BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Te most komolyan nézed ezt a sz@rt?!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

magus
nem hiszem el, komolyan, hogy van ember aki ezt nézi.

BaLeeX
Amíg van olyan ember rajtad kívül is akit érdekel, addig fognak is...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

zaki
jó arc ez az Indián nekem szimpatikus. biztos jókat fognak majd hülyülni Segallal 😊

Csacsi
Lehet mégsem bunda az egész? Vagy mégis az, de most direkt bejuttatták az indiánt....hogy ne tûnjön bundának? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Aramir
Mert az 576 Kbyte shop a legdrágább és a legsóherebb cég.
Errõl nem az RTL tehet.

zaki
ilyen mockosokat.... most miért nem ps2-t sorsolnk ki? mert az 40ezer forinttal drágább? szánalmas

Aramir
Mostmár bánhatod

Aramir
Ja azt én is olvastam, de itt lentebb mást mondtak.

zaki
kár hogy nem szavaztam, nyerhettem volna egy ps1-et, hozzá duknyúkem játékot (is)

rage
Az Index fórumán még az elsõ beszavazó show elõtt valaki beírta, hogy Indián nyeri a VV3-at.

Akkor még nem is tudtam, kik a jelöltek..

S jé - Indián az eddigi legtöbb szavazattal nem bejut a villába?
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Aramir
A faszom fogja lesni minden este...

BaLeeX
Ilyenkor rájövünk, hogy nem is bunda az egész és mi is ezt fogjuk lesni minden este...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Aramir
Namost ilyenkor mivan???

Evil
na a mohikan megy be

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
az biztos, most meg teljesen káosz vagyok

Aramir
Nembaj, legalább ébrentartottál

zaki
5 per=5 perc

zaki
neeem, akkó rámjött az 5 per, az csak 1 roham volt

Aramir
Asszitem megint azt írod, hogy dc

zaki
na az király lenne, ha mégis az Indián csávó menne be. pedig jó bringa ez a rendõrcsajszi, na mind1

Aramir
Ja, de most Indián vezet. Fokozzák a feszültséget

Amse
A Rock & Roll az az Elvis nem?Ez az Indián inkább rocker.Vagy csak én vagyok ekkora pöcs?

Breki33
jól emléxem kata megy be? P
HuAn82
"Kolosinak is érdeke a diszkréció, amikor neki is van egy a közönség számára nyomasztó titka."

Jah, egy nagy köcsög hímringyó!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Breki33
BLIKK rulez P
Ramore
Kolosi Péter az rtl programigazgatója természetesen védi Stohlt, mondván senkinek semmi köze Stohl magánéletéhez és azt is kijelentette, hogy õ ilyen üzletben sohasem vásárolna. Hát nõi órát nem is, maximum férfiórát a ratyi élettársának. Persze, hogy Kolosinak is érdeke a diszkréció, amikor neki is van egy a közönség számára nyomasztó titka.
Aramir
Ok, köszi.

Shaman
hát nekem lejácca,s abban mondják be hogy kata fog bejutni,söt benne lesz a legjobb 5-ben...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Aramir
Ott már jártam, 13.-i az utlsó hír ezzel kapcsolatban, de nekem nem játsza le, pedig feltettem a RealPlayer-t 😞

Shaman
már vagy 2 napja kinnt van http://tv4u.wish.hu/m_live.php

realplayer kell hozzá,de ott is le lehet szedni.

Aramir
Honnan szeditek az infót?

Shaman
...aki megteheti.... :-p

Ramore
én meg már azt hittem, hogy csak a zsebpénzébõl. minap éni is sétálgattam a westendbe és megláttam egy guszta péksüteményes pultot és úgy tettem, mint Stóhl. kiválasztottam egyet, az egyik legdrágábbat és megvettem.
zaki
thx, megyek

Fefe
zaki
Segal Leóval

zaki
hát gondolom, mert most lánynak kell elvileg bemennie... kár

chriss
valaki linkeljen nekem kamerát!
Shaman
elég nehezen tudom kivenni ezeket a képeket,ded sztem Frenki meg Szilvi.

Evil
most akkor ki kuffantott kivel?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

chriss
valaki belinkelné a valóvilág kameráinak a képét? le van tiltva az intraneten:-(
PREMIERE1
Azt a törött autójának a biztosítási díjából vette!
Tudod, volt egy 1987-es BMW-je és 3 milliós biztosítási pénzt kapott érte, miután összetörte.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Voltan
Igy van!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BaLeeX
Látom nem vagytok túlinformálva.
Kata fog bekerülni.

zaki
õ vele sem szimpatizálok

PResident Evil
vááá én meg pandoragecit tuálom... ahogy beszél... már az idegesít.

zaki
hát nekem 1általán nem szimpatikus

PResident Evil
hmmm... sztem meg végre egy normális ember 😊

zaki
egy rohadt kis b*zi, és halálra idegesít