BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
lemaradt a smiley
:-)))
Nem kéne elsõre ítélni...
ja igen... kérnék mindenkit, hogy a pejoratív jelzõk terén valamilyen öncenzúrát tessék bevezetni jó? lécci...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egész a végéig nyomták a dumát, hogy alig van különbség stb.
Aztán a végén kinyílt az olló, és hirtelen 10 perc alatt hatalmas különbség lett.
Igen bunda szaga volt, az volt az érzésem (és nem csak nekem) hogy szándékosan nem hozták nyilvánosságra az eredményt, az SMS-ezés érdekében.
Ennél ocsmányabb dolgot még csak elképzelni sem tudok, mint ha egy TV ezt csinálná...
Amúgy meg nem baj, a MT1 egyre jobb filmeket vetít, meg a TK-ba is gyakrabban járok.
Ennyi.
jajjj....
Az RTL igazgatótanácsa összeült, és aszonta:
"Ez a gyökér Majka, úgyis nagyobb sztár lesz mint SZabi vagy OKi, hát minek nyerjen?"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A medve nem játék.
Hogy szegény IQ-ja csak a macskasimogatásból, és a gyakori káromkodásból áll, kit érdekel...
hánynom kell...
Nekik való átlagkurvák és átlagköcsögök.
Akik egy kicsit is értelmesek voltak, régen kiestek mindegyikbõl.
Hánynom kel, hogy ilyen mûsorokkal etetik az emebereket, és közben meg halálra megszedik magukat a tv-k a sok-sok sms-el.
Mindenki tudta, hogy NEM kapják örökbe sem a házat, sem a kocsit, a pénzt meg el kell tapsolni, csak a nézõk nem.
Az alsó cikket sehol sem reklámozták...
úgy kell a sok hülyének, aki sms-ezett!
A felhajtásról már nem is beszélve...persze szomorú mindaz ami történt.
Én OKInak szúrkóltam de õ ki esett😞
Aztán mondom inkább SZABI mint Majka mert Majka NAGYON Arc lett a kis pöcs!!!
Olyan öröm volt nézni mikor Szabi nyert Majkánaka az arcát 😊 az a csalodottság hát az GYÖNYÖRÛ volt 😊))
Majka meg jofej volt de egy kicsit tul temperamentumos. Asztazert birtam ahogy veszekedik😊
Szabi sztm a legnormalisabb volt meg a Nori!
Es nem ertem miert kell mast leanyazni...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Z kategóriás Dudikopf sorozatok, vagy reality show?
BUNDA 1000%!!!!!
NEHOGYMÁ A SZABI A SZIMPI!!! UGYAMMÁ!!!! TUDOD KI VESZI BE!
Ismét jönnek a Chuck Norris és Michael Dudikoff filmek. Ahhhhh... Leadják majd Dolf Lundgreen "OSCAR DÍJAS SZÍNÉSZ"-tõl a Csendes Pusztítót és Dudikoff féle Élõ Pajzsot. Micsoda "szép" idõk jönnek majd ránk!
...
😊
Majka gondolta, hogy megnyeri és pofira esett - nem mintha bármelyik érdekelt volna, tök mindegy ki nyeri meg, az RTL KLUB + Szabó Stein és csapata - vagy ki éppen a góré - nyert ezzel az egésszel ...
A medve nem játék.
😊
A SURVIVOR (1 rész ment a via sat 3 csatornán)talán a legigazságosabb RS az összes közül ...
A medve nem játék.
:o)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.