2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1608 na jó, azért nekem is -
#1607 Hát végül is nekem tudnának annyi pénzt adni -
#1606 nem azért mondom, de én akkor se költöznék be ebbe a kéróba, ha fizetnének érte -
#1605 Sztem ez a VV egyre jobban el fog tolódni a színészkedés irányába, úgy meg végül is már SEMMI értelme.
Amúgy engem meg már komolyan idegesít ez az egész, az a baj, hogy otthon a TV2,RTL meg az MTV1 van mert kábelért nem fizetek, szobaantennán meg csak ezek jönnek.És azt vettem észre hogy szabályosan ideges lettem amikor tízpercenként ezeket a bohócokat mutogatták.
Most kezdődik előről az egész, kösz... -
#1604 én szivesen bemennék egy iylen helyre..nyitott vagyok iylen baromságokra..csak kár hogy tudom hogy mindent megmondnak mikor kivel kell összeveszni stb...szal gagyesz... -
Randal engedelmével benyomok ide 2 képet az úgynevezett luxusról
Király!!
-
#1602 hogy a faszba ne jelentkeznék !! -
#1601 Pedig DDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEE!!! Magyarországnak szüksége van újabb SZTÁROKRA és HŐSÖKRE!!! Ez olyan szép, olyan jó! Jelentkezzen mindenki MOST!
(Hogy a macska rúgja meg!) -
#1600 Jól láttam, hogy lehet jelentkezni a következő VV-ra??
NEEEEEEE ARRRGGGHHHHHHH
-
#1599 Keresd ezt: PÉTER, A BELEVALÓ
Érdemes beleolvasni.Manapság minden szemetet el lehet adni.
Részlet a könyvbõl:
Szakítás
2003. 02. 22. Hálószoba
A kezdeti bimbózó kapcsolat Sziszi és Péter között felbomlani látszott. A lány érzelmi töltõdésre vágyott a fiútól, míg Péter inkább a testi örömöket részesítette elõnyben. Mindketten érezték, nem kapják meg a másiktól, amire vágynak. Sziszi a hálószobában Kismocsoknak panaszkodott, aki megpróbált segíteni:
- Nem akarok beleszólni! Tényleg nem, de ha te hülyén érzed magad emiatt, akkor... - kelt fel Kismocsok az ágyról, de nem fejezte be a mondatot. Sziszi mégis értette, mit akar mondani a lány:
- Néha nagyon hülyén érzem magam, néha viszont nagyon jól, amikor odajön hozzám, és megsimogat - felelte a vörös hajú szépség.
- Akkor, akkor... - kereste tovább a mondatokat a barna hajú Kismocsok, de Sziszi megint közbevágott:
- Mindig hülyeséget mond! - mondta a lány Péterrõl.
- Ezt elmondtad már így neki? - próbálta védeni a fiút Kismocsok, a beköltözés óta nem elõször.
- Nem, nem! Most odajött, hogy mi a baj, és annyit kihúzott belõlem, hogy vívódom magamban. Nem vele van a baj, hanem magammal - mondta el az igazságot Sziszi.
- Miért nem mondod el neki az igazat? - kérdezte társa.
- Nem tudok vele beszélni, mert teljesen máshogy gondolkodunk - erõsködött a lány, de Kismocsok megint tudta a megoldást:
- Akkor csak kérd meg, hogy hallgasson végig, és ne szóljon közbe, és mondd el neki ugyanezt, mint nekünk - magyarázta Kismocsok, miután már Rita is leült melléjük az ágyra.
- Nem szeretném, mert tudom elõre, hogy hozza ki a végét. Rettentõen büszke. Nem tud veszíteni - gesztikulált Sziszi.
- Meg kell beszélni! - szótagolta neki Kismocsok, de a táncoslány meg sem hallotta:
- Csak olyan emberekkel tudok leülni beszélgetni, akikrõl azt gondolom, hogy be tudják látni, ha tévednek. De nála nem látom, hogy így lenne.
- Mert lehet, hogy még egyetlen csajszi sem ült le vele dumálni, és õ azt gondolja, hogy ez köztetek így van rendjén, és mûködik - próbálta megvilágítani Péter szemszögét is Kismocsok...
-
#1598 Csak a link szar. -
#1597 Nagyszerű könyv jelent meg Péterről.
Vegyétek mer jó -
#1596 Azt a spigiboyék csinálták.
Azt is leszedtem, de az fos!
Ebben a Pongodalban énekel a drága!
Viszont ez még mindig nem az a szám, amivel fellépett...:-((( -
#1595 Hajrá pongó, a müsorvezetö! -
#1592 Nekem is linket!!! :D Felakarom rakni a móka CD válogatásomra. :D -
#1591 PONGODAL!!!!!!!!!!!!!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Keressetek rá DC-n, szánalmas!
De ez nem az a saját száma, amit az RTL készített neki, ez valami BB-s szerzemény... -
#1590 DC -
#1588 Na már jön le valami pongodal.mp3 meg a BB hits-ről is egy pomgo szám...
:-DDDD -
#1586 Bizony, én is láttam fellépni az RTL reggeli műsorában!
Nekem égett a pofám! -
#1585 Ja bocs, Pongo a legdurvább!!!!!!!!!! -
#1583 Nem elég, hogy full parasztossan beszélt még énekelni is akar? :D -
#1582 És pongóval mi van? Ő talán a három trenor egyike? :D -
#1581 Olyan remek ez, hűűűűűűűűűűű!
Hánynom kell ettől baze!
Csak az a gáz, hogy nem tudom kinyitni most a számat....:-DDDDDDDDDDDD -
#1580 És mi lesz a nevetek? HÁt azt még nem döntöték el :))))) Érted, a producerek még nem tudják :))))
A meleg gyerektől is megkérdezte mi lesz a cime a könyvének. hát ő sem tudta, mivel még nem döntötték el a producerek, de vmi ilyesmi lesz, izvilág zsoltival :))))) -
#1579 Ahhh, dekár, hogy nem láttam....
Trances raves house ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Azt sem tudják, ez a 3 stílus külön-külön mit jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1578 A lánycsaptabol az egyik elszolta magát, kérdezte tőle Balázs a viván hogy mi lesz a stilus, erre az egyik luvnya hát trances raves house-os lesz mert az lehet jol eladni ma :) és idővel majd szeretnénk élő koncerteket is adni a haknik után :)))))))
Balázs meg végig szivatta őket, alig birta visszatartani a röhögését :)))))) -
#1577 Bazmeg, hallottad Anikót énekelni????????
Valami förtelem!
Legalább önkritikája lenne baze!
Persze az RTL nekiáll és megcsináltatja azt a lemezt.
1 dolog tuti! NEM Ő FOG RAJTA ÉNEKELNI, mert egyszerüen azt nem tehetik meg!
Oki és az Omen után ez mégnagyobb gáz lenne....
Ja, és a lánycsapat.....pffffffffffffff
Utálom az egész magyar kibaszott médiát! -
#1576 A valo világbol Aniko énekesei baérokra pályázik, szintén innen három ribanc fog egy triot alakitani, mig a buzinak szakácskönyve jelenik meg.
Kérdem én hova fogunk jutni igy? 20 évesen még mindig ennyire ostobák az emberek? Ma már mindenki a médiában akar dolgozni? Mikor megkérdezték őket erről mind azt mondta hogy ők ezt már régota tervezik, még a villa előttről. Naná :) Aniko már nem is akar orvosnéni lenni mintahogy tervezte :( Mostmár inkább média sztár akar lenni.
Szánalmasak.
Remélem a Laci gyereknek lesz esze és eltünik, bár a szerződés miatt gondolom ezt nem teheti... -
#1574 Na de ott nem volt kep bemutogatas a vege elott, hogy meg nagyobb beveteluk legyen a telefonalokbol.
Raadasul igy eljatszhattak a happy endet , hogy letezik meg csoda Magyarorszagon, hogy a vesztesbol egy pillanat alatt igy lesz gyoztes.
Rohejes. Lehet hogy az amerikai filmekben ez a modi. Lehet hogy onnan exportaltak a rendezot ? :)))) -
#1573 Meg 2002-ben! :) -
#1572 Jaja. Lacit megszavazták, mint Szaddamot -
#1571 Normalis gyozteseket ?
Ez nem a hogy baszuk at az emberek cimu musor ?
Ezt ugye most viccnek szantad ?
Ilyen szepen elore megrendezett es befolyasolt szavazast, Sztalin idejeben rendeztek utoljara. -
#1570 : <-- ? :) -
#1569 Miért te nem villában laksz: Szar lehet:) -
KennyG #1568 vagy a BÁR. -
#1567 OZZY RULEZ!
Imádom azt a lepukkant csávót bazeg:DDD -
#1566 NA ja. Ha ez valóság ... Örülnék én, ha hetente kapnám a cigit kartonszámra, kóla meg mindíg van a hűtőben ... Meg villa! Na ja, valóság. -
#1565 Utálom ezeket a szar lustuló valóságshowkat, ahol, mindenki szarrázabálja magát, és semmit nem kell tenni, majd elválik, hogy ki nyeri. A Bázis-ban legalább keményen megdolgoztak a pénzért, és én élveztem is, ahogy szivatják őket! :D -
#1564 Szerintem is. De legalább a VV normális győzteseket választ. -
#1563 Ez csak tevhit.
Mert az osszes szar.
Csak az egyik egy arnyalatnyival, szarabb mint a masik.