Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Így:

Példa:
http://www.youtube.com/v/KzG-OAA2Ekw[ /flash]

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tenkenorman
tudjátok mit? inkább haggyuk...

http://www.tenke.hu

Jesszusom!!! Ez nem parkoló, ez csak a te házadnak a garázsa, de nekem tetszik hogy így összehoztad az autókat. <#vigyor4><#worship><#worship><#worship>

Csá!

Fel kellene dobni valamivel, pl. egy zsíros kis moddal 😊

szerintem is

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

shumika
kihalt a fórum<#szomoru1><#zavart2><#gonosz3><#boxer><#violent>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Így talán jobb lesz:

A mai nap "gyûjteménye Lost Heaven-ben:

Köszönjük, viszont!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek.

Bolt Ace? Hû, de régen volt már fenn moddolatlan játék... öregszem. Köszi a helyreigazítást!

Kit--Kat
Jöhetne már az új Ikarus MOD, tavaly is Karácsony körül lett kész😊
Még a GTA IV közepette is eszembejutott a MOD😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nearo
õ bolt ace fordor, csak hogy pontosak legyünk (:

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Elvileg egy Ford (Bolt) Modfel A-t kellene látnod, Ralph szépen elmagyarázza, hogyan lehet feltörni. Ha figyeltél, akkor odaállsz az autó mellé, jobb gomb, és már töri is. Ha "I nwer saw this lock before, I don't know how to get in" mondatot hallasz, akkor baj van, valami bug a játékban - nekem nem jött elõ. Nincs fenn valami mod?

Falcon87
Hát ilyen végképp nincs. Egyik mapon sincs kocsi a parkolóban.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Ordenary Rutin küldtés, Vincenzotol kérem a fegyót, Ralphtól a kocsit, és indulok... ...várjunk csak, nem is indulok, hiszen nincs is kocsi! Csak egy a garázs fala mellett közvetlen, és egy a bár fala mellett. Amit Ralph megtanít feltörni, ám abba nem lehet beülni, mert a csávó motsog valamit (Tom). Ilyenkor mit lehet tenni?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

A mod alapból magyar nyelvûvé alakítja a játékot. A tables_english tartalmazza a magyar fájlokat.

Ebbõl amit letöltötem a torrent fáljt, magyarul is van? Vagy csak angolul. Az Ikarus módot bemásoltam és a "tables" mappát nem a "tables_english"-t választottam, de akkor se magyar. Mit tegyek?

Csá!

Kit--Kat
Alapvetõen sem szabad, de ezért meg egyszerûen vétek!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem szívatásból törölgetek. A topic a Mafia c. játékról szól, nem a torrentekrõl, vagy a warez sebességének növelésérõl. A bannerbe sem véletlenül írtam azt a két sort - ennyit nem szabad sajnálni a játékért.

légyszives, ne töröld a hozzászólásomat! ha kérdeztem valamit

Csá!

Ne haragudj, de ez már tényleg nem ide tartozik.

nem küldené el. a torrent nélkül a game patchet? p i n g v i n 1 9 8 6 c i t r o m a i l h u

Csá!

Kit--Kat
Én is húúú de megszenvedtem vele legelõször, aztán rájöttem, hogy én álltam hozzá rosszul, túl görcsösen.

Késõbbiekben már simán ment.

nearo
azért bevallom, elõször én is rengeteget szenvedtem vele (:
sõt, amikor elõször csináltam, akkor nem is magamnak csináltam, hanem haverom hívott, hogy csináljam már meg neki, mert õ nem tudja 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Igen, ehhez akkor még nagyon kevés voltam. 😊

nearo
billentyûvel sem olyan nehéz, csak jól be kell állítani az érzékenységet, pl ne fordítsa be tökig a kereket egyetlen érintésre

Elsõ végigjáztszásnál én is pokolba (vagy más sötét, büdös helyekre) kívántam azokat, akik beletették a versenyt a játékba.
Aztán kipróbáltam kormánnyal. Ég és föld, lekörözéssel nyertem meg.

igen valóban így van igaza van kukoricának viszont az autzóás game controlerrel (kormány+pedál) nagyon profi
Nagyon szívesen.

Szia

Bajusza! Köszönöm a link címét.
SMV! Nem, sajnos nem lehet, mert pl a GTA SA-ban, meg a Midtown Madness1-ben nekem is csak az autózás ment, Ja és anno a DRIVER 4 lementettem dvd-re és azzal is csak autózni tudtam a kontrollerrel.

Csá!

innen szedtem: http://thepiratebay.org/torrent/3686203/_Mafia____

smv
Hello!

Gamepaddal sikerült valakinek játszania Mafa 1-et? A problémám az, hogy a mozgást még sikerül is beállítani, de azt, hogy nézelõdni is tudjak a kontrollerrel az sehogyan sem sikerül, azt csak egérrel lehet. Van erre bármi megoldás?

Elõre is köszi!

Starcraft + Diablo III - esemve

hol tölthetõ le a "RIP" verzió? Mert beirtam és van olyan ahol fizetni kell a letöltésért, vagy nem az tölti le.

Csá!

Ha nem hagyjátok abba az offot, törölgetni fogok.

12346
aha biztos:c

Szia 12346!

Itt sose tudod meg, a fórumszabályzat miatt. Más valakitõl kérdezz Ilyet! Valóban ez nem ideillõ téma, de az elsõ része az nagyjából igen. Majd lehet hogy Én is mutatok pár képe(ke)t a Maffiáról?

Csá!

12346
"váltság"?😊 ammeg mi?^^

Erre inkább nem mondok semmit. Ha válaszolnék, arra válaszolnál, aztán mások is válaszolnának, és elkanyarodnánk egy olyan témához, ami nagyon nem illik ide.

És mi a kettõ maffia közt a különbség ? Hogy a v1.1 verzióban van ugyan vonat sin, de nem lehet az alagútba menni, és az EREDETIVEL lehet? Vagy csak egy ici-pici apróságért hogy az Ikarus modban nem lehet a kocsi ajtaját kinyitni? Mondjuk az égbolt se nagyon változik automatikusan, csak a külön módot raksz fel. Most egy picurka aproság miatt , ami tényleg semmisség, nem fogok arra kidobni 2000 forintot. Ez a másolt is jó nekem. 3 cd

O F F !

forintot? Hm. Rongyot, BOCSÁNAT!
Mert a váltság miatt is, meg mostmár szerintem nincs értéke a pénznek.
Mondjuk tegyük fel, az egyik turórúdi mondjuk 80 ft, egy másik vagy tán drágább is,
és/vagy Például. egy használt kínai ruha mondjuk 1000 ft, és egy-két év múlva vagy kifakul vagy használhatatlan. BOCSÁNAT A POLITIKAI HOZZÁÁLLÁSOM-HOZ.

Csá!

Nekem 1.2-es patch van a game-hez, és jól mûködik. RIP verzióm van.

Bármelyik verzióban ki lehet. A "Bad version" arra utal, hog egy ilyen játékot, enniyért igazán megvehetnél eredetiben 😊

milyen néven van a villamosok a Mafia mappában? Az UW és a másik (nem tudom milyen tipus)

Csá!

nálam most 1.0 crack van. És kérdezem hogy v1.1 nem lehet ajtót nyitni.

Csá!

sziasztok és Mafia v1.1-gyel nem lehet kinyitni az autó ajtaját?? Mert letöltöttem amit mondtál, de egyik sem segítet, ki irta hogy BAD VERSION <#confused>

Csá!

Bevallom, ezt az oldalt nem is ismertem. Pedig vannak rajta szép dolgok.

12346
jó értelmezem, hogy a járgányban ülve lehet szabadon elbambulászni mindenfelé (4 alap irányon kívül)?

Csak a FREE CAMERA Módot találtam, hogy autó nézetbe én eddig nem láttam és nem is találtam. Ennyit tudtam segíteni

Csá!

Örömmel látom hogy még aktiv a fórum errõl a régi de a mai napig etalon játékról. Egy bánatom volt mindig a Mafiaval, az hogy a kamera kezelés nem túl jó (nekem), túl közel van a kamera a fõhõshöz. Nincs valami mód vagy ilyesmi amivel ez módositható olyan GTA vagy Godfather (vagy Max Payne vagy irhatnék ezer cimt) szerûre? Lehet hogy úgy újra végignyomnám, megvan eredetiben már rég óta

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Dehogynem! Ez a lényege.