2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1694 az index vizilabdás topicjában lehet érdekeseket olvasni róla -
#1693 modell volt... -
#1691 áh nem tud jól szopni...:) -
#1690 nekem tetszett ez a csaj
ezerszer jobb mint a cickosziszkó akit reméljük nem kell többet látnunk
de mondjuk én összesen kb félőrát láttam az egészből :-) -
#1689 a sok "intelligencs" nép sajnálta?:) -
#1688 úgy sajnáltam szegényt, az anyjával 8 éve nem beszélt, amióta elment kurvának, mert az anyja nem ezt az életpályát szánta neki, úgy sajnálom...
pl. Zegen mehetett volna a Flextronicsba is, bár ott dolgozni kell, nem sz@pni -
#1687 azé furcsa egy ország vagyunk ám...
a népnek a kurvák, meg a kigyúrt stricik tetszenek.
A BigBrtother-es Évike is ribanc, ez is az...
bár inkább az a történet lényege, hogy a kuplerájokban ráérnek a qvák SMS-ezni.... -
#1686 a jócsaj -
#1685 Na ki nyerte meg ezt a szőrvájvőrt? 1 részt sem láttam, de azért érdekel. A sztriptízcsaj vagy a telefonos csóka? -
#1683 basszus most végre vége ennek a szörvájvörnke erre jön majd a valóvilág nemtomsokmennyi, és nyárig fog tartani!!
főmüsoridőbe újból szarkerül, és elveszi az időpontját az RTL klub minőségű akció filmeknek,meg pókos kigyós katasztrófafilmeknek :))) nem is tudom melik sajnáljam -
#1681 Kétlem,hogy ez a kurva kibírná 1 hétig is a szigeten!Nem csoda,hogy 8 éve nem találkozott a családjával,de most majd jól jön nekik a pénz. -
#1680 sztem survivor jo lett volna ha mondjuk nem villan be neha egy egy huto meg mikro vagy kabel... meg ha nem lenne meg a nyertes mar 2 honapja -
#1678 parasztvakítás -
#1677 Ekkora szar showt!Ez most túlélő show volt vagy szépségverseny?? -
mochee #1676 A legnagyobb egyetértés. Ezzel a sok baromsággal rabolja valaki az idejét? Ráadásul örülhetünk ha a legközelebbi ilyenben (ugy hallottam lesz) heteroszexuális is bekerül. -
#1675 Jó, a 100-1 az RTL indulásakor menő műsor volt. 1997-98-ban még nem is volt 10000-res... Akkoriban még nem volt fizetés a tapsolásért, örülhettél, ha bekerülsz a műsorba. Ha szerencsés voltál, nyerhettél is. Interaktív show volt, a Kati bírónőben meg csak tapsolhatsz, oszt' ennyi... :) -
#1673 ennek a katalion bironőnek mi az értelme? végulis az érdekelne hogy mi volt a céljum a musorkészitoknek? mi a musor mondanivaloja stb, nem értem.... szánalmas hova sullyed ez a két tv ado, eskuszom a királyi tv is jobb -
#1672 hát akkor elbasztad, most egy tizest adnak érte :) -
#1671 Kicsit azért durva lenne. :) Én voltam egyszer anno a 100-ból 1 felvételén 3 haverommal. Tapsoláskor 1 pali (aki a legfeltűnőbb helyen ült), felállt és elkezdett tapsolni. Én a közönségnek is ekkor tapsolnia kellett. Arra már nem emléxem, hogy abbahagyáshoz mit csinált, de mi nem kaptunk érte semmi sem :( -
#1670 ultra lol az a műsor.. full megrendezett midnen..olyan tipusú színjátszások mint a barátok közt elején -
#1669 ma mondta egy srác hogy a katalin bironőbe a statisztáknak heti 10.000ft-ot fizetnek hogy tapsoljanak :)) -
#1668 ezt kapja a nép karácsonyi (z)ajándéknak -
#1667 én ennél jobban utálom azt amikor a filmek között csapatják..és az a baj hogy negyed oránként van reklám.. mennyire idegesítő dologmá??
esküszöm ma már a tv ről annyit tudunk mondani hogy két reklám között van egy kis film is... -
#1666 A valóságsókat én sem szeretem, de inkább megnézem a valóságsót, mit a barmok köztet, meg a másik szart ami vasárnaponként van, asszem. Egyszer-egyszer látok belőle 1-2 percet vacsora közben (mert anyámék meg nézik), és valami szőrnyű. Danika ugye nem másoltok CD-ket? Jaaaj, már itt is.... :( -
#1665 annyira gyűlölöm az összeset!!!!!!!!
az még nem is lenne baj, hogyha lenne, de hogy foylamatosan annak vannak a bemutatói. ott az a kurva logó a sarokban, lassan már nem is lehet semmit se látni a képernyőből. faszom, nézem a barátok köztöt:
vége a VV-nek.
barátok közt előző rész bemutató
bepillantás a villába
barátok közt
bepillantás a villába
reklám
bepillantás a villába
baártok közt 2. rész.
és az amőúgy 20 perces soroz lesz 40-45 perces. -
#1664 Dec. 27-én indul a következő sorscsapás a retekklubbon, a vévéhárom... Karácsony után egyből valóságsó, fasza... :) -
#1663 Hát eléggé érdekes volt,hogy a csaj,aki olyan gyenge,mint a harmat könnyebben odaért,mint Szilárd! -
#1661 Torgyán -
#1660 Ki a faterja? -
#1659 :) nyehehe..ja -
#1658 lilu fogja vezetni?
az egy ostoba liba, ide is betolta a faterja? -
#1657 jo.. azon én is szörnyűlködtem. de mostmár zsír -
#1656 Dehogynem, ezt lehet a legjobban fikázni :) Most, hogy csak a tehetségesebbek maradtak bent, már nem olyan jó a műsor, de régen a válogatásokon hülyére röhögtem/röhögtük a fejünket, nem? (Az egyik adás közben a Koli Hubon voltam éppen, hogy ott mi ment... :))) -
#1655 Kéretik valamelyik op bácsit hogy írja át a topikot erre:
Reality és egyébb showműsorok
és hirtelen annyit szeretnék mondani hogy azért ez a megasztár nemis rossz...legalábbis van egy két csaj , fiu aki valoban komoly kis zenéket énekel...szvsz ez az a műsor amit nem kell fokázni.. -
#1654 A beszavazásokat tutira megnézem,de utána nem hiszem:)) -
#1653 Azért a cím is tök jó...Lilu nem ismeretlen azért szerintem senki előtt és az is tény, hogy nem sztár, "csak" egy ismert műsorvezető. De sebaj, mert onnantól, hogy a VV3-ba került mint háziasszony vagy mi, kapásból igazi Sztár lett. Most biztos nagyon boldog. Ő is bekerült a "nagyok" közé. -
BlackWolf #1652 ez a no nagyonocsmany -
#1651 de most komolyan ha reggel félig nyitott békalencséimmel pislognék és ez a látvány teritené be térlátásom olyat sikitanék hangtalanul hogy mindenki kakasnak nézne
na mégse volt komoly P -
#1650 ...és nincs ilyen, "ha meglátom sötétben felsikítok" típusú hajszerkezete sem.
Elismerésem a fodrásznak -
#1649 stohl biztos nem ugy szopikalt, es kulonben se tudta kidugni a mellbimbojat.