Láthatáron a Windows XP Service Pack 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már két MS konferencián voltam tavaly október óta, úgyhogy két teljesen legális verziót kaptam tõlük ingyé 😊
Röhögnék, ha minden zökkenõmentesen menne (SP1 telepítés) majd az elsõ internetre lépéskor feljönne egy ablak:

"IP-je alapján megállapítottuk az Ön/Cége kilétét. Rendszerünk - a MATÁV-al kötött szerzõdés értelmében - automatikusan megterhelte telefonszámláját a Microsoft Windows XP teljles vételárával.

A részletes telefonszámálán "helyi szívás"-ként tüntetjük fel a tételt, a mosolygó fej mellett.

Köszönjük a közremûködést!
További jó szörfölést!"

Aktiváláshoz vagy Corporate kulcs kell, vagy egy aktiváló crack.
és upgradel valmai progit a windowsban? Internet Explerer, Outlook Express?
AnarchoiD
mar kozkezen forog egy feltort XP ahogy latom, amiben bennevan az sp1 alapbol ...

ergo ha maskent nem megy, installalsz uj XP-t 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

az sp1-ben benne van a Media PLayer 9 meg ilyesmi?
Ligend
Tudjal rola, hogy blacklist-elt corporate kulccsal fel sem megy/ment az SP1, tehat mindenkeppen cserelni kellett telepites elott.

Azoknak lesz kisebb zurjuk, akiknek "elotort" XP telepitokeszletuk van, mert a regi modositott reszek szepen felul lesznek irva ujjal, amiben persze benne van az ellenorzes. Par ismerosomnek majdnem teljes reinstall lett az SP1-gyel valo randevu vege. :-)

funkicókkal !!! javítsátok pls.
Lt. Stinger
Szerintem se lesz baj... ... elõször a sima XPt is legyõzhetetlennek hitték, és egy iedeig mi is. De rövid úton kiderült hogy nem így van 😉
Azért komolyan kell venni a dolgot, a SP1 telepítése elõtt kell cserélni a kulcsot és nem utána! A kulcs csere maga egyszerû, de idõbe telhet, amíg generál magának egyet az ember. Esetleg célszerû beszerezni egy Corporate kulcsot, ami nekem sincsen sajnos, de én nem is használok XP-t, maradtam a Win2000-nél.
Nos, en megkerdeztem egy Microsoftos emberket (Microsoft Magyarorszag munkatarsa), hogy mit tud errol mondani. A kerdes konkretan ugy szolt, hogy van ez a nagyszeru Campus szerzodes, melynek kereteben ugye az egyetemen hasznalok szinten Corporate kulccsal hasznaljak a software-t (vagyis a Campus verzio is ilyen corporate).

Amit o mondott, hogy pl. ezt a verziot egyaltalan nem erinti az SP1 ezen korlatozo resze. Valoban van nehany kulcs, amiket az SP1 le fog tiltani. O konkretan 2-t mondott, SZVSZ lehet tobb is, de nem mindent.

Egy masik SG forumon mar meg lehetett talalni a CD kulcs csere leirasat, azzal kiserletezgetve valoszinuleg hamar jo eredmenyre lehet jutni. Ugyhogy ugy tunik, tores nem is kell. :-)

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

AnarchoiD
ez igaz, de hidd el hogy amint kint lessz a vegleges SP1 ra max 1 nappal meglessz hozza a tores 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.