Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet beülni az autókba az Ikarus modban?

Csá!

Na Mind a kettõ "NO-cd fixed exe#1 meg csillag nélkül a másikat is letöltöttem. És kiirja most is hogy BAD VERSION valami rossz. a Game.exe fálj. Ha beteszem és cd-rõl indítom el, akkor jó lesz, nem fog akadozni az Ikarus moddal ?

Csá!

Vaterán láttam ugyanennyiért. De ez csak egy példány, ezért inkább az 576-ot írom ki.

Kit--Kat
De máshol még lehet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ehh. Banner utolsó sora. (Ha lesz idõm, szerkesztem, mert a Galaxisban már nem lehet kapni.)

12346
áh mind1, megtalálod úgyis😄

12346
ehh..
szal innen "Mafia v1.2 No-CD/Fixed EXE #1" nevezetût.

12346
valszeg szar krekkel próbálkoztál. valszeg nem az 1.2-eshez van.
próbáld ezt.

Na föltelepítettem a(z) "MAFFIA V1.2-ENG-EXE" fájt, de kéri a cd-t, oké de most pedig a "NO-CD.C.R.A.C.K" bemásoltam és fölülírtam és úgy ezt irja ki: BAD VERSION line 122 vagy valami ilyesmi. Most akkor telepítsem még1x az patch-et, és beteszem a cd. de cd nélkül miért nem megy??
Tegyek elöször az Ikarus modot utána a Modern modot? Mert kicsit akadozik az Ikarus modban.

Csá!

A Mafia felépítése olyan, hogy semmit nem kell felülírni a módosításához egy Rwdata.dll nevû 34 klobájtos fájlocskán kívül. Ez a fájl lehetõvé teszi, hogy ne a ".dta" fájlokból keresse ki a modelleket, textúrákat, küldetéseket, hanem a játék mappájában lévõ Models, Maps, Missions stb. mappából. Tehát ha valami nem indul el, csak annyi a dolgod, hogy ezeket a mappákat törlöd, és ha ezután elindítod a játékot, egy alap Mafiát kapsz.

igen, próbáld meg.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

bocsi, m, nincs meg sehol az eredeti FREERIDE mappa? Mert felülirtam az eredetivel, és most a "szabad út"-nál betölti a gép a játékot, csak utána kilép, ja és az autók sem választhatóak csak hogy: kicsi-nagy város, nappali-éjszakai, falusi-városi. Mit tegyek? úRJA TELEPÍTSEM FEL AZ ÉGSZ JÁTÉKOT?

Csá!

Neutralnak hívják, nem Neutronnak.
A Modelsbennemcsak autók vannak, szerintem arrafelé lesz az alagút is.

persze, mindenki bocsájt ki gázokat, Nem vitatom. nem beszéljem meg Neutronnal hogy csak a Mtrónak az Alagútját vegyék ki. vagy melyik mappából lehet kiszedni a metró alagútakat? Vagy azt nem lehet.
(MISSION az a küldetések, a Models abba autók vannak, a Maps-ba a textúrák az útról, az autó textúrái

Csá!

Attól tartok, a valós életbeli problémákra nem tudok megoldást nyújtani. Fõleg, hogy én is bocsátok ki ilyen-olyan gázokat. 😊
A Rába D10-es motorral szerelt buszok már egészen tiszták, de ezek a gépek kb. 40 éves konstrukcióra épülnek, csodát ne várjunk tõlük.

A gépigényre sokan panaszkodtak, de ez a Mester tökéletességre való törekvésének köszönhetõ. A modellek annyira részletesek, amennyire csak lehetnek, pl. ha jobban szemügyre veszed a régebbi Ikarusokat, a belsõ tér minden egyes kapaszkodótartó csavarja ott van.

vagyis a valós életbe itt Budapesten ne bocsajtaná ki oly büdös gázt.

Csá!

IKARUS MOD . Jó busz, (bár csak ne lenne olyan büdös, csak kevés szennyezettségik kipufogó gázt bocsájt ki) Nem tudom nem kell majd szólni levélben "Neutronnak" hogy csak mit tudom én csak a régi villamosok közlekedjenek, meg buszok, busz megállókkal (de én eddig nem láttam busz a megállóban csak várni ácsorogni és ácsorogni) Szerintem a METRÓ-nak a pálya vagy az alagútja, az amitõl nehezebben-akadozva megy a játék.

Csá!

A Citybars Mod v1.0 a Modern Mod-dal is mûködik.

elég kutyául néz ki mit ne mondjak!
bár lihegését elnézve kutya melege is lehet...😊

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

Ugyanolyan ember, mint mi, csak elfelejtett borotválkozni. 😊

Még sose láttam! ÁÁÁÁ

ZTM
Nem kell bántani!!!!!!!!!!!!!!!Õ,csak MÁS!!!!!!!😄

Õ miféle?

Modern Mod-ba raktam be, egy Land Rover Defender dzsip helyére, csak kipróbálásra. Ebbõl a járgányból lehetne hazai festést is készíteni rá. A Magyar Honvédségnek is van ilyen jármûve.

Gondolom, a Black Metal helyén van. Ütõs. Jól látom, hogy lebeg a föld felett? Elmérték a hasmagasságát.

ZTM
dehogyis az a ház alapból bontásra vár😄

Szétlõtt házfal? 😊

ZTM
Mi ez ruszki mód:Kalasnyikov a földön😄vörös csillag a gép oldalán😄fasza😄lõni is tud?

Új szerzeményem, egy BRDM-2:

Itt van egy.
Az index.html- lel indíthatod, szerintem elég részletes.

http://www.youtube.com/watch?v=72PVDDTDygQ
itt van egy videó, haa kövéret jobban megnézzük feltünhet. Amúgy ez miért másabb befejezés mint nekem? Nekem másak az újságok, másak a karakterek...

igen ezt én is olvastam az angol nyelvût nem tudnád belinkelni?
kössz
Itt van egy. Neutral írta még 2004-ben.
Sajnos nem újautó-készítõ, mert olyat csak angol nyelven találtam. Ha az is jó, akkor linkelem. (bocs a dupla hozzászólásért.)

Szerintem ezt nem kockáztatnák meg.
Tommy talán minden Mafia-rajonngó szemében elég szimpatikus karakter, és ha a második rész arról szólna, hogy el kell tennünk láb alól, elég sok játékosnak rosszul jönne le.

Szabi84
meglehet, kezdésnek nem lenne rossz

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Végigvittem megint a Mafiát! 😊 Egy érdekes dolog nem kerülte el figyelmemet, azok az emberek aki a végén megölik Tommy-t kísértetiesen hasonlítanak a második részbõl eddig megismert karakterekre. Lehet, hogy egy küldetés arról fog szólni, hogy öljük meg az elõzõ fõhõst? 😊

nem tud valaki egy jó mafia autó modellzõ progit? amivel pl neutral vagy doomgabor és dolgozik? vagy a zmodelerhez új autó készítõ leírást
már megoldódott 😊
megcsináltam inkább 😄D

nem,mert ezt: mafia 009.sav
de akárhány mentést leszedtem mindegyikben csak 1 fájl volt :S
az egyik müködik és uj profilt rak be a sajátom mellé de azokon meg nem lehet behozni a küldiket csak az freeride-ot meg a free ride extrem-et :S
amúgy köszi a választ.

A Mafia mentési könyvtára elég sok fájlt tartalmaz, mafia00.000 -tól egészen mafia000.580-ig, kb. 5-ösével felfelé. Van mellette egy Mafia000.sav is, szerintem Te csak ezt másoltad át.

Sziasztok.
Ujra elõvettem a játékot kb 6x-orra 😄 (kedvenc játékom)
de nincs kedvem megcsinálni a lopakodós küldit (látogatás a gazdagéknál)
letöltöttem 3 savegamet is ,felülirtam velük a mostanit és semmit sem használ,csak a profilom neve változott meg.
ötlet ?

a city barsot meg az ikarust nem hiszem. hogy lehet együtt használni. több mint 5 éve mafiázok 20 giga mafia tartalmam van. de arra még nem jöttem rá hogy lehet együtt két olyan módot használni ami telepíti a missions/freeride/ SCENE2.BIN nevezetû fájlt. ez a gyökere minden módnak enélkül nem mûködik. és nem tudom ,hogy lehet egyszerre 2 fent.
Még egy kérdésem lenne:

Létezik-e olyan trailer, amelyben van repülés cheat? Valami olyasmire gondolok, mint a Quake III motoros játékok noclip cheatje. Vagyis falakán átsétálás repüléssel egybekötve.

Egy észrevétel:
Nem 2.7, simán 2.
A fájl neve valóban Ikarus_mod_v2.7z, de ez a 7zip, egy tömörítõ eljárás nevére utal.

Csak a garázsban álló buszokkal tudsz menetrend szerinti járatot indítani.

ZTM
Letöltöttem az ikarus mod v2.7-et az a kérdésem lenne hogy a buszjáratokat csa azokkal a buszokkal lehet megcsíni amiket ad a városba vagy vhogy megoldható hogy másik busszal is menjen a dolog?

Kipróbáltam a két új buszt. Az 415-ös nagyon használható, egy-két járatot le is tudtam vele, viszont a csuklóshoz nincs elég hardverem. Állati gyönyörû, minden részlete tökéletes, de diafilm vele a játék.
Majd a legközelebi gépfejlesztés után visszatérek rá.

Ikarus Mod-dal is használható a Citybars Mod.

Köszönöm a válaszokat!

nearo!

Én a lezárt területeket úgy gondoltam, mint például az a bizonyos lezárt útszakasz Free Ride-ban a hídon túl a tanyavilágban. A pálya legészakibb pontján volt asszem. Ott volt az a tábla ha jól emlékszem, hogy üdvözöljük Lost Heaven-ben. Valahogy mindig bizsergetett, hogy mi van azon túl (tudom, hogy semmi), de valahogy jó lett volna megnézni. 😊

Aki picit jobban képben van a dataxtractor-ral meg a moddolhatósággal, az nem tudja, hogy melyik fájl tárolja véletlenül a kamera kezelésre vonatkozó adatokat?

még nem próbáltam. Modern Mod 1.0-val próbáltam, kidobott a Windows-ba. Alapjátékkal mûködik.

ez a citybars mod ikarusz moddal összehozható?