BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petee
Medgyessy a faterja, nem tudtátok? Legalábbis a nevelõapja.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

BADE
Nem tudom,mindenki ezzel jött(nem itt),én is ezért mondom.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

FtranX
???

Tikal
mi volt? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Konkretan ki lehet a faterja? Nincs info?

zaki
lol, mekkora kam ez ami ma volt. tom, hogy az egész az, de ami most volt, azon jót mulattam 😛

BADE
Állítólag igen.

HuAn82
A múltkor valaki Torgyánt emlegette.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
miért ki neki az apja? valami nagy fej?

jugen
Még van aki nézi ezeket a szarokat...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ramore
ahelyett hogy Barom Zsófikát küldenék be a házba lakónak! 😊
PREMIERE1
Az max a Tarnóczky Anita lehetne ... 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

BADE
Az apja fizette be,hogy a Csaló Világban közvetíthessen.

Ramore
nekem erre a kérdésedre van egy-két tippem, de nem írom le mert még kimoderálnák! 😊
zaki
nekem ott se tetszett, de ez az arcszerkezet engem kikészít, hogy lehet egy ilyen "nõt" egy ilyen mûsorba kinevezni?

Breki33
asszem még a bentiek sem akarták

érdekes hogy most mindenki egyetért :-)
FtranX
tegnap én is láttam a beszavazóshow-t és szívem szerint mindkét csajt beengedtem volna, mert mindkettõ normálisnak tûnt. A 3. csaj meg tényleg totál gáz volt.

FtranX
Bizony! Mostanában úgy néz ki, mint egy kivénhedt ribanc. Pedig a zépluszos korszakában még elég jó nõ volt...

Ramore
Drága Ildikó, vagy nevezzük inkább Lilunak, olyan sötét egy lotyó, hogy az csak na!
Shaman
Hát igen,mióta Lilu átment a vivaplussztól,azóta egyre rondább....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Breki33
és tényleg mûhaja volt?

mondjuk Liluka is elég gáz volt az új hajával

Miatta györgyuszé is ronda most

de haladás, hogy a masik két csaj normális volt
tudnék olyat mondani akihelyet memehetne a hunlee P
Shaman
jah!:-p

Szal elég gáz csaj volt sztem.
BaleeX: Lilu konkrétan rákérdezett,hogy lenézi-e azokat az emberekt,akik nem követik a divatot. természetesen nem-et mondott,de látszott rajta,hogy ez nem igaz,csak nem akarta kimondani. Végig csak erröl beszélt,meg arról,hogy õ milyen tökéletesen öltözködik,a beszavazóra is tökéletes ruhában jött,stb.

Laalee
fitneszcigit sziv mert az trendi 😄

mondjuk nemtom mér meglepõ a trend ujságok elég jól fogynak 😄 mindet az ilyenek veszik

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

BaLeeX
Ez komoly?
A tegnapi beszavazó is kimaradt az életembõl, mint szinte az összes többi de ha ilyen embereket beválogatnak az csak a retekklubot minõsíti egyedül...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Shaman
hát igen az a 3. csaj hihetetlen volt.....
Csak a divatnak él,tökéletesen öltözködik,lenézi aki nem követi a divatot,úristen mi volt az?!?!
Hát az ilyet a szemétdombra vetném.........

Breki33
Hát szerencse, hogy nem a 3. jutott be.

Csak fura, hogy Anettkának pont a lovászfiú tetszik.

a hunlee szimpatikus voltz míg este puszpuszt nem kezdett dobni annak a telefonálónak aki rá hetet szavazott.
Aztán a tapsihapsi kérte a másikat elmondta, rád is szavaztam kettõt. :-)
Shaman
Na ez az elõnye,hogy alig nézek TV-t:-))
Egyébként lehet,hogy láttam,elég sok vándám filmet láttam,de fingom sincs ez melyik,tök egyforma mind:-D

zaki
nem mondod? 😊 pedig eléggé ismert film, van damme 1. "komolyabb" filmje, kb évente 25X leadja mindegyik tv adó 😊

Shaman
hála istennek nem láttam azt a filmet,de erõsen gyanítom nem sokat vesztettem vele:-pppp

zaki
ok, thx.pedig én biztosra vettem, hogy a vietkong fog bejutni. különben nem májlínek hívták a kickboxerben is a csajt? tudod? ván dámm, tong-pó, májlí

Shaman
Anett vagy hogy hívták.
Kihozták szorosra a végeredményt,s bár itt a neten szinte mindenki Maylee-t hitte befutónak mékse õ nyert.

Shaman
Miért a VV1-ben meg mindenki Majka buzi volt,azt sem értettem,mert sztem õ is egy tapló.
Talán valamit csiszolódott azóta.....

zaki
na, ki jutott be?

a.carkey
Azt legalább Mirigyék is kiparodizálták. 😊
Meg Bagiék is. 😊

A medve nem játék.

Bucser
Én igazán akkor csalódtam ebben az egész országban amikor a VV2-ben a Laci nevû okoscsótány megnyerte a VV2-t. Aztán már csak ránézni is ezekre a 3. részben szereplõ emberutánzatokra... Istenem ilyenkor mondom azt, hogy NAgy az isten állatkertje. Ennél már csak a TV2 Noszály "Nagy Õ" Sándor fémjelezte mûsora volt természetesebb

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Voltan
Hát igen. Nincs is megkapób, mint egy bunkó tapló, aki megpróbál filozófikusan érvelni az élet nagy kérdéseirõl.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Én azon vagyok kiakadva, hogy szerintem Segalnál nagyobb türhõ bunkó abortuszmaradékot még nem hordott a hátán a Föld, ennek ellenére, mikor Sohl megkérdezi a "jelölteket", hogy ki a legszimpatikusabb, min. 80 százalákuk Segalt nevezi meg. Most vagy ez a k***a ország nem normális, vagy én vagyok hülye...

Tikal
váháháháh, ha tehetném egyik csajt se jutatnám be a három kozul...

a fitness-es azt mondja:
nem elég ha trendi életet élunk,jo ásványvizet iszunk, olyan cigit szivunk ami jo....

cigi hogy lehet jo/egészséges egy fitneses csajnak?
vááááá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ja meg az az álszent öröm a csajoktol mikor bejott indian , lol
inkább annak örültek hogy nem a csaj ment be, nehogy legyen konkurencia, de kaptok ti még két lányt, aztán majd sirhattok 😊

Tikal
nagyon jo ez az állatkert, jo kis megfigyeléseket leeht végezni a primitiv fajtársainkon 😊

kedvenc szitum:

valamelyik bunko osszeveszik a tobbi bunkoval.... 2 perc mulva cigizik az öszes 😊)))))))))
ugy rá van szokva mindenki a cigire hogy el sem hiszem, és még azt mondják hogy a fû meg a koko a drog 😊
lolol

egyébként segal tényleg szerepet játszik, nem ilyen a valóságban.még SOKKAL ILYENEBB!!!egyenlõre megpróbál jól viselkedni, de ha bennmarad még vagy egy hónapig, és elunja magát, lehet hogy elcsattam majd egy-két pofon, ha vki idegesíti

Ramore
furcsa
Voltan
Segal fejét szivesen látnám egy póznára tûzve

Voltan

BADE
A beszavazóshow-n ott ült az egyik korábbi vesztes szõke csaj az Indián táborban.Amikor Indián bejutott elkezdett sírni.Honnan ismerik egymást??Iszonyat nagy bunda az egész,biztos nem volt több statiszta szurkolni,ezért õt rakták be.😊

Shaman
Én ezetet nem nagyon értem.
Valóban sok fórumon azt monbdták,hogy indián megy be,s meg is nyeri az egészet,de máshol meg (ami linket lejjebb is adtam azt mondták Kata megy be,s bejut a top 5-be. Na most légy okos domokos!
Azért azon véleményem nem változik,hogy bunda van!:-)

BaLeeX
Az te vagy, én meg benézek mindenhova, baj?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ramore
ha engem nem érdekel a társkeresõ tv mûsor, akkor a társkeresõ topikba sem nézek be
Tikal
na ma megnéztem egy beszavazot 😊

szegény tibi falurol nem jutott be 😊 a végén már idegestiõ volt a vergõdése...

zaki
ha nagyon unatkozom