Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bone-Cracker
Hunnenkoenig fasza vagy fiacskam, csak igyekezz legyszi a fordítással, mert kurva sokan rád várunk, meg utálom ha németül karattyolnak, még a tv-ben is.
http://mafia.psoftwares.hu/ -- innen letoltheted a Hunnenkoenig-fele forditast...
Nem tudjátok, hogy honnan lehet magyarosítást szerezni?
De ha bemész...legyilkolsz mindenkit, aztán te magad pakolod le az árut, az is jó!
Arra figyelj, hogy a sofõr MINDENKÉPPEN SZÁLLJON KI a kocsiból!
Meg kell várni hogy a teherautóról lepakolják az árut, mielõtt elvennéd a sofõrtõl a papírjait. kövesd végig, aztán befordul egy szûk utcába, onnan meg beáll egy raktárba. lepakolják, kiáll, aztán action!

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Carlos
Tud valaki valami lyó honlapot, ahol a játékról lehet hasznos infókat látni, illetve cyber cuccokat letölteni???

Þór vígi þessi rúnar

Hunnenkoenig
Köszönöm a bizalmat a dicsereteket es a biztatast! :-)

Igerem hamarosan jön a folytatas!

Kis Szabó
Egyetértek

Nagyon jó hangulatú és kitûnõ játék!!!! 😊
vard meg, mig a fazon a haz elott elszivja a cigijet, es bemegy a hazba... akkor menj oda a kocsihoz!
nem lesz 128mb a minimum, mert egy geforce1-es kartyan is elfog indulni (igaz minimumon, 640x480-ban) -- legalabb is carmack ezt nyilatkozta... szoval gef4 csak az elethu megjeleniteshez kell...
Carlos
Kurva jó játék!!!

Þór vígi þessi rúnar

Hunnenkoenig
A swap fajlt allitsatok ugy 1GB-re akkor menni fog!

Hitm@n
1Ghz-es proci nem lenne elég?!
Ezt azért nem értem,mert a játék tényleg szépen fut,no nem full grafikával 1600as felbontásban,de majdnem minden high-ra van állítva és emellett igen kellemesen lehet vele játszani.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Kis Szabó
Egyszerjönni fog. Várj türelmesen vagy dudálj többször amíg ki nem éz az ablakon. Egy perc múlva lenn lesz.

AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY A 19.PÁLYÁN, HOGYAN LEHET, FELVENNI A TÁRSAMAT, MERT AKÁRHÁNYSZOR ODAMEGYEK A HÁZA ELÉ ÉS DUDÁLOK SOHA NEM JÖN ÉS SZÁLL BE A FRISSEN LOPOTT EXTRA KOCSIBA.... SEGITSEN VALAKI AKI TUD PLEASE!!!!

zsiz: A rakományt ugy tudod megfujni, hogy beallsz a teherautoval es elkezded pakolni a dobozokat amig az õr hugyozik...

tg: A dokkos pályánál a váltokat kell állitgatni ugy, hogy a tartalykocsi belecsuszon a kapuba a tartalykocsinal pedig a pockot kell kiutni a kerek alol....
hen-tes
sztem be van kapcsolva az elsimitás
mer az rohattul lelasitja a gamat

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hitm@n
Nekem most lett meg,elég jól is fut,csak van amikor minden kérdezés nélkül egyszer csak kilép.
Mitõl van ez? Esetleg patch kellene?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

abból ha jól emlékszem 2 van. Melyikre gondolsz pontosan?

Blasta
Egy topikba nem volt elég????
Pffff....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hunnenkoenig
Sajnalattal közlöm, hogy ma sem tudtam felrakni uj forditast :-((

Azert ne adjatok fel! Igerem a közeljövöben jön az uj valtozat!

Köszi a megerteseteket!

ThunderMaX
Én meg billentyûvel vertem rájuk 1,5 kört!!! 😊 Ennyit errõl.(hiába a régi bill.-es NFS-ezés meghozta a gyümölcsét) 😄
scynetyc
Én ugy csináltam meg kb 3 órányi probálkozás után,hogy az elején rögtön balra soroltam a kocsival és igy sikerült másodiknak bevágodni a kanyar után , de ha utána pár kanyaron belül nem kerültem az elsõ pozicióba, akkor ujrakezdtem a versenyt.Ha már elsõ helyen vagy akkor jobban tudod nyomni neki,csak vigyázz ne elözzenek meg 😊)
😊)))
A jáóisten megágyon!!!
Kösz😊
Én is hamar meguntam a versenyzést, úgyhogy szépen a TRAINER-ben beállitottam az "Always win the Race" opciót... 😊
Sziasztok!

Csak annyit akarok kérdezni, hogy a játék elején, ahol versenyezni kell (meg kell nyerni a versenyt) nincs valami taktika, ami bejön (valami kerülõút vagy hasonló), mert három napja senyvedek vele és nem tudok megcsinálni. Esetleg (soha nem használtam, de olyan jó a játék, nem szeretném emiatt abbahagyni) valami pályakód, amivel kihagyhatom, mert képtelen vagyok megcsinálni.😞(

Elõre is köszönöm:
Izmael
ThunderMaX
Meglehet csinálni könnyen mindig guggolva másszál amikor tûzharc van és õk is töbnyire így mennek ja és inkább te menjél a tûzvonalba elõre mert úgy is fel tudsz szedni health cuccot. De nem ez a legnyagyobb gond ezen apályán amikor mindenki kiírtottál és el kéne menekülni azzal az autóval amivel idejött a banda de nem indul el beülök aztán csak nem akar beindulni pedig vagy 5-ször ötféleképp próbáltam ja és sose akar bemászni a kocsiba SAM mindig ott áll bambán a kocsi mellett lehet hogy ez egy BUG vagy valami gáz van??? Így sajna nem tudok tovább jutni így kellene valami ötlet,patch,vagy pályalépõ cheat.
Hunnenkoenig
persze, hogy folytatom! Holnap este felrakom az uzj verziot!

Ne haragudjatok, de rohadt sokat dolgozok mostanaban (napi 15 orakat) es igy nem volt idöm folytatni. Ma meg holnap azert dolgozok rajta egy kicsit es azt felteszem!

? spR:
Igazad lehet. De nyitva hagyja a kocsit? Merthogy senki nem "tanítja meg" feltörni... (a villásnál is a kollega nyitja ki neked)
Ráadásul nem mindig a repülõtéren fejezõdik be a küldetés.
Hi Hunnenkoenig! Csinálod még a magyarítást? Mikor folytatod?

Hunnenkoenig
Lacika22: En ugy ertettem, hogy a gepednek nincs semmi baja :-)

A game az persze hogy szar! :-)

Asszem Morello-nak is ilyen kocsija van. Ha kinyirod a repülõtéren, akkor elviheted az övét a hangárból.

Szerintem praktikusabb minél kevesebb õrt hazavágni. Elég a mászkálósat (az oszlop mögül), és a ház elõtt grasszálót. Aztán felosonni az emeletre, és kinyitni a széfet. Ekkor érkezik haza a góré. Ha sok hullát talál (vagy az õrõk tudnak rólad), akkor azonnal el is hajt, és az összes maradék õr neked ront. Ha viszont látszólag minden rendben, akkor otthon marad, és te hajthatsz el a silver streak-el. 😊 (ezt a kocsit máshol nem lehet a játékban megszerezni!)
Már bocs, de szvsz pont fordítva van, az ATI képe tényleg szép, de az Nvidia drivereivel sokkal kevesebb a gond.
És ez nagyon szar 😞((((((
Nem tudom az extrémben csak küldetések vannak, amiket bónusz kocsikkal jutalmazna ha végigviszed. Na most nekem ezek a prototípusok kellenek. Viszont van egy olyan hátránya, hogy a Yellow Pete gunshopját nem lehet használni, tehát fegyver , zsaru és gangster sincs
Sehogy!
Sliders: Tudom, hogy az ati, jo de nekem nincs most 120 rugom mint neked egy 9700-ra ezert marad 35-ert egy 4200 gf4

Hunnenkoenig
Kösz, nem kell az ingyen reklam! :-)

Az ATI IMHO egy rakas szar! :-))

hiba

eddig nem nagyon loktetek a kepeket na majd en potolom :>

nezz korul kulfoldi site-okon, mert nehanyon meg lehet talalni egy ultimate savegame-t, amiben minden auto benne van (a free ride extreme-esek is)...
jaja! A QUAKE IV-re gondoltam....vagyis hazudok! A DOOM III-ra!!! 😄
Najóvan! Ebbõl is látszik, mekkora hülye vagyok! 😊)
Hunnenkoenig
Nincs annak semmi baja! A swap file-t rakd fel ugy 1-2 GB-re aztan usgyi!

Nekem lazan megy 1200MHz, 256 MB ram Geforce2 GTS

de igen... veletlen gyori vagyok 😉 miert?
hen-tes
"Mi kell majd a Quake III-hoz?"

???
nem inkább 4 ? 😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
"Mi kell majd a Quake III-hoz?"

???
nem inkább 4 ? 😄D

Lacika > Szerintem dobjál bele abba a gépbe még 256 ramot, és a Gef3 Ti200-asra is ráférne egy csere! Szomorú, de ez van! Lassan hetente kell cserélni a vid. kártyákat! 😞
Nekem a P4-es 2Ghz-es procim mellett van 1Giga memória, de néha mégis belassul a game...igaz 1280x1024-ben, full detail-on...de akkor is! Azért ez már gáz! Mi kell majd a Quake III-hoz? P6-os 5Ghz-es, GeForce 13-as???
hiba
hat talan keves aza 256 ram.
a setup-nal autodetect-et valassz: nalam 800x600ba sajat beallitasokkal (16bit compressed, lowdetail text stb.. szaggatott mint allat, az autodetectel meg 1024/32biten vigan ment az egesz (cerka 1,5 gf2) - en se ertettem teljesen de ez nem az elso eset hogy alacsonyabb felbontason es szinmelyseg mellett rosszabbul teljesitenek a gamek.

Távcsövest csak annál a küldinél kapsz, ahol le kell lõni a politikust. A 19. küldetésben (bankrablás) ott már tudsz venni is...persze nem Vincenzo-tól! 😊