BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Má' megijedtem ..

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ramore
Lefogadom, hogy elõre tudta az rtl és a tv2 is azt, hogy ki lesz a nyertes. Nem véletlenül válogatták ki játékosokat és szerveztek meg mindent elõre, így gyakorlatilag levezették a mûsort a tervek szerint, állversenyhelyzetet teremtve.
Coine, The A&O
azé'

Unknow
Jaja valami ilyesfélét mondhattak😊
Frank99
nem is ítélek
lemaradt a smiley

:-)))

Coine, The A&O
Nem mondtam, hogy igaz apuka, csak annyit, h. Stohl András is mondta, többet nem tettem hozzá, nem fûztem hozzá véleményt csak tettem egy kijelentést.
Nem kéne elsõre ítélni...

Dzsini
az egész BB szavazási, stb menete "központilag" korlátozott, van egy licenc amit megvettek 3 adássorozatra, ettõl eltérni nem szabad. (én meg hiába nem néztem, a netcsapból is ez folyik, de legalább a nevekhez nem tudok képeket csatolni...)

ja igen... kérnék mindenkit, hogy a pejoratív jelzõk terén valamilyen öncenzúrát tessék bevezetni jó? lécci...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Frank99
Amúgy meg a BB-t néztem, mert kíváncsi voltam a végére.
Egész a végéig nyomták a dumát, hogy alig van különbség stb.
Aztán a végén kinyílt az olló, és hirtelen 10 perc alatt hatalmas különbség lett.
Igen bunda szaga volt, az volt az érzésem (és nem csak nekem) hogy szándékosan nem hozták nyilvánosságra az eredményt, az SMS-ezés érdekében.
Ennél ocsmányabb dolgot még csak elképzelni sem tudok, mint ha egy TV ezt csinálná...
Amúgy meg nem baj, a MT1 egyre jobb filmeket vetít, meg a TK-ba is gyakrabban járok.
Ennyi.

Frank99
És ha a TV mondja, akkor elhiszitek?

jajjj....

Blasta
Pontosan!
Az RTL igazgatótanácsa összeült, és aszonta:
"Ez a gyökér Majka, úgyis nagyobb sztár lesz mint SZabi vagy OKi, hát minek nyerjen?"

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Unknow
Tenném hozzá,hogy én hülyeségeket nem csinálok,hogy szavazok de természetesen nekem is volt kedvencem mint mindenkinek😊 Bár tényleg nevetséges aki most a Szabit sztárnak tartja. Én minden nap hazajövök, heti feladatot csinálok(Boltba megyek, kutyát sétáltatok ,esetleg tanulok) és még se vagyok sztár. Pedig õk is csak egy házban voltak és semmi több. Ja de! Õket veszi a kamera😊))) De tény,hogy a mûsor maga jó pofa volt és hamár mindeképp meg kellett valakinek nyerni sztem Majka vagy Oki.Csak mert az õ poénjaikon röhögött az ember ált. és õk csinálták a mûsort. De ilyen a "való világ"😊))A pénzért és a népszerûségért akármit megtesz a média😊Mert ugye most,hogy nem a favorit nyert MINDENKI ERRÕL BESZÉL😊 Ergo nagyobb a népszerûség és a VV2-t is többen fogják nézni😊
Unknow
JAJA! Ez kajra bunda😊)) Frankón akit megkérdeztek mindenki Okinak szurkolt meg Majkának😊 Az egy dolog,hogy Szabolcsot tippelik nyertesnek ha egyszer mindenki a másik kettõnek szurkol. Hát egyértelmû ,hogy arra szavazok akinek szurkolok nem?😊)) Meg 700e szavat?😄DD LÓFÜTYIT😊))) Annyit Majka tudott volna csak összeszedni...bár kötve hiszem,hogy ennyien szavaznak😊))Vagy is... hát ki tudja... Egy biztos!Szabolcs aki a MAJKA ÉS AZ OKI táborából élt nem nyerhetett azok ellen akikbõl élt. BUNDA😊))))))
Coine, The A&O
Stohl Bandi is elmondta párszor a végén.

JHetfield
'es' helyett 'hogy'

JHetfield
Amugy nemtom, de egyik eccakai musorba Nocika azt rofogte, a bizonyos botrany cikkre, es mindent megtarthat a jatekos:]

a.carkey
valóságshowba ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez tökéletesen ígyvan. Az az egészben a legelszomorítóbb, hogy ilyen IQ-val, ami a nulla alatt van , dugással valaki nyerni tud ... Az, hogy a csajban volt egy fajta cigány beütés, kövér volt, mint disznó az a "sulineteseket" nem érdekli. Bár a két másik sem volt jobb ... Mint mondtam korábban, tök mindegy ki nyer. A tv2 és az RtlKlub 4 hónapon keresztül 0 pénzt fordított a mûsorkészítésre és sok ember meg "besmsezett" (micsoda szó), telefonált és onnan is bejött néhányezer szavazat, bár szerintem közel sem ennyi. Ha tényleg több millka szavazat jött, akkor most tele a kassza, ha nem akkor kifizetik Stohl "BUCI-BUZI" 3milka/hónapját és "Nóci-Kóci" 300 ezer/adását és jó lesz nekik, ezekrõl persze kévés jön elõ (bár öröm, hogy nem kell egy ideig Stohl ordibálását hallgatni, ha véletlenül átkapcsol az ember 8 után a RTLKLUBRA; tegnap olyan volt néha, mint a Palik régen a F1 közvetítések alatt; azért és akkor is ordított, ha nem történt semmi, ha csak elment a kép) ... A TV2-õn, egy benfentes szerint, már 1 hónappal ezelõtt le volt vajazva, hogy "malacka" nyer ... Hiába, a dugást meg kell fizetni. A következõ valóságshowban - mindkét csatorna - többségben csak "qurva" és buzi hajlamú egyedek fognak bekerülni, mert ebben és ha ezt nézik a dugásban van a nézettség ...

A medve nem játék.

Frank99
Átlagon aluli kurva Évike megélt abból, hogy a 3. napon kefélt egyet a kamerák elõtt, és a sok Sulinetes meg nem adott rá azóta szavazatot.
Hogy szegény IQ-ja csak a macskasimogatásból, és a gyakori káromkodásból áll, kit érdekel...
hánynom kell...

Frank99
Átlagmûsor átlagembereknek.
Nekik való átlagkurvák és átlagköcsögök.
Akik egy kicsit is értelmesek voltak, régen kiestek mindegyikbõl.
Hánynom kel, hogy ilyen mûsorokkal etetik az emebereket, és közben meg halálra megszedik magukat a tv-k a sok-sok sms-el.
Mindenki tudta, hogy NEM kapják örökbe sem a házat, sem a kocsit, a pénzt meg el kell tapsolni, csak a nézõk nem.
Az alsó cikket sehol sem reklámozták...
úgy kell a sok hülyének, aki sms-ezett!

GregSB
Ha a tréqrva megnyerhette a BB-t akkor én már ezen sem lepõdöm meg..

Coine, The A&O
Így van, másoknak is ez a véleményük.

Coine, The A&O
Tényleg nem akarok kötekedni, meg veszekedni, de Oki 2 évesen otthagyta a lányát és 14 évig SZART A FEJÉRE, majd most kezdett vele foglalkozni, amikor bement a villába.
A felhajtásról már nem is beszélve...persze szomorú mindaz ami történt.

Spenser
HI
Én OKInak szúrkóltam de õ ki esett😞
Aztán mondom inkább SZABI mint Majka mert Majka NAGYON Arc lett a kis pöcs!!!
Olyan öröm volt nézni mikor Szabi nyert Majkánaka az arcát 😊 az a csalodottság hát az GYÖNYÖRÛ volt 😊))

Sephi
Aha most halt meg a alanya es erosen szart ra. EROSEN! Nekem ha meghalna a lanyom nem maradne tovabb orszag szeme elott hogy sajnalatbol nyerjem meg a jatekot. Es mondjuk erosen pucerkodo tipus es meg gusztustalan is.

Majka meg jofej volt de egy kicsit tul temperamentumos. Asztazert birtam ahogy veszekedik😊

Szabi sztm a legnormalisabb volt meg a Nori!

Es nem ertem miert kell mast leanyazni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ehhhh.. asszem kicsit felhuztam magam.. megyek nyomok egy szunyat......
oki bazzeg. szegeny.. most halt meg a lanya.. + legalabb o jo celra is forditotta volna a penzt.... de nem... nekunk szabolcs kell a nyalsa szepfiu... Grat mindenkinek aki ra szavazott..
boccs de ez kicsit idegesit.. egy eggyeniseg nelkuli ,szepfiu ,baszott kurva megnyeri hattttttt bazzeg...

anyad...
szabolcs nyert????? Azta kurva.... Ki az az allat aki ra szavazott???? Eltorom az osszesnek a kezet a ku..a iste.it... Haaaaaaat bazmeg ilyet... szegyen.
Szabi egy sunyi brokifej.
Aquli
Szabolcs egy fasz!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Blasta
És vajon mi a jobb nekünk?
Z kategóriás Dudikopf sorozatok, vagy reality show?

Blasta
FASZSÁG!!!!!!!!!!!!!!
BUNDA 1000%!!!!!

NEHOGYMÁ A SZABI A SZIMPI!!! UGYAMMÁ!!!! TUDOD KI VESZI BE!

a.carkey
Most a két csatorna kénytelen lesz pénzt áldozni a mûsorkészítésre ...
Ismét jönnek a Chuck Norris és Michael Dudikoff filmek. Ahhhhh... Leadják majd Dolf Lundgreen "OSCAR DÍJAS SZÍNÉSZ"-tõl a Csendes Pusztítót és Dudikoff féle Élõ Pajzsot. Micsoda "szép" idõk jönnek majd ránk!

...

😊

Majka gondolta, hogy megnyeri és pofira esett - nem mintha bármelyik érdekelt volna, tök mindegy ki nyeri meg, az RTL KLUB + Szabó Stein és csapata - vagy ki éppen a góré - nyert ezzel az egésszel ...

A medve nem játék.

a.carkey
A Bár volt az összes közül a legnézhetõbb, ott kevesebb volt a bunda ...
😊

A SURVIVOR (1 rész ment a via sat 3 csatornán)talán a legigazságosabb RS az összes közül ...

A medve nem játék.

a.carkey
SZABOLCS NYERT! MEKKORA NAGY "MÁGUS" EZ AZ RTL KLUB ...

A medve nem játék.

CSOCSO
BUNDA!!!!!!!!! erz gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egy ilyen segg nyerje a VV-t?😊))))))LOL... gagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JHetfield
Szabolcs=FEREG:]

JHetfield
levert minden valosag showt... ezt a kamut:]

a.carkey
Ez persze nem igaz, de nem semmi, hogy Szabolcs ...

A medve nem játék.

JHetfield
Na pont a legnagyobb fereg nyert... szornyu...

a.carkey
HeHE!

A medve nem játék.

a.carkey
Csá Csumi Csá nyert ...

A medve nem játék.

CSOCSO
MUHAHAHAHA a hülye... MAJKA fog nyerni... elszólta magát az idijóta segg: Ugye nem gondoltad hogy magasan fogod vezetni a mezõnyt.. vagy valami hasonlót mondott majkának😊)
CSOCSO
szerintem megérdemelte..õ volt a legcsóribb.. a legszebb kivonulása akokr is Pongónak volt.. az nagyon szívszorító volt..és jo hangosan nyomták a zenét.. nem ugy mint a többieknél..szinte már megrendezett szagú volt😊
a.carkey
Talán többször lett le ci......va, mint amit a sg kibír?

A medve nem játék.

2XP
És vele együtt 2 épít hozzászólasom is hüpp-hüpp 😄

Dzsini
"Kérünk mindenkit, hogy új téma nyitása elõtt a fórumkeresõben ellenõrizze létezik-e hasonló címû téma, mert a duplikált témákat a moderátorok törölni fogják."
:o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

JHetfield
Hmm mintha egy topic torlodott volna...:]

Marki
Hogy nyerhetett ez a qrva??

KoЯn