2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • cSuwwi
    Ez megy a villába?
    Ez megy a villába!
  • mukika
    Ne már!!!!!!!!! Ő a Pandora???? Csak a műsor végét láttam....
  • zaki
    lol, frankón ő az?
  • UnConnecteD
    VV3-ban az elso 3bol o az egyik -> ez a lany az egyik

Szavazzatok be
  • zaki
    nyugi, nem maradtál le semmiről :P
  • cSuwwi
    Most értem haza, szóval szencsére nem láttam, majd holnap!
  • zaki
    hát inkább mint ezek a műanyag bábuk
  • vader
    röhelyes az egész...
  • cSuwwi
    Ja, a bugyiárus pongó, meg szardobálós iti, mi? :))
  • zaki
    ja, én is mondtam a muternak, hogy szinte mind kivétel nélkül szépfiú, és szoli cica, szal nem vágom, hogy miért nem lehet egy kicsit átlagosabb embereket is választani. A BB-be ez volt a jó, hogy ott sokkal "átlagosabbak" voltak az emberek
  • BaLeeX
    Megfogadtam, hogy nem fogom nézni ezt a szart de nem bírtam magammal meg a többi adón is valami gyenge műsor megy szóval mégis ezt nézem.
    Az előbb ment le a jelölteket bemutató videóklipp. Hát volt vagy 30 ember de én ha 3-4re azt mondtam volna, hogy átlagembernek tánik akkor túloztam volna, az összes többi elég "mű"nek látszott.
    Tuti, hogy kinézetre válogatták össze őket, majd kiváncsi vagyok mennyire IQ light a társaság.

Bár inkább remélem a többi adón lesz értelmes műsor és lesz más aletrnatíva, nem úgy, mint a VV és a BB idején. Mert az 1 még érdekes volt és az újdonság erejével hatott most már egyértelmű, hogy csak a pénzről szól az egész.
    Hányinger.
  • vader
    most mi a g..cié' kellet berakni a lilut??? a nócinak legalább jó csöcsei voltak. :P
  • Kandurex
    nézze a fasom
  • zaki
    Nézzétek a VV3-at :P
  • Breki33
    én napsit akarom :-)
  • Breki33
    csak a reklámjára :-)
  • Frank99
    megint lesz egy időszakom, amikor nem nézem az RTLklubot...

max a hetihetest...
  • Ramore
    szerintem is a Bár volt messze a legjobb!
  • PResident Evil
    a Bár az LOL :D
  • Breki33
    ja kb még 11-en P
    sztem a Bár volt a legjobb
  • PResident Evil
    fél éves lesz asszem
  • Lynx_TWL
    igen ám:D

és nyárig lesz bazzz áááááárrrh
  • PResident Evil
    január 1 asszem de lehet hogy később...

"minél később..."
  • Lynx_TWL
    jajjdemikorn indul a vv3?
    láttam valós világ a pénz tét vagymi társasjátékot! szánalmasan lohlos nevetségeset:D
  • PResident Evil
    LOL TOPIC :DDDDDDDDDDDDDDD basznka :DDDDDDDD
  • PResident Evil
    :)))
  • Davidus
    veri az élet veri hepi
    mindenki veri beleveri

:D
  • Lynx_TWL
    én nem verem sehova:D
  • Davidus
    Miért te magadra vered?:D
  • Lynx_TWL
    hát lehet a néptánc is jobb mint másokra verni:D
  • Davidus
    Ja hogy dugásról volt szó? Azt hittem a basznka valami csehszlovák népitánc:D
  • Lynx_TWL
    mondta a jézuska....
    mennyél rejszoljál ha neked az jobb:D
  • Davidus
    "van aki nézi hogy basznka van aki csinálja... az utobbi jobb mondanom sem kell:D"

Ezt te honnan tudod?:D
  • GmorpH
    Ez sem lesz rosszabb se jobb mint az előző, csak most könnyebb dolguk volt a válogatásnál, mert már kitapasztalták, hogy mi kell a "népnek". Egy ronda, de leszbikus nő(?) + egy kevésbé ronda leszbi nő, hogy az előbbi ne unatkozzon + egy meleg srác, aki jól főz + egy lazacsávó + egy lelkizős + a többi töltelék. Mellesleg az sem rossz biznisz, hogy a 14. ember némi pénzösszegért (100.000 Ft) bekerülhet a "beszavazósóra".

A karikákról meg annyit, hogy jobb lenne ha végleg elfelejtenék őket, mert nem igazán kellemes folyton az odatett számokat nézni. Más - nem magyar - csatornákon simán kitakarják a "nemkívánatos részeket" és nem biggyesztik oda a hülye jeleket és ettől függetlenül azt hiszem mégis értelmes emberek nőnek fel arrafelé karikák nélkül is.
  • Breki33
    ez tetszik :-)

ott a pont
  • Lynx_TWL
    van aki nézi hogy basznka van aki csinálja... az utobbi jobb mondanom sem kell:D
    minden kurva a médiában akar dolgozni, hát menjenek a picsába, elég nagy rakás geci ez a méida így is, erre vveszik be az ingyenélő ribiket...
    tetkos csávó élvezzen az anyjára kit érdekel kire élvez???
  • Tikal #1698
    az hogy 12-es karika altt ne sex musor legyen már, ha egyszer már annyira rászálltak erre a karikázásra, a másik meg az hogy hányingerem van a musortol, ettől még a B-s filmek is jobbak, meg a heti egy jo film ami néha becsuszott, persze az már inkáb éjfél után volt ()
  • Davidus
    "egy csaj aki később a médiában szeretne dolgozni, és rendkivul buszke a testére meg állandoan festi magát..."

Hülye kurva(jól szétdugnám)

"egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában..."

Nagyon helyes:D

"egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez..."

Ebben mi a rossz?:)
  • Lynx_TWL
    NORMÁLIS ember úgyse menne ba ilyen helyre...:)
  • Tikal #1695
    most mutatják kik lesznek a villában:

-egy csaj aki később a médiában szeretne dolgozni, és rendkivul buszke a testére meg állandoan festi magát...

-egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában...

-egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez...

Lilu nyilatkozta: nem ismerem még a lakokat de biztos vagyok benne hogy rednkivul különleges személyiségek és biztos mások mint az átlag (tehát lesz buzi megint a villában)

végeredmény: főmusoridőben buzik és sex a villában,

szánalmas hogy csak ezt tudja felmutatni az rtl klub

ja és Lilut külön üdvözlöm