Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
ok koszi!
Shep
Ne bohóckodjál már, az emeleten van az egyik szobában a tábla aminél a tekercset kell használni, meg a dagon -os könyvet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Agy Halott
A minimum alatti szint....

erre az írásra gondolsz? ebbol talaltam 2-t (egy az emeleten és egy a fsz-en), de a tekercset nem alkalmazza egyiknél sem! melyik szobában van ez az írás a falon?

Shep
Akkor csak próbálkozz tovább egyszer sikerülni fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A rácsos résznél ahogy átérek a 2. ajtón meghalok. Jobbra valami szakadék van, próbáltam hogy lehúzódok és nem az úton futok de semmi változás 😞
A tekercs kell hogy az egyik szobában meg tudd fejteni az írást a falon... Már nem haragudj, de tudsz te akár egyetlen szót is angolul? Mert a legnyilvánvalóbb helyeken akadsz el... a pisztoly mag Mackey-é, mellesleg rá is van írva, neki kell majd visszaadni ha kiszabadítod.
Agy Halott
Pfff ez hihetetlen, kinyitottam széfet es ezt a két tárgyat kaptam, de semmi nem változott! Nem nekem való ez a game... Mit kell tenni? pls...

Agy Halott
Köszi mar nezem is!
Shep
#669,

himpi, a rácsos résznél egybõl húzz jobbra

Shep
Oda nem 1846 a kód hanem 1878

Agy Halott
Ok értem!

Hallod a kód nem jó amit adtál a széfhez! A parirt megszereztem ami kell hozzá, hogy egyáltalán tudjak forgatni számot, de nem veszi be az 1846-os kódot, pedig próbátam, hogy A D A D, majd D A D A! HELP!
Egy románt kérdeztem meg anno, hogy mondaná azt hogy "szopdkifaszt". Ezt válaszolta, szóval nincs okod kételkedni 😊

Továbbra is rámomlik ez a kibaszott barlang... ennél gyorsabban kizárt hogy bárki végigfutna.
Evin
Most kezdtem játszani, de vibrál a kép, ha a fényre nézek. Mintha villámlana, csak vonalakban. Ez normális, vagy csak beállítás kérdése?
(írtak valami figyelmeztetést az elején, hogy "bla bla nem a gép rossz". ez lenne az?)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Az Air filled tunnels pálya végén-ott ahol van egy gong is-,hogy kell megölni azt a búrába zárt fõboss szerûséget.(Hiába nyitom meg a vizet,és nyomom bele a az áramot,nem akar kinyúvadni.)
PLÍZZZ HELP!!!
Agy Halott
koszi, akkor lehet keresgélnem!
Agy Halott
a román-ban nem kételkedem, de...
Nah, a végén vagyok. akárhogy futok, mikor a dombtetõn átmegyek azon az ajtón ami be volt rácsozva, rámomlik az egész cigánytanya. Egyelen kõ se esett rám, és a legoptimálisabb íveken futottam végig, nincs sebem, tehát maxos sebességgel haladtam. WTF???!
szucspúla románul van és azt jelenti "szopj le"
Amíg nem találod rá se tudsz próbálni.. asszem 1846 volt amúgy.
Agy Halott
Ha szépen megkérlek elárulod ennek a kódját?

Agy Halott
ja télleg a dinamit... köszi!
Shep
Akkor azzal kell kinyitni a raktárat, ill tároló helyiséget

Shep
robantani kell a hordóknál

Agy Halott
Na és itt a barlangban mi a teendõ? Van egy nagy bronz kulcsom és a börtönben ott a csávó, egy masik zarkaban pedig egy krákógó szörny! Ezek a csillagok meg az arcomra ugranak...

ahha megvan

Agy Halott
jahh de suttyó vok... KÖSZÖNÖM!
Agy Halott
Wazzeg télleg van olyan ajtó.... Ilyenekre hogy lehet rájönni?
Shep
menj vissza a legelejére és ott van egy rossz ajót ami ha megnyomod agombot csak szikrázik, a többit gondolom kitalálod, (gyúlékony a gáz)

Agy Halott
ja ok! ez csak azert van mert angolul nem tok!

Mar sikerult atfutnom es ezt a csavarkulcsot taliztam, amit tok is hasznalni, mert ugyebar 4 gázcsap kozul hármon nincs tekerõ... és itt jön a DE! Mit kell csinálni? Mind a 3 csapot kinyitom, a 3 ajtót becsukom... azt hittem el kell gázosítani, de nem pusztul a genya! Ugye a 4. csapot, amin a tekerõ van azt nem kell kinyitni, mert azt nem is lehet, akkor nem tok atmenni a függõhídon!

Shep
Át kell futni, aztuná, hogy rádtámadott. Szerintem elnéztél vmit mert a végén D vagyis elég gyenge minõsítést kaptam, az a 94% a teljesített játékrész lesz.

Agy Halott
94%-osra teljesítetted mediumon? GRatula!

Ok megprobalok arra menni, van vmi extra, hogy sikerüljön; vagy csak at kell futni?

Szucspula szó eredetét nem ismerem (sztem lengyel), de haveromtol hallottam és "szar"-t jelent, átvitt értelemben. Arra mondom ami tré, gagyi!
Shep
A szucspula mit jelent, "brazilul" van nem?

Shep
Arra kell pedig.

Agy Halott
Na jó, de nekem ez a 3. jatek, ami alt+tab-bal kifagyott... és nem 10, és nem 20 jatekot nyomtam mar!

A képen látható nyíl iranyaba kell tovabbmenni, (ott van 1 ajtó) mert ha igen, akkor az nagy szopacs, ez a zöld szucspula elkap!

Shep
Na valami szakavatott tegye be a banner alá, hogy, hydra megölése a végén a #669-ben, meg az alábbi linket a fagyósoknak, gépújratelepítõsöknek stb.
mentések a végérõl

Shep
Rozsdás kulcs megvan már?

Seth
gongot muszály azzal a fegyóval lõnöd, úgyhogy ez szopacs. Sajna még mentést sem tudok küldeni azutánról, hogy megölted a dögöt, már letöröltem

PSN ID.: Beegabor

Szétbasz az ideg lassan. Ahogy elsütöm az idegen fegyvert, akkor fagy ki mindig, úgymarad a kép és felakad a hang, kész, csak reset marad :@ Próbáljam végigcsinálni valami verebészpuskával? Az a baj hogy a gongnál akkor is beszophatok..
de nem tudok felmenni sehogy😞

Shep
Minek alt+taboztok, egyébként akkor volt hogy kifagyott, de hát ez nem meglepõ.

Agy Halott
Úgysem ha alt+tab-ot nyomsz a game közben?
Shep
Érdekes ez a fagyás dolog, nekem egyszer sem fagyott ki.

Ha valakinek 9600proja lenne, neadj' isten zafír, közölje velem hogy milyen driverrel fut nála a játék fagyás nélkül, mert most reseteltem 10edszer a gépet a végénél. elõtte is fagyott, de egész végig összesen 2x, most meg állandóan.
Van vmi tippetek, h hol/hogy tárolja a játék a szövegeket és milyen módon lehet ezekhez hozzáférni? Elõre is köszi! 😉
Shep
Hát ez kellemetlen.

Visszább olvastam.. fasza hogy pont a vége bugos. ráadásul nekem annál a buzi fegyvernél kifagyogat a játék is néha, úgymarad a kép :\
Shep
Ha nyugodtan tudod irányítani akkor az bug, de már ez is le volt írva. #669 egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.

Addig oké. Tudom irányítani de nemtom meghúzni a karokat. Bõven van idõ irányítani, vagy 3x rámspawnoltak a deep onek és levertem õket az irányítottal. egyszerûen nem tudok csinálni ezen kívül semmit a lénnyel, nemtom megnyomni a karikat.
Shep

Valaki betehetné már a banner alá, hogy ha nem megy a vége akkor #669, mert állandóan ez a kérdés

Shep
Menjél vissza oda ahol felvetted a kék növényt ott valamelyik járatban van a zöld kristály na azt kell kibányászni a kalapáccsal, aztán azt kell használni fent ahova a növényen tudsz felmászni miután a gyomírtóval megöntözted.