2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1562 Legalább Laci nyert. Anikó is megérdemelte volna.
De a BB szégyen. -
#1561 jézusom!!!!! -
#1560 Az összes ozy ugy néz ki mint valami köcsög diszno, hogy lehet ezeket képernyőre tenni? Szánalmas, az éneklő kurvárol nem is beszélve, az a főmalacképű, undorito. -
#1559 beteg faszok....
:-D -
KennyG #1558 aha. -
#1557 tehát ez egy reality show, amiben az osbourne család a főszereplő? Jól látom? -
KennyG #1556 az "a" kimaradt. PARASZT! -
KennyG #1555 a fszom beléd! :) -
#1554 Szar a linked KÖCSÖG!
:-DDDDDD -
KennyG #1553 Ozzyék! -
#1552 MiazaOZZY? -
KennyG #1551 oZZY RULE! vv, bb SUXXX. -
#1550 Ozzy iszonyat meleg, én is szoktam nézni, ha éppen otthon vagyok, és oriásiakat röhögök.Az a család teljesen beteg:))))
Ozzy sem beszélni, sem járni nem bír bazzeg:))Hatalmas!:)) -
Kou #1548 OZZY-t SZIDOD?!:)
Pedig az hatalmas nagy poén!!! -
#1547 Pedig most lenne egy valag söröm:) -
#1546 Sajnos igen, mert a sok ostobát mutogatják majd a tv-ben még egy jo darabig.... -
#1544 A közjegyző is nagyon királyságos. Ül a két monitor előtt, és megállapítja, hogy nem történt semmi gixer. Honnan a pöcsből látja (tételezzük fel, hogy nincs megkenve), hogy nem a másik szobában, egy másik gépen adják a szavazatokat. Ő meg csak azt látja, hogy az ő monitorán nőnek a számok... -
#1543 "Hat persze hogy nem slusszpoen a vegen Lacika draga 1,5 perc alatt kap 35000 SMSt."
Nem is az a lényeg, hanem az hogy vannak olyan hülyék akik több 10.000 ft-ot ölnek a szavazásba pedig még csak 5 ft-ot nem nyernek belőle. -
#1542 heló:) -
#1541 Mondjuk azt nem értettem, hogy a vége előtt miért mutatták meg, hogy kié a több szavazat.Szerintem, ha nem mutatják meg tuti Anikó nyer, de ezt már nem fogjuk megtudni.
NA mindegy, ez csak eszembe jutott.Az élet megy tovább és hál' istennek pár nap múlva arra sem fogunk emlékezni, hogy volt VV:)) -
#1540 Amugy a legjobban a jatek felugyelo tetszett.
Eddig mindig azt mondta, hogy nincs problema.
Most meg "Nem volt fenakadas"
LOL.
Hat persze hogy nem slusszpoen a vegen Lacika draga 1,5 perc alatt kap 35000 SMSt.
Ami elotte 30 percebe kerult. :)))))
Ezek mit gondolhatnak az emberekrol.
Gyerekek a nezok szeretik a fordulatos amerikai filmeket, most csavarunk egyet Spielberg modra, mert jonnie kell a Happy Endnek.
Mert Rockynak lekell gyozni a padlorol is az ellenfelet az utolso pillanatba kiutessel.
Rohely. Kik engednek ilyen balfaszokat a media kozelebe ? -
#1539 mi ez a sok név a végén??és hol vannak a kaszkadőrök? -
#1538 :))))))))) -
#1537 Még jó, hogy a Himnuszt le nem játszák annak a gyökérnek... -
#1536 Má alig várom a következőt :) -
#1534 én se nagyon szeretem ezt a mű mizériát de ez a vég akkor is szép..szép hogy vége van... -
#1533 Ajanljuk fel neki az idei Oscar citromdijjat.
Ekkora balfaszsagot.
Es ezt valaki meg is eszi.
Majmok gyulekezete, ilyenektol szokott felfordulni a gyomrom. -
#1532 Én különben nem szoktam ilyen szarokat nézni, de most éppen a ValóVilág taglalásánál tartok az Árpa Attila könyvben (Ha én a Klubról...), ezért aktuális.
Kurva jó könyv! :) -
#1531 HAHAHA.
A filmrendezo megint szerepelt egyet.
Vicc musor. -
#1529 óóóóóóóó :( -
#1528 Ez nem jött be, de ki nem szarja le:)) -
#1527 LAAAAAAAACIIIIIIIIIIIIIIIIIIII -
dashed_ #1526 Tevedtem hal istennek :D -
#1524 Nem Anikó :( -
#1522 ezaz mindjár vége a VV2-nek nem hiszem el hogy már csak 20perc választ el tőle... -
dashed_ #1521 egyertelmu hogy aniko fogja megnyerni.. [sajnos]
mar a bekerulese is eleg erdekes volt.. + a parbajokon is erdekessen kerulty vissza.. ugyhogy ha nem o nyer az lesz az erdekes -
#1520 Milyen Laci?Már hónapok óta tudvalevő, hogy Anikó nyeri?:) -
#1519 laciiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#1518 Ebben igazad van, de akkor is ismételték naponta 4x, plusz hétvén leadták az összeset egyben, és utána megismételték még1x az egészet előről. És most megint, kb 3 év elteltével. Nem lesz ez már túl sok?!
Szerencsére a star treket nem fejezik be, hétvén délelőtt adják, bár nem tudom a 6-8 éves gyereken kívül ki néz olyankor TV-t, és őket nem hinném, h nagyon érdekli a dolog ;) -
#1517 Ja. Az még nem a pénzért ment. Eleinte pár száz emberke lézengett a Fashion Cafe előtt, majd a végére tömött sorok az utcán. Csodálom, hogy a VIA Sat még nem csapott le egy új szériára. Nagy sikere lett volna. Ott ált. nem IQ betyárok voltak, bár Zoli és Tiger néha nem volt semmi.
Van köze a TV2-nek a Via Sathoz?