Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs húzva a gép, nem vagyok otthon hardware dolgokban. fagyás csak ritkán fordul elõ, de ezek az egérhangok kurvára idegesítõek.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Srácok, nem tud valaki megoldást az ún. "Mickey Mouse" bugra? A hangok ( a fõbb karakterek kivételével) magasak, mintha fel lennének gyorsítva. Azt már tudom hogy ez az integrált AC97-es hangkártya miatt van.Egy külföldi fórumon olvastam, hogy a BIOS-t kéne frissíteni, de ennek nem merek neki menni nehogy hazamenjen az alaplapom. Tud valaki segíteni? elõre is köszi
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Oké túljutottam rajta !
Az volt a gond ,hogy mindíg a vödör felvételével kezdtem és úgy nem volt jó.
De már túlvagyok rajta 😊
Az volt a gond ,hogy mindíg a vödör felvételével kezdtem és úgy nem volt jó.
De már túlvagyok rajta 😊
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Köszi!
Nekem nem akarja odaadni a csikospólós a kulcsot....Nem is dumál velem ..
Nekem nem akarja odaadni a csikospólós a kulcsot....Nem is dumál velem ..
Ugy erzem, hogy a magyarban eleg jartas vagyok :-) Igaz többet beszelek nemetül, de sokat olvasok magyarul. Mint mar emlitettem, en nemetül nöttem hozza a szamitogepekhez, igy nem ismerem az altalanos magyar szakkifejezeseket, elterjedt szohasznalatokat. Szivesen összedolgoznek Phanatickal, ha tudnam hogyan?! A szövegeket nem lehet csak ugy copy/paste-elni...
Ha valakinek van ötlete, en benne vagyok.
Ha valakinek van ötlete, en benne vagyok.
A kulcsot a kishelységhez az egyik matróz adja oda (csikos felsõ). Ott van elrejtve a pisztoly, amivel ki kell nyiffantai az épp beszédet mondó ürgét, aztán usgyi le a csónakhoz.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
nah, a mai nap sem telhet el uj forditas nelkul. ittvan a v0.1.0 verzio... mar tartalmazza az 1. kuldetest is! http://mafia.psoftwares.hu/
Kis Szabó:
az egyuttmukodesrol Hunnenkoeniget kerdezd, o mondta, hogy gyozzon a jobbik 😉 bar nem hiszem, hogy ez egy verseny lenne...
szerintem ma estere kesz lesz az elso kuldetes (+ minden ami a jatekban talalhato a kuldeteseken kivul)
az egyuttmukodesrol Hunnenkoeniget kerdezd, o mondta, hogy gyozzon a jobbik 😉 bar nem hiszem, hogy ez egy verseny lenne...
szerintem ma estere kesz lesz az elso kuldetes (+ minden ami a jatekban talalhato a kuldeteseken kivul)
Jah igen hogy lehet sniperrel célkereszten keresztül nézni? Mert ha megnyomom a sniper módot semmit nem csinál. Lehet hogy a harbori ürgék puskáján nincs távcsõ?
Hát nemtom ha úgy fordítod a játékbeli szövegeket mnt hunne akkor oké. Mikorra gondolod hogy kész lesz? Télleg nem tudnátok eggyütt dolgozni vhogy? Hunne te mennyire vagy járatos a magyarban úgy értem gyakrn használod? Mert kicsit furcsák a fogalmazásaid néhany helye pl: befejezni. Nem
gond csak mondom, persze nagyon jó hogy fordítjátok mint aaz állat.
gond csak mondom, persze nagyon jó hogy fordítjátok mint aaz állat.
Hi!
Azon vagyok mikor matrózként fentvagyok egy hajón...felvettem a vödröt és most mit kell csinálnom ? Találtam egy ajtót amihez kulcs kell...
Azon vagyok mikor matrózként fentvagyok egy hajón...felvettem a vödröt és most mit kell csinálnom ? Találtam egy ajtót amihez kulcs kell...
eddig csak egy ilyen oldal van:
http://mafia.psoftwares.hu/
http://mafia.psoftwares.hu/
aszongyak, ket honap mulva...
engem az izgat hogy miko lesz MP peccs
\'danja
sorry, de masoknak megy (kulfoldrol is)... inkabb a szolgaltatodat macerald...
nem lehetne azokat a kepeket ugy elhelyezni, hogy a külföldiek is lehivhassak? Nem csak magamrol beszelek, hisz nekem ott vannak a sajatjaim :-))
Egyebkent sikerült vegre screenshotokat csinalnom! A kepek frissitve az oldalamon.
Egyebkent sikerült vegre screenshotokat csinalnom! A kepek frissitve az oldalamon.
Kis Szabó:
van par kep az introbol a honlapomon. nezd meg oket...
van par kep az introbol a honlapomon. nezd meg oket...
Töltsd le az uj verziot a honlaprol!
az .ace-t csomagold szet. Az egy tables nevü mappa, aminek a jatek könyvtaraban kell lennie (c:\...\mafia\). A .dll-t is oda rakjad ahova a tables mappat. Az eredeti .dll-t irjad felül!
inditsd a jatekot.
az .ace-t csomagold szet. Az egy tables nevü mappa, aminek a jatek könyvtaraban kell lennie (c:\...\mafia\). A .dll-t is oda rakjad ahova a tables mappat. Az eredeti .dll-t irjad felül!
inditsd a jatekot.
Phantic te adhatnád a menübeli dolgokat a Mafia magyarításához Hunnekoenig pedig a játékbeli részét. Hunne ne sértõdj meg de jobb egy két része phantic menüjének, HUnnekoenig viszont nagyon jól fordítja a szöveget a játékban amit phantól nem láttunk még.
mafia:
te vagy RenTex, nem?
te vagy RenTex, nem?
Annál a kuldtésnél tartok, hoyg találkozzak Sammel. Elõbb bekéne ugorni Yellow Pete-hez a fegyver árúshoz de a terkép nem jelzi. Merre van? utca nevet mondjatok!
\'danja
Igazad van, nekem sem sikerult a jatekon belul kepet csinalni... hypersnap suxx 

hypersnap-ben aktiválni kell a directx-et... (
Capture -> Enable Special Capture)
Capture -> Enable Special Capture)Ja hogy csinaltal screenshotot? nekem meg hypersnappal sem sikerült, holott az mindent le tud fenykepezni.
Nem erdemes 18 even felulieknek valtozatot kesziteni, mert hivatalosan a jatek 16 even felulieknek keszult, de fiatalabbak is jatszak igy is, ugy is... (meg 'A kurva' cimu kuldetes is kurva marad
)
)hohoho stb.: nekem csak üres oldalakat ad ki a cimeidre! Pedig a hacked.at bejön. Ha mar osztrak oldalakat sem tudok lehivni bécsben, akkor jol nezünk ki....
Gondoltam arra is, hogy en inkabb megcsinalom a 18 even felülieknek-változatát, de meg nem tudom....
Azt elismerem, hogy en nem tudom, milyenek a magyar szakkifejezesek menükben :-)) Sosem hasznaltam magyar programokat...
Azt elismerem, hogy en nem tudom, milyenek a magyar szakkifejezesek menükben :-)) Sosem hasznaltam magyar programokat...
Elso sorban egy csere funkciora gondoltam (az mar jo, hogy van kereses, de tovabb kene fejleszteni)
Sajna nem lehet összedolgozni! A jatek szerkezete nem engedi meg! :-(( Ugyhogy gyözzön a jobbik! :-)
Uj kepek kerültek fel a lapomra. Frisebbek, ekezetesek :-)
A jatek 50% kesz.
Phanatic: elküldtem az editor ujabb valtozatat! Szeretni fogod! Az en forditasom azert masabb, mert nemetböl forditom, de bevallom most a menüben loptam töled egy kicsit :-) De azt hiszem megengedhetö, mivel te meg az en editorom hasznalod :-) Kez kezet mos :-))
Na ez jol tele lett szmajlival :-))
Uj kepek kerültek fel a lapomra. Frisebbek, ekezetesek :-)
A jatek 50% kesz.
Phanatic: elküldtem az editor ujabb valtozatat! Szeretni fogod! Az en forditasom azert masabb, mert nemetböl forditom, de bevallom most a menüben loptam töled egy kicsit :-) De azt hiszem megengedhetö, mivel te meg az en editorom hasznalod :-) Kez kezet mos :-))
Na ez jol tele lett szmajlival :-))
Bazeg, most vagy a chellom szarakodik, vagy minden oldal magyarorszagon le van tiltva.
Phanatic: a keped nem jön le. Jo lenne, ha az oldal szerverere raknad azt is, mert azt le tudom hivni. Sok büdös ceg amelyik nem engedi külföldieknek az oldalak nezeset!!! Szet basz az ideg!!!!
Phanatic: a keped nem jön le. Jo lenne, ha az oldal szerverere raknad azt is, mert azt le tudom hivni. Sok büdös ceg amelyik nem engedi külföldieknek az oldalak nezeset!!! Szet basz az ideg!!!!
Terkep
www.xs4all.nl/~dykstrae/mafia/mafiamap800x400.jpg
www.xs4all.nl/~dykstrae/mafia/mafiamap2048x1024.jpg
www.xs4all.nl/~dykstrae/mafia/mafiamap800x400.jpg
www.xs4all.nl/~dykstrae/mafia/mafiamap2048x1024.jpg
Sziasztok! Van egy Inno3d Ti. 4400am (275/550), és van vele egy kis problémám. A Mafia-ba szemetel. Nem mindig, de elég gyakran! Mi lehet a gond? Hibás lenne a kártya? Nektek nem csinált ilyet? Kb.2 hónapos, és más játékba még nem fordult elõ! Ha tudtok, pls adjatok tippet!
ok sracok, feltettem egy ujabb anyagot! irc-re nem sikerült mennem es ti sem jöttetek az enyembe. Most megyek szundizni.
Na én is végigvittem!😊)
Nagyon jó játék volt, szerintem sokkal jobb mint a GTA3, azonban a végintró tényleg nagy hülyeség. És a legnagyobb bánatom, hogy nincsen multiplayer lehetõség, amit nagy kár volt, hogy kihagytak. De mindent összevetve super volt!!
Nagyon jó játék volt, szerintem sokkal jobb mint a GTA3, azonban a végintró tényleg nagy hülyeség. És a legnagyobb bánatom, hogy nincsen multiplayer lehetõség, amit nagy kár volt, hogy kihagytak. De mindent összevetve super volt!!
bazeg itt mar semmi nem müködik????
Megegyszer...szoval egyik szerverre sem enged fel. Ezek magyar szerverek mind?
Megegyszer...szoval egyik szerverre sem enged fel. Ezek magyar szerverek mind?
Kis Szabo: Töltsd le az ujat a honlaprol. Avval mennie kell a jateknak. Ha mar nem akarsz ugy jatszani, a tables könyvtarat es a megvaltoztatott dll-t ki kell venned es az eredetit visszatenni, ha ujra angolul akarsz jatszani!
Hát vki tudna segíteni mert ha berakom a mafia könyvtárba a fájlokat akkor nem okés vmi. felülírom a dll-t és azután a régit visszaraktam de enm megy mert nme tuggya elinditani a game.exe-t
Pontos szerver megnevezest kerek, amit a mirc-be kell beadni! En nem ismerem ezeket! Extra server meg nekem biztos nem elerhetö, mert extra oldalakat se tudok lehivni (Büdös extra!)
--Bocsi, de vkinek Kecskeméten(Bács-Kiskunban) nincs meg vkinek a gome, esetleg ha vkivel meglehetne beszélni, hogy leírná, akkor küldjön egy emilt lécci.
Csak tépem a hajam, amikor olvasom a forumot, nekem meg nincs meg...Letölteni meg modemmel meg sem probálom.--
Csak tépem a hajam, amikor olvasom a forumot, nekem meg nincs meg...Letölteni meg modemmel meg sem probálom.--
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?