Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
miro beszesz?

A jó istenke ba****** meg a programozókat mi a fa***t nem tudták úgy megírni a játékot hogy el is lehet találni azt akin rajta a célkereszt????
Érdekes hogy mellé kell lõni meg felé és akkor talán el lehet találni a célt!
A Tököm tele van,miért kellett ezzel elb***ni a játékot???
Amúgy nagyon állat lenne!!!!
scynetyc
Hali!

nézd meg a mailod.
rotator
Jól van, már megvan! 😊

rotator
Emberek! Az Omerta-s küldetésben hol a rákban vannak a repülõjegyek, amit Franknek kell odaadni? Kösz! =)

OK,megtaláltam a tiédet is,de annál is ugyanez a probléma!

\"Life is around you and in you.\"

Phanatic-ét!Nem is tudtam ,hogy te is csináltál,honnan tudom lehúzni?

Hunnenkoenig
Na ez meg mi volt?

Szoval azt akartam kerdezni, hogy melyiket hasznalod? Az enyemet vagy Phanaticet?

Hunnenkoenig

Ugyértem ,hogy csak a menü van lefordítva ,de az elsõ küldi szövege nincs(pedig a fordításban elvileg benne van)

Nekem nem müxik a magyarítás😞

Rincewind
Nagyon ott van a magyarítás!
Amse
milyen az uj emil cimem?

Amse
kaptam 1 olyan tippethogy a hang problemakra az optikai eger software-e zavarja a mafia hangjait pl:kocsihang nekem is van ilyen problemam es optikai egerem is de meg nem volt alkalmam kiprobalni.
Ha valakinek van ilyen baja az probalja ki.
amse

hiba
nekem egyre surubben fagyogat a vege fele, de ha ujrainditom utana muxik egy ideig

basszus... tiszta idegesito... ma gondolt egyet a mafia, es nem indult el ;(((
Nem nyírod ki Samet. Hagyod elmenni, de egyébként nincs vége a játéknak.
llacee
Srácok átléptem a múvit..mikor kinyirom SAM-et akkor vége a gémnek ?Most csak freeride Extreme van csak ... a Feerideba hogyan lehet több autót csempészni ?

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

jah freeride extremben az elsõ küldetésem az volt hogy egy fingtabletta teherautóval ha 34 mérföld/h alá megyek akkor felrobban. na ha 34-nél gyorsabban megyek vele akkor vagy nekimegyek a falnak vagy felborul.....

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Arra már nem emlékszem. Asszem õ befolyásolta a szakszervezetet, vagy vmi hasonló.

EmThor
mié van az hogy xp alatt jobban megy a game? és miért olyan gyikok ilyenkor a hangok?

Kösz.
Akkor miért az öccsét kellett elõtte kinyírni ?
A You lucky Bastard-ban ifjabb Morello-t (nagyfõnök öccse) ölöd meg, a repcsis küldetésben pedig az igazi nagyfõnököt.

Ja és csak tegnap fejeztem be de ma már kezdem is elölrõl

Atyám de jó ez a progi! A vége azért fordulatos, de tuti hogy lesz folytatása! Kiderül hogy hõsünk nem is hal meg! Vagy az ikertestvére bosszút áll 😊

Most sem figyelek.
Természetesen nem a mafia ülésen nyírjuk ki, csak ott beszálünk róla, hogy az opera elõadás után.
Huh...
Tegnap nem figyeletem oda és most itt állok teljesen hülyén ! Az történt, hogy a kikötõben(tartály kocsis) kinyírtam Morello-t."You lucky bastard". Na, akkor fine. Viszont a következõ mafia ülésen ismét kinyírunk egy ismét igen fontos Morellót. (A repülõt kellett lelõni).
Most akkor miva Morello ver. 2.0 ?
mozesapo
Bajcika !
Felfelé a tûzlétrán, mindig fel majd átugrálni az egyik házról a másikra, kinyirni a rendõröket majd az építési álványon keresztül bejutsz a templomba.

Mayday
Vérnyúl: nézd meg az apollo.warez.hu oldalon, nehany napja meg fenn volt!
(asszem ez a cimuk, irj vissza, ha megsem)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
Allitolag a hang a szaggatas okozoja! Nezz szet a külföldi forumokon! A masik megoldas, hogy lecsereled azt a szar ME-t! Szamomra maig felfoghatatlan, miert hasznaljak az emberek azt a tragyarakast????

Sziasztok!

Van egy nagy problémám, nem tudtok vmi patchet?

Celeron 1000es proci 384MB sdram , Geforce4 Ti4200 ME op rendszer és kajak szaggat a buzi😊 hiába veszem le a grafot, pedig az összes többi játék fullba megy

Balko: Utolsó pálya egy képtár nem templom. Amugy meg olvasd el mit ir ki a misszió elején a briefing. ".... you could visit Yellow Pete's Gunshop". Tehát talán ebbõl már kitalálod honnan szerzel fegyvert.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet health-et találni a Just for Relaxation pálya kikötõs részénél, mert így kifelé menet még nem, de a találkahelyen már lelõnek
thx
Valaki segitsen pls: utolsó pályán ott a templomban mit csináljak mert nincs semmi fegyverem csak egy kis pisztoly 4 tölténnyel.
A sineken van két tartálykocsi. Állitsd ugy a váltókat, hogy nekivezessenek annak a raktárépületnek, ahova Morello (õt kell kinyirni) bemenekült. (Elõtte parkol az a kocsi, amin menekült.) Menj oda a tartálykocsikhoz, és szed ki az ékeket a kerekei alól, erre azok nekimennek a raktárnak. Nem törik be a kaput, de Tommy boy feltalája magát...

nincs cheat csak trainer www.dlh.net

Valaki írjon már egy cheat-et(örökélet)mert megõrülök hogy nem tudok továbbjutni!THX
Hustler_hu
Nalad beszivtak ... nalam csak isznak es nem villognak 😊
srácok akinek ilyen egérhang bugja van: a directx beállításoknál a sound opciónál a hardveres gyorsítást teljesen le kell venni szoftveres emulációra és akkor frankó lesz! integrált hangkártyáknál valószínû ez a bug.

Scooby
Üdv Ombrék!

Tényleg csak 20 küldetés van??
llacee
Srácok megint szívok :-/
A Bankban hol van a kulcs ? NEm találom sehol ....

Help Me ! 😊

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Tudom hogy gusztustalan ilyet kérni de kéne örökélet kód mert sehogysem tudok továbbjuttni!Kérek mindenkit hogy segítsen,ha van kód akkor ide írjátok meg please!
Köszi
igen, sajnos... a szolgaltatom neveben is szeretnek bocsanatot kerni, valami el lett rontva, es mar nincsenek bent ;(

szoval a bejutashoz szukseges adatok:
felhasznalo: test
jelszo: test
Mayday:
kiirod cd-re 😉

Kis Szabó:
lehetseges... mindenesetre veletlen volt...
Kis Szabó
Phan egész ó hunnéé picikét talán jobb volt, az elsõ küld. utáni movieban elég sokminden nem lett lefordítva, nem tudo direkt vgay véletlen csak szólok.

Mayday
Hi All,

Nagy problemam van: meg van a harom bin-cue, installalnam a daemonnal, de mindig kifagy. Van masnak is ilyen tapasztalat? Letezik megoldas???
PLEASE HELP!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

És ugyanazon a pályán, ha nem takaritod fel a szart a budiban, akkor a csikos ruhás surmó, jön, és ugat neked. Asszem le is leplez téged. Szal állat játék.

Hunnenkoenig:
irtam levelet az egyuttmukodessel kapcsolatban... varom a valaszodat!
Emberek ez a legjobb játék! Láttátok amikor a gõzhajós küldetésnél a pasi a korlátnál rókázik a vízbe?

nekem is volt ilyen, mert gyalog mentem be a pályára. de amikor az õr felnyitotta a sorompót beszálltam a kocsiba, és õ is beszállt. így mentünk a garázsokhoz utána már ment az autó