Félelem, Rettegés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Engem ez a szellemvilág téma tud nyomasztani... Hatodik érzék c. film elég jól bemutatta, meg aztán ne feledkezzünk meg Stephen King: Ragyogás c. mûvérõl sem. Ez utóbbit még általános suliban néztem meg és utána hetekig a takaró alatt mertem csak aludni. Iszonyatosan paráztam...

gamertag: kenobita

Lazarus
Nem csoda, egész nap idióta ufós könyveket olvasott, feketefehér képeket nézegetett széjjel tépett ágyakról szétégett muksókról. Amire azt monták hogy szellem mûve :)
Amúgy láttátok a 7. érzék címû filmet? Azzól meg én paráztam be néha :)
Lazarus
Régen volt egy parás haverom, az is ha valami mozgott a sötétben kizátólag gömbvillám vagy ufó lehet :D
Lazarus
Gömbvillám! :D Hiszem ha látom :)
Crokin
Én a gömvillámoktol parázok, de nagyon. mondjuk még nem volt szerencsém hozzá, remélem ez igy is marad...:)

Repatarurgyán

Factor_007
Épp most játszok a The Thingel az is egy parás játék :)) Majd ha kijön a Call of Chulu az nagyon király lesz igazi horror
Mellesleg minimum egy Lovercraft könyvet biztos elolvasok akitõl két ilyen játékot is készítettek biztos jó lehet.

vizes
nem tudom, hogy ott nyomták-e?
Az biztos, hogy régen az MTV ben de legalább húsz éve.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Factor_007
nem a régi TV3-on játszották??

vizes
Sorozat, de nem mostanában volt...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Pedig az az igazi. A második már csak utánérzés...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Factor_007
Alfa holdbázis film vagy sorozat???

Factor_007
Csak az 1. részt nem láttam

MuERTe
Meg beszippantotta az embert és kiköpte a szárazra szopogatott csontvázat. Jó kis horror volt gyermekfejjel. Rettegtem :)
Ja, foleg amikor az egyik epizodban egy szorny volt az urhajoban... A csavo kikototte magat, a szorny pedig be akarta szivni, vagy mi.
MuERTe
Alfa Holdbázis.
Napokig nem mertem sötétben kimenni a szobámból.
Factor_007
Most jut eszembe hogy még ma is beparázok az X-akták zenéjétõl:) A sorozatot már meg se merem nézni. Hiába kiskori traumák:)))

Cheky
jó van...vmikor vége kell lenie a filmnek :D

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Factor_007
nekem egyedül a vége nem tetszett amikor ugye a ház életre kel az addig jó van, de hogy ilyen gyenge szellem az má kicsit béna

Cheky
na mégegyszer:
érdekes módon nem féltem a film közben, sem utána!

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Cheky
én a múltkor néztem a kisértet hegyet amikor az HBO-n adták. Direkt felvettem és inkább nappal néztem meg. :) de érdekes módon nem féltem de a film közben, sem utána!
Az eleje nagyon bejött nekem. amikor a milliomos ijesztgeti az emberkéket!! :))

Cheky
én is láttam a filmet, most akarom újra megnézni.

ipszilon
asszem miután bementek a Gömbbe, onnétól kezdve minden félemük valóra vált

Factor_007
én láttam de nem nagyon értettem meg azt a részt mikor belemennek a gömbbe minden nekem kicsit zavaros az a film

ipszilon
amúgy láttátok a Gömböt? pont arról szól, hogy az elképzelt félelmeink valóra válnak. amikor elöszôr láttam hülyeségnek tartottam és rettegtem, de meg kell hagyni, hogy van ném filizófiai eszmefutattás benne.

ipszilon
én még most is ezt csinálom, de én csak azért is megfordulok, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy nincs ott senki. tudod: a félelmet úgy tudju legyôzni, hogy szembenézünk vele

Factor_007
Mellesleg én két filmtõl féltem igazán: Ideglelés2, Ház a kisértet hegyen.
Igaz éjszaka nem féltem de a film közbe igen.
Különben igaz a cigóknál nincs rosszabb. Ha két ember az utón és neked el kell menned mellettük úgy hogy tudod hogy bármikor rád ugorhatnak...

Cheky
én is pont igy voltam vele :)

Factor_007
UFOk? heheheén mindig ugy vagyok vele hogy a dokumentum filmeket megnézem mert érdekel...
de utána napokig nem tudok aludni....
Vagy pl. kiskoromban mindig a fal felé fordultam és ugy aludtam. Néha bemeséltem magamnak hogy ott áll valaki mögöttem. egyszerûen nem mertem megfordulni. Azt a félelmet... huuhhhu

Cheky
túl egyszerü lenne az ábrázatuk?
és a nagy fekete szem, sápadt szürkés bõr, nagy homlok? ezek lehet, hogy megegyeznek aztán még sok minden lehet hozzá

ipszilon
abban nem vagyok biztos, hogy nem úgy néznek ki, de szerintem 90%, hogy nem. túl egyszerû lenne.

Cheky
mért vagy biztos, hogy nem néznek úgy ki? nem azt mondom, hogy pontosan hanem kb.

ipszilon
néha, éjszaka nekem is eszembe jutnak a "szokványos" ufo-k, és akkor megpróbálom elhesegetni a gondolatot, mert különben én is félek. de tuti, hogy az ufo-k nem úgy néznek ki (ha léteznek, de ebben szinte biztos vagyok, hogy igen), mint a filmekben. az is elhet, hogy pont ott áll melletted egy, csak te nem vagy képes rá, hogy észleld, mert mondjuk a 10. dimenzióbna van.

Cheky
idegen lények mint UFOk?
én is igy vagyok, nem is nézek olyan "dokumentum filmeket" amiben azok a "szabványos" UFOk vannak.
azthiszem attól félek, hogy milenne ha találkozni velük közelrõl. Viszont érdekes, hogy izgalomba hozz a dolog. Megismerkedhetek egy idegen civilizációval :)))
Mondjuk, attól függ milyen szándékaik vannak :)

Cheky
létezik ilyen fóbia! félelem a félelemtõl.

ipszilon
engem is zavar. ùgy is mondhatnám, hogy félek a félek a félelemtôl. de általában sikerül leküzdenem (ha nem is mindig)

ipszilon
ezzel valahogy én is így vagyok. ezért nem nézek horrort, bár múlt hténe elôfordult velem és nem bírtam aludni.

Lteebee
Én a csúnya betegségektõl félek, meg a sok átlagmagyartól, akik a budapesti forgalomban veszélyeztetnek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Biztos, hogy hülyének fogtok nézni ha leírom (megszoktam) de én egy valamitõl félek: idegen lények. Arghhh... :) Komolyan. Annyira mélyen elültették bennem a filmek, hogy borzasztó... minden más komolytalan.

Én a teddy macitól félek...De attól nagyon...

Manta
Arachnofóbia nálam is. Meg néha a rendöröktöl :)
KreeztalCODE
dzsipok ... en akkor felek ha latok egy ket dzsipot alldogalni ... amugy szinte semmi mastol.
Cheky
én, érdekes, régebben néztem horrort, nem tudtam napokig aludni...
a napokban meg rászántam magam egy horrorfilmre...olyan jót még nem aludtam :)))

Cheky
mé' a legyek és szunyogok arik! szeretem kitépni a szérnyukat! és akkor oylan aranyosan mászkálnak! :)))

Factor_007
kifelejtetted az undorító százlábú amint ott mászika falon akis szánalmas repülõ rovarok, szúnyogok legyek annyira undorito
Bazz hányingerem van...

Cheky
ja és a pillangókésektõl is félek...fõleg ha egy csordányi cigány kezében van... :))

Lazarus
hát majdnem

mikor a macskám bevitt az ágyamba egy lótetüt utána nem tudtam aludni
Lazarus
Ja és a fehér büdös nyálkás pondró/hernyókat is utálom
Factor_007
tiszta horror:))

Lazarus
pillangó közelrõl sux
Lazarus
gusztostalan csápos nyálkás rovarok tücskök bogarak