2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#2690 Medgyessy a faterja, nem tudtátok? Legalábbis a nevelőapja. -
#2688 Nem tudom,mindenki ezzel jött(nem itt),én is ezért mondom. -
#2687 ??? -
#2686 mi volt? :) -
Zoldalma #2685 Konkretan ki lehet a faterja? Nincs info? -
#2684 lol, mekkora kam ez ami ma volt. tom, hogy az egész az, de ami most volt, azon jót mulattam :P -
#2683 Állítólag igen. -
#2682 A múltkor valaki Torgyánt emlegette. -
#2681 miért ki neki az apja? valami nagy fej? -
#2680 Még van aki nézi ezeket a szarokat... -
#2679 ahelyett hogy Barom Zsófikát küldenék be a házba lakónak! :) -
#2678 Az max a Tarnóczky Anita lehetne ... :) -
#2677 Az apja fizette be,hogy a Csaló Világban közvetíthessen. -
#2676 nekem erre a kérdésedre van egy-két tippem, de nem írom le mert még kimoderálnák! :) -
#2675 nekem ott se tetszett, de ez az arcszerkezet engem kikészít, hogy lehet egy ilyen "nőt" egy ilyen műsorba kinevezni? -
#2674 asszem még a bentiek sem akarták
érdekes hogy most mindenki egyetért :-) -
#2673 tegnap én is láttam a beszavazóshow-t és szívem szerint mindkét csajt beengedtem volna, mert mindkettő normálisnak tűnt. A 3. csaj meg tényleg totál gáz volt. -
#2672 Bizony! Mostanában úgy néz ki, mint egy kivénhedt ribanc. Pedig a zépluszos korszakában még elég jó nő volt... -
#2671 Drága Ildikó, vagy nevezzük inkább Lilunak, olyan sötét egy lotyó, hogy az csak na! -
#2670 Hát igen,mióta Lilu átment a vivaplussztól,azóta egyre rondább.... -
#2669 és tényleg műhaja volt?
mondjuk Liluka is elég gáz volt az új hajával
Miatta györgyuszé is ronda most
de haladás, hogy a masik két csaj normális volt
tudnék olyat mondani akihelyet memehetne a hunlee P -
#2668 jah!:-p
Szal elég gáz csaj volt sztem.
BaleeX: Lilu konkrétan rákérdezett,hogy lenézi-e azokat az emberekt,akik nem követik a divatot. természetesen nem-et mondott,de látszott rajta,hogy ez nem igaz,csak nem akarta kimondani. Végig csak erröl beszélt,meg arról,hogy ő milyen tökéletesen öltözködik,a beszavazóra is tökéletes ruhában jött,stb. -
#2667 fitneszcigit sziv mert az trendi :D
mondjuk nemtom mér meglepő a trend ujságok elég jól fogynak :D mindet az ilyenek veszik -
#2666 Ez komoly?
A tegnapi beszavazó is kimaradt az életemből, mint szinte az összes többi de ha ilyen embereket beválogatnak az csak a retekklubot minősíti egyedül... -
#2665 hát igen az a 3. csaj hihetetlen volt.....
Csak a divatnak él,tökéletesen öltözködik,lenézi aki nem követi a divatot,úristen mi volt az?!?!
Hát az ilyet a szemétdombra vetném......... -
#2664 Hát szerencse, hogy nem a 3. jutott be.
Csak fura, hogy Anettkának pont a lovászfiú tetszik.
a hunlee szimpatikus voltz míg este puszpuszt nem kezdett dobni annak a telefonálónak aki rá hetet szavazott.
Aztán a tapsihapsi kérte a másikat elmondta, rád is szavaztam kettőt. :-) -
#2663 Na ez az előnye,hogy alig nézek TV-t:-))
Egyébként lehet,hogy láttam,elég sok vándám filmet láttam,de fingom sincs ez melyik,tök egyforma mind:-D -
#2662 nem mondod? :) pedig eléggé ismert film, van damme 1. "komolyabb" filmje, kb évente 25X leadja mindegyik tv adó :) -
#2661 hála istennek nem láttam azt a filmet,de erősen gyanítom nem sokat vesztettem vele:-pppp -
#2660 ok, thx.pedig én biztosra vettem, hogy a vietkong fog bejutni. különben nem májlínek hívták a kickboxerben is a csajt? tudod? ván dámm, tong-pó, májlí -
#2659 Anett vagy hogy hívták.
Kihozták szorosra a végeredményt,s bár itt a neten szinte mindenki Maylee-t hitte befutónak mékse ő nyert. -
#2658 Miért a VV1-ben meg mindenki Majka buzi volt,azt sem értettem,mert sztem ő is egy tapló.
Talán valamit csiszolódott azóta..... -
#2657 na, ki jutott be? -
#2656 Azt legalább Mirigyék is kiparodizálták. :)
Meg Bagiék is. :) -
#2655 Én igazán akkor csalódtam ebben az egész országban amikor a VV2-ben a Laci nevű okoscsótány megnyerte a VV2-t. Aztán már csak ránézni is ezekre a 3. részben szereplő emberutánzatokra... Istenem ilyenkor mondom azt, hogy NAgy az isten állatkertje. Ennél már csak a TV2 Noszály "Nagy Ő" Sándor fémjelezte műsora volt természetesebb -
#2654 Hát igen. Nincs is megkapób, mint egy bunkó tapló, aki megpróbál filozófikusan érvelni az élet nagy kérdéseiről.
-
#2652 Én azon vagyok kiakadva, hogy szerintem Segalnál nagyobb türhő bunkó abortuszmaradékot még nem hordott a hátán a Föld, ennek ellenére, mikor Sohl megkérdezi a "jelölteket", hogy ki a legszimpatikusabb, min. 80 százalákuk Segalt nevezi meg. Most vagy ez a k***a ország nem normális, vagy én vagyok hülye... -
#2650 váháháháh, ha tehetném egyik csajt se jutatnám be a három kozul...
a fitness-es azt mondja:
nem elég ha trendi életet élunk,jo ásványvizet iszunk, olyan cigit szivunk ami jo....
cigi hogy lehet jo/egészséges egy fitneses csajnak?
vááááá -
#2649 ja meg az az álszent öröm a csajoktol mikor bejott indian , lol
inkább annak örültek hogy nem a csaj ment be, nehogy legyen konkurencia, de kaptok ti még két lányt, aztán majd sirhattok :) -
#2648 nagyon jo ez az állatkert, jo kis megfigyeléseket leeht végezni a primitiv fajtársainkon :)
kedvenc szitum:
valamelyik bunko osszeveszik a tobbi bunkoval.... 2 perc mulva cigizik az öszes :))))))))))
ugy rá van szokva mindenki a cigire hogy el sem hiszem, és még azt mondják hogy a fű meg a koko a drog :)
lolol