169
Minden amitől féltek...
-
DarknessX #169 Én félek kimenni az utcára,mindig behallucinálom hogy mindenki engem akar megölni.
Őszintén megmondva sokkal jobban szeretnék itthon lenni mindig minthogy az utcán mászkálni
Mindig félek attól hogy megaláznak,megvernek etc...de vajon mért is?Magam se tudom,próbáltam leküzdeni hogy úgyan,de semmi. -
#168 de asszem nem offozok többet inkább megyek a horror filmek topicba :) -
#167 unoka testvéreim nézették meg velem a filmet olyan 8éves lehettem
mindig mondtam hogy "nem akarom megnézni!"
erre ők ok ok és elkezték ez a Batman!
nézem nézem a jelenetkből itélve rá jöttem hogy ez nem az akkor ki rohantam :))
kb olyan 10 11 évesen meg én kértem hogy rakják be és végig néztük akkor már inkább akció filmnek tünt mint horror nak -
#166 van benne egy jelenet amikor
a hűtőben egy asszem dobogó szivet találnak (de nem biztos hogy dobog) -
#165 ki ismeri azt a "horror" filmet hogy valami a nevét nem tom pontosan csak ahogy ki mondják:
Metsz Stone vagy valami ilyesmi
kicsit ilyen alienes benne a szörny -
Gandibá #164 hát 13 éves koromban még én is fostam az ilyenektől, majd kinősz belőle :) -
#163 13 éves vagyok -
Gandibá #162 fiatal lehetsz még ha ilyenektől megilyedsz :) -
#161 az egyben meg olyat mesélt hogy a csaj álmában meg fogta freddyt és felébrett és egyszer csak elő ugrott az ágy mögül
vazz én mindig az ilyen jeleneteknél szarok minden fimben amikor csend van semmi sem történik aztán egyszer csak nagyon hirtelen történik valami na akkor szoktam be fosni -
Gandibá #160 Hát én ezen inkább röhögtem, nagyon komolytalan horrorfilmek ezek.. -
#159 asszem a 2. ben volt -
#158 bocsi 2x irtam a gyereket a végén -
#157 Unoka testvérem mesléte hogy látta valamelyik Freddys filmet
és olyan volt benne hogy a gyereknek meg simogatta az arcát(a fém karmokkal és vérzett utána arca) és valami ilyesmit mondott:
"Te adod a tested" erre le rántotta a fejéről a bőrt "Én meg az agyam!" utána meg a gyerek a pincében ébrett a gyerek a karmokkal a kezén -
Gandibá #156 Pedig az nem félelmetes, inkább röhelyes, akkora nagy sz@r :) -
#155 Nálam egy horror film egy Alien vagy Predator filmig megy el max
freddy-t tuti nem néznék meg még a Freddy vs Jason weblapján lévő képtől is bevagyok fosva -
#154 En attol ha pialas kozben elfogy a sorom.Ettol kurvara rettegek. -
#153 Öcsém meg a csövesektől és a kóbór kutyáktól fél
inkább megtesz egy qrva nagy kerülőt de nem megy a közelükbe :) -
#152 Ha nem is félünk tőle de azert a szunyogot mindenki utálja :) -
#151 pókok !!
egyeddül ez van :-
egyszerűen kiráz tőlük a hideg és leölném mindet !!!
grrr !
mocskos dögök
minden féle pók
persze ami 1 mm-nél kisebb azt leszerom, csak szét nyomom az újjammal.. -
#150 Félelem, rettegés = Pa Dö Dö (1998-2002)
:)
Fogorvos.
Ami igazán gáz lenne számunkra, ha "Paks" eldurranna egyszer.
Vagy három szót hallok egy romától ... :)
stb. -
#149 Mer' rendes! :D -
#148 Unreg offolóknak, akik elvárják, hogy a mailcímükre küldd a választ, miért segítesz ennyivel is? -
#147 dc -
#144 én visszagondolva a virustól féltem rohadtul. Pontosabban attól hogy ez itt is megtörténhet és hogy én is ilyen beteg leszek meg minden...huhh annyit paráztam hogy nem igaz -
#143 -
#142 én eccer elkezdtem nézni a duna tv-n a "Kék vonatok" cimű orosz filmet... nagyon féltem, hogy ez bármikor újra megtörténhet.... -
#141 Na, várjá, kipróbálom, csak keresek egy colstokot -
#140 a spriccelő vér a legszarabb...
Tudtátok, hogy egy ember vére akár 16 méterre is elspriccelhet, olyan túlnyomás van az ereiben? -
Csaba #139 Én az Erdei Fantom című horrorfilmtől féltem. Éjjel néztem, tök sötétben, egyedül, 15 éves lehettem, de annyira beleéltem magam, hogy nagy para volt. Ja, ugyanez volt a Halloween 1 közben is, valahogy az a nagyon félelmetes zene, meg ahogy követi a gyilkos a kisváros lakosait a kocsijával, aztán éjjel meg kinyír mindenkit..., valahogy beleéltem magam. Pedig nem szoktam félni, főleg nem bugyuta filmeken, de ez a 2 film nagyon nagy para volt szerintem.:-) -
#138 hát igen az elég ütős... ;) mondjuk Terry Black se egy altató.... -
#137 júúúj az D U R V A ! -
#136 -
#135 -
#134 Én Anettkátol félek...
főleg ha keresztbe teszi a lábait akkor nem alszom. -
#133 Egyébként Freddytől félek,hiába tudom,hogy nem létezik. -
#132 A Doomtól nekem is voltam álmatlan éjszakáim.Egyszer a főszörny elől kellett menekülnöm a lakásban:)) -
#131 félek mert magyarorszagon elek. ez csak termeszetes
de felek pl a bogaraktol. de maniakusan -
#130 Ja attól én is!! -
#129 Bazz nem értem, hogy lehet a pókoktól/rovaroktól/klígyóktól félni...:) Én semmi ilyesmitől nem félek, csak egyetlen dologtól: attól hogy valamit belenyomnak az ütőereimbe. Már a vérvételt is utálom, de sztem ha valami infulziót vagy ilyesmit kapnék abba én el is ájulnék...:/ De van jó oldala is: tuti nem leszek kemény drogos, legalábbis lőni nem fogom magam... -
#128 az a..:)