Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legvégén vagyok, ahol a 4csöcsû izé van. Meglövöm a gongot, irányítok egy deep one-t. feltok ugrani a szobrokhoz, amiknek a hátulján ott a kar. Nekimentem, ütögettem a macsommal, ugráltam, és nem történik semmi. Ötlet?

Spoiler

Elõzõ kérdésre. Menj vissza ahol a virágot találtad, asszem ott volt vaalhol egy mentõpont ha lemész a lyukon ahol a figyelmeztetõ felirat van a falon. Ahol a mentõ van, balra tõle van egy zöld kristály a falban, azt kell kibágerolni, amig nem volt kalapácsad azt mondta, hogy a vésõszerû izé nem lesz elég hozzá.
Shep
A liftbe kell vizzsamászni aztán a kötélen kell leereszkedni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az Air filled tunnels pályán legyaktam mindenkit,a börtönben megetettem a lényt amitõl ki is feküdt,felvettem mellõle a kalapácsot de nem tudom mit kell csinálni.PLÍÍÍÍZ HELP!!!
Agy Halott
jaja nagyon nehezen sikerult, mire a visszavezetõ utra rájottem... de sikerült!
Ez a kép közvetlenül a szucspula eloli menekülés utan keszult:
-ahogy kiugrottam az elevatorbol Edgar elkezdett dumcsizni, majd adott egy fegyvert! összes ajto zarva, csak ez az egy lyuk van, amiben legfele a szucspula rotyog, felfele meg nincs semmi, mert felmentem! HELP! pls...

Shep
Na ha ott tartasz, ahol elõször felmész egy lépcsõn kireteszeled az ajtót és ahogy bemész egybõl jön a takony akkor ajtókat kell zárogatni, de gyorsnak kell lenni, csak ilyen oldalra rántod az egeret és akci gomb aztán mész tovább, nem megállok szépen bezárom stb, mert akkor tuti nem fog sikerülni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
#669 egyebet nem tudok mondani, nekem így ment

Ottto
Olvastam, de ugyanígy jártam el amúgyis. Ahogy látom te is találkoztál a problémával, hogy oldottad meg "bugmentesen"?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Agy Halott
Csak egy ajton megyek at, azt bezarom, de a masodikat mar nem erem el! Azert probalkozom, ha ez a megoldas...
sajna ebbe nem kalkuláltam bele egy teljes rendszerújratelepítést...tegnap elszállt game-folder, mentések a c-rõl, minden...
köszönöm, ha vki esetleg dob fel 1mentést a játékból.

Shep
Akkor mászkálj még egy darabig, a kód ha jól emlékszem az emeleten lesz.

még nem mert nem tom a kodot!felvettem egy kést az egyik szobába és kész eddig jutottam

Shep
Ajtókat be kell zárogatni.

Agy Halott
a #669 tejesen masrol szól. ott még nem járok!
Agy Halott
Amikor a két hydrát lehuzom a lefolyon és szabaddá válik az ut! Megyek, mendegélek és akkor kitör a szucspula és jön utanam... megállas nelkul megyek de utolér!
😊 bocs hogy lenyutam 😊
Shep
hé ez az én dumám 😊

le van irva #669 ki segitség ezen az olalon van még ugy hogy meg találod
Shep
Melyiknél?

hali,én most ott akatam el amikor menekülni kell a hotelböl (tiszta para) és az elsõ szekrényt nem tom eltölni idõbe 😞😞 mit tegyek ?
Agy Halott
ertem koszi a valaszt! Enis csak 1X! Hallod a hydránál mit kell csinálni?

Shep
elvileg stimuláló a fájdalmat csökkenti, én nem használtam csak egyszer próbaképpen.

Agy Halott
Jaah télleg már kérdezni akartam, hogy a cuccosok között van harom fix: 1-óra, 2-könyv, 3-fecskendõ, azt szeretnem tudni, mire jo az a fecskendõ? Ha alkalmazom, akkor utana homalyosan lat a csávó!
Agy Halott
Ok az már megvan, most ott vok, mikor Edgar-t kell megmenten a forró szucspulába engedéstõl!

Shep
igen.

Ottó visszaolvasás de azért segítek egy kicsit #669 (ezen az oldalon van)

Ottto
Hydránál vagyok, ki kéne nyírnom. Értem, hogy azt a manipuláló hangot el kell nyomni a gong (utáni fülem) zúgásával. Miután ezt megtettem felmegyek, megölöm a halembereket, aztán odaállok Hydra elé és halember formában térek vissza. Namost az olvastam ezután fel kéne ugrani a szobrokhoz és a "lövés" gombal megnyomni a gombokat. Na ez az ami nem megy. Tudtommal csak egy pár másodpercig maradok halember de én akármeddig az maradhatok. Még gyógyítani is tudom magam, ekkor emberi kezekkel!
Bug? Ha igen, akkor mit csináljak????

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Agy Halott
Az öv az az, amelyiket lent a pinyóban a gõzben vettem fel? A cumok kozott ilyen 3szög alakú szürke vmi? Ugy használom, hogy a generátornál ketszer kattintok az övre?
Shep
Indítsd el a generátort, kell hozzá az öv, aztán a képen látható panelen lõdd ki a gombot védõ üveget és indíthatod is a csilléket.

Köszi srácok! Sikerült közben! hát az ajtohoz közel voltam! Bejött! 😊
Shep
Nyugodtan lehet a közelben, tök poén mikor a kivágódó ajtó hátrarepít, ja azért jó ha max hpn vagy 😊

Seth
Lemész oda, ahol feljöttél a pálya elején, a nagy terembe a nagy ajtókkal.Próbáld meg kinyitni azt a nagy ajtót,ami már amúgy is rossz állapotban van. A kapcsoló elkezd szikrázni, begyújtja a gázt és kirobban az egész a helyébõl, be tudsz menni (robbanáskor ne legyél a közelben 😉)

PSN ID.: Beegabor

Srácok! Elméletileg kiktattam a zöldfost! Viszont az a genyo James vissza küld! Ott van trutyi! rányitom az összes gáz csapot! Jól teszem ugye? Szoval a lényeg hogy miután rányitoma csapokat én is kapok az áldásbol egy keveset! aztán meg nem tudom merre kell menni és szépen rám robbantják az épületet! Mit kell tennem?? Léci Léci irjatok nekem valami megoldást
Seth
Na akkor leírom én hogy csináltam
Futottam mint állat....:d
Bõvebben, soha ne állj meg,ahol lehet , emelkedõknél ugrálj, úgy gyorsabban mész
A nagy teremben, ahol a tábortûz is van(volt), ott végig a külsõ peremhez legközelebb menjél ( belül hosszabb a táv). AZ említet omlós résznél csak simán középen mentem. A kapcsolónál meg csak rakd bele a medált. Ha idõben érkeztél, akkor akármi történhet, sikerülni fog, ha nem akkor omlás 😄

Agy Halott
Bejutottam és lelõttem azt a gépfegyveres barmot. Kaptam egy duplacsövût es ebbe a nagy terembe érek! Felmentem az emeletre és lementem a pince felé de semmit nem találtam, csak két kapcsolót a falon, ami sztem nem müxik (az egyik bevolt zárva). A kalapos csávó kinyírt egy embert. Most itt tartok és jó lenne tudni merre tovább?

na megegyszer, harmadjara, remelem mar valaszt is kapok
legvegen ahol a 2 racsnal a fejemre esik a ko akarmit csinalok,hogy mentel ott tul?
mas is valaszolhat ,ne tartsátok vissza
Lobsterman
Én is itt tartok. Majd ha estig nem megy akkor majd beírkálom, ha megcsináltam. Csak sötétben vagyok hajlandó ezzel a játékkal játszani 😊

Agy Halott
OK megvan! Most egy gépfegyveres lõ mint állat és ez a kalapos csávó mondja, hogy menjek vhova! Hova, ha kilepek a dobozok védelmébõl kb. 3-4 golyó és kampec!
HELP! pls...
Lobsterman
Nem abban a teremben, hanem ha kimész az ajtón, és jobbra elmész ott a ládák alatt

Agy Halott
Kövezzetek meg de azt a jaratot nagyon eldugták... 10 percig kóvályogtam abban a 30 m2-es sótárolóban, minden ládánál legugoltam, de nem enged! Van egy létra is itt, de arra sem tok felmenni! Erre gondoltatok?

Agy Halott
koszi #714, #715, #716! Ezt télleg benéztem...
Srácok! Elméletileg kiktattam a zöldfost! Viszont az a genyo James vissza küld! Ott van trutyi! rányitom az összes gáz csapot! Jól teszem ugye? Szoval a lényeg hogy miután rányitoma csapokat én is kapok az áldásbol egy keveset! aztán meg nem tudom merre kell menni és szépen rám robbantják az épületet! Mit kell tennem??
Seth
ha ezek után sem megy,akko ki leszel tiltva innen ;D

Lobsterman
ez jó. 2 percen belül 3 válasz 😄

Lobsterman
Az majd késõbb kell az az ajtó.
Lemész, van ott valami sótároló szoba. Ott van egy tommy gun, az ajtón kijössz, jobbra elmész ottan vannak ládák, köztük rés. Na ott át kell kúszni a raktárba, felvenni a kulcsot, cutscene, kirohanás, fe ehhez az ajtóhoz, át a gerendákon, onnan meg már te is kitalálod 😊

Seth
nem kell itt semmit csinálni, menj vissza az épületbe,és ahol a nagy ládarakás van ott át tudsz bújni. Elég nehéz volt elsõre kiszúrni a járatot, de ott van az 😄

kaki maki
lent a földszinten a dobozok alatt bejutsz a raktárépületbe, ott hentelsz egy kicsit, ott van ennek az ajtónak a kulcsa is, ide visszajössz, nõt megmented

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Agy Halott
Ugy néz ki ideiglenesen túljutottam a kikötõs gépfegyvereseken, de itt a tetõn merre tovább? HELP! pls...

még nem mert nem tom a kodot!felvettem egy kést az egyik szobába és kész eddig jutottam

Seth
azt vágom, meg hogy sokmillió évvel ezelõtt éltek és képesek voltak az idõn át manipulálni egy személyt, hogy információhoz jussanak a jövõjüket illetõen

Shep
keresõ, már sokszor le volt írva.

Shep
Elvileg az az Y nevû csóka irányítása alatt álltál.