7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Vlala #6849 Annyi a titka, hogy két végigjátszás között kell egy-két hónap pihenőt hagyni neki, így nem válik unalmassá. Főleg, hogy a küldetések legtöbbjét több módon is meg lehet oldani (pl. végig Ford T modellel megyünk. Egy-két üldözésbe belezöldül az ember. )
Aztán megint mehet fel, és megint bele lehet merülni :)
Olyan, mint egy jó könyv. Időről időre lekerül a polcról. -
A Mafia végig játszása még ma is gyermeki örömöt okozhat bárkinek aki először viszi végig.
Sőt annak is aki sokadszorra.
Nekem tizedszerre is élmény volt, nagyon tudnak a srácok.:) -
Vlala #6847 Asztal, akciógomb, futááááás. :) -
Boree #6846 sziasztok srácok!az lenne a kérdésem,hogy a hotelos küldetésben hogyan kell lerakni a director szobájában a bombát?nekem sehogysem sikerült,nem veszi elő a bombát,és így nemtudom folytatni a küldetést!előre is ezer köszönet!sziasztok -
jpwadkan #6845 ezt gyanítom én is, csak hát ugye ott az az utolsó sor a bannerban, gondoltam mégse mondom ki teljesen direktbe :)
szerintem torrent lesz, és a "megnéztem a fájl ban h melyik fájlokat hozza le" arra utal, hogy a torrent felsorolja a csomagban levő file-okat
az iso-kba nem hiszem h letöltés közben bele tudna nézni -
Vlala #6844 warez oszt' kész. :) -
jpwadkan #6843 mármint a letöltés alatt levő cd image-be belenéztél? ez kicsit furcsának tűnik innen...és megnyugtatlak, én se teljesen értem, hogy Te mit mondsz 
egyáltalán mi ez? torrent? steam? direct2drive? vagy valami egyéb?
-
Mert megnéztem a fájl ban h melyik fájlokat hozza le.
Érted?
amúgy én nem értem h mit mondsz. -
jpwadkan #6841 ha "várod, h lejöjjön", akkor honnan tudod hogy nincs rajta? merthogy a full három cd-n rajta kell h legyen (ha nem az eredeti .exe-ről beszélsz, akkor meg vess egy pillantást a banner alsó sorára
)
vagy a demo-ról beszélsz? az meg tökmindegy, mert ha meglesz a full három cd, akkor a demo mehet a /dev/null-ba -
Vlala #6840 Javítottam a bannert, mától ismét a Mafiára mutat az 576-os link. -
ok kössz.
-
De nincs olyan fájl hogy:GAME.exe.
és ezért kérdeztem. -
Láttam a patchet, de én megvárom a rendes 3.0-át, de ezek szerint nem most fogják kiadni:( -
Vlala #6836 Már nem kell sokat aludni.
Neutral már dolgozik rajta.
A hír viszont egy kissé lesújtott:
"Sajnos Pinkshit PC-je tönkrement, és vele a 2.5-ös verzió is. Emellett el is hagyta az Ikarus mod csapatát, ez az év nem túl jól kezdődött.
Viszont kaptok egy PATCH FOR 2.0 verziót az új modellekkel, textúrákkal és fizikával. De a Mod továbbél, mert a nagymester GOLOD55 fog segíteni, hogy végre elkészüljön a 3.0-ás verzió! Ez már készül is, ebben az évben a Tiétek is lesz."
-
Jöhetne már az új Ikarus MOD:) -
jpwadkan #6834 lehet h a reggel miatt van, de nem vágom...
ha lejön a cd1/2/3 (ami helyből full) minek akarod belerakni a demo-ba? -
nem:) -
Hello
Lenne egy kérdésem.
Letöltöttem a DEMO-t és most várom hogy lejöjjön a CD1,CD2,CD3.Haberaknám a DEMO-ba akkor szerintetek full lenne?
Aki tud válasz lécci írjon!!!
Előre is köszönöm. -
kiswally #6831 Szevasztok,figyu tud nekem vki segiteni? A mafiat nemtom nyomni se free rideban,se a küldetéseket nemtom végezni mert kábé minden 5 perc játék után kifagy a game. Fullba megy a játék a leghájabbon és birja is. Már levettem a felbontást de nem az a baj,igy is kifagy. Valki tud vmit? köszi
-
Indigo #6830 Ez csak az első küldetés (éjszkai) alatt van, a régi Celeron procimon és FX5200-es kártyámon nálam is fullra szaggatott. Csak az üldözést kell túlélni valahogy, onnantól kezdve szépen fog futni. -
a felirat a controls menüben van ha még nem jöttél volna rá. -
Sziasztok ! Mivel a Vice City eléggé játszhatatlanul ment a gépemen, gondoltam teszek egy próbát a Mafiával. Hát sok változás itt se történt. Minden maxva rakva a tutorial a városos résszel együtt gyönyörűen ment, pedig volt hogy jött vagy 10 autó egyszerre mégse akadt be. Első küldetés full káosz viszont. Szinte nincs olyan pillanat ahol 10 fps fölé menne a dolog, és így elég élvezhetetlen. Megpróbáltam full lowra venni a grafikát így ment valamennyire, node kinek van kedve Xbox 360 után ilyen minőségben játszani amikor Geforce 4MXen maxon futott türhetően.
Configom a következő:
2.00 Celeron
512 MB RAM
Radeon 9200 LE 128 MB
Előre is köszönök bármilyen féle tanácsot. -
Igen elnézést érte!
2.1-es magyarítást raktam fel, de nem találok felirat menüt. -
Vlala #6826 Ha a videók feliratozása kell, az nem szinkron, csak magyarítás.
Vigyázz, verziónként eltérő magyarítás kell hozzá, a v1.0, v1.1, v1.2 nem fogadja el egymásét.
Subtitles (feliratok) be van kapcsolva? -
Ezt nem tudom be másolni, de én nem erre gondoltam, hanem a videók feliratozására. A honosításon fent van de nem működik a link. -
bajusza #6824 Ha ezt keresed, akkor ez az. -
A magyar szinkron még letölthető valahonnan? -
Vlala #6822 rwdata.dll fájlból kell egy új, amely megmondja a játéknak, hogy ne a .dta-kban keresse az adatokat, hanem a játék könyvtárában. -
Hi!
Hogyan kell feltenni a játékhoz a mod(ok)at?Hiába másolomk be a játék főkönytárába, nem látom,...
Előre is köszi. -
sohaj... -
Köszönöm remélem fog futni 1680X1050 es felbontásban:) -
Vlala #6818 Igen. -
Sziasztok fut Vista 64bit alatt?Válasziotokat előre is köszönöm. -
Ferrari25 #6816 Szia!Már megoldódott!Megvettem inkább és úgy már jó! -
spy803 #6815 Hangkártya driver? -
Ferrari25 #6814 Sziasztok!Nekem az a gondom van hogyha normálisra állítom a hangot akkor szaggat a játék!De ha ne makkor meg tiszta mozi!Hogy lehet ezt kijavítani?Próbálkoztam már patchekkel de nem!:(!PLS HELP! -
nagykovi #6813 Sziasztok.
Lehet h hülye kérdés, de nincs a mafiához vmi olyan program, amivel lehet a játékban található tárgyakat, szereplőket mozgazni, pakolgatni (olyasmi dologra gondolok, mint pl, a gmod). Köszi a választ előre is -
Vlala #6812 Engedelmeddel takarítottam. :) -
sadi57 #6811 hello. tud valaki térképet adni hogy hol vannak élettöltők? utolsó küldi előtt vagyok már megcsináltam lucast meg a fegyókért is elmentem. -
Amúgy pedig volt már párszor :D