2691
-
#1168 hasznalj cheat-et arra az idore, amig nehez a pálya, utana meg menj siman cheat nelkul! -
Flora2 #1167 Ha ez vigasztal: én meg azért nem tudom végigjátszani, mert engem meg mindig megölnek. Ha 20-szor próbálok továbbjutni, 20-szor ölnek meg. Kár pedig nagyon tetszett a játék, Lovecraftot is olvastam, úgy végigvittem volna... -
Hellsing47 #1166 nah wazz ez a játék télleg nagyon nem nekem való...mindig is láma voltam a logikai gémekhez...:D
én eskü 10percenként eleakadok!!de csak innen 60%-tol..eddig minden ment...de mostmeg:(
nem birom kinyitni a tetves ajtot...azokat b*zi mittomén milyen jeleket a szobrok elött nem birom megfejteni...én inkább maradok a hentelös fps-eknél..:D
-
#1165 A rankkal kapsz extra részletet a végén..
az 5% hiány vagy az hogy hagytad meghalni ruthot vagy nem vettél fel valami könyvet -
#1164 elmagyarázná vki, hogy mi mit jelent? jol teljesítettem a gammát?
-
#1163 a pisztoly nem kő, hanem a konyvet kell használni a nagy kőtáblánál, hogy megtanuld a masik nyelvet és akkor az ajtokrol a kék fenyt el tudod tavolítani és akkor kinyílnak! -
Hellsing47 #1162 oké!kösz!ez sikerült!lehet láma vok de kinyitottam a széfet,de nincs benne kulcs csak pisztoly és egy papir cetli meg asszem egy könyv!!a pisztollyal mit kell csinálni mert Mickey-nek nem adja oda!!!???azaz nem lehet odaadni...pedig sztem vele kapcsolatos...hát nem nekem való ez a játék...!:D de ha már elkezdtem akkor már végig tolom!! -
#1161 A székeken keresztül lehet, az egyik oldalról. -
Hellsing47 #1160 hát nekem sehogyse akart sikerülni...mert probáltam azt is..mindig mikor átakartam ugrani mintha vmi energia mezö magállitott volna..vagy nemtom...egyszerüen mellé ugrott... -
#1159 A szekrényeket át lehet ugrani. -
Hellsing47 #1158 de hogyan kell vissza menni???a csapo ajton amin feljöttem nem lehet vissza menni mert nincs ezen az oldalán fogantyú...a lépcsö meg elvan barikáldolva...szal akor hol kell megint lejutni??? én nem találtam másik utat... -
kamui #1157 hellsing azt a kart hagyad csak azután kell azzal baszakodni miutánkiszabadítod mackey-t.azt ugy éred el h kinyitod a széfet a földszinti szobában.a kombináció Marsh naplójában van 1878 asszem de nem vagyok benne biztos -
#1156 Kiszabadítod a palit a börtönből és majd segít, ha akar.:) Csak szépen beszélj vele.:) -
#1155 koszi, nem vettem eszre! -
Atomarc #1154 Közben rájöttem...
Kibaszott jó ez a játék,van HANGULATa!!! -
Atomarc #1153 A refineryben hogy kell megmenekülni a szörny elől,folyik utánam a folyosón és mindig utolér. -
Hellsing47 #1152 hali!!mit kell csinálni abban a templomban(?),rögtön a barlang után amikor megtekerünk egy kart és egy teremben egy kis abalakon át lehet hogy emelkedik egy lápaszerü vmi...és alatta csiga lépcsö van...de akárhányszor tekerem meg a kart mindig visszamegy!!!mivel kell kitámasztani??vagy mit kell csinálni??segitsetek please!! -
babuin #1151 Sziasztok a börtönös résznél vagyok és ki nyirtam az összes zombit csak az a rohadt egy rendör él és lő rám és nem tok vele mit kezdeni ja és az utsó rabot sem tudtam kiszabadítani gondolom köze van a széfhez mert azt se tudom ki nyitni:) -
#1150 picit lentebb le volt irva de:
szoval ebben én nem fedeztem fel logikát de ha a kongot közelről süketülésig meglövöd és utána a középső medencébe állsz amig sipol a füed akkor ideiglenesen szörnnyé leszel..mivel ngyot tudsz ugrani mehetsz a többi szoborhoz(a gombokat püfölni kell,nem use) -
#1149 #1133-ra valaszolhatna vki legyen szíves! mit kell ott csinalni? -
#1148 El kell menni jobbra a ládák mögé ott várni egy kicsit majd le a lépcsőn -
Atomarc #1147 Egy nagy szörny állja el az utamat,a refinery-ben ,és valami biztosítékot kéne kicserélni. Tudja valaki mit kell csinálni,mert nem tudok rájönni. -
#1146 Célzáshoz haszmáld a jobb egérgombot, amikor pedig jön a hullám hátra kell szaladni a korláthoz és megkapaszkodni, a másik tengerész mellett. Kis türelemjáték és kész is.:) -
MavericK HUN #1145 Olvastam mar szamos problemat a gameval kapcsolatban, nekem is van egz ahonnan nem tudok tovabbjutni. Igaz erre is olvastam mar leirasokat itt, de nem vagom a dolgot. A hajon vagyok, amikor az a kek feny a tengeren fel felvillan es allitolag ki kellene loni a hajon talalhato agyuval. Ezzel csak ket problemam van. 1: az agyubol nezve nem latom a fenyt, mert a hajo orra belog a kepbe. 2: kb egy hullam es taccsra vagja az egeszsegi allapotomat, utana ha nem gyogyitok, akkor belehalok, ha gyogyitok, akkor meg kb a kovetkezo hullamig vegzek is a mutettel magamon, aztan akkor halok meg.
Van erre valami ertelmes megoldas, vagy valahova el lehet bujni esetleg a serulesek elol, de hogy oszinte legyek egy elmentesnek is orulnek, mert nem keves ideje szivok ennel a resznel. Eddig minden soman ment, vagy legalabbis kisebb nagyon gondolgozas megoldotta a dolgokat... -
Hellsing47 #1144 pedig sztem lehet látni nagyjábol...egy nagy monster hatalmas szemekkel..:D
és összevissza kalimpál...:D
elektrosok-kal kell kinyirni...egyet már kivégeztem!! -
sagjoz #1143 Csak nagy sötétséget látok:-( -
Hellsing47 #1142 hello!!!itt most mit kell csinálni??(52% Marsh Refinery)
a biztositékot vinném vissza de ez az "izé" elállja az utamat...és igy nemtok tovább menni!!vagy nem erre kell???
vki segithetne!!!Kösz
bocs ha szar minöségü a kép...
-
sagjoz #1141 Sziasztok!
Tom gáz de már az elején elakadtam fel vettem minden tárgyat két lapot és két kulcsot de nem tudom hogyan tovább a házban:-( Mit kell még csinálni a házban? -
kamui #1140 Feri a végén ahol rád szakad(ahol az elején elkaptak) menj az utnak a jobb részén és kicsit zikázzál.nekem akkor sikerült -
coolwater #1139 hali! régen olvastam vissza és akkor még kérdés volt, hogy hogyan lehet megmenteni Ruth-ot.
Nekem összejött, de nem nagy kaland... -
Feri007 #1138 Sziasztokmit kell csinálni a végén mert én akárhogy megyek akármilyen iven akármennyire gyorsan már szinte csukott szemmel a plafon akkor is rám szakad:(((((((((Valaki segitsen pls!!!!!!!!! -
#1137 akkor sikerult? -
restlessone #1136 bennem van a hiba. lőszernek néztem az ékszíjjat az inventoryban...
azért kössz Kamui
-
kamui #1135 két szörny van.az egyik a jobb a másik a bal oldalról jön -
restlessone #1134 a Marsh Factoryban merre van az ékszíj a generátorhoz, egyszerűen sehol nem találom... -
#1133 huhh sikerült! most itt vagyok, minden papot megoltem és mit kell csinalni? fent a szobor hatuljan a kart meghuztam...
-
#1132 minkét??? nalam a mélységből csak egy jön fel... -
#1131 mindenképp elpatkol de a rankal hosszabb a végső anim -
kamui #1130 elméletileg az indán kell felmászni. Megölted mind2 szörnyet? -
#1129 #1119-ben nekem is segíthetne vki!