Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat fullra meg kell egy kis idö. Egy het...
A szövegek meglehetösen összevissza vannak benne. Nem tudom a küldeteseket egyenkent kihamozni.
A szövegek meglehetösen összevissza vannak benne. Nem tudom a küldeteseket egyenkent kihamozni.
NEkem tudattlannak mondja meg valaki, hogy mi lesz abban a patchben? És valaki segítsen mert elakadtam (#1596)
Ja sajna nekem is ez az elképzelésem de próbálkozom!! Egy csomó mindent találtam benne ami arra utal, mintha benne lenne csak talán nincs kész de szerintem 98% benne van. Ha tudsz valamit szólj please.... ja és patchet hiába keresem, szerintem még elhúzzák egy darabig
mafia: hat az igen jol esne! :-))
gregoryan: a többjatekosnak szerintem csak a szövegei vannak benne. Azt mondtak jön majd a patch. Nem hiszem, hogy mi azt szabadra tudjuk kapcsolni :-((
gregoryan: a többjatekosnak szerintem csak a szövegei vannak benne. Azt mondtak jön majd a patch. Nem hiszem, hogy mi azt szabadra tudjuk kapcsolni :-((
Meginkabb töltsetek le az uj verziot a laprol! abban mar egy kicsit több minden benne van :-)))
Ok sracok, azt hiszem rajöttem miert nem müködik! Nevezzetek at a lang_de -t lang_en -re es a textdb_de -t textdb_en -re! A következöket ugy rakom majd fel a netre! Akinek a nemet jatek van meg, az termeszetesen hagyja ugy ahogy van!
© Hunnenkoenig!!!!!!!!!
Köszönöm a multkori Mafia Extractort!! Azt kérném még ha nem vagyok pofátlan, hogy fel tudnád nekem tenni a hexa editort is amivel belenyúltál a DEF file-okba?!! Köszönöm elõre is!!! Gregoryan
Ja egy kérdés: mit gondolsz?: nem lehet azt a multiplayert valahogy aktiválni? benne van az egész, csak nem aktiv a dolog!! Várom a válaszodat!!!
Köszönöm a multkori Mafia Extractort!! Azt kérném még ha nem vagyok pofátlan, hogy fel tudnád nekem tenni a hexa editort is amivel belenyúltál a DEF file-okba?!! Köszönöm elõre is!!! Gregoryan
Ja egy kérdés: mit gondolsz?: nem lehet azt a multiplayert valahogy aktiválni? benne van az egész, csak nem aktiv a dolog!! Várom a válaszodat!!!
Már megint én: egyre több bajom van ezzel a jó játékkal: még mindig az ürgét kell lábalól elrakni, most üldöznöm kell, de meddig? Már párszor csináltam, de eddig vagy 1: túl nagyot ütköztek, és kinyiffantak, és nemtok velük mit kezdeni ,vagy 2: üldözni kell sokáig? Melyiket kell csinálni, ill mit csináljak velük.
--------
Meg ha kinyiffantak maguktól az úton, akkor miaza hijack car ? (be akarok szállni sofõrként, úgy félig az elsõ, félig a hátsó ajtóhoz fordulva kapom ezt hijack car, ill beszállás hátra.)
--------
Meg ha kinyiffantak maguktól az úton, akkor miaza hijack car ? (be akarok szállni sofõrként, úgy félig az elsõ, félig a hátsó ajtóhoz fordulva kapom ezt hijack car, ill beszállás hátra.)
Hali!
Igen van egy kulcs azon a szinten is ahol Pauli várakozik. Mégpedig annál az ajtónál , amelyik az emeletre illetve a páncélterembe vezet. Baloldalon... (márha szembe ülsz a monitorral😊)) )
Igen van egy kulcs azon a szinten is ahol Pauli várakozik. Mégpedig annál az ajtónál , amelyik az emeletre illetve a páncélterembe vezet. Baloldalon... (márha szembe ülsz a monitorral😊)) )
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Sziasztok!
Ismét én és persze ismét van egy problémám😊
Most épp annál a résznél tartok, amikor Pauli-val kiraboljuk a bankot. Megszereztem az igazgatótól azt a francos kulcsot, de hiába mert lemegyek a lépcsõn a páncélteremhez és így sem tudom kinyitni az ajtót. Mit csinálok rosszúl??? Van valahól egy másik kulcs is??
Ismét én és persze ismét van egy problémám😊
Most épp annál a résznél tartok, amikor Pauli-val kiraboljuk a bankot. Megszereztem az igazgatótól azt a francos kulcsot, de hiába mert lemegyek a lépcsõn a páncélteremhez és így sem tudom kinyitni az ajtót. Mit csinálok rosszúl??? Van valahól egy másik kulcs is??
Nemetböl forditva szabadon es egyszerüen
Hogy kapok egy lathatatalan autot?
menj a free ride Extrem Modus-ban az epitkezesre Hoboken -ben. A Radar-on latsz ket feher pontot .
Az egyik a te autod a masik a lathatatlan. Ez egy falon belül all amin egy kapu van. Azt igaz nem lehet kinyitni, de at lehet rajta menni. Mögötte all egy kek Crusader Chromium Fordor. Ha az ember avval egy kicsit kocsikazik, egy idö utan eltünik a karosszeria, az ülesek etc. A vegen meg a figura is eltünik.
---
Ha egy piros wizcsap aljara ralösz az utcan (hidrát magyarul?), akkor jön belöle a viz, de a wizcsap meg mindig all. Semmi komoly, csak egy kis bug.
Hogy kapok egy lathatatalan autot?
menj a free ride Extrem Modus-ban az epitkezesre Hoboken -ben. A Radar-on latsz ket feher pontot .
Az egyik a te autod a masik a lathatatlan. Ez egy falon belül all amin egy kapu van. Azt igaz nem lehet kinyitni, de at lehet rajta menni. Mögötte all egy kek Crusader Chromium Fordor. Ha az ember avval egy kicsit kocsikazik, egy idö utan eltünik a karosszeria, az ülesek etc. A vegen meg a figura is eltünik.
---
Ha egy piros wizcsap aljara ralösz az utcan (hidrát magyarul?), akkor jön belöle a viz, de a wizcsap meg mindig all. Semmi komoly, csak egy kis bug.
A német csalás magyarul: Free ride extreme módban a Hoboken-i építkezésre kell hajtani. A radaron két fehér pontot láthatsz, az egyik a saját autód, a másik fehér pont a láthatatlan autó. A láthatatlan autó egy falon túl áll, amelynél van egy ajtó amelyet kinyitni ugyan nem lehet, de egyszerûen át lehet rajta menni. Mögötte áll egy kék Crusader Chromium Fordor. Ha ezzel egy kicsit autózgatsz, egyszer csak eltûnik a karosszéria, az ülések, stb. Végül eltûnik az egész, még a karakter is.
....
Ha egy tûzcsapot látsz (kis piros dolgok az út szélén) Ha meglövöd a tetejét, a víz feltör belõle, ám a teteje még mindíg ott van(nem vitte le a lövés) semmi extra, csak egy kis bug
Hát ez baromság! hogy minek fordítottam le??!
....
Ha egy tûzcsapot látsz (kis piros dolgok az út szélén) Ha meglövöd a tetejét, a víz feltör belõle, ám a teteje még mindíg ott van(nem vitte le a lövés) semmi extra, csak egy kis bug
Hát ez baromság! hogy minek fordítottam le??!
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Kövesd a nyilat! A bárhoz kell eljutnod. Egy kicsit sikátorokon keresztül kell nyomulnod, de meg lehet csinálni.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Eddig kész forditas letölthetö a mafia oldalamrol
Jo megvan nem a repulos utani.Ne a verbefagyott csavohoz hanem utana van egy beugro es ott apolgatjak a csaveszt akit el kell vinni.$ ajtos kocsi kell.Figyeld a radaron a piros + jelet amikor mar kozel vagy es az vezet a pontos helyhez.
amse
amse
én nem löttem le repülõt😊)
Nálam az után jön amikor a benzinesvagonokkal be kell törni a raktár ajta.
Nálam az után jön amikor a benzinesvagonokkal be kell törni a raktár ajta.
Azután a küldetés után amikór az ellenséges maffiavezér testvérét ki kell nyírni. Az utolsó "Lucky Bastard" küldetés után!
Nem ez a bretonnak az a problémája hogy a haverját meglõtték és el kell vinni a dokihoz. A küldetés idõre megy. A China Town területén fekszik a faszi vérbefagyva és ott nyögdécsel
Ez mikor is van?Most igy nem ugrik be.Ez mellekkuldetes?Amit a Bertonenel kapsz vagy ezt kell csinalni alappol?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A Fõmafia testvérének kinyírása után, van az a feladat, hogy annak az autószerelõs faszinak a haverját el kell vinni a dokihoz. Namost én elment oda ahol a pasi fekszik de hiába nyomom meg az egér jobb gombját nem csinál semmit. Egy haverom azt mondta biztos azért lehet mert nem négyajtós verdával megyek oda. Elloptam hát egy négyajtósat, de az eredmény ugyanaz. Mi a fenént kell csinálni??????
Lenne egy kérdésem. A Fõmafia testvérének kinyírása után, van az a feladat, hogy annak az autószerelõs faszinak a haverját el kell vinni a dokihoz. Namost én elment oda ahol a pasi fekszik de hiába nyomom meg az egér jobb gombját nem csinál semmit. Egy haverom azt mondta biztos azért lehet mert nem négyajtós verdával megyek oda. Elloptam hát egy négyajtósat, de az eredmény ugyanaz. Mi a fenént kell csinálni??????
Forditas: Sajnos eddig ugy nez ki, hogy nem lehet többen csinalni. Tul körülmenyes es nem lehet szövegeket belemasolni. Mindent NAGYON OVATOSAN hex-editorral kell atirni. Andie ma este probalkozik egy szövegszerkesztö programozasaval, de nem tudom, hogy sikerülni fog-e?
Vagyis ez utanit😊))
Nem tudnal adni egy linket ahonnet letudnam tolteni a "Better Get Used To IT--Service Station
save ??
Ugyanis a partneremet egyfolytaban kinyirjak😞(
save ??
Ugyanis a partneremet egyfolytaban kinyirjak😞(
Han megint elakadtam: a zöld sportkocsi álá kell a bombát lerekni, de nemtom, hogy hogyan, meg amint nekiállok buherálni az autón, egybõl szól az õr, lövöldözik, aztán kezdhetem elõrõl. Hogy kell ezt csinálni ?
Kösz szépen!
Még csak a menüket csinálta meg eddig. Ha kész lesz, szerintem szólni fog.
Morpheus
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Leon:Menj a stegtol visszafele es lesz ott hegy haz amibe be lehet menni.Menj le az oltozobe es vedd fol a tengeresz ruhat.Aztan mehetsz a hajora.
amse
amse
Hali! Elakadtam a játékban: egy hajóra kell bejutnom, és az õrök megszólitanak, majd akármit csinálok, mindig túl nagy feltünést csinálok. Mit kell csinálnom????
Csa!
Kerdes:
1.Vegigntomtam a jatekot es megcsinaltam az alternativ feladatokat a Lucas Bertone-nel de nincs meg egy csomo auto.A Silver Flatcher-tol a Carrozella-ig.Azokat hogy lehet megszerezni?Freeride Extrame-ben?Vagy ott csak a prototipusokat lehet begyujteni?
2.Freeride kozben odamentem egy 4 szemelyes gangster autohoz amibe ketten ultek.Megnyomtam a hatso ajtonal a use-t es elojott a Pick Up/Use menu ket pontbol lehetett valasztani 1.Get in the back 2.Hijack car illetve esc.Namost mi a hijack car?Egyikrese szallt be a kocsiba de mast sem csinalt.
3.Vannak rejtett kuldetesek?
4.A kuplung mire szolgal a jatekban?
amse
Kerdes:
1.Vegigntomtam a jatekot es megcsinaltam az alternativ feladatokat a Lucas Bertone-nel de nincs meg egy csomo auto.A Silver Flatcher-tol a Carrozella-ig.Azokat hogy lehet megszerezni?Freeride Extrame-ben?Vagy ott csak a prototipusokat lehet begyujteni?
2.Freeride kozben odamentem egy 4 szemelyes gangster autohoz amibe ketten ultek.Megnyomtam a hatso ajtonal a use-t es elojott a Pick Up/Use menu ket pontbol lehetett valasztani 1.Get in the back 2.Hijack car illetve esc.Namost mi a hijack car?Egyikrese szallt be a kocsiba de mast sem csinalt.
3.Vannak rejtett kuldetesek?
4.A kuplung mire szolgal a jatekban?
amse
ok megvan.
conrol/other
conrol/other
Nikásze peeri menó
A feliratozást hol lehet bekapcsolni, ha van egyátalán?
Nikásze peeri menó
Ez nekem is probléma volt. A megoldás az, hogy a hangkártya mixerén hány hangszórósra állítod a kimenetet. Nekem 5.1-re volt állítva. Visszavettem 4 hangszórósra (amennyi van) és a Mafia setupban is ezt raktam be. Az a lényeg , hogy a mixer és a setup hangszórószám beállításai megegyezzenek.
A hiba a hangban van! Legalabbis azt hallottam. Minden hanghatast vegyel lejebb es a windowsban is kapcsold le az ilyen boost meg mittomen milyen opciokat ha van. Eax meg hasonlok is fölösek.
Probalgasd a setupban a hardware transform lighting es a multipass renderinget valtogatni. Nekem csak hardware-el megy jol. software-ben szaggat. Meg hat a többi beallitast is probalgasd. Nekem pl. csak 2x antialiasing-al megy. Igaz automatan kitalalja nekem, hogy 800x600 es no antialiasing, de azert csak at lehet allitani :-)))
Nekem AMD 1,3GHz 256 DDR RAM es geForce2 GTS-en siman megy!
Probalgasd a setupban a hardware transform lighting es a multipass renderinget valtogatni. Nekem csak hardware-el megy jol. software-ben szaggat. Meg hat a többi beallitast is probalgasd. Nekem pl. csak 2x antialiasing-al megy. Igaz automatan kitalalja nekem, hogy 800x600 es no antialiasing, de azert csak at lehet allitani :-)))
Nekem AMD 1,3GHz 256 DDR RAM es geForce2 GTS-en siman megy!