2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • zaki
    na jó, azért nekem is
  • Dynamic
    Hát végül is nekem tudnának annyi pénzt adni
  • zaki
    nem azért mondom, de én akkor se költöznék be ebbe a kéróba, ha fizetnének érte
  • Dynamic
    Sztem ez a VV egyre jobban el fog tolódni a színészkedés irányába, úgy meg végül is már SEMMI értelme.

Amúgy engem meg már komolyan idegesít ez az egész, az a baj, hogy otthon a TV2,RTL meg az MTV1 van mert kábelért nem fizetek, szobaantennán meg csak ezek jönnek.És azt vettem észre hogy szabályosan ideges lettem amikor tízpercenként ezeket a bohócokat mutogatták.
    Most kezdődik előről az egész, kösz...
  • CSOCSO
    én szivesen bemennék egy iylen helyre..nyitott vagyok iylen baromságokra..csak kár hogy tudom hogy mindent megmondnak mikor kivel kell összeveszni stb...szal gagyesz...
  • Dynamic

Randal engedelmével benyomok ide 2 képet az úgynevezett luxusról
    Király!!

• PResident Evil
    hogy a faszba ne jelentkeznék !!
  • cenobite
    Pedig DDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEE!!! Magyarországnak szüksége van újabb SZTÁROKRA és HŐSÖKRE!!! Ez olyan szép, olyan jó! Jelentkezzen mindenki MOST!
    (Hogy a macska rúgja meg!)
  • Dynamic
    Jól láttam, hogy lehet jelentkezni a következő VV-ra??

NEEEEEEE ARRRGGGHHHHHHH

• Dynamic
    Keresd ezt: PÉTER, A BELEVALÓ
    Érdemes beleolvasni.Manapság minden szemetet el lehet adni.

Részlet a könyvbõl:

Szakítás
    2003. 02. 22. Hálószoba

A kezdeti bimbózó kapcsolat Sziszi és Péter között felbomlani látszott. A lány érzelmi töltõdésre vágyott a fiútól, míg Péter inkább a testi örömöket részesítette elõnyben. Mindketten érezték, nem kapják meg a másiktól, amire vágynak. Sziszi a hálószobában Kismocsoknak panaszkodott, aki megpróbált segíteni:
    - Nem akarok beleszólni! Tényleg nem, de ha te hülyén érzed magad emiatt, akkor... - kelt fel Kismocsok az ágyról, de nem fejezte be a mondatot. Sziszi mégis értette, mit akar mondani a lány:
    - Néha nagyon hülyén érzem magam, néha viszont nagyon jól, amikor odajön hozzám, és megsimogat - felelte a vörös hajú szépség.
    - Akkor, akkor... - kereste tovább a mondatokat a barna hajú Kismocsok, de Sziszi megint közbevágott:
    - Mindig hülyeséget mond! - mondta a lány Péterrõl.
    - Ezt elmondtad már így neki? - próbálta védeni a fiút Kismocsok, a beköltözés óta nem elõször.
    - Nem, nem! Most odajött, hogy mi a baj, és annyit kihúzott belõlem, hogy vívódom magamban. Nem vele van a baj, hanem magammal - mondta el az igazságot Sziszi.
    - Miért nem mondod el neki az igazat? - kérdezte társa.
    - Nem tudok vele beszélni, mert teljesen máshogy gondolkodunk - erõsködött a lány, de Kismocsok megint tudta a megoldást:
    - Akkor csak kérd meg, hogy hallgasson végig, és ne szóljon közbe, és mondd el neki ugyanezt, mint nekünk - magyarázta Kismocsok, miután már Rita is leült melléjük az ágyra.
    - Nem szeretném, mert tudom elõre, hogy hozza ki a végét. Rettentõen büszke. Nem tud veszíteni - gesztikulált Sziszi.
    - Meg kell beszélni! - szótagolta neki Kismocsok, de a táncoslány meg sem hallotta:
    - Csak olyan emberekkel tudok leülni beszélgetni, akikrõl azt gondolom, hogy be tudják látni, ha tévednek. De nála nem látom, hogy így lenne.
    - Mert lehet, hogy még egyetlen csajszi sem ült le vele dumálni, és õ azt gondolja, hogy ez köztetek így van rendjén, és mûködik - próbálta megvilágítani Péter szemszögét is Kismocsok...
  • Dynamic
    Csak a link szar.
  • Dynamic
    Nagyszerű könyv jelent meg Péterről.
    Vegyétek mer jó
  • Blasta
    Azt a spigiboyék csinálták.
    Azt is leszedtem, de az fos!
    Ebben a Pongodalban énekel a drága!

Viszont ez még mindig nem az a szám, amivel fellépett...:-(((
  • bdf
    Hajrá pongó, a müsorvezetö!
  • I.C.ram
    Nekem is linket!!! :D Felakarom rakni a móka CD válogatásomra. :D
  • Blasta
    PONGODAL!!!!!!!!!!!!!
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Keressetek rá DC-n, szánalmas!
    De ez nem az a saját száma, amit az RTL készített neki, ez valami BB-s szerzemény...
  • Blasta
    DC
  • Blasta
    Na már jön le valami pongodal.mp3 meg a BB hits-ről is egy pomgo szám...
    :-DDDD
  • Blasta
    Bizony, én is láttam fellépni az RTL reggeli műsorában!
    Nekem égett a pofám!
  • Blasta
    Ja bocs, Pongo a legdurvább!!!!!!!!!!
  • I.C.ram
    Nem elég, hogy full parasztossan beszélt még énekelni is akar? :D
  • I.C.ram
    És pongóval mi van? Ő talán a három trenor egyike? :D
  • Blasta
    Olyan remek ez, hűűűűűűűűűűű!
    Hánynom kell ettől baze!
    Csak az a gáz, hogy nem tudom kinyitni most a számat....:-DDDDDDDDDDDD
  • Tikal #1580
    És mi lesz a nevetek? HÁt azt még nem döntöték el :))))) Érted, a producerek még nem tudják :))))

A meleg gyerektől is megkérdezte mi lesz a cime a könyvének. hát ő sem tudta, mivel még nem döntötték el a producerek, de vmi ilyesmi lesz, izvilág zsoltival :)))))
  • Blasta
    Ahhh, dekár, hogy nem láttam....
    Trances raves house ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Azt sem tudják, ez a 3 stílus külön-külön mit jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tikal #1578
    A lánycsaptabol az egyik elszolta magát, kérdezte tőle Balázs a viván hogy mi lesz a stilus, erre az egyik luvnya hát trances raves house-os lesz mert az lehet jol eladni ma :) és idővel majd szeretnénk élő koncerteket is adni a haknik után :)))))))

Balázs meg végig szivatta őket, alig birta visszatartani a röhögését :))))))
  • Blasta
    Bazmeg, hallottad Anikót énekelni????????
    Valami förtelem!
    Legalább önkritikája lenne baze!
    Persze az RTL nekiáll és megcsináltatja azt a lemezt.

1 dolog tuti! NEM Ő FOG RAJTA ÉNEKELNI, mert egyszerüen azt nem tehetik meg!
    Oki és az Omen után ez mégnagyobb gáz lenne....

Ja, és a lánycsapat.....pffffffffffffff
    Utálom az egész magyar kibaszott médiát!
  • Tikal #1576
    A valo világbol Aniko énekesei baérokra pályázik, szintén innen három ribanc fog egy triot alakitani, mig a buzinak szakácskönyve jelenik meg.

Kérdem én hova fogunk jutni igy? 20 évesen még mindig ennyire ostobák az emberek? Ma már mindenki a médiában akar dolgozni? Mikor megkérdezték őket erről mind azt mondta hogy ők ezt már régota tervezik, még a villa előttről. Naná :) Aniko már nem is akar orvosnéni lenni mintahogy tervezte :( Mostmár inkább média sztár akar lenni.

Szánalmasak.
    Remélem a Laci gyereknek lesz esze és eltünik, bár a szerződés miatt gondolom ezt nem teheti...
  • [Jakuza]
    Na de ott nem volt kep bemutogatas a vege elott, hogy meg nagyobb beveteluk legyen a telefonalokbol.
    Raadasul igy eljatszhattak a happy endet , hogy letezik meg csoda Magyarorszagon, hogy a vesztesbol egy pillanat alatt igy lesz gyoztes.
    Rohejes. Lehet hogy az amerikai filmekben ez a modi. Lehet hogy onnan exportaltak a rendezot ? :))))
  • PREMIERE1
    Meg 2002-ben! :)
  • shaba23 #1572
    Jaja. Lacit megszavazták, mint Szaddamot
  • [Jakuza]
    Normalis gyozteseket ?
    Ez nem a hogy baszuk at az emberek cimu musor ?
    Ezt ugye most viccnek szantad ?
    Ilyen szepen elore megrendezett es befolyasolt szavazast, Sztalin idejeben rendeztek utoljara.
  • Davidus
    : <-- ? :)
  • Davidus
    Miért te nem villában laksz: Szar lehet:)
  • KennyG
    vagy a BÁR.
  • Gery1980
    OZZY RULEZ!
    Imádom azt a lepukkant csávót bazeg:DDD
  • Marki
    NA ja. Ha ez valóság ... Örülnék én, ha hetente kapnám a cigit kartonszámra, kóla meg mindíg van a hűtőben ... Meg villa! Na ja, valóság.
  • I.C.ram
    Utálom ezeket a szar lustuló valóságshowkat, ahol, mindenki szarrázabálja magát, és semmit nem kell tenni, majd elválik, hogy ki nyeri. A Bázis-ban legalább keményen megdolgoztak a pénzért, és én élveztem is, ahogy szivatják őket! :D
  • Marki
    Szerintem is. De legalább a VV normális győzteseket választ.
  • [Jakuza]
    Ez csak tevhit.
    Mert az osszes szar.
    Csak az egyik egy arnyalatnyival, szarabb mint a masik.