Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jonnek a kepek, remelem nem qrom el mert eleg sok lesz...kisse be is fog halni tole a keskenysavuaknak 😊
szia azon már tul vagyok itt a fönököt kell valahogy kinyirni de amikor elkezdem lõni berohan az éttermbe és kezdhetem elõröl
muxik a printscreen d3d-ben is, csak a registryben kell turkalni (igy fejbol nem tudom mit kell atallitani)
SZIASZTOK! EGY KIS SEGITSÉG KÉNE NEM TUDOM MIT KELL CSINÁLNI A SZIVÁRVÁNY KERT ÉTTEREMNÉL MERT AZT IRJA NYIRJAM KI SERGIO MORELLOT DE A TESTÖRÖK MINDIG KINYIRNAK VAGY JÖNNEK A ZSARUK HELP!
Tom hogy lehet, de kár hogy olyan "sefülesefarka" a freeride. Tetszik+minden, de miutánn végigvittem a gammát egyszerûen kevés!!
MAFIA2-õt akarok én is,azonnal tessék elkezdeni
legyártani 😊
MAFIA2-õt akarok én is,azonnal tessék elkezdeni
legyártani 😊
Lehet menteni, a Salieri bar-ban!
Én amúgy azt hiányolom, hogy csomo hely nincs bejelolve a térképen, pl Yellow Pete gunshopja, meg ahogy lattam a gamestart, sokkal tobb ilyen hely van, mert a Gamestarhoz mellékeltek egy MAfia térképet, ahol minden uzlet, meg ilyen dolog be van jelolve..
Én amúgy azt hiányolom, hogy csomo hely nincs bejelolve a térképen, pl Yellow Pete gunshopja, meg ahogy lattam a gamestart, sokkal tobb ilyen hely van, mert a Gamestarhoz mellékeltek egy MAfia térképet, ahol minden uzlet, meg ilyen dolog be van jelolve..
Az lenne az álom MAFIA!!!
Morning!Kár hogy a freerideban nincs olyan pecó, mint az extremben(mentés,gyógyulás,garázs)+ jó lenne ha be lehetne állani valamelyik bandába
(céhbe, mint a morrowindben, küldetésekért, pénzért...)+ lehetne 1 kis stratégiai rész a bandák közti harcról(térképen a "védett" rész más-más színû bandánként)+ karaktergenerálás az elején...
(céhbe, mint a morrowindben, küldetésekért, pénzért...)+ lehetne 1 kis stratégiai rész a bandák közti harcról(térképen a "védett" rész más-más színû bandánként)+ karaktergenerálás az elején...

Ohne 3d felnie? 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Jaja,nagyon durva bónusz kocsik vannak,rohadt jól néznek ki.
Én töredelmesen bevallom,hogy felraktam hozzá vmi elmentést,hogy bejöjjön az összes kocsi, ettõl függetlenül végigjátszom a Mafiát,márcsak becsületbõl is.
Én töredelmesen bevallom,hogy felraktam hozzá vmi elmentést,hogy bejöjjön az összes kocsi, ettõl függetlenül végigjátszom a Mafiát,márcsak becsületbõl is.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Derék! Derék!
En mar megeltem olyat, hogy a valaszom felett közvetlenül valaki feltette ugyanazt a kerdest!!!!
Arra nem volt kepes, hogy a legfelsö hozzaszolast elolvassa, csak vakon odairkal.
Ennel nagyobb bunkosag nincs a vilagon!
Az ilyenek azt hiszik, hogy ök a legfontosabbak a vilagon es mi csak azert vagyunk itt, hogy az ö kerdeseit varjuk es örömmel megvalaszoljuk.
En mar megeltem olyat, hogy a valaszom felett közvetlenül valaki feltette ugyanazt a kerdest!!!!
Arra nem volt kepes, hogy a legfelsö hozzaszolast elolvassa, csak vakon odairkal.
Ennel nagyobb bunkosag nincs a vilagon!
Az ilyenek azt hiszik, hogy ök a legfontosabbak a vilagon es mi csak azert vagyunk itt, hogy az ö kerdeseit varjuk es örömmel megvalaszoljuk.
Üdv!Kövesd a kamiont, elmegy lepakolni, utánna
állítsd meg, szedd el a papírt a sofõrtõl(én egyszerûen lelõttem a csávót), utánna az ÜRES!! kamionnal be tudsz menni a kikötõbe.
állítsd meg, szedd el a papírt a sofõrtõl(én egyszerûen lelõttem a csávót), utánna az ÜRES!! kamionnal be tudsz menni a kikötõbe.
Hali,kéne egy kis segítség a 18. fejezetben amikor szivart kell lopni.Megvan a kamion és vele együtt a papirok, mégis mikor odamegyek az a majom portás nem hagyja hogy bemenjek a kikötõbe, ha meg lövök akkor vége a játéknak.Mit kell csinálni???
ujjabb kép csak nektek😊
ehh-- mafia ban semmi esély arra hogy autokat lehessen betenni?😊 mondjuk egy régi ferrárival jol lehetne döngetni a sok kaki autó között
ehh-- mafia ban semmi esély arra hogy autokat lehessen betenni?😊 mondjuk egy régi ferrárival jol lehetne döngetni a sok kaki autó között
Sajna linkbe becsuszott egy szoköz a legvegere!
Ha kiadja a hibajelentest, töröljetek ki a / es a szoközt a vegeröl, akkor megy.
Ha kiadja a hibajelentest, töröljetek ki a / es a szoközt a vegeröl, akkor megy.
save game
A forditas telepitös valtozata nem frissült, mert azt Phanatic csinalja, nem en!
Köszi a dicsereteket! Igyekszem. :-)
A forditas telepitös valtozata nem frissült, mert azt Phanatic csinalja, nem en!
Köszi a dicsereteket! Igyekszem. :-)
Menj a nagy zöld nyilak utan!
A masodik egy sikatorba vezet, ami egy zsakutcaba torkollik. Na mielött lemesz a lepcsön es a fallal szembe talalod magad, fordulj jobbra. Ott vezet tovabb az ut es kijutsz a bárhoz.
A masodik egy sikatorba vezet, ami egy zsakutcaba torkollik. Na mielött lemesz a lepcsön es a fallal szembe talalod magad, fordulj jobbra. Ott vezet tovabb az ut es kijutsz a bárhoz.
Hello.
Nem tudna valaki segíteni? Még a legelején akadtam el. Amikor fényezi a taxis srác a kocsi kerekét, és 2 ürge megtámadja. Az egyik baseball ütõvel, a másik pisztollyal. Mit kell csinálni?
Amikor odarohanok a fószerhoz aki az ajtót babrálja, elrohan. A sikátorban meg hiába rohanok végig, kezdhetem újra.
HELP.
Nem tudna valaki segíteni? Még a legelején akadtam el. Amikor fényezi a taxis srác a kocsi kerekét, és 2 ürge megtámadja. Az egyik baseball ütõvel, a másik pisztollyal. Mit kell csinálni?
Amikor odarohanok a fószerhoz aki az ajtót babrálja, elrohan. A sikátorban meg hiába rohanok végig, kezdhetem újra.
HELP.
nem tud valaki segíteni van egy misoó ahol paulal egy teherautót kell elrabolni és a söfõr papirjait el kell venni meg a kocsiról le éhet venni a ládakat ami nem tudom mire jó aztán vissza kell vinni a teher járgányt és valamit dumál a faszi és elmegy ha elkezdek vergõdni akkor lelõnek a srácok hátul
The World is Yours
Ja, bocs, pont most látom, itt tárgyaljátok ezt a problémát!!
De az éket hogyan kell kivenni, és csak a 2 vagon alól?
De az éket hogyan kell kivenni, és csak a 2 vagon alól?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Vki pliz help! A 15-8-as pálylán mit kell csinálni?
Miután a telepen mindenkit likvidáltam, nemtok semmitsem csinálni. Van 2 váltó, azt átállitom, utána gondolom valahogy a mozdonyt kéne elinditani, hogy a robbanóanyaggal bemenjen abba a raktárba, ahol Morello van, de a vonattal sem lehet csinálni semmit!
Miután a telepen mindenkit likvidáltam, nemtok semmitsem csinálni. Van 2 váltó, azt átállitom, utána gondolom valahogy a mozdonyt kéne elinditani, hogy a robbanóanyaggal bemenjen abba a raktárba, ahol Morello van, de a vonattal sem lehet csinálni semmit!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Talán a célpontot likvidálni 😊
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Morello abban a raktárban van, amelyik elõtt a kocsija is parkol.
Ahhoz, hogy bejuss a raktárba a sinek mellett a váltót kell átállítani, majd a vasúti kocsi kereke alól az éket kivenni. Ha jól állítottad be a váltókat a kocsi betöri az épület ajtaját. Így már szabad az út Morellóhoz.
Ahhoz, hogy bejuss a raktárba a sinek mellett a váltót kell átállítani, majd a vasúti kocsi kereke alól az éket kivenni. Ha jól állítottad be a váltókat a kocsi betöri az épület ajtaját. Így már szabad az út Morellóhoz.
Sziasztok
A 17-es pályán a régi börtönbõl mikor kiakarok jönni a kapun,akkor azt mondja hogy valamit elfelejtettem.Mi lenne az amit elfelejtettem? Segítsetek.
A 17-es pályán a régi börtönbõl mikor kiakarok jönni a kapun,akkor azt mondja hogy valamit elfelejtettem.Mi lenne az amit elfelejtettem? Segítsetek.
Nekem nagyon tetszett.
Nagyon kíván egy folytatást!!!
Klasszak a Freeride Extreme küldetések, bár néha a hajam téptem tõlük.
Nagyon kíván egy folytatást!!!
Klasszak a Freeride Extreme küldetések, bár néha a hajam téptem tõlük.
Þór vígi þessi rúnar
Na vegigjatszva!
A vege pont olyan ahogy elkepzeltem 😊
A vege pont olyan ahogy elkepzeltem 😊
sziasztok! instalálni szeretném a játékot de a 2-es cd berakása után kiirja hogy PROGRAM FILES/MAFIA/RW.DATA.DLL.FÁJL SÉRÜLTNEK TÜNIK TELEPITSE ÚJRA. HA VALAKI TUD SEGITSEN MERT NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK KÖSZÖNÖM
Töltsd vissza az állást (legutóbbit), hátha csak összeakadt.
Jajj, tuggya valaki a trükkjét a "kövesd a láthatatlan embert" küldetésnek???
Merthogy én észre sem veszem.
Jajj, tuggya valaki a trükkjét a "kövesd a láthatatlan embert" küldetésnek???
Merthogy én észre sem veszem.
Þór vígi þessi rúnar
Hát akkor nekem valami gond van a játékkal mert kinyírtam Samet és semmi sem történik utána, tudok mászkálni bármerre de a színházból nem enged ki. Mi lehet a gond tud valaki segíteni?
Az epilógus jön utánna, mihelyt megfekütt szem.
Ekkor van vége a játéknak!!!
Ekkor van vége a játéknak!!!
Þór vígi þessi rúnar
Mik vannak a fordításban???
Csakmert nemszeretem a lámer ordenáré fordításokat (GTA3) meg a félkész gagyikat (BG2).
Csakmert nemszeretem a lámer ordenáré fordításokat (GTA3) meg a félkész gagyikat (BG2).
Þór vígi þessi rúnar
Az egyik épületben van egy öltözõ, ahol fel kell venni a matrózruhát. Így már felengednek a hajóra.
MH+CARLOS+: oké, de engem fel se engednek a hajóra; csak várjak ott simán és egyszer majd felengednek vagy mi?
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem amire szerintem csak olyanok tudják a választ akik már végignyomták a Mafiat. Szóval a játék legvégén legyilkolásztam Samet ami mellesleg nagyon nehéz volt és kb két hétig próbálkoztam, de a gránát és a lefûrészeltcsövõ kombinációja megtette a hatását, és nem tudom, hogy most mit csináljak?
Lenne egy kérdésem amire szerintem csak olyanok tudják a választ akik már végignyomták a Mafiat. Szóval a játék legvégén legyilkolásztam Samet ami mellesleg nagyon nehéz volt és kb két hétig próbálkoztam, de a gránát és a lefûrészeltcsövõ kombinációja megtette a hatását, és nem tudom, hogy most mit csináljak?
a http://mafia.psoftwares.hu/-rol letoltheto a telepito is...
mit kell csinálni azon a pályán amikor le kell gyilkolnom egy csávót egy kikötõben, ahol valimilyen beszédre készül, de van két testõre is és ha valami zûrt csinálok akkor vége a játéknak?oda megyek és nem történik semmi.
valaki segítsen lécci!!!
valaki segítsen lécci!!!