Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felkurta az agyamat, mert szaggatott mint az allat es nem lehetett vele jatszani. Kb. 5 orai barkacsolas utan megoldodott, de aztan meg mindig itt van a missziok nehezsege es az, hogy nem lehet menteni. Egy jatek ennyire meg nem idegesitett fel ilyen tartosan mint ez...
azt irta a mafiaval van baja, nem a forummal 😉)
mi a baj? miert vagy ilyen merges a mafiara?
Bazeg mi lenne, ha szertneznel? A kerdesedtöl 3 sorral lejebb van a link! De mar legalabb szazszor el lett itt mondva!!! Ne baszd meg te is fel az agyam! Eleg hogy ez a tetves rühes mafia felbassza!
Hali!
Az omertasban mit kell csinalni a 3 feher ingessel??? (10-03 City 2)
Az omertasban mit kell csinalni a 3 feher ingessel??? (10-03 City 2)
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
figy a mafia magyarosito team melyik proggerel
csinalta a *.dll file-t????????????????
csinalta a *.dll file-t????????????????
sajna meg mindig nem sikerul kijavitani a problemat... de legalabb arra rajottem, hogy mi a pontos hibauzenet. meg is neztem az arra vonatkozo leirast a take2 support oldalan, mindent megcsinaltam az ott leirtak szerint, de meg mindig nem megy (valamit hianyol, pedig minden rendben van: dx8.1, gf2mx400 64mb, 256mb ram, winxp, ...)
mar kezd elegem lenni belole, pedig mar az eredeti jatekot is megvettek (kulon hozattam kulfoldrol) ;(((
mar kezd elegem lenni belole, pedig mar az eredeti jatekot is megvettek (kulon hozattam kulfoldrol) ;(((
Phanaticcal megprobalunk összedolgozni. A közeljövöben talan sikerül, ha kiküszöböli a jatek inditasaval valo problemait :-))
Feltettem az SG FTP-re az eddig keszet!
itt van
Feltettem az SG FTP-re az eddig keszet!
itt van
XP1700+, 256ddr, GF2MX32mb 1024-ben 2x élsimi, triple buffering és vsync be,100hz 32bit textura compressed, lightmap trucolor be, a játékban a video opcióknál maxra minden: röccenésmentes. Csodálkoztam is rajta😊 Ha a texture truecolor bent van már akad rendesen.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Van egy progi: FRAPS 1.8A.Ha jól udom, most ez a legújabb verziója. Erre rákeresel, biztos megtalálod.
Engem nem zavarna az akadás, ha olyanoknak is akadna, akiknekvan egy ~1000-es Celeron, GTS, és 256-ram. Merhogy ilyen gépen láttam a játékot menni 1024*768- true colorban kb 40pfs-el.
Na mindegy.
Engem nem zavarna az akadás, ha olyanoknak is akadna, akiknekvan egy ~1000-es Celeron, GTS, és 256-ram. Merhogy ilyen gépen láttam a játékot menni 1024*768- true colorban kb 40pfs-el.
Na mindegy.
Szia, a mail még nem ért ide, azé' köszi. Ááá, tudtam hogy megint az a nyamvadt(céges) tûzfal blokkol, amit sajna nem tudok kikapcsolni. ftp.supergamez.hu upload-ra gondoltam ott a Mafia_Hun-ba rakhatnád. Phanatic-kal összedolgoztok valamilyen szinten? Egyébként csak így tovább, sokaknak tehetõ még élvezetesebbé így a game. Thx még1szer
sajnos sehogy... ez az egytlen hatranya a mafia sajat fejlesztesu engine-nek... de szerintem igy is boven elvezheto a jatek 😉)
nekem GeForce4 Ti4200 -on hasonló a gondom....
mondd meg légyszi hogy csaltad elõ a FPS-t a játékban
mondd meg légyszi hogy csaltad elõ a FPS-t a játékban
Üdv! Tud vki az akadásra megoldást? Nekem 1200@1440-es Athlonom van, 512SD-ramom, és egy GeForce2GTS-em. Akármilyen felbontásba teszem(1280-ig), 15-24fps-t megy. Nagyon kéne a help. Elõre is thx.
Mar irtam egy mailt. A hiba a te firewall-odban van! Egyszerüen ignorald, ha lehet! Van ott valami gomb, hogy megis le akarod tölteni. Vagy egyszerüen kapcsold ki a WebShieldet!!!
KisSzabo: meg nincs kesz teljesen, de jövöheten szerintem kesz lesz!
KisSzabo: meg nincs kesz teljesen, de jövöheten szerintem kesz lesz!
hat sajnos jelenleg az uw nem elerheto ;( azt viszont nem tudom, hogy hunnenkoenig-e miert nem megy...
Sziasztok Hunnenkoenig & Phanatic!
Nagyon szeretném kipróbálni az eddig elkészült Mafia magyarításotokat, de egyikötök oldaláról sem jön le. Phanatic az uw-s linkhez nem lehet kapcsolódni,Hunnenkoenig nálad pedig a "WebShield e500 Appliance® blocked a suspicious document!" hibaüzi jelenik meg. Mi lehet a bibi, tudnátok segíteni, esetleg az sg-re felrakni, ha nem gond? Köszi
Nagyon szeretném kipróbálni az eddig elkészült Mafia magyarításotokat, de egyikötök oldaláról sem jön le. Phanatic az uw-s linkhez nem lehet kapcsolódni,Hunnenkoenig nálad pedig a "WebShield e500 Appliance® blocked a suspicious document!" hibaüzi jelenik meg. Mi lehet a bibi, tudnátok segíteni, esetleg az sg-re felrakni, ha nem gond? Köszi
Phanatic, hogy allunk akkor most? Küldj egy mailt, hogy forditod-e a veget? Akkor összevonhatjuk a kettöt. Vagy te rakod össze, vagy en, aztan te megcsinalhatod az install progival, en ahoz nem ertek, aztan mindketten felkinaljuk :-)
jol beszelsz hunnenkoenig 😉
El kell jutni a sikátorokon keresztül a bárba. Csak fuss és kövesd a zöld nyilat.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
behalt egy mentesem (Moonlighting - Lucas Bertone 2). kilep a programbol ha megprobalom betolteni...
csak ugy megy ha az elozotol folytatom 😞
volt mar hasonlo problematok?
csak ugy megy ha az elozotol folytatom 😞
volt mar hasonlo problematok?
a magyar is keszul, de meg nincs sok meg belole 😉 -- http://mafia.psoftwares.hu/
Akkor kell a teherautót elcsórni, amikor már lerakodtak róla. Ekkor a papirokkal már lazán beengednek.
azt a lopkaodosat hogy csinalatok meg? ahol parban vannak ott azonnal megolnek, es ott lopakodni sem lehet
Angolul:
http://www.mafiaworld.co.uk/walkthrough/mafia.txt
Németül:
http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/mafia/index.php
http://www.mafiaworld.co.uk/walkthrough/mafia.txt
Németül:
http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/mafia/index.php
Forditas: Ma kaptam "Xerxes"-töl uj textzrokat a Lassiter V16 Fordor -hoz. Ugy tehetitek be öket, hogy miutan az eredeti texturokat a Mafia-Data-Extractorral kiszedtetek, a *.bmp adatokat kell kicsomagolni es kicserelni. A hetvegen jobban megnezem a texturokat es a MOD reszt is atdolgozom. Addig is letölthetitek a texturokat az alabbi.
Manapsag mar vannak egesz jo fordito programok! Ha egy kicsit tudsz nemetül vagy angolul akkor ajanlom a www.babylon.com -rol a babylon nevü progit! Szotar jelleggel forditja az egyes szavakat rakattintassal! Le lehet tölteni hozza magyar-angol-nemet-stb szotarakat offline-ra vagy hasznalhatod online.
:-))
Manapsag mar vannak egesz jo fordito programok! Ha egy kicsit tudsz nemetül vagy angolul akkor ajanlom a www.babylon.com -rol a babylon nevü progit! Szotar jelleggel forditja az egyes szavakat rakattintassal! Le lehet tölteni hozza magyar-angol-nemet-stb szotarakat offline-ra vagy hasznalhatod online.
:-))
hehh nemtom elindítani mert valami baja van..pfff amugy most attol vagyok ki amikor be kell menni a gazdag házába...mostmér ugy fogom cisnlni hogy nem probálok mindneit kinyirni egyszer sikerált de a hülye franket lõttem le mert beállt elém😊
Mindenki hozzon magával még egy aláírást. A k***a annyukat. Magyarul angolul minimum, dánul csehül oroszul stb maximumum vki küldje õket a fenébe.
Yepp.
cel667@950,gef3ti200,256Mbram,w98se
A szaggatás kiküszöbölése nálam:
DirectX- ben a sound acceleration megszüntetése.
Aki nem tudja, hogy kell és kiakarja próbálni.
C:\Programfiles\directX\setup\Dxdiag inditása
Utána a sound fülre kattint, aztán meglátod
Utána 1024x768 4x élsimitás mellett 32 biten fullban néha megreccen.
DirectX- ben a sound acceleration megszüntetése.
Aki nem tudja, hogy kell és kiakarja próbálni.
C:\Programfiles\directX\setup\Dxdiag inditása
Utána a sound fülre kattint, aztán meglátod
Utána 1024x768 4x élsimitás mellett 32 biten fullban néha megreccen.
Na mivel manapsag minden szaré peticiokat irogatunk, itt van egy a mafiarol is :-)
Mafia Petico
Mafia Petico
Az enyem innen tölthetö le
Irtatok itt valami magyarositasrol. Ez hol lelheto fel?!
Linket adjatok pls!
Linket adjatok pls!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na fasza. A videki kirandulas utan nekem is elkezdett beszaggatni es minden 5 percben felakasztani magat...
Meg egy defragmentalast megprobalok, mert azt reg csinaltam, de felek, hogy nem ott a hiba. Azt hiszem a csehek mar untak a banant es a közepetöl mar csak összecsaptak a dolgot :-))
Meg egy defragmentalast megprobalok, mert azt reg csinaltam, de felek, hogy nem ott a hiba. Azt hiszem a csehek mar untak a banant es a közepetöl mar csak összecsaptak a dolgot :-))