7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Hubus #6889 Na ehhez szóljatok hozzá!
régóta nem játszottam a game-al ugyh gondoltam felteszem újra....
telepítés után, elindítás minden sima ügy...de egyszercsak beüt a krahh!
Init error...már láttam ezt a probléámát a fórumon ugyh gondoltam kipróbálom az orvosságokat amiket ajánlottatok...semmi
már kezdem tépkedni a hajam mert semmi nem segít....
ha valaki tud valamit szólhatna vmit, most ugyis csak az IkarusMod-ra vártok
-
Vlala #6888 Nem halt ki, mindenki várja a folytatást, és az Ikarus Mod v3.0-t.
Most sajnos áll a projekt. -
bajusza #6887 Szerintem is. -
Ferkófurkó #6886 HALÓ! KIHALT A FÓRUM!!! -
Ferkófurkó #6885 Előre is kösz
-
Ferkófurkó #6884 Valaki nem tudná, hol lehet átállítani a nyelvet? Azért kéne, mert orosz a gamem és már vagy 100féle magyarosítást rátettem, de semmi. HELP! -
Huhh... már vagy 10x végigtoltam, de akkor erre egyszer sem bukkantam rá.
Pedig kedvenc pályám. Úgy szoktam, hogy az elején rögtön elmegyek a gránátokért, aztán vissza a kiindulóponthoz. Onnan egyenesen előre a pálya másik végéig kb, aztán a házból szétlövöm a robbanós vagont. Innen már nincs sok hátra, a másik két toronyból leszedem az embereket a puskával, meg a konténerek közt van kettő, és indíthatom is a vagont... :)
Kismorellot nem nagy kunszt kinyírni. Miután megvan, gyorsan elmegyek a bejáratig, aztán ott bevárom a maffiózókat, és pusztán a vérszomj miatt kinyírom őket is =) -
Vlala #6882 De, van :)
Ha jól rémlik, akkor ha a kapun jobb felé mész, majdnem a víznél, egy kupac mögött áll egy ember, nála az van.
A darun lévő emberek néha leejtik, amikor lelövöd őket. Nagy móka! -
Ott tudtommal nincs távcsöves (mosin-nagant), hanem csak sima puska (valami springfield). Azzal meg nem tudsz közelíteni. Viszont az egyik vagont fel lehet robbantani, ha belelősz a rajta levő két nagy fehér tartály egyikébe, és a négyből két embert leszed a tornyokból. A máik kettő meg így már nem olyan nehéz. -
Vlala #6880 Alapesetben azt hiszem, X, de a beállításoknál meg lehet változtatni (Scope view). -
Pócsik Tamás #6879 sziasztok.egy kis segítség kéne, a kikötős résznél járok (15. küldetés), ahol elvettem a csávótól a snipert, de nem tudom hogy kell vele közelíteni, mert ugye a tornyokból lövöldöznek és csak azzal tudom őket leszedni.előre is kösz a segítséget -
Vlala #6878 Ez van, amikor álmosan ülök a gép elé. Bocs, nem Neked ment volna. -
kenyérre nincs, de netre (meg gépre) van?
add el a gépet, a netet meg mondjátok le, és legalább éhesek nem lesztek... -
Why ? -
Vlala #6875 Na, ezt tényleg nem kellene erőltetni. -
Ha kenyérre sincs pénz akkor te is menj inkább diákmelózni segíts be a házi kasszába ahelyett, hogy a gép előtt ülsz, sry! -
akk kuld el hogy irjam be és mekeresem
-
Akkor pedig google a barátod :D :D -
de nekem a letöltöt kel mert nincs pézunk megveni a kenyér is épp meg tudjuk venni -
Ajjajj a 3.0-űs modhoz a készítők alatt egy nagy kérdőjel villog, attól tartok ez már sosem fog elkészülni.:/ -
A teljes játék 2000 Ft alatt megrendelhető, többek között az 576 kByte üzleteiben,
ezek után remélem érthető, hogy a warezos kérdések nemkívánatosak errefelé! -
hello mindenki valaki tud kuldeni egy linket a játék full versioját? trioenten -
Vlala #6867 Bocs a topic elhanyagolásáért, bejött a tanév végi hajrá. -
Hello
Valaki be tudná linkelni a 2CD.nrg-t.
Előre is köszönöm -
már csak az a kérdés, hogy mi lett az oldalukkal:)) pár napja úgy fest, mintha megszünt volna, pedig nem hiszem, hogy így gondolták^^ -
Vlala #6864 Jó hír, megkaptuk az engedélyt a Mafiagurutól.
Hamarosan hegesztek egy új bannert, bár elég buta vagyok hozzá. -
gruber trans #6863 Üdv
én most kezdtem el ezta gamet és lenne egy kérdésem:
-leszedtem a szinkront azt hova kell tenni?
-
bajusza #6862 Jó kis oldal a Mafiaguru, nekem tetszik. -
süti 
délelőtt le is rántottam az összes járgányt^^ -
Vlala #6860 Köszi az infót!
Felvettem velük a kapcsolatot, amint engedélyezik, kiteszem a linket. -
:c -
sztem ezt az oldalt is be kéne tenni a felsoroltak közé. vagy pl a mafiahq helyett^^
nem is gondoltam, hogy ennyi járgányt hegesztenek ehhez még. -
Ez egyszer velem is előfordult, újrakezdtem azt a "szakaszt", tehát a küldetés legelső mentésénél, és másodszorra már jó volt. -
Na igen Tommy. Na de én tudom hol van sőt milliméterenként haladva sem történik semmi! -
Vlala #6855 Nekem ilyen egy modtól volt. Bár ha úgy vesszük, logikus: Szegény Tommy, a '30-as évek szülötte, nem tudhatta, hol van az ajtó egy G osztályos Mercedesen. :) -
Sziasztok!
Elakadtam sajna pedig már 1000X végigtoltam de most vmiért nemtok autót lopni! Ralfy megmutatja én odalépek nyomom az akció gombot de semmi töltő csik! Vki esetleg tudja mi lehet a gond???
Előre is köszi!!! -
Nah kivittem újra a mafiát. Természetesen minden videót végignéztem. Az a kedvencem amikor szesz-biznisz van a parkolóházban. Meg amikor Tommy elmeséli az első Prológusnál amikor morello megver egy embert mert nekikoccant hátulról -
Én a nyolcadiknál tartok (végigjátszást tekintve), és a mai napig nem nyomom túl a videókat, annyira profi a történet és a szinkron. Bár minden játék így sikerülne... -
abszolút így van! -
jpwadkan #6850 nem kell ahhoz Ford T modell :)
elég önmagában az a küldetés, amikor Morello-t vagy hogy a fenébe hívják kell üldözni és a kikötőbe menekül...a hülye sofőrje rendszeresen balesetezik, a figura meghal a kocsiban (ott fekszenek mind a ketten gyanusan ferdén tartott fejjel) a program meg nem tud vele mit kezdeni
lehet újrakezdeni a küldetést :)