Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!
Csá!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
próbáld ezt.
Tegyek elöször az Ikarus modot utána a Modern modot? Mert kicsit akadozik az Ikarus modban.
Csá!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Csá!
A Modelsbennemcsak autók vannak, szerintem arrafelé lesz az alagút is.
(MISSION az a küldetések, a Models abba autók vannak, a Maps-ba a textúrák az útról, az autó textúrái
Csá!
A Rába D10-es motorral szerelt buszok már egészen tiszták, de ezek a gépek kb. 40 éves konstrukcióra épülnek, csodát ne várjunk tõlük.
A gépigényre sokan panaszkodtak, de ez a Mester tökéletességre való törekvésének köszönhetõ. A modellek annyira részletesek, amennyire csak lehetnek, pl. ha jobban szemügyre veszed a régebbi Ikarusokat, a belsõ tér minden egyes kapaszkodótartó csavarja ott van.
Csá!
Csá!
bár lihegését elnézve kutya melege is lehet...😊
Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...
Az index.html- lel indíthatod, szerintem elég részletes.
itt van egy videó, haa kövéret jobban megnézzük feltünhet. Amúgy ez miért másabb befejezés mint nekem? Nekem másak az újságok, másak a karakterek...
kössz
Sajnos nem újautó-készítõ, mert olyat csak angol nyelven találtam. Ha az is jó, akkor linkelem. (bocs a dupla hozzászólásért.)
Tommy talán minden Mafia-rajonngó szemében elég szimpatikus karakter, és ha a második rész arról szólna, hogy el kell tennünk láb alól, elég sok játékosnak rosszul jönne le.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
megcsináltam inkább 😄D
de akárhány mentést leszedtem mindegyikben csak 1 fájl volt :S
az egyik müködik és uj profilt rak be a sajátom mellé de azokon meg nem lehet behozni a küldiket csak az freeride-ot meg a free ride extrem-et :S
amúgy köszi a választ.
Ujra elõvettem a játékot kb 6x-orra 😄 (kedvenc játékom)
de nincs kedvem megcsinálni a lopakodós küldit (látogatás a gazdagéknál)
letöltöttem 3 savegamet is ,felülirtam velük a mostanit és semmit sem használ,csak a profilom neve változott meg.
ötlet ?
Létezik-e olyan trailer, amelyben van repülés cheat? Valami olyasmire gondolok, mint a Quake III motoros játékok noclip cheatje. Vagyis falakán átsétálás repüléssel egybekötve.
Nem 2.7, simán 2.
A fájl neve valóban Ikarus_mod_v2.7z, de ez a 7zip, egy tömörítõ eljárás nevére utal.
Csak a garázsban álló buszokkal tudsz menetrend szerinti járatot indítani.
Majd a legközelebi gépfejlesztés után visszatérek rá.
nearo!
Én a lezárt területeket úgy gondoltam, mint például az a bizonyos lezárt útszakasz Free Ride-ban a hídon túl a tanyavilágban. A pálya legészakibb pontján volt asszem. Ott volt az a tábla ha jól emlékszem, hogy üdvözöljük Lost Heaven-ben. Valahogy mindig bizsergetett, hogy mi van azon túl (tudom, hogy semmi), de valahogy jó lett volna megnézni. 😊
Aki picit jobban képben van a dataxtractor-ral meg a moddolhatósággal, az nem tudja, hogy melyik fájl tárolja véletlenül a kamera kezelésre vonatkozó adatokat?