2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1736 Ez megy a villába?
Ez megy a villába! -
#1735 Ne már!!!!!!!!! Ő a Pandora???? Csak a műsor végét láttam.... -
#1734 lol, frankón ő az? -
UnConnecteD #1733 VV3-ban az elso 3bol o az egyik -> ez a lany az egyik
Szavazzatok be -
#1732 nyugi, nem maradtál le semmiről :P -
#1731 Most értem haza, szóval szencsére nem láttam, majd holnap! -
#1730 hát inkább mint ezek a műanyag bábuk -
vader #1729 röhelyes az egész... -
#1728 Ja, a bugyiárus pongó, meg szardobálós iti, mi? :)) -
#1727 ja, én is mondtam a muternak, hogy szinte mind kivétel nélkül szépfiú, és szoli cica, szal nem vágom, hogy miért nem lehet egy kicsit átlagosabb embereket is választani. A BB-be ez volt a jó, hogy ott sokkal "átlagosabbak" voltak az emberek -
#1726 Megfogadtam, hogy nem fogom nézni ezt a szart de nem bírtam magammal meg a többi adón is valami gyenge műsor megy szóval mégis ezt nézem.
Az előbb ment le a jelölteket bemutató videóklipp. Hát volt vagy 30 ember de én ha 3-4re azt mondtam volna, hogy átlagembernek tánik akkor túloztam volna, az összes többi elég "mű"nek látszott.
Tuti, hogy kinézetre válogatták össze őket, majd kiváncsi vagyok mennyire IQ light a társaság.
Bár inkább remélem a többi adón lesz értelmes műsor és lesz más aletrnatíva, nem úgy, mint a VV és a BB idején. Mert az 1 még érdekes volt és az újdonság erejével hatott most már egyértelmű, hogy csak a pénzről szól az egész.
Hányinger. -
vader #1725 most mi a g..cié' kellet berakni a lilut??? a nócinak legalább jó csöcsei voltak. :P -
#1724 nézze a fasom -
#1723 Nézzétek a VV3-at :P -
#1722 én napsit akarom :-) -
#1721 csak a reklámjára :-) -
#1719 megint lesz egy időszakom, amikor nem nézem az RTLklubot...
max a hetihetest... -
#1718 szerintem is a Bár volt messze a legjobb! -
#1717 a Bár az LOL :D -
#1716 ja kb még 11-en P
sztem a Bár volt a legjobb -
#1714 fél éves lesz asszem -
#1713 igen ám:D
és nyárig lesz bazzz áááááárrrh -
#1712 január 1 asszem de lehet hogy később...
"minél később..." -
#1711 jajjdemikorn indul a vv3?
láttam valós világ a pénz tét vagymi társasjátékot! szánalmasan lohlos nevetségeset:D -
#1710 LOL TOPIC :DDDDDDDDDDDDDDD basznka :DDDDDDDD -
#1709 :))) -
#1708 veri az élet veri hepi
mindenki veri beleveri
:D -
#1707 én nem verem sehova:D -
#1706 Miért te magadra vered?:D -
#1705 hát lehet a néptánc is jobb mint másokra verni:D -
#1704 Ja hogy dugásról volt szó? Azt hittem a basznka valami csehszlovák népitánc:D -
#1703 mondta a jézuska....
mennyél rejszoljál ha neked az jobb:D -
#1702 "van aki nézi hogy basznka van aki csinálja... az utobbi jobb mondanom sem kell:D"
Ezt te honnan tudod?:D -
#1701 Ez sem lesz rosszabb se jobb mint az előző, csak most könnyebb dolguk volt a válogatásnál, mert már kitapasztalták, hogy mi kell a "népnek". Egy ronda, de leszbikus nő(?) + egy kevésbé ronda leszbi nő, hogy az előbbi ne unatkozzon + egy meleg srác, aki jól főz + egy lazacsávó + egy lelkizős + a többi töltelék. Mellesleg az sem rossz biznisz, hogy a 14. ember némi pénzösszegért (100.000 Ft) bekerülhet a "beszavazósóra".
A karikákról meg annyit, hogy jobb lenne ha végleg elfelejtenék őket, mert nem igazán kellemes folyton az odatett számokat nézni. Más - nem magyar - csatornákon simán kitakarják a "nemkívánatos részeket" és nem biggyesztik oda a hülye jeleket és ettől függetlenül azt hiszem mégis értelmes emberek nőnek fel arrafelé karikák nélkül is. -
#1700 ez tetszik :-)
ott a pont -
#1699 van aki nézi hogy basznka van aki csinálja... az utobbi jobb mondanom sem kell:D
minden kurva a médiában akar dolgozni, hát menjenek a picsába, elég nagy rakás geci ez a méida így is, erre vveszik be az ingyenélő ribiket...
tetkos csávó élvezzen az anyjára kit érdekel kire élvez??? -
#1698 az hogy 12-es karika altt ne sex musor legyen már, ha egyszer már annyira rászálltak erre a karikázásra, a másik meg az hogy hányingerem van a musortol, ettől még a B-s filmek is jobbak, meg a heti egy jo film ami néha becsuszott, persze az már inkáb éjfél után volt () -
#1697 "egy csaj aki később a médiában szeretne dolgozni, és rendkivul buszke a testére meg állandoan festi magát..."
Hülye kurva(jól szétdugnám)
"egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában..."
Nagyon helyes:D
"egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez..."
Ebben mi a rossz?:) -
#1696 NORMÁLIS ember úgyse menne ba ilyen helyre...:) -
#1695 most mutatják kik lesznek a villában:
-egy csaj aki később a médiában szeretne dolgozni, és rendkivul buszke a testére meg állandoan festi magát...
-egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában...
-egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez...
Lilu nyilatkozta: nem ismerem még a lakokat de biztos vagyok benne hogy rednkivul különleges személyiségek és biztos mások mint az átlag (tehát lesz buzi megint a villában)
végeredmény: főmusoridőben buzik és sex a villában,
szánalmas hogy csak ezt tudja felmutatni az rtl klub
ja és Lilut külön üdvözlöm