2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1516 lessetek meg egy oszborn részt..nah én azota tudom tisztelni a vv-t meg a bb-t -
#1515 Szerintem eddig még a Bár volt a legnormálisabb valóságshow... -
#1514 Jaj de jó, erre vártam eddig:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1457186&i_where=1&i_where_tv=1
:(((((((((((((
Hát ez azért tényleg jobb mint az a hülye star trek... -
dashed_ #1513 BROAF.. -
Braveheart #1512 egyetértek -
#1511 Hiú remény.... -
#1510 Na de a lényeg, hogy holnaptól lekusshad Buci és nem fogják 15 percenként benyomni a SzaróVilágot!!! -
#1509 Tökéletesen egyetértek. -
#1508 mi ez? -
Cat #1507 http://borda.ca/showthread.php?s=44e138d6d9fb5e6dd33585547a777e18&threadid=17036 -
#1506 Mint ahogy a masik szinten az.
Lasd elozo gyoztesnek felajanlott matyohimzeses baba a vegso eredmenyhirdetes elott. <- Es mino veletlen ugye a lany nyerte.
Masik a csalovilag.
Mar a szavazoshow elott 1 nappal azon vitatkoztak a bentlakok ki aludjon Kismocsokkal , aki kicsit langyos mint tudjuk es ez kivaltotta ezt a reakciot a bentlevokbol.
Es a majom rendezo meg be is vagta. Ami szinten megint meglepo volt, hogy veletlenul nem o nyerte meg masnap a beszavazoshowt. VICC !!!!!
Es az olyan majmok akik telefonalgatrnak be meg csinaljak a nagy bevetelt ennek a tetves TVnek.
Ha igaz ugye a multkori 700k szavazat, akkor a bevetel aznap 700000*150Ft (105000000Ft).
Bravo okosok.
Inkabb gyujtenetek az arvaknak, mint a zsido TV szolgaltatoknak.
-
#1505 csalóvilág vs big csalás :) Lehet hogy még érdekes is lenne ez az egész ha nem a szerkesztök találnák ki hogy ki mennyi szavazatot kapjon:) -
#1504 Ja, régen vmelyik bandának ugye bemutatták azt a német dokfilmet a börtönbandárol... Nos én nem láttam azt a filmet, és azt szeretném kérdezni hogy ugye azt elmondták hogy ezt a kisérletet egy amerikai prof találta ki és csinálta meg? Mert ennek a német szarnak akkor médiát csináltak mintha ők találták volna fel... -
#1503 Miko lesz má vége ezeknek az állatkerti sorozatoknak? -
#1502 ezért nem telefonáltam volna ha megfenyegetnek sem!Bár az hozzá tarotozik hogy roma sem vagyok.:))))))
Zsófinak a Junkies a kedvence nem volt a műsorban semmi róluk?Ha nem akkor tipikus BB! -
#1501 Az tuti nem fogja megnyerni, aki a legaktívabb szereplő. Azokból lehet médisztárokat ccsinálni, akiket az emberek szeretnek, és néznek. Azért nem nyeri meg, mert egy friss 20+ milliós ember nem fog mégjobban "szenvedni" egy ilyen műsörvezetői pályával, max az akinek ez az álma. Így a csalódotta kiesőket (Majka, Pongó, és faszfej társai) könnyen lehet csalogatni, magas fizetés árnyékában. -
#1500 Igazából nem nagyon tudom, mert kb. hetente kétszer nézem.Ami részeket láttam abban legtöbbször Laci osztotta az ész valami nevetséges műbölcsességgel, meg láttam Péter 1-2 befenyítős megnyílvánulását.Azt hiszem ismerem az olyan típusú embert, mint ő, úgy gondolom az az igazi arca... -
#1499 én nem szerettem Majkát, sőt -
#1498 A úgy miért? EMBERI szemmel (nem féfi szemmel) nézve, mi pozitívumot tudsz mondani Anikóról????? -
#1497 Csak gondolkozz!
Abból a tényből induléjunk ki, hogy kurva mindegy a nézők szavazata, az nyeri meg, akit az RTL akar.
Anikót kevesen szeretik. Pökhendi, műnő! Egy miller cica.
Kiment most Péter Gáborral!
100%-ig biztos voltam benne, hogy nem engedik vissza Gábort, hogy ne legyen Anikónak pártfogoltja. 3-an bennmaradnak, és a legtöbben a srácokra küldik majd a voksukat. Érthető, hisz mondjatok olyan embereket az ismerettségi körtökből, akinek jobban bejön ez a savanyú műpicsa, mint a 2 "tűrhető", néha már-már vicces srác???
Másrészt meg okulva az elő VV-ből. Az egész ország Majkát szerette! Ne mondja már senki nekem, hogy mégis Szabi volt a befutó??? -
#1496 Nem mindegy? :( -
#1495 Majka is egyértelmű volt a VV1-ben, aztán...
Mellesleg a legjobb lenne, ha Anikó nyerné, a két magabiztos baromarcú meg koppanna.Laci egy arrogáns,tudálékos f*sz,Péter meg tipikus biztonságiőrös,befenyítős iqmínusz ember valódi egyéniség nélkül. -
#1494 sztem meg Péter nyeri, bár én magasról leszarom a VV-t -
#1493 Benézted!
A VV2-t Anikó nyeri meg, ebben most fogadok bárkivel!!!!! -
#1491 :DDDDDDDDDD -
#1490 Végre egy jó hír! -
#1489 ez extra lol -
#1488 LOL ezt most olvastam:
Óriásit hibáztak a szolnoki romák, amikor összeszervezkedtek kedvencük, a
Big Brother házban szereplő Öcsi megmentésének érdekében.
A lelkes és népes csapat elhatározta, hogy pénzt nem kímélve benttartják
Öcsit a házban. Ezért amint lehetett elkezdtek szavazni és valóban egy egész
vagyont szavaztak el telefonon. De minden hiába, Öcsi kis különbséggel
ugyan, de kiesett.
És ekkor jött a feketeleves. Mielőtt a romák igazán felhergelhették volna
magukat és számonkérhették volna a játék szervezőitől az ő temérdek
szavazatukat, az egyik roma a homlokára csapott és felkiáltott: "Ezt
elbasztuk, gyerekek!"
Mint kiderült a romák kedvencükre, azaz Öcsire szavaztak, a BB ház szabályai
szerint ezzel viszont a kiesését támogatták... Így tehát a szolnoki romák
milliókat költöttek arra, hogy kiejtsék Öcsit...
Ha a romák politikusok lennének most bizonyára háborognának és a szavazatok
újraszámolását követelnék és váltig állítanák, hogy a választók
megtévesztése történt, így érvénytelen a választás. De nem politikusok, így
csak sírnak és magukat okolják a hülyeségükért. Mert ők legalább tudják,
hogy "ők baszták el"...
Bye!
LaySoft of Crims0n jIHAD
-
#1487 A VV-ből azt hiszem 4 vagy 5 rész tervei voltak(vannak) meg, már az első rész előtt -
#1486 Nem hiszem, hogy megusznánk....
-
Braveheart #1485 istenem remélem nem lesz VV3 meg BB3 -
#1484 KIRÁLY! -
#1483 Elsötétül az RTL Klub
2003.03.27. 11:28
Az ORTT határozata értelmében egyik este nyolc órától húsz percre elsötétül az RTL Klub. A médiahatóság a Való Világ2 című műsor sorozatos törvénysértései miatt szabta ki a büntetést a csatornára - írja a Népszabadságra hivatkozva a Napi Online.
Az ORTT szerint a kiskorúak jellemfejlődését súlyosan károítja a valóságshow. Az indoklásban a hatóság kifejti, a csatorna az üzleti érdekek szem előtt tartása végett úgy alakítja műsorát, hogy az minden eddiginél jobban a szexualitásra koncentráljon. Az ORTT különösen a két leszbikus nő zuhanyozó jelenetét kifogásolta.
HEHEHEHEHEHEE -
#1481 Én is úgy értettem. -
#1480 Úgy értettem, hogy bár nem tette, de tehette volna:) -
#1479 De nálam igen :)) Csak egy kicsit lökött a csaj, de azért rendben van :) -
#1478 Nállam sajnos nem dobta be a mellét:)))) -
#1477 Nem tudtam netezni, mert behalt a gépem :(
A régi Tilda mellbedobással nyert nálam... :) -
#1476 Gyorsan reagáltál:)
Az új Tildára gondoltam, de a nevét nem tudtam. -
#1475 Ha meg az Új Tildára gondolsz, akkor maradjunk annyiban, hogy a régi jobb volt :)