasztok!

Én is végig toltam.3x ra sikerült kifutni a barlangból! Nekem 92% complete lett! Olvastam hogy attól függ a vége hogy hogy teljesítettünk hát nálam lehúzta a rolót! Na mind1 szerintem nagyon állati volt végre gondolkodni is kellett egy gamában!
  • Agy Halott #1112
    ok koszi, mar nezem is! telleg ott volt az arcra tapado gyilkos csillag!
  • Broken
    na megnéztem mégis:D
    Visszamászol a vízeséshez, van egy barlang mainek a vége korábban zárva volt, tele van ezekkel az arcratámadós bizbaszokkal. odaállsz a ví elé FONTOS:ne állj a vízbe! és belelőssz a sugárfegyverrel (magyarán belevzeted az áramot és így felrobban a barlang másik vége. átmész, lesz egy kőhíd, azon is (ez leomlik) és let's Go következő pályára.
  • Broken
    Huh pedig alig 2 napja csinálta meg, de alig rémlik valami. holnap megnézem neked v.melyik mentést mer már kéne menni alszani. (ha csak addig egy gyorsabb emberke le nem írja, de azt csak megköszönni tom :D )
  • Agy Halott #1109
    sikerult, megszerezte a fegyveret es visszajottem ide a bortonhoz, de csak jottek ujabb szornyek es nem tortenik semmi!
  • Agy Halott #1108
    ok meglesem....
  • mergal
    Ja lőni kellett csak úgy simán!
  • mergal
    Sziasztok!

82%-nál amikor van 2 levegőt fújó szörny én meg a peremen vagyok ott kell trükközni vagy csak lőni kell az áramozó puskával?
  • Broken
    Visszamész a bőrtön szintre és ott lesz v.hol egy nyitott cella, maiben egy hatalmas indás dudva van és megy felfele, na arra ráöntöd azt elszárad és felmászhatsz rajta, a többi szinte magától értetődő.
  • Agy Halott #1104
    vki segiten legyen szíves! #1101
  • Khalel
    Hoppá, az exe-t kifelejtettem. exe
  • Khalel
    Hogyha valaki nem akarja végigszenvedni az egészet sokszor, akkor itt van egy szimplán kivágott videó vagy egy exe ami asszem tartalmaz egy mentést, amiben mindenképpen A rangot kapsz a végén.
    Vége videó
  • Agy Halott #1101
    Segitene vki nekem? hol kell ezt a gyomirtot hasznalni?

• _Atti_
    meghallgathatod a játék könyvtárában..city of dreams 03 hangjai.. mentést nem tudtam szerezni én se..de állitolag vagy 30 mentés 5 óra vagy 5 mentés 30 óra statisztikával kell megcsinálni 100% (könyvek, ruth megmentése meg nemtom mi kell hozzá)

• Agy Halott #1099
    akkor megis kellene egy kis segitseg, mert en nem talaltam meg a növenyt, amelyiket a zold uvegben levő permettel el kene intezni!
  • Khalel
    Nah én is végigtoltam végre, bár a futkorászástól a végén majdnem én is úgy jártam, mint Jack... Nem tud valaki egy 100%-os mentést? Kíváncsi lennék, hogy akkor mi van:)
  • Agy Halott #1097
    huhhh akkor most mar tom mit kell csinalni, csak azt nem hogy hol! koszonom a segitseget, igy mar konnyebb, erre nem jottem volna ra!
    remelem megtalalom...
  • _Atti_
    A permettel el kell intézni azt a tekergő növényt amelyikre aztmondja hogy veszélyesnek néz ki..utána fel lehet rajta mászni és tiszta lesz a zöld kő célja..

sajnos nem emlékszem merre van az a kúszónvény..de ha minden igaz arrafele ahol az őrök mögött lopakodtál be a pilléreknél.piros zászlók..nem tuti
  • Broken
    Bazzeg ez eszembe se jutott, nagyon kacifántos ez:), csak az előző hsz-ek ben úgy olvastam, hogy ennyi az egész, medál berak, go, piros kő berak ajtó nyílik.
    megnézem, úgy, hogy mondtátok, ha nem megy, akkor megnézem mentéssel.
    nagyon szépen köszi:D
  • Agy Halott #1094
    nekem is segithetne vki!
    84%-nal vok es van egy zold kovem, dagon-konyvem és egy zold szutyőben vmi növényírtó! mit kell itt tenni?
    a novenyt es a moslékot mar az etetőbe tettem!
  • Agy Halott #1093
    addig nem is engedi berakni a medalt a falba, vagy igen?
    termeszetesen eloszora dagon-konyv hasznalata, majd medal berak és gomb megnyom és run!

Broken - ha esetleg megsem menne, akkor probald meg EZZEL A MENTÉSSEL!
    ez pont a csapdanal van mentve...
  • _Atti_
    előtte leforditottad a szöveget a 'gépen'?
  • Agy Halott #1091
    mondd meg mi a pálya neve! nekem van mentésem....
  • Broken
    Feltett szándékom volt, hogy végigviszem ezt a játékot, mert nagyon izgalmas és tetszik, de úgy látszik ez valami végzetes hiba, mert akárhonnan kezdem, akármelyik mentéstől, egyszerűen nem hajlandó a helyére rakni azt a fura alakú medált. próbáltam másképp csinálni dolgokat, hátha, de nem és nem, kissé elszomorító:((, esetleg nincs valakinek mentés erről a pályáról, mondjuk az ez utáni részről? ha lenne azt nagyon megköszönném.
  • Agy Halott #1089
    nalam a condemned gammanal pont igy javult ki egy bug; sőt ebben a gammaban is volt olyan, mikor egy nagy lyukba kellett ugrani... eloszor bug, de ujboli jatszasnal sikerult!