Félelem, Rettegés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

RelakS
Egyébiránt pókok!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
St-tõl

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mike at home
hehehe

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[Walaki]D`Lair
ez nem vicces...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mike at home
hehe

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[Walaki]D`Lair
Én a magasságtól.....tériszonyom van na....😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mikike
az ismeretlentõl
MUHAHAHA

hol az a topic amit keresek
valakivel az élet után halálról dvitatkoztunk

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Factor_007
Kutyákból én csak a veszettektõl félek de attól nagyon. Persze ez macskára is érvényes.

Lteebee
Akkor te már ilyen maradsz, amíg nem lesz egy saját kölyökkutyád.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ipszilon
hát ez az, hogy anyám is fél a kutyáktól, nagyapálm meg egyenesen utálja ôket...
persze anyu is jófej, mert amikor látja, hogy félek akkor el kezd csesztetni, hogy "jaj! milyen vagy".

Mike
figy. kiskoromban én is féltem a kutyáktól (mivel anyám félt tõle - tudtátok, hogy a szülõk nevelik bele a gyerekeikbe pl. a kutyáktól való félelmet) aztán lett egy törpesnaci és attól kezdve nem féltem a kis termetü kutyáktól, nagyoktól még igen 😊
Aztán lett egy labvizsünk (labrador vizsla keverék) aki kicsinek azt hitte magáról, hogy õ vmi doberman féle lehet, és folyton dobermannal, meg rotikkal játszott, nahát onnantól kezdve a nagytestü kutyáktól sem félek.
Te sem félnél tõlük hidd el. A kutyák aranyosak.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ipszilon
valahogy egyrészt a félemem miatt nem tudnék tartani, plusz még lusta is elnnék minden nap kaját adni nelki és levinni sétálni.

ipszilon
ha-ha-ha!

Mike at home
jaj 😊
az nem jelent semmit
tarst kutyat es akkor nem fox toluk felni + ismerni fogod a jelzeseiket

"jaj! most jutott eszembe, hogy a kutyákat sem nagyon csípem"

Ne aggódj! Ez teljesen normális! Mások sem szokták csipkedni a kutyákat...

ipszilon
jaj! most jutott eszembe, hogy a kutyákat sem nagyon csípem. persze, attól függ az ismerôs kutyákkal ok minden, de ha meglátok egyet az utcán inkább átmegyek a túloldalra. hiába mondja a gazdi, hogy nem bánt, a kutya érzi, hogy félek és rám ugat!

Mike
Én meg szeretem õket. Ez volt a Tomb raider második hibája.

Mike
mivan?

Mike
Ugyan. megsimételhetetlen élmény, 0 szenvedés, vumm, azt kész.

Lteebee
És a farkasoktól is féltem.

Blasta
Engem nemrég csipett meg méh elég szar helyen, és azóta nem félek tõlük. Semmi extra. Kicsit szúr azt annyi! A hülye meg beledöglött...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lteebee
Én régen a doom-tól féltem.

Mike
Gömbvillámot én is szívesen megnézném, de csak messzirõl, és rövid ideig. Kb. az ilyet látunk szaladunk effektus. Mint a darázs/méh-nél is.
Bár ezektõl sem félek fóbiásan, csak simán kimenekülök a szobából, aztán elõ a Chemotox

Mike
Lara craft 1st rész. Eleje. Mászok elõre, fosok. hirtelen hátulról rámugrik 3 farkas. Hát én majdnem leestem székrõl. Akkor döntöttem el, hogy ilyen játékkal eddig, és nem tovább. 😊))

Mike
De az inkább vmi orion nemtommi volt.

Mike
nekem nem engedték nézni a szüleim
Ma meg már röhejes

Mike
Nemtom mér hiszi mindenki azt, hogy a földönkivüli lények pucéron járkálnak. Nem lehet, mondjuk az csak ûrruha? Másrészt az emberek ûrruhája nem félelmetes? Nagy fehér dagadék, egyetlen hatalmas nem pislogó szemmel. pl. az õsemberek tuti kiszaladtak volna a világból, ha egy ilyet meglátnak. De még az ókoriak is.

Mike
hát... hehe

😊

Mike
szerintem egy csordányi cigánytól mindenki fél

Mike
Dehogy 😄
Emlékszel arra a filmre, olyan kutyányi patkányok özönlik el a metrót, és felfalják az utasokat

Mike
Lazarus is lány.

És volt?

Mike
Te lány vagy?

Mike
Én kiskoromban a boszorkányoktól féltem. Meg riogattam vele az öcsémet. Amikor meg öcsém kicsi volt, és megnéztük a "Patkányok"? c. filmet, akkor megnézte nincs a fürdõkád alatt patkány.

Na és a Hidrogén-bomba? 😊 Azt egy Atombomba indítja be, mármint a fúziót.

2XP
Engem is csak kétszer, és nem is vagyok rájuk allergiás, de akkor is félek tõlük.

Factor_007
engem még egy se csípet meg soha😄

2XP
Én a darazsaktól félek, de nagyon.

Factor_007
Ez igaz

MuERTe
Hát azért inkább egy gyors atomvillanás, mint egy elhúzódó agónia!
MuERTe
Félelem és rettegés Las Vegasban. Ki látta? Na az az igazi para 😄D
Factor_007
hát igen az atom bombánál nincs rosszabb

Lazarus
Factor_007
Szivesen megnézném de ugytudom nagyon régi nem??
Cenobite: A Nruce Willises a az a 6. érzék. Van Hetedik is de az más azt mondjuk nem tom mirõl szól
Én még félek attól a szirénától amit katasztrofa elött nyomnak(mondjuk tornado meg ilyesmik) még nem hallottam élesben de ha filmbe nyomatják azt nem nagyon birom mert elég szar azt érezni hogy mindjárt tronado armageddon következik...

Mond valakinek valamit a "Gonosz Halott" (Evil Dead) címû gusztustalan horrorfilm? Az elsõ rész nagyon para volt...

cenobite
Asszem van 6. is, meg 7. is. Én a "bruszviliszes"-re gondoltam. 😊

gamertag: kenobita

Ams
-pókok
-magas épületekre felnézni
-az egyedüllét (lazarus te tudod mé')

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Lazarus
6.? nem 7.? Na megyek beveszem a mai kavinton adagom