BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti biztos tudjátok! Ezért kérdem hogy halt meg Oki lánya???
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
(minek nézed ha utálod? de komolyan... ott az OFF gomb és nincs min idegeskedni :o) )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"-Nesze új videókamera
-De.....de nekem már van egy....
-És?
-Hát minek?
-Hogy foggyon a lé, azé! És most nyomás vissza a ketrecedbe!
-Igenis...."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azért mert nem olvassák fel neked a TV-ben este 8-kor a játékosok szerzõdését?????
Én marhára sajnálom!
De az is lehet, hogy a felhajtás miatt az RTL klub intéze el a kislányt!
(összeesküvés elmélet rulez)
Hát Zsanett meg Andi nagy p*jára nem sokan kiváncsiak.
Csak a sulinetesek...
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem muszáj a médiában dolgozni, lehet nem hiéna módjára mondjuk pl. könyvelni...
Hogy õ ezt választotta, majd sirva fakadok...
Te akkor nem vagy az átlag, és ennek örülök...
amugy eddig alegszebb kiszavazás az a pongójé voplt😊 az valami gyönyörû volt..tök király zenei aláfestéssel nyomták közben hátulról éjjen pongó!!😊)) fuu a k9önnyem majdnem kicsordult a többinél meg alig van zene az is halk..stb.. pongó kivonulása gyönyörû volt😊))
" Már a mûsor elsô hetében olyan ismert lettem az utcán, a nyilvánosság elôtt, amit meg sem közelít az a hét év, amit ugyancsak a televíziózással töltöttem el, értékes, színvonalas mûsorok készítésével."
bravo, Magyarország!!
és még hozzátette: "A BB-nek sok egyéb más ok miatt azért is örülök, mert a tv2-n most készítünk kulturális mûsort, a Propagandát. A BB-ben megszerzett ismertségem remélhetôen a kulturális programokhoz is több nézôt vonz."
de miért van ez így??? ez a négy bentmaradt közül a legértelmesebb a Popey, és mindenki ezt mondja a környezetemben, akkor miért pont az Evi vezet???
Nézd meg, hogy a kis buzi Tilla körül kik ugrálnak.
Mondjuk azért elbeszélgetnék a kedves mamával és papával is, hogy õk min nõttek fel?
Itt Keszthelyen, a Bartha bárban dolgozott nemrég.
Amikor bekerült, leszedték a képét a bár tablójáról.
Ha valaki járt erre, akkor tudja, hogy nem a 14 évesek szórakozóhelyérõl beszélek.
Ez kell a mai magyar kultúrának, ennek a demokráciának. ÉLJEN , ÉLJEN!
Az iskolában meg a 17 évesek a lekvárt g-vel írják (komoly, tegnap láttam dolgozatban, egy osztályban 3 ember is így írta), mert életükben talán egy könyvet sem olvastak el.
De ezer Ft-okat el SMS-eznek a szülõ által fizetett mobilról.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát nem egy fõnyeremény!