BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy mikor volt demokrácia egy moderált fórumon? mindigis a kevés moderátorok uralma volt és van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
BRAVÓ!

A medve nem játék.
Meg nem is rejszolok, arra ott az asszony...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Neked nem megy, vagy mi?
Vagy belém akarsz kötni?
Mi vagy te bakker cement?
:-()
megy az rendesen, ha
a
http://frankie98.supergamez.hu
-ra gondolsz
Mindig lesz olyan kis köcsög ráérõ buzi tetovált anyuka kedvence, magamutogató majom, kiélt olcsó prosti, mint Évike, aki oda vágyik menjen. Aki meg nézni akarja, nézze, meg küggyön' sok-sok 300 Ft-os SMS-t százával, hadd gazdagodjanak a zs*dó TV csatornák. Mindenki szíve választottjával....
ny bye...
ja, aki meg erre rejszol, hajrá!!!!
Évi, Évi, Évi... oooooo... éViiiiii... jövök....
én iiiiis, jöööövöööökkkk.....
vaffancúló...
van simán 4-5-6 csaj akik királyul néz ki... de van ugyan ennyi nagyon szar (pl: kismocsok és vica..)fiuk között is vannak tirpákok.. (pl elvis (de van a másik pirszinges is az pl egész jofej lehet)stb...
GPLRank: -51|GTRank: -30
Reklám alatt átkapcsoltam az RTL-re, és ott meg épp a VV2 beszavazója ment! ANYÁM!! Ezt a 3 milliomoscsemete, kigyúrt szépfiú, buzit!! Nah...he ez a Való Világ, akkor én a tényleg a MÁTRIX-ban akarok maradni! 😊))
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
EZ A VALÓ KUTYAFASZ ÉS A BIG BROTHER TOPIC!!!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ez a show a szexrõl fog szólni ...

A medve nem játék.
Fõ, hogy a "Rötlökláb" és a "tévékettõ" jól megszedték magukat ...
, az sms-ezõkön!A medve nem játék.
Maradj is szépen csöndben ezen a szép napon!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
😊))
Ja mág csak annyi ne magfadból idulj ki nekem nem a TVére szokott fel állni de azért okádd le a monitorodat....
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Nem azt mondtam hogy végig néztem, csak a végét, amúgy mert épp ez volt a lényeg.
:-)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Nekik való átlagkurvák és átlagköcsögök." #1222
...
"Amúgy meg a BB-t néztem, mert kíváncsi voltam a végére." #1233
Ez nekem tûnik csak ellentmondásnak? 😊
Amúgy bárki bármit mond,valamilyen szinten megérintették a 2 csatornán lévõ valóságshow-k.Vagy pozitív vagy negatív érzést váltott ki belõlük,de beszéltek róla akarva-akaratlan.És ez volt a lényeg a vezetõségnek,hogy az emberek valamilyen módon reagáljanak a mûsorikra.És hiába sokunknak nem tetszik,de bejöttek a számításaik.Erre az egyik legjobb példa maga a topic... 😄
Úgyhogy nem kell azt szégyellni,ha valaki "ríelitisó"-t néz a tv-ben,még ha csak 5 percig is. 😄