2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#2731 Anettról lerí,hogy buta szőke!
Pl.Megkérdezi,hogy kell felvenni a telefont:) -Erre már felvette.
Az ilyen nem hülye?:) -
#2730 Remélem nem erre a tarbunkóra lesz kíváncsi mindenki!!!!!! -
#2729 -
Gabesz89 #2728 Segal. -
#2727 Ma lessz a párbaj,szerintetek ki fog nyerni -
#2726 má dugtak -
#2725 lol, ilyen nickket és logót -
#2724 Mikor dugnak má??? -
#2723 Méghogy Segal nem paraszt? Hát ez jó! Hahahahaha! -
Jony #2722 Szerintem harmadik részbe mindenki egytől egyig paraszt. Tegnapelőtti adást még megnéztem amikor a dagadt kurva kifakadt aztán megesküdtem, hogy én erre többet rá nem nézek.
Szóval ezek tipikus szépfiúk széplányok 0 aggyal. Csak akkor azt nem tudom miért nem állnak neki kefélni keresztül kasul, akkor legalább lenne benne valami érdekes is. De ez a hatodosztályú szappanopera és társai.... -
#2721 up -
#2720 Hátha a nyafi lopófira gondolsz őtis kiszórnám -
#2719 Ja énis láttam de nem hittem el
ezek után nem merek odamenni egy nőhöz hátha szilvi jön ki belőle P -
#2717 En lattam kepet a Szilvirol hogy nezet ki most masfel eve es hat nem csodalom mert hidd el tok jol nezett ki es mivel Frenky-vel egyutt eltek ezert az szerintem fel se fogta hogy mennyire dagadt lett ez a no. Persze a pofaja eleg eros nekije. Bar szerintem mar erolteni. Elkezd kiabalni aztan meg nekial sirni paaah.
Te a Segal nem is akkora parazst ha belegondolsz. Okoskodo o es mindehez hozza tud szolni es meg van rola gyozodve hogy neki mindig igaza van. Vannak ilyen emberek.
De a Indian az mar tulzas vazeg. Azt elvbol le kene loni mert mar ugyis szaporodott. -
#2716 Ugye milyen meglepő?
Vajon ennek mekkora a matematikai esélye?
3 játékon keresztül, 3*30 jelentkezőből PONT így jön ki a nézők szavazatai alapján a létszám.
NAPERSZE. :-DDD -
#2715 mint a Segal
deez a Szilvi is hogy tetszhet vkinek -
#2714 Ez az Indian mekkora paraszt bazz... -
#2713 sztem Lilu-t
úgyis néz ki P -
#2712 "Én már rúgtam szájba nőt, érted" - Indián -
#2711 mondták hogy nincs idő... :) -
#2710 de mit is mondott, mert pontosan nem figyeltem, csak utána esett le hogy baki :) de arra emlékszem lilu olyan fejet vágot: -
#2709 ez a nézők arata szerint lett így -
#2708 mi volt benne? :) sajnos nem láttam -
#2707 Látom ebben a szériában is egész "véletlenül" pont 1:1 a férfiak és a nők aránya.Mint mindig... -
#2706 Láttam eléggé égő volt!:) -
#2705 Láttátok tegnap???Akkorát bakiztak LILUék élő adásban!!!
Még vette őket a kamera és akkor szólt még be a rendező neki.
:)))))))))))))) -
#2704 seagal meg mekkora geci volt a kiscsávonak akkor csikot vágot a nullásgéppel a hajába hogy az majdnem elájult mikor meglátta :))) -
#2703 hát ez musor nagyon jooo :))
ma néztem a harmadik adást, de komolyan mindegyiken nagyon jot szorakoztam :))
nagyon lol volt pl ahogy ma a szoke szilvi kiborult, juj de féltékeny a másik kis szokére.... lolol
pandora meg egy akkor kigyo hogy ő mászhatott a tiltott gyumolcsok fáján és beszélte rá évát.... :)) -
#2702 de csakha......... -
#2701 sztem Lilu roszabb
úgyismondhatnám undorítóbb
ésha ő az alap Nóci naon jó volt. -
#2700 Nem mintha Tarnóczky érdekelne. -
#2699 Lilu nem érdekel. Meg különben is: tök mindegy, hogy a Nóra vagy Lilu vezeti. -
#2698 Tarnóczky Anitáról. :)
Korábban próbáltam megnézni pár olyan TV2 szintű - "Máté Kriszta öl a szemével és nem érdekli, hogy mennyire unalmas" - műsorát, de 5 perc után hagytam a fenébe. Borzasztó volt. Mintha a Fókuszt vagy a Frei féle szutykot nézné az ember.
-
#2697 Buszt teszteltek P
Most kiről beszélsz Liluról vagy róla? P -
#2696 Nem is tudtam, hogy BKV ellenőr volt!
Ez a szigeten készült, nem?
Amúgy nála unalmasabb és butább nő kevés van a tévénél! (Max. a Csonka Bandi -
#2695 mostohaapja! télleg... elfelejtettem ezt a szót:P -
#2694 lol Élő műsor powa :D -
#2693 mondom Tornóczky anitának a mostohaapja !!!!!!!!! -
#2692 ja, jól beszélsz. de ha nevelt lánya, akkor ö a nevelőapja, nemdebár?:)
vagy rosszul tudom a családfát?:P -
#2691 grrrrrrrrrrrrrr
ilyen hülyeséget !!!!!!!
Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita aki ugyan szintén nem a szivem csücske denyálaslilunál ezerszerjobbcsajjjjjjjjj