Back To The Future Trilogy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Egy valamit nem értek az elsõ filmbe. Az elején, mikor Doki elõreállítja az óráit 25 perccel, az milyen kísérlet? Vagy egyáltalan van valami jelentõsége?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

McGrady
gyáááááááááááááááá 😄DDDD

Kuss!-magyarázta.

LOÁÁÁL 😄DDd

video

mikszer
hhhhhhhhhhhhhhhhhh

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

B0B0

Ott a bal oldalt! 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Szétszedi, elmegy a jövõbe miután ugye kész a mozdony, ott beszerzi az alkatrészeket, amiket kioperált belõle, visszamegy, beépíti.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

KFCMajorka
Meg hát ott volt a tönkrement Delorien,amit a bányában rejtett el.Valószinûleg ez is segitségül szolgált neki.Igaz,azt nem szedhette szét,mert akkor Marty nem tudott volna visszajönni 1885-be.

B0B0
Na és akkor tényleg a harmadikra:

Valamivel több dolog állt rendelkezésére, miután elhúzott Marty:
- egy légdeszka
- egy walkie-talkie
Ez kevés, de erre rá lehet fogni, fõleg, hogy a légdeszka technológiája hatalmas energiaforrás.

Azonkívül miután a jövõben megfiatalodott, volt ideje, hogy a múltban összetákoljon valamit.

B0B0
Na, ez az elsõre volt! 😊

B0B0
3.-ra:

Gondolj csak bele:
Biff pár múlva, miután megkapta az almanachot beteszi egy bankfiókba aminek a helyét és számát csak õ tudja. Akkor hogy találják meg? Sehogy. Addig kell visszaszerezni tõle, amíg tudják hol tartja. És mégvalami. Az elején, amilyen primitív, nem szentel neki nagyobb jelentõséget. Akkor mégkönnyebb elvenni tõle.

JonDavis
Igazad van mégis zsebre rakta, nem szóltam semmit😛

JonDavis
Hehe ez jó.Dejo lenne,ha épp a Iv. részbõl lennének a jelenetek..
Videó

JonDavis
Szóval nem volt ideje zsebre rakni szerintem<#pardon1>

JonDavis
Amikor széttépte az elsõ részben a papírfecnit, nem rakta zsebre.A második rész végén, meg épphogy visszaküldte Marty-t, máris megint megjelent😛

mikszer
azt nem, de amikor másik kameraállásból mutattak részeket (Marty gitározik, ,stb), azokat újra meg kellett csinálni ugyanúgy. Erre gondoltam

Szerintem az egyszer már lejátszott ötvenes évekbeli jeleneteket nem vették újra.
mikszer

-HA Biff az elsõ pénznyereményét 1957-ben nyerte egy lóversenyen, akkor miért repültek vissza 1955-be, ezzel is kockára téve a tér-idõ kontítnom megbomlását.Hisz pont aznapra mentek vissza, ahol is Marty-ból még egy szaladgált a városban. Ha a Docky ennyire aggódott a világegyetem megsemmülésén, erre azért jobban ügyelhetett volna.Végülis 1955-1957 között bármikor vissza szerezhették volna Biff-tõl a sport almanachot.

1 mert aznap kapta Biff a könyvet és a Doki mindjárt az elején vissza akarta szerezni
2 nehogy közben másolatot csináljon, és bebukják a dolgot
3 mer' akkor nincs értelme a filmnek <#wink> - így viszont van benne ez a csavar, és nem volt semmi 5 év után megcsinálni mégeccer <#awink>

-A második rész végén,mikor Docky visszaküldte a jövõbe az elsõ rész beli Marty-t,ugyebár megjelent azonnal Marty ismétetlten.
Na itt most az összetépett levélre gondolok, amit MArty írt a Dockynak,hogy figyelmeztesse a terroristákról. Gondolom még akkor meg gondolta volna magát a tudós barátunk,és megkeresi a szétszórt levél darabokat.. NAde ezzel,hogy beájult, és MArty hazavitte, valamint 1-2 napot(vagy többet) azzal foglaloskodtak,hogy vissza küldje a vadnyugatra Marty-t, minden bizonnyal teljesen kiment a fejébõl a széttépett levélfecni, meg ugyebár azóta a szélvihar és egyébb téneyzõk szerte szét fújták a papír darabokat...Akkor mi lesz vele 1985-ben, ha a terroristák lelövik?😞(

Én úgy emlékszem, a széttépés után a doki rögtön zsebrevágja a fecniket. Vagy nem szeret szemetelni, vagy úgy van vele, késõbb majd elégeti a teljes megsemmisítés végett. Meg amúgy Marty utána lehet, hogy szóbahozta ezt neki, csak mi nem láthattuk.
JonDavis
Vissza a jövõbe szakértõket kérdeznék 3 kérdésben.
-HA Biff az elsõ pénznyereményét 1957-ben nyerte egy lóversenyen, akkor miért repültek vissza 1955-be, ezzel is kockára téve a tér-idõ kontítnom megbomlását.Hisz pont aznapra mentek vissza, ahol is Marty-ból még egy szaladgált a városban. Ha a Docky ennyire aggódott a világegyetem megsemmülésén, erre azért jobban ügyelhetett volna.Végülis 1955-1957 között bármikor vissza szerezhették volna Biff-tõl a sport almanachot.

-A második rész végén,mikor Docky visszaküldte a jövõbe az elsõ rész beli Marty-t,ugyebár megjelent azonnal Marty ismétetlten.
Na itt most az összetépett levélre gondolok, amit MArty írt a Dockynak,hogy figyelmeztesse a terroristákról. Gondolom még akkor meg gondolta volna magát a tudós barátunk,és megkeresi a szétszórt levél darabokat.. NAde ezzel,hogy beájult, és MArty hazavitte, valamint 1-2 napot(vagy többet) azzal foglaloskodtak,hogy vissza küldje a vadnyugatra Marty-t, minden bizonnyal teljesen kiment a fejébõl a széttépett levélfecni, meg ugyebár azóta a szélvihar és egyébb téneyzõk szerte szét fújták a papír darabokat...Akkor mi lesz vele 1985-ben, ha a terroristák lelövik?😞(

-Harmadik kérdésem, hogy , hogy a fenébe tudott a Docky a vadnyugaton egy vonatból idõgépet készíteni. Már az elsõ részben 1985-ös viszonyok között, plutónium kellett az 1.21 gigawatt eléréséhez. Nyilván a jövõben átalakította, de azok az alktatrészek, microchipek, és egyébb spéci dolgok nem álltak rendelkezésére az 1800-as évek végén..
A fluxuskondenzátor, ami az idõutazást segíti elõ.Nos ez se szerezhetõ be a vadnyugaton.
Vagy persze egy alternatív mese szerû magyarázat..Kidolgozott egy tökúj elméletet, és az akkori gõzgépbõl összekovácsolt egy idõmasinát😄D

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.Hálás lennék, ha valaki ezt megmagyarázná nekem. De csakis tudományosan😛

Neurotoxin
Nagyon szépen köszönöm!😊 Örök hála!

David01
Teljesen jól gondoltad az elõadõ Michael Jackson és a szám cime Beat it!

Tessék a Videóklip

Neurotoxin
Hyhy!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe és elõadója, ami akkor szól, mikor a 2.részben Marty bemegy 2015ben a 80as évek nevû nosztalgia bárba?Valamelyik nap hallottam egy német rádióban, de nem tudom mi ez😞Olyan Michael Jacksonos beütése van😊

Hiába keresek rá, csak az Alan Silvestri féle komponált zenéket találom😞

KFCMajorka
BUÉK mindenkinek!

BONO
Jah de ha belegondolunk, hogy J. Fox is már 45 éves...

Ajj,jó öreg már õ is <#szomoru1>

B0B0
Az DeLorean 1979-es prototípusa. A végleges verzió sokban különbözött ettõl:

B0B0

lál 😄 színes verzió nincsen belõle?

B0B0
😊

McGrady
wow, happy birthday 😊

Kuss!-magyarázta.

gz8
Hát hepi börzdéj, Doc! <#wave> <#pias>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

KFCMajorka
Ma ünnepli 68-dik születésnapját Christopher Lloyd,a Doki.Boldog szülinapot!!!

mikszer
Alázz le... 😊 Érdekességnek szántam...

A szinkron talán azért nem az "eredeti" hangokkal készült, mert híres színészek magas gázsiért dolgoznak? (csak kérdés)

A mérõóra származhatott abból a korból, hiszen pl. a gõzmozdonyokban is használták õket.

George házába bejuthatott az ablakon át (azt hiszem, a DVD-n levõ kivágott jelenetek között van is, amikor Marty kimászik az ablakon és a Doki a kocsijában várja, de ez nem biztos, már rég néztem)

Arra meg azért nem emlékezhet, hogy ki adta Martyra a ruhát, mert
1. a poén így kívánta;
2. mert azzal, hogy megváltoztatták a történelmet, alternatív idõsík jött létre, de a Doki még ez elõtt került vissza a múltba így rá a változás nem volt hatással. "az eredeti" emlékekkel ment 1885-be és a változás csak a jövõre hat ki, a múltat így nem lehet megváltoztatni. De errõl már korábban folyt vita... 😊

B0B0
Erre a bakira a válasz:
a második részben amikor Biff ellöki a 27-en a bögyös Lorraine-t, elõször nincs rajta papucsa (hogy miért azt mondjuk nem nagyon tudom), 5 mp-cel késõbb meg rajta van pedig ugyanúgy fekszik ott.

Az elsõ részben hogy jutott be Marty éjszaka George házába?????

Nem Thomas F. Wilson van azon a képen ami mutatja Buford "vadkutya" Tannent a 2. részben a kaszinóhotel elõtt.

Honnan a fenébõl gyártott mérõórát Doki a 3. részben, nem mûszerész, hanem kovács lett. Technikai ezközök egy poros kis faluban nulla.

Amikor George kifekteti Biff-et és Marty épp odaér akkor az elsõ és a második részben más-más srác áll mögötte (az elsõben kérdezik, hogy ki az a srác, a másodikban meg õ vartyog, hogy ellopták a tárcát).

Miért kérdezi meg Doki a 3. részben Martyt, hogy ki adta rá a ruhát amikor õ volt (és nem hinném, hogy bármelyik 50-es évek beli Marty élményt ennyire elfelejtené)

Ezeket csak azért soroltam fel mert van elég sok baki minden filmben. Ne ezeket keressük, kiábrándító!

B0B0
Na épp ez az. Miért nem az eredeti hangokat vették meg a két fõszereplõnek is? (Mondjuk nekünk mindegy, különösen, hogy itthon még sosem vetítették)

mikszer
Jó de mit lássunk?
Õk a szinkronhangok a rajzfiilmben, nem?
Kicsit hasonlítanak a filmbeli szereplõkre, ha erre gondoltál.

B0B0
Csak, hogy lássuk:

David Kaufmann:

Dan Castellaneta:

B0B0

jax
Azt azér gondoltam. <#vigyor>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Carlos
erre

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Ezt most kinek?

Carlos
Az kit érdekel!
Egy ilyenért???

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Azé pénzbe került, nem is kevésbe!

jax
<#wow1><#wow1><#wow1>

Piszok mázlista.

Magoo
Én is néhány éve egy amcsi autó kiállításon vettem 😄

B0B0
Mégegy megoldás:
májusban megint lesz kiállítás, és ha szerencséd van, még meglesz a 3. részes, az ugyanannyi volt mint ez, csak ugye arra már nem volt keret

Carlos
<#rinya>

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Már sehonnan. Alkalmi vétel volt az Autokiállításon. Neten meg tudod rendelni 20-25ezer Ft-nak megfelelõ Euróért, pl. a Totalcarnal, de az sem lesz 1:18-as "csak" 1:24-es

Carlos
Honnan lehet ilyet?????????
Linket, vagy bármi infót!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

gz8
És icipici plutóniumos kémcsövek is vannak hozzá? <#fejvakaras>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ