Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Ja a küldetesi lemzröl es patchröl arrol mar van hivatalos hir? Meg nem lattam semmit...

Hunnenkoenig
Köszi, hogy szoltal! Nehany hibat mar eszrevettem es javitottam! A következö (remelhetöleg teljes forditasban) mar helyesen lesznek. Nemet szöveg meg akad elegendö, mert nincs kesz az egesz es a szövegek nem következetesen sorrendben vannak. Neha van egy-egy mondat, ami mas küldetesek szövegei között van elrejtve :-)

A napokban fent lesz a következö verzio.

hiba
Csak a soforre celozz

hiba
Fegyvered van?
Kitartas, turelem!
Azer loni is kell...

Hitm@n
Köszi szépen!
(most már hátha meglesz az a nyamvadt kulcs😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

B@ldrick
hányadik küldi? nem a telefonfülkésnél vagy 15/2?

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

B@ldrick
1000 thanx

par perc mulva elerheto lesz az oldalamrol...
B@ldrick
Szia Phanatic! Mikor tudod frissíteni a Hunnenkoenig's fordítás telepítõjét 15 és 16 missionokkal? Ennek ütemében jáccom, és már nagyon várom, mert csak tõled tudom leszedni. Köszi.
Hunnenkoenig-nek meg köszönöm az eddigieket és a továbbiakat is. Nagyon élvezetes így a játék. Csak jelzem, hogy ha tökéletesre törekszel, akkor van néhány gépelési hiba és bennmaradt német mondat.
Ja és jön a kiegészítõ kb. 20 küldivel+multival!

Hitm@n
Hol van a kulcs? Egyszerûen nem tudom megcsinálni azt a tetû bankos pályát! 😞
Segítség,please!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hali! A következõ a problémám:
Letöltöttem a Savegame.zip-et az Avault-ról. Tökéletes minden, van Extreme Freeride, csak amkor megyek Freerideban, akkor nem tudok minden autót ellopni, mert azt mondj a manus, hogy még nem tudom hogy kell. 😊
Ez most hiba, vagy valahol meg kell tanulni a free ride-on? Vagy van olyan cheat, hogy minden kocsit feltörhetsz? Vagy valaki elküldené azt a fájlt, amibe elmenti a játék, hogy melyeket törhetem fel? Vagy mi a .... csináljak? 😊

hen-tes
van demo !! 😊))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nem is fog veled menni... akkor fogja elmondani azt, ami kell neked, ha belelosz a lababa. kulonben ajanlom figyelmedba a magyaritast!

http://members.chello.at/dungeonsiege/mafia.htm
http://mafia.psoftwares.hu/
Nepper
Heló! van egy kis problémám a 10-03 részen! amikor beszélek azzal a kopasz taggal, utána mit kell csinálni?? nincs nyíl a térképen, és a faszi sem akar jönni velem!(amugy nem tudokangolul, és nem tudom mit mondott)! segítsetek
Hitm@n
Ezer köszönet!

Én azzal voltam,hogy biztos valami segélyt kell felvenni... 😊)))))))))))

Hitm@n
Aki végigjátszotta,az segítsen már lécci: mi a francot kell a bankban csinálni?

azt hiszem annál a lépcsõnél ahol felmész hogy tudd használni a sniper-t, ott lefelé is lehet menni.De ha nem is itt akkor valamelyik másik lépcsõnél lefele kell menni ahhoz hogy a kutyákhoz eljuss
dikki*yysw
van egy pajszer a börtönben és azzal kell feszegetni a lakatot án ami a kijárati ajtón van án.
😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hitm@n
Hahó,nem jár még itt senki? Mit kell csinálni a bankban?

Stann
A freeride eXtremeben mit lehet csinálni??

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

hiba
mert ha igen akkor kerd vissza a penzed :>

hiba
Megvetted a jatekot?

Hunnenkoenig
Mafia forditas: http://members.chello.at/dungeonsiege/mafia.htm

de ki lehet szedni, van is egy ilyen progi az a neve hogy mafia Xtractor, az kiszedi az egyik data fájlból ogg formátumban (winamp lejátssza)

nincs meg mafia magyarositas?

\'danja

[-Balu-]
Valaki nem tudja, hogy a MAFIA zenejet honnet lehet .mp3 ban letolteni?? mert nem talalom sehol, es a jatekbol nem lehet kiszedni... És nagyon kéne mert nagyon teccik!
Hitm@n
Hi all!

Hogyan kell megcsinálni azt a küldetést,mikor Paulie-val bemegyek a bankba?

Ja,még valami: FreeRide-ban hol van Yellow Pete?

Hunnenkoenig
Nem hagytam abba, csak hirtelen becitaltak dolgozni, holott szabadsagon lettem volna ezen a heten es ugy gondoltam sikerül befejezni :-(

A hetvegen felrakom a (remelhetöleg) teljes forditast!

Halas köszönet a türelmetekert!

Bone-Cracker
a konzol-t a game-ben hogyan kell elõhozni?
hiba
lesz meg ilyen csak teherautoval, de az egybol szetrobban ha lassan mesz 😊

gregoryan
Gyerekek!!! Van Freeride extreme ben egy olyan küldetés, hogy el kell vinni egy kocsit Works Quarte bõl a város másik végébe és állandóan robbangat mögöttem sok-sok bomba, és ha a kocsi nem megy elég gyorsan, akkor felrobbanok. Azt hogy kell megcsinálni? Van aki már túlélte? Irjatok, mert az elsõ hidig sem jutok el..

A Parkolóházban nem tudok tovább jutni van valami
ötletetek!
hiba
Hat azert Free Ride 😊
Ott taxizni lehet - a kaszinot meg nem talaltam meg 😊

a FREE RIDE-ban hol lehet küldetéseket kapni?mert nekem ott nem történik semmi!
hiba
Kijon egyalaltalan?

mIKOR JÖN KI A MULTI PACS:

\"Life is around you and in you.\"

Bone-Cracker
ez jó kérdés én is keresem ..
hiba
Kaszino? az merre van?😊

Bone-Cracker
Végtelen élet:
A konzolba írd be: Mademan
Könnyû pénz szerzés:
A kaszinóban tétnek negatív számot írj be és veszíts!

Bár még nekem sem sikerült mert nem jöttem rá,
hogyan kell elõhozni a konzolt.
hiba
Ne allj meg😊

hiba
en taxival mentem vissza 😊)

Sziasztok !Tudna mondani valaki mûködõ game letöltési oldalt?

Elõre köszönöm .

Hunnenkoenig
Forditas folyamatban. Sajna most megint becitaltak melozni, ezert megint kesik egy egy kicsit :-)))

A het vegen fent lesz a folytatas!

Stann
vki a mark_modot kiprobálta már, ami elvileg a márkaneveket cseréli ki..., csak mert nekem nem sikerült, mivel német nyelvû.

Stann
A gta3hoz a Viper-t honnan lehet letölteni?

hiba
uresbe teszed, kiszalasz megtolod

hiba
hiba
hiba