169
Minden amitől féltek...
-
#127 Vagy Nightmare on the Elm Street? -
#126 Sajna nem láttam az Elm str. sorozatot :( -
#125 Asszem a NIghtmare elm street I. volt az az egy film amitől én kiskoromba féltem... -
#124 JÁÁÁJWAZZE!!! Ez nemtom honnan gyött. :D -
#123 helyesíráas vagy valami? élyszaka?? TALÁN iccaka -
#122 Én 4 évesen megsasoltam a Bolygó neve Halál-t. Aztán, hogy az arctámadókat konkrétan pókoknak láttam, és félek tőlük, élyszaka lerohantam keresztapuékat, hogy jönnek a pókok :D -
#121 horrolfilmektől sem parázom egyáltalán! :) A kör is olyan volt, hogy közeb azt nézgettem, hogy hogyan néz ki egy szem pattogatott kukorica :) Egy filmtől paráztam kiskoromban! A Batman-től!! Jokertől fostam, hogy majd eljön, és kicsinál, vagy hasonlók! :) -
#120 Kutyától nem kell félni! :D Engem kb. 5-6 harapott meg kutya, és egyáltalán nem félek tőlük, mégha az ember azthinné is, hogy kutyaharpás után félni fog a kutyáktól. -
#119 pillangókéses kissebségi
[szin]
:D -
#118 14 éves koromig vidéken éltünk, az ablakom egy erdőre nézett. Asszem ebből ki is találtátok mitől partam a legjobban :D 1-2 esti horrorfilm után komolyan nem tudtam aludni, főleg amikor 1 kis köd is volt + holdfény. Paráztam mindentől: UFO-któl(főleg a 3. tipusú találkozások c. film után), Jetiktől(hiába mondták, hogy azok itt nem léteznek:P), farkasoktól, zombiktól stb...
Manapság én is a pillangókéses kissebségiektől félek inkább. -
#117 -
#116 Egyébiránt pókok!!! -
#115 St-től -
#114 hehehe -
[Walaki]D`Lair #113 ez nem vicces... -
#112 hehe -
[Walaki]D`Lair #111 Én a magasságtól.....tériszonyom van na....:D -
#110 az ismeretlentől
MUHAHAHA
hol az a topic amit keresek
valakivel az élet után halálról dvitatkoztunk
-
#106 Kutyákból én csak a veszettektől félek de attól nagyon. Persze ez macskára is érvényes. -
#105 Akkor te már ilyen maradsz, amíg nem lesz egy saját kölyökkutyád. -
#104 hát ez az, hogy anyám is fél a kutyáktól, nagyapálm meg egyenesen utálja őket...
persze anyu is jófej, mert amikor látja, hogy félek akkor el kezd csesztetni, hogy "jaj! milyen vagy". -
#103 figy. kiskoromban én is féltem a kutyáktól (mivel anyám félt tőle - tudtátok, hogy a szülők nevelik bele a gyerekeikbe pl. a kutyáktól való félelmet) aztán lett egy törpesnaci és attól kezdve nem féltem a kis termetü kutyáktól, nagyoktól még igen :)
Aztán lett egy labvizsünk (labrador vizsla keverék) aki kicsinek azt hitte magáról, hogy ő vmi doberman féle lehet, és folyton dobermannal, meg rotikkal játszott, nahát onnantól kezdve a nagytestü kutyáktól sem félek.
Te sem félnél tőlük hidd el. A kutyák aranyosak. -
#102 valahogy egyrészt a félemem miatt nem tudnék tartani, plusz még lusta is elnnék minden nap kaját adni nelki és levinni sétálni. -
#101 ha-ha-ha! -
#100 jaj :)
az nem jelent semmit
tarst kutyat es akkor nem fox toluk felni + ismerni fogod a jelzeseiket -
TheZsenyka #99 "jaj! most jutott eszembe, hogy a kutyákat sem nagyon csípem"
Ne aggódj! Ez teljesen normális! Mások sem szokták csipkedni a kutyákat... -
#98 jaj! most jutott eszembe, hogy a kutyákat sem nagyon csípem. persze, attól függ az ismerős kutyákkal ok minden, de ha meglátok egyet az utcán inkább átmegyek a túloldalra. hiába mondja a gazdi, hogy nem bánt, a kutya érzi, hogy félek és rám ugat! -
#97 Én meg szeretem őket. Ez volt a Tomb raider második hibája. -
#96 mivan? -
#95 Ugyan. megsimételhetetlen élmény, 0 szenvedés, vumm, azt kész. -
#94 És a farkasoktól is féltem. -
#93 Engem nemrég csipett meg méh elég szar helyen, és azóta nem félek tőlük. Semmi extra. Kicsit szúr azt annyi! A hülye meg beledöglött... -
#92 Én régen a doom-tól féltem. -
#91 Gömbvillámot én is szívesen megnézném, de csak messziről, és rövid ideig. Kb. az ilyet látunk szaladunk effektus. Mint a darázs/méh-nél is.
Bár ezektől sem félek fóbiásan, csak simán kimenekülök a szobából, aztán elő a Chemotox -
#90 Lara craft 1st rész. Eleje. Mászok előre, fosok. hirtelen hátulról rámugrik 3 farkas. Hát én majdnem leestem székről. Akkor döntöttem el, hogy ilyen játékkal eddig, és nem tovább. :))) -
#89 De az inkább vmi orion nemtommi volt. -
#88 nekem nem engedték nézni a szüleim
Ma meg már röhejes -
#87 Nemtom mér hiszi mindenki azt, hogy a földönkivüli lények pucéron járkálnak. Nem lehet, mondjuk az csak űrruha? Másrészt az emberek űrruhája nem félelmetes? Nagy fehér dagadék, egyetlen hatalmas nem pislogó szemmel. pl. az ősemberek tuti kiszaladtak volna a világból, ha egy ilyet meglátnak. De még az ókoriak is. -
#86 hát... hehe -
TheZsenyka #85 :)