169
Minden amitől féltek...
-
#84 szerintem egy csordányi cigánytól mindenki fél -
#83 Dehogy :D
Emlékszel arra a filmre, olyan kutyányi patkányok özönlik el a metrót, és felfalják az utasokat -
#82 Lazarus is lány. -
TheZsenyka #81 És volt? -
#80 Te lány vagy? -
#79 Én kiskoromban a boszorkányoktól féltem. Meg riogattam vele az öcsémet. Amikor meg öcsém kicsi volt, és megnéztük a "Patkányok"? c. filmet, akkor megnézte nincs a fürdőkád alatt patkány. -
TheZsenyka #78 Na és a Hidrogén-bomba? :) Azt egy Atombomba indítja be, mármint a fúziót. -
#77 Engem is csak kétszer, és nem is vagyok rájuk allergiás, de akkor is félek tőlük. -
#76 engem még egy se csípet meg soha:D -
#75 Én a darazsaktól félek, de nagyon. -
#74 Ez igaz -
#73 Hát azért inkább egy gyors atomvillanás, mint egy elhúzódó agónia! -
#72 Félelem és rettegés Las Vegasban. Ki látta? Na az az igazi para :DD -
#71 hát igen az atom bombánál nincs rosszabb -
#70 -
#69 Szivesen megnézném de ugytudom nagyon régi nem??
Cenobite: A Nruce Willises a az a 6. érzék. Van Hetedik is de az más azt mondjuk nem tom miről szól
Én még félek attól a szirénától amit katasztrofa elött nyomnak(mondjuk tornado meg ilyesmik) még nem hallottam élesben de ha filmbe nyomatják azt nem nagyon birom mert elég szar azt érezni hogy mindjárt tronado armageddon következik... -
TheZsenyka #68 Mond valakinek valamit a "Gonosz Halott" (Evil Dead) című gusztustalan horrorfilm? Az első rész nagyon para volt... -
#67 Asszem van 6. is, meg 7. is. Én a "bruszviliszes"-re gondoltam. :) -
#66 -pókok
-magas épületekre felnézni
-az egyedüllét (lazarus te tudod mé') -
#65 6.? nem 7.? Na megyek beveszem a mai kavinton adagom -
#64 Engem ez a szellemvilág téma tud nyomasztani... Hatodik érzék c. film elég jól bemutatta, meg aztán ne feledkezzünk meg Stephen King: Ragyogás c. művéről sem. Ez utóbbit még általános suliban néztem meg és utána hetekig a takaró alatt mertem csak aludni. Iszonyatosan paráztam... -
#63 Nem csoda, egész nap idióta ufós könyveket olvasott, feketefehér képeket nézegetett széjjel tépett ágyakról szétégett muksókról. Amire azt monták hogy szellem műve :)
Amúgy láttátok a 7. érzék című filmet? Azzól meg én paráztam be néha :) -
#62 Régen volt egy parás haverom, az is ha valami mozgott a sötétben kizátólag gömbvillám vagy ufó lehet :D -
#61 Gömbvillám! :D Hiszem ha látom :) -
#60 Én a gömvillámoktol parázok, de nagyon. mondjuk még nem volt szerencsém hozzá, remélem ez igy is marad...:) -
#59 Épp most játszok a The Thingel az is egy parás játék :)) Majd ha kijön a Call of Chulu az nagyon király lesz igazi horror
Mellesleg minimum egy Lovercraft könyvet biztos elolvasok akitől két ilyen játékot is készítettek biztos jó lehet. -
#58 nem tudom, hogy ott nyomták-e?
Az biztos, hogy régen az MTV ben de legalább húsz éve.
-
#57 nem a régi TV3-on játszották?? -
#56 Sorozat, de nem mostanában volt... -
Garfield #55 Pedig az az igazi. A második már csak utánérzés... -
#54 Alfa holdbázis film vagy sorozat??? -
#53 Csak az 1. részt nem láttam -
#51 Meg beszippantotta az embert és kiköpte a szárazra szopogatott csontvázat. Jó kis horror volt gyermekfejjel. Rettegtem :) -
Zozo76 #50 Ja, foleg amikor az egyik epizodban egy szorny volt az urhajoban... A csavo kikototte magat, a szorny pedig be akarta szivni, vagy mi. -
#49 Alfa Holdbázis.
Napokig nem mertem sötétben kimenni a szobámból. -
#48 Most jut eszembe hogy még ma is beparázok az X-akták zenéjétől:) A sorozatot már meg se merem nézni. Hiába kiskori traumák:))) -
#47 jó van...vmikor vége kell lenie a filmnek :D -
#46 nekem egyedül a vége nem tetszett amikor ugye a ház életre kel az addig jó van, de hogy ilyen gyenge szellem az má kicsit béna -
#45 na mégegyszer:
érdekes módon nem féltem a film közben, sem utána!
-
#44 én a múltkor néztem a kisértet hegyet amikor az HBO-n adták. Direkt felvettem és inkább nappal néztem meg. :) de érdekes módon nem féltem de a film közben, sem utána!
Az eleje nagyon bejött nekem. amikor a milliomos ijesztgeti az emberkéket!! :))