Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Példa:
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Csá!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Még a GTA IV közepette is eszembejutott a MOD😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Csá!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csá!
Csá!
Késõbbiekben már simán ment.
sõt, amikor elõször csináltam, akkor nem is magamnak csináltam, hanem haverom hívott, hogy csináljam már meg neki, mert õ nem tudja 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Aztán kipróbáltam kormánnyal. Ég és föld, lekörözéssel nyertem meg.
Bajusza! Köszönöm a link címét.
SMV! Nem, sajnos nem lehet, mert pl a GTA SA-ban, meg a Midtown Madness1-ben nekem is csak az autózás ment, Ja és anno a DRIVER 4 lementettem dvd-re és azzal is csak autózni tudtam a kontrollerrel.
Csá!
Gamepaddal sikerült valakinek játszania Mafa 1-et? A problémám az, hogy a mozgást még sikerül is beállítani, de azt, hogy nézelõdni is tudjak a kontrollerrel az sehogyan sem sikerül, azt csak egérrel lehet. Van erre bármi megoldás?
Elõre is köszi!
Starcraft + Diablo III - esemve
Csá!
Itt sose tudod meg, a fórumszabályzat miatt. Más valakitõl kérdezz Ilyet! Valóban ez nem ideillõ téma, de az elsõ része az nagyjából igen. Majd lehet hogy Én is mutatok pár képe(ke)t a Maffiáról?
Csá!
O F F !
forintot? Hm. Rongyot, BOCSÁNAT!
Mert a váltság miatt is, meg mostmár szerintem nincs értéke a pénznek.
Mondjuk tegyük fel, az egyik turórúdi mondjuk 80 ft, egy másik vagy tán drágább is,
és/vagy Például. egy használt kínai ruha mondjuk 1000 ft, és egy-két év múlva vagy kifakul vagy használhatatlan. BOCSÁNAT A POLITIKAI HOZZÁÁLLÁSOM-HOZ.
Csá!
Csá!
Csá!
Csá!
Csá!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB